Zamknięty przez: Bot Wto Cze 21, 2016 13:20 |
Dentyści w Gliwicach |
Autor |
Wiadomość |
jan
Wysłany: Nie Paź 04, 2009 21:52
|
|
Dr. Czyżowicz gabinet przy ul Chorzowskiej w budynku Ruchu-był ktoś może? |
|
|
|
|
Agabie74
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 11:17
|
|
Polecam Eurodent na PL Piastów :) Ja osobiście i moje dzieciaki chodzimy do dr Cybulskiego (ma fajne podejście do dzieci :) ) ale ogólnie wiem że ludzie sobie tam chwalą stomatologów. pozdrawiam |
|
|
|
|
k.borsuk
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 10:01
|
|
[quote="Szamanka"]Chodzi mi o wybielanie zebow...ktos wie i slyszal, gdzie robia i za ile?[/quote]
Wszystko zalezy od tego jakim systemem. Czy jest bardzo agresywne, czy delikatne dla zebow;
Lampa Zoom ok. 1500PLN, (nie jest to malo, ale efekt rewelacyjny) wybielenie nawet do B1 alfa_dent.net |
|
|
|
|
Ania3
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 14:51
|
|
Witam
potrzebuje dobrego protetyka w gliwicach! moze byc prywatny byle solidny;)
z gory dziekuje |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 11:36
|
|
Ania3 napisał/a: | potrzebuje dobrego protetyka w gliwicach |
Wspomniany przeze mnie Vadent też świadczy takie usługi. |
|
|
|
|
Wieczorny
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 14:00
|
|
a był ktoś z was może w euromed na zygmunta starego 18?
mam blisko z pracy i nie wiem... |
|
|
|
|
Ania3
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 14:23
|
|
Basia K napisał/a: | Ania3 napisał/a: | potrzebuje dobrego protetyka w gliwicach |
Wspomniany przeze mnie Vadent też świadczy takie usługi. |
Czy moglabys mi polecic jakiegos lekarza stamtąd?
pozdrawiam |
|
|
|
|
krzys
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 08:08
|
Imię: Krzyś
|
Wieczorny, moja siostra u ortodontki tam była przez parę lat. Szczerze polecam. To prywatny zakład. |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 09:48
|
|
Ania3 napisał/a: | Basia K napisał/a:
Ania3 napisał/a:
potrzebuje dobrego protetyka w gliwicach
Wspomniany przeze mnie Vadent też świadczy takie usługi.
Czy moglabys mi polecic jakiegos lekarza stamtąd? |
Ja chodzę do pani dr Bartosz-normalne leczenie.Anioł :) .Dziś idę z moją córką do jakiejś innej pani.Pierwszy raz,więc jeszcze jej nie znam.
Natomiast,jeśli chodzi o protetykę,wiem że np mój Tato chodził też do dr Bartosz,ona wszystko przygotowywała,jedynie samą protezę wykonywał ktoś inny.Wszystko odbyło się bardzo szybko w jednym gabinecie bez biegania gdzieś indziej.
Ja miałam pojedynczy ząb odbudowywany.Trwało to dwie wizyty,w tym kanałówka. |
Ostatnio zmieniony przez Basia K Czw Lut 04, 2010 09:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 23:47
|
Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Basia K napisał/a: | Ja chodzę do pani dr Bartosz-normalne leczenie.Anioł :) .Dziś idę z moją córką do jakiejś innej pani. | przepraszam, że pytam, ale skoro wspomniana dentystka jest taka super, to dlaczego ją zmieniasz ? |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 09:45
|
|
kisia napisał/a: | Basia K napisał/a:
Ja chodzę do pani dr Bartosz-normalne leczenie.Anioł :) .Dziś idę z moją córką do jakiejś innej pani.
przepraszam, że pytam, ale skoro wspomniana dentystka jest taka super, to dlaczego ją zmieniasz |
Dlatego,że ta druga pani ma świetne podejście właśnie do dzieci.Poza tym przyjmuje w innych terminach,które mi bardziej odpowiadają. |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 15:46
|
|
Basia K napisał/a: | ta druga pani ma świetne podejście właśnie do dzieci | oo to może i ja skorzystam. Daj proszę znać po wizycie u tej pani od dzieci, jak było :) |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 10:22
|
|
Byłyśmy w zeszłym tygodniu-na przeglądzie i usunięciu mlecznej 5-tki,która nie chciała sama wyjśc.
Dziś byłyśmy na leczeniu 6-tki.
Moja Ala jest zachwycona.Sama upomina się o kolejną wizytę :zdziwko:
Pani doktor nazywa się Alicja Elwirska,przyjmuje we wtorki rano a w czwartki popołudniu. |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 23:11
|
|
Basia K dziękuję za informacje, a jak wygląda to cenowo ? |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 09:47
|
|
Za usunięcie ze znieczuleniem nie płaciłam nic. Natomiast wypełnienie do tej szóstki wybrałam białe-światłoutwardzalne + znieczulenie-w sumie 120 zł. No to chyba wszędzie są podobne ceny... ? |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 14:27
|
Imię: Grzesiek
|
120zł ? Dlatego nie chodzę nigdzie prywatnie :P |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 07:48
|
Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
za wygode i jakość sie płaci ;) |
|
|
|
|
Angel from hell
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 15:23
|
|
Basia K ja niestety nie mogę się zgodzić z twoją opinią, co do protetyki, to nie sztuka założyć protezę, ale ją wykonać i przygotować a z tego co wiem pani Bartosz nigdy tego nie robiła, jedynie zakładała już gotowe preparaty zrobione przez innych lekarzy.
Co do zębów to tak mi zrobiła zęba za którego słono zapłaciłam że inny lekarz musiał mi go przerabiać i pytał co to za partacz mi go tak zrobił, ostatni raz jak tam byłam to po powrocie do domu dostałam opryszczki. Nie est to tylko jednostronna opinia moja, ale i moich znajomych. Odradzam. Co do dentystów, to godnym polecenia est Pani doktor JANINA PLASKUDA-HELLER, dr nauk med. ?ukasz Gilowski, Chirurg stomatolog, Protetyk, Stomatolog dziecięcy Małgorzata Warchoł. dr. Tomasz Deptuch ,To są lekarze z prawdziwego zdarzenia.
Nie dziwię się dlaczego dziecka nie chciałaś zaprowadzić na wizytę do Pani Bartosz, kiedyś jak mi leczyła piątkę górną, słyszałam jak dziecko płakało na korytarzu bo się bało wizyty która się zbliżała, a pani Bartosz weszła do środka do gabinetu i powiedziała że nie cierpi bachorów. No sorry... |
|
|
|
|
Harcerka
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 15:54
|
|
bylam u Lukasza Gilowskiego - calkiem OK
ew podsumuje jak dluzej pochodze...
Moja poprzednia dentystka wyujechala wiec jest on dla mnie nowy...
ma dobre podejscie do dzieci - bylam kontrolnie z prawie 2letnia coreczka..
mozna isc z dzieckem do niego... |
|
|
|
|
Basia K
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 19:04
|
|
Abhalisha ,każdy ma prawo do swojego zdania.Przykro mi,że tak pechowo trafiłaś :(
Ja tam robiłam 4 zęby-plombowanie+jeden odbudowywany.Jak na razie jest ok.Nic mnie potem nie bolało,nic się nie złamało,nic nie wypadło.Co do protetyki,to jak wspomniałam są to doświadczenia osoby trzeciej.
Inną panią dla córki poleciła mi właśnie pani Bartosz,ale nie z zaznaczeniem,że "ona nie cierpi bachorów" tylko,że tamta świetnie się moją córką zajmie.
Co do spartaczonego i słono przepłaconego zęba ,wydaje mi się,że możesz go po prostu reklamowac. |
|
|
|
|
|