Fantastyczna Czwórka |
Widziałeś film? Oceń go |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
33% |
[ 1 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
33% |
[ 1 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
8 |
|
0% |
[ 0 ] |
9 |
|
33% |
[ 1 ] |
10 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 3 |
Wszystkich Głosów: 3 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
frohike
Wysłany: Sro Paź 12, 2005 16:35 Fantastyczna Czwórka
|

|
Kod: |
Bohaterami "The Fantastic Four" jest czwórka ludzi, którzy zostali napromieniowani podczas podróży kosmicznej. Reed Richards wynalazca i szef wyprawy zyskuje zdolność rozciągania swojego ciała i przydomek Mr. Fantastic. Jego dziewczyna Sue Storm może stać się niewidzialna i wytworzyć ochronne pole siłowe. Jej przezwisko to Invisible Woman. Młodszy brat Sue, Johnny Storm potrafi zapanować nad ogniem do tego stopnia, że jest w stanie pokryć swoje ciało płomieniami stając się żywą pochodnią - dlatego jego imię brzmi Human Torch. Pilot statku Ben Grimm zostaje zmieniony w siłacza o ciele ze skały. Jego pseudonim to Thing. Cała czwórka walczy ze złem uosabianym przez Doktora Dooma.
w w w filweb, p l
|
Jak dla mnie taki bez fabuły i nie polecam nikomu, nawet fanom komiksów
Moja ocena 4/10 |
|
|
|
|
Demmo
Wysłany: Czw Paź 13, 2005 13:33
|

|
film fajny, tylko nie podobało mi się romieszczenie akcji.. ;) tzn na początku wszystko idzie w normalnym tempie.. spoko spoko.. a tu nagle ni z tego ni z owego 50 wydarzeń kończących wątek i nara.. koniec filmu ;)
więc wyglądało to trochę jakby ktoś kręcił film.. fajne sceny przez godzinkę.. nagle patrzy na zegarek - O KURDE.. :szok: to już tyle trwa? no to trzeba kończyć ;) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Nie Paź 16, 2005 15:48
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
film nie bardzo... co prawda byly czasem zaskakujace sceny, humor... coz czasami pojawil sie usmiech na twarzy ale nic rewelacyjnego... uwazam, ze to niemila niespodzianka dla fanow F4, ktorzy znaja bohaterow tylko i wylacznie z komiksow...
Tym razem punktacji nie przyznaje, bo ujemnych sie ponoc nie daje :P |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|