Dzień Ojca |
Autor |
Wiadomość |
p4cz3k
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 18:03
|
Imię: Marcin
|
heheh ostatni raz z ojcem rozmawialem pol roku temu przed sadem...a wczesniej to nie pamietam :/ widujemy sie codziennie mieszkamy razem...ale jestesmy dla siebie zupelnie obcy...kiedys bylo inaczej...ale coz ludzie sie zmieniaja...ale w sumie moge zawrzec w zyczeniach ... aby kiedys sie opamietal...moze zrozumie...ze tak sie nie postepuje...moze za 10 - 15 bedziemy mogli porozmawiac i wyjasnic (juz na spokojnie) sobie pewne sprawy...
a tak bardziej na wesolo :) to wszystkim ojczulka najlepszego ... a przedewszystkim wytrwalosci...w ksztaltowaniu swych pociech...choc aby nie przeginali czasem...w tym dazeniu do podporzadkowania sobie mlodego czlowieka |
|
|
|
|
madziar
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 18:17
|
|
Szamanka napisał/a: | Tak malo sie o tym mowi..bo zawsze pierwsze role gra matka |
Moj Tato jest najlepszy na świecie i wcale mama nie gra pierwszej roli. Życzę wszystkim kobietom takiego partnera, na którego zawsze ,można liczy, a dzieciom tak fantatycznego rodzica. Wszystkiego najlepszego Tato :) |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 18:42
|
Imię: Bożydar :]
|
Dzwonię dziś do mojego tatki i mówię: Chodzą słuchy na mieście, że jesteś moim ojcem więc chciałbym Ci złożyć życzenia ;) Na co on mi odparł, że nie ma innego wyjścia jak wierzyć słowom mamy ;) :rotfl:
Wszystkiego najlepszego wszystkim tatusiom :D |
|
|
|
|
perll1
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 19:07
|
|
FlashMan napisał/a: | Wy przecież z pewnością macie dobre stosunki z Waszymi ojcami, tylko nie potraficie tego zauważyć... |
jestes pewien,ze dokładnie przeczytałes post Dorotei????? :zdziwko: |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 19:36
|
|
FlashMan napisał/a: | abyś był dalej takim wspaniałym człowiekiem, ojcem i przyjacielem, jakim jesteś teraz... |
Dokładnie :) Uwielbiam mojego tatę.Pewnie dlatego,bo mamy podobne charaktery.Zawsze probuje mnie troszke obronic przed moja energiczna i troche krzykliwa mamą ;) Trafił mi się cudowny ojciec...jak pomysle,ze on dokladnie w moim wieku stracił swojego ojca to mi się serce kraje :( |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 19:45
|
|
kisia napisał/a: | Ja ze swej strony zycze każdemu forumowemu tatusiowi pieknego jutrzejszego dnia |
jesteś jak zwykle wspaniala i kochana,jako forumowy tatko serdecznie dziękuje za życzenia....(wszak spora grupa forumowiczow moglaby by być moimi dzieciakami) |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 19:47
|
|
Piotrulek napisał/a: | moglaby by być moimi dzieciakami) |
np., ja :D :D :rotfl: |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 20:07
|
|
Dorothea napisał/a: | np., ja |
mieć taką córkę jak ty to wielka radość dla ojca... |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 20:26
|
Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Ja moge moje zyczenia wyslac balonikiem do nieba ( pewnie tam sie znajduje moj tata) Odszedl wczesnie po ciezkiej chorobie. Wlasciwie nie pamietam czy mial nachmurzona mine czy krzyczal..ale raczej nie a jesli juz to rzadko. Pamietam za to jego pierwsze zabranie mnie na lodowisko ( mialam wtedy jakos 6 lat) i gdy obydwoje nieporadnie chcielismy ruszyc :D
Dodam ze nie mieszkal z nami ( tak zdecydowala mama) ale byl jak domownik gdy rano przychodzil a wieczorem wychodzil.Niestety zdarzalo sie, ze potrzebujac jego pomocy....on nie pojawial sie. Jako dziecko nie potrafilam zrozumiec dlaczego nie mieszka z nami a inne dzieci maja swych tatusiow.
Odwiedzajac jego grob dziekuje mu za to ze jestem i ze nie wstydzil sie mnie jako jedynego dziecka
Dziekuje Ci Tato |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 20:34
|
Imię: Mariusz Damian
|
Piotrulek napisał/a: | mieć taką córkę jak ty to wielka radość dla ojca... |
Temat "Podlizujemy się" mamy w dziale Przechowalnia ;) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 20:34
|
Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Szamanka napisał/a: | czym kojarzy nam sie Tato |
niestety z niczym dobrym :kwasny:
nie miałam z nim i nie mam dobrego kontaku, znoszę go bo muszę, nigdy mu nie zapomnę pewnych rzeczy :zalamany: :( złożyłam mu życzenia bo muszę |
|
|
|
|
perll1
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 21:55
|
|
A ja wszystkim dzieciom życze takiego wspaniałego taty jakim jest Mój tato- jest to najwspanialszy człowiek jakiego znam, drugiego takiego ze swiecą szukać. Ciepły , serdeczny na którego zawsze mozna liczyć i wogóle ehhhhhhhhh. Tato wszystkiego Naj Naj :super: :super: :serce: :serce: :serce: :serce: |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Nie Cze 25, 2006 08:52
|
|
perll1 napisał/a: | akiego wspaniałego taty jakim jest Mój tato |
potwierdzam , to prawda
Piotrulek napisał/a: | mieć taką córkę jak ty to wielka radość dla ojca... |
dzieki Piotruniu
Mariusz napisał/a: | Temat "Podlizujemy się" mamy w dziale Przechowalnia |
wiemy, wiemy ;) |
|
|
|
|
shad_ow
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 18:16
|
Imię: Monika
|
Mojego Ojca nie widziałam 19 lat ... :zalamany: |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 21:53
|
Imię: Piotr
|
shad_ow napisał/a: | Mojego Ojca nie widziałam 19 lat ... | a ja ostatnio gdy miałem 8msc |
|
|
|
|
shad_ow
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 11:04
|
Imię: Monika
|
Gmeras napisał/a: | a ja ostatnio gdy miałem 8msc |
Współczuje ...
Ale za wiele nie masz co wspominać ... |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 17:05
|
Imię: Piotr
|
shad_ow napisał/a: | Ale za wiele nie masz co wspominać ... | no szkoda mogę tylko słuchać opowieści ;] i z tego co mi opowiadają dużo po nim cech mam ;p |
|
|
|
|
Noemi
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 22:41
|
Imię: Katarzynka
|
..czasem jest a jakby go nie było... |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 22:39
|
Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Zalozcie temat o Ojcach, jacy sa, jak ich pamietamy, czy zawsze byli jak sie ich potrzebowalo itd
tutaj bedziemy skladac wszystkim tatusiom zyczenia |
|
|
|
|
espi
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 22:17
|
Imię: Ania
|
Odkopuję temat bo się aktualny zrobił.
Żałuję że muszę jutro pojechać do mojego taty na lipowy. Był wspaniałym człowiekiem :rozpacz: |
|
|
|
|
|