PROGRES |
Autor |
Wiadomość |
panna_foch
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 19:55 PROGRES
|

Imię: AleX
|
Czy ktoś z was chodził/chodzi do Progresu? Ja skończyłąm kosmetykę i jestem niezadowolona. Nie został przerobiony cały materiał, zajęcia były traktowane po macoszemu. Przez 1,5 uczyła nas kobieta, która uczyła w kółko tego samego, zamiast robić to zgodnie z materiałem.
W sekretariacie nikt nigdy nic nie wiedział, często podawano nam inny plan, niż był w rzeczywistości, lub inną godzinę zajęć. Dwukrotnie przyjechałyśmy do szkoły wg. planu, a na serio zajęć nie było. Jak dla mnie katastrofa. Nie polecam i przestrzegam. :dobani:
Teaz, gdy zmienili nauczycielkę kosmetologii i pracowni kosmetycznej jest o dużo lepiej, ta jest kompetentna i bardzo fajna, ale sama szkoła pozostawia wiele do życzenia.
Lepiej poczukać czegoś innego :) |
|
|
|
|
Alinka
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 20:25
|

Imię: Ala
|
po co placic skoro "troche dalej" sa studia o tym kierunku za free ;) wydaje mi sie , ze zadne studia gdzie się płaci nie sa do konca fair.. interesuje ich tylko kasa a nie to czego Cie naucza.. |
Ostatnio zmieniony przez Alinka Czw Sie 16, 2007 20:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
panna_foch
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 20:38
|

|
Ja muszę płacić bo uczę się zaocznie, nie dziennie |
|
|
|
|
kaszanna
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 07:44
|

|
Alinko, bez przesady, często te szkoły wychodzą naprzeciw ludziom którzy chcą się dalej uczyć a czas to ogranicza.
Panno_foch, a próbowaliście napisać jakieś pismo do władz szkoły? Z podpisami uczniów? Często władze nie wiedzą co się dzieje, skoro nikt im tego nie zgłasza. |
|
|
|
|
panna_foch
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 10:09
|

|
Teraz to już za późno, bo już skończyłam szkołe, ale faktycznie, odkąd dowiedziałą się Warszawa jak to jest to było lepiej :) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|