Podroze |
Autor |
Wiadomość |
kisia
Wysłany: Nie Wrz 09, 2012 15:36
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Major, całego Egiptu jeszcze nie zwiedziłam. Resztę będę zwiedzać jak juz nie będzie można jeździć do Egiptu :D |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Pon Wrz 10, 2012 12:39
|

|
kisia napisał/a: | Major, całego Egiptu jeszcze nie zwiedziłam. Resztę będę zwiedzać jak juz nie będzie można jeździć do Egiptu :D | ja zwiedziłąm dużą część za jednym zamachem - płynęłam tydzień Nilem i wyskakiwaliśmy z promu to na lewo to na prawo pozwiedzać - cudnie było, ale po tygodniu padałam na ryjek - szczęście, że dzieci nie zabrałam akurat na tenn wypad. Było tego takie mnóstwo, że gdyby po tym tygodniu ktoś mipokazał jakiś kolejny "stary kamerdolec" i powiedział że jest z jakiegoś powodu bardzo ważby to chyba bym go opluła. Wejście na czowraka do piramidy było straszne, ale w Kairze byłam na prawdziwym okazie prawdziwych derwiszów - piorunujące wrażenie!!! jak zobaczyłam nieco później "niby derwisza" w idolu czy w czym tam to było to myślałam, że umrę ze śmiechu. Dla równowagi rok później zabrałam dzieci na typową plażówę do Sharmu i jedyne wyjściez basenu to był pokaz delfinków. I chyba po tych dwóch wypadach mam spełnione poczucie obowiązku wobec egiptu ;)
Nawiasem mówiąc coś tam znowu niebezpiecznie trochę :(
A teraz moje podróże wiążą się głównie z polską - Góry Stołowe, Mazury (którrych osobiście nie lubbię), Tatry, Pojezierze Drawskie (Boooooorne Sulinowo) i takie inne po kolei ze wzgględu na dzieci - chciałabym żeby zobaczyły wszystkie te miejsca, które ja zawiedziłam jako dziecko. Czasem Mam wrażenie, że teraz dzieciorki pojęcia nie mają jak pięknie bywa gdzie niegdzie w Polsce.
A im na szczęście też się całkiem to podoba - spanie w namiocie to frajda, po nocnej burzy spanie w aucie to jeszcze większa frajda. |
|
|
|
|
Harcerka
Wysłany: Pon Wrz 10, 2012 21:18
|

|
Ja nie przepadam za wybrzezem i mazurami:) jak dla mnie zdecydownaie poludniowa czesc Polski:)))
Gory w kazdem postaci:)\
wy[rawe w Azje organizowalismy pierwszy raz:) ale wszystko swietnie sie udalo)) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sro Wrz 26, 2012 00:39
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Dorotka napisał/a: | Nawiasem mówiąc coś tam znowu niebezpiecznie trochę | turyści tego nie odczuwają, zwłaszcza w Hurghadzie. W tamtym roku roku było niby niebezpiecznie ale turyści mogli zobaczyć jedynie więcej policjantów. W tym roku policja była tylko na wjeździe na autostradę. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|