Gdzie w G-cach komputerowe dobieranie lakieru ? |
Autor |
Wiadomość |
Grabarz
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 13:08 Gdzie w G-cach komputerowe dobieranie lakieru ?
|

Imię: Jak wyżej ;)
|
Witam,
poszukuję miejsca, niekoniecznie lakiernika, w którym dobiorą mi lakier komputerowo i nabiją do sprayu. Znacie takie cuś ? A może i ceny znacie ? Oczywiście do miast ościennych też mogę pojechać :) |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 19:06
|

|
nie wiem czy robia to komputerowo, ale kiedys byl taki sklep z farbami nie daleko petli autobusowo tramwajowej na Chorzowskiej. Jadac w strone zabrza to byla ostatnia ulica w prawo przed tabliczka "zabrze". Sklep jest zaraz po lewej stronie. Oni zajmowali sie zawsze lakierami samochodowymi |
|
|
|
|
Solid_Wood
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 22:25
|

|
krystian napisał/a: | nie wiem czy robia to komputerowo, ale kiedys byl taki sklep z farbami nie daleko petli autobusowo tramwajowej na Chorzowskiej. Jadac w strone zabrza to byla ostatnia ulica w prawo przed tabliczka "zabrze". Sklep jest zaraz po lewej stronie. Oni zajmowali sie zawsze lakierami samochodowymi |
potwierdzam, przejeżdżałem tam dzisiaj, wystawiają nawet "potykacz" z informacją o komputerowym dobieraniu lakieru. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|