-= Szacunek =- |
Autor |
Wiadomość |
Aither
Wysłany: Sro Cze 08, 2005 22:03
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
ANIUS w netykiecie ktora ja znam nie ma nic aby nie pisac sobie duza czcionka :) wiec nie wiem o co Ci chodzi ja tylko pomagam Ci to dobrze zrozumiec... niestety ale historyjki obrazkowej nie mam jak wstawic :) |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Sro Cze 08, 2005 22:26
|

|
Aither napisał/a: | =CzArNuLkA= :zawstydzony: jej komplement :D |
Heh...no zależy :P W sumie własne zdanie i barwny charakter to plus,ale czasami trzeba przystopować... ;) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sro Cze 08, 2005 22:28
|
Smoczyca

|
=CzArNuLkA= hehehe ja zawsze jade z gorki :) w dodatku bez hamulca :) |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Sro Cze 08, 2005 23:35
|

|
Nie ma to jak spontan-masz rację,życie jest za krótkie,ale...ale...
No nie wiem...ja mam trochę tych HAMulców ;) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 14:15
|
Smoczyca

|
=CzArNuLkA= najwazniejsze aby miec szacunek do siebie i otoczenia :) reszta jest do przemilczenia :) |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 15:31
|

|
Nie każdy chce milczeć.
Ja na przykład lubię rozmawiać na wszystkie tematy,chyba,że poruszając jakiś temat mogłabym kogoś urazić. :) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 18:15
|
Smoczyca

|
=CzArNuLkA= i dobrze :) daleko zajdziesz :D |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Pon Paź 24, 2005 10:34
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Szacunek nosimy w sobie i jesli nie potrafimy uszanowac samych siebie, nie bedziemy mogli uszanowac innych.
Szanuje ludzi, ktorzy np. kochaja zwierzeta i walcza o ich przetrwanie narazajac sie na niebezpieczenstwa i nieprzyjemnosci z tym zwiazane.
Poeci, artysci i inni, takowych rowniez szanuje za to, ze potrafili przelac swe mysli na swe dziela.
Szacunkiem jest oddzialywanie na otaczajacy nas swiat poprzez otwarcie swego wnetrza, Ci ktorzy ich szanuja, nie potrafia poprostu ich docenic.
Osobiscie szanuje ludzi, ktorzy mimo swej slabej sytuacji potrafia zobaczyc promyk nadzieji, okazac troche ciepla innym. Mimo, ze nie moga nam ofiarowac czegos materialnego, ofiarowywuja nam cos o wiele bardziej cennego, milosc, zaufanie i dobro, w zamian my dazymy ich ogromnym szacunkiem i doceniamy ich starania. |
|
|
|
|
|