Miejsca dla dwojga |
Autor |
Wiadomość |
narzednikowa
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 14:36 Miejsca dla dwojga
|

|
Cześć Wszystkim!
Widząc, że tutaj każdy chętnie odpowiada na nowe posty postanowiłam się odważyć i napisać do Was.
Otóż, mieszkam w Gliwicach od niedawna i niewiele miejsc tutaj znam. Bardzo chciałabym zaprosić mojego mężczyznę w spokojne miejsce, gdzie można sobie usiąść i poważnie porozmawiać ;) (konkretniej potrzebuję miejsca, które byłoby finałem zabawy w podchody) W prawdzie mam niedaleko lotnisko, stadion, czy park, ale każde z tych miejsc już było.
Mógłby mi ktoś z Was wskazać jakieś inne zielone i przyjemne miejsca?
Będę niezmiernie wdzięczna :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 00:59
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
mój pokój jest zielony i przyjemny :) ;) narzednikowa napisał/a: | jakieś inne zielone i przyjemne miejsca? | czyli to musi być plener? a może palmiarnia ? :niepewny: |
|
|
|
|
marek11
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 23:16
|

Imię: Marek
|
Mój pokój też niczego sobie ;) no ale kto pierwszy ten lepszy.
Witam; o dziwo także pomyślałem o palmiarni, choć nie byłem tam od dziecka i nawet nie wiem jak tam jest teraz. Park przy palmiarni latem też wygląda przyzwoicie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|