|
Facet Odstraszający Kobiety |
| Autor |
Wiadomość |
plusz0wy
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 21:24
|

Imię: Grzesiek
|
| krystian wywód zrobiłeś ,że hoho :) Może nie wszystko prawda co napisałeś ale z numerem 2 się zgadzam w 100% :P |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 22:48
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
krystian, aż mnie rączka świeżbi żeby twój wywód usunąć i to nie z tak zwanej jedności jajników, bo np nie podoba mi się co napisałeś, tylko Twój wpis jest po prostu w 100% nie na temat. Chciałeś się pożalić na swoją BABE to trzeba było to zrobić w odpowiednim temacie, a najlepiej to z nią pogadać.
A odnośnie pierożków,to z tego co widziałam bozia rączki Ci dała,więc trzeba było samemu sobie zrobić, tak jak chciałeś :P
To co napisałeś ma niejednokrotnie miejsce ale mogłabym sie odnieść do każdego zdania, odbijając piłeczkę w druga stronę, jednak to nie miejsce na to. Poza tym, żale jednej płci na druga były,są i zawsze będą. Sztuka kompromisu i życia w związku przychodzi z wiekiem i doświadczeniem i nie do każdego :P |
|
|
|
|
Debonair
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 22:57
|

Imię: Sylwia
|
Kisia, jak najbardziej popieram z pierożkami i rączkami :)
Co do kompromisów... to krystian piszesz (czy to w żarcie czy nie) że co twoje to twoje i nie ruszać - a jak chce kobita gdzieś dojechac samochodem to sobie ma kupić i opłaty zrobić wszystkie.... o co chodzi??
Więc jak pierożki od babci przyniosłeś, to nie dość, że powinieneś sobie je sam przyżądzić to jeszcze zapłacić za prąd i wodę :P hehe
Pokój z bilardem to sama bym chciał i wielki barek w nim :D |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 23:54
|

|
| kisia napisał/a: | | aż mnie rączka świeżbi żeby twój wywód usunąć i to nie z tak zwanej jedności jajników, bo np nie podoba mi się co napisałeś, tylko Twój wpis jest po prostu w 100% nie na temat | przepraszam, ze nie otworzylem kolejnego tematu o niczym tylko postanowilem zmodernizowac juz istniejacy | kisia napisał/a: | | Chciałeś się pożalić na swoją BABE to trzeba było to zrobić w odpowiednim temacie | nie zale sie tylko na swoja babe, ale na wszystkie. bo wy wszystkie jestescie po jednych pieniadzach:P | Debonair napisał/a: | | Co do kompromisów... to krystian piszesz (czy to w żarcie czy nie) że co twoje to twoje i nie ruszać - a jak chce kobita gdzieś dojechac samochodem to sobie ma kupić i opłaty zrobić wszystkie.... o co chodzi?? | to czemu sobie auta nie kupi? spoko spoko znam twoja odpowiedz...bo kobieta potrzebuje auta zeby sobie gdzies podjechac raz na jakis czas. A facet to co? sledz? ja tez potrzebuje auta raz na jakis czas. A mimo to kupilem i wszystkie oplaty ja ponosze. Jak sie auto zepsuje to ja musze je zaprowadzic do mechanika i za to wszystko zaplacic. Nam pieniadze przychodza rownie ciezko co wam. | Debonair napisał/a: | | Więc jak pierożki od babci przyniosłeś, to nie dość, że powinieneś sobie je sam przyżądzić to jeszcze zapłacić za prąd i wodę | te pierozki przejechaly 1500 km:D gdybym wiedzial, ze tak to bedzie to sam bym sobie je przyrzadzil:) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 00:43
|

|
| krystian napisał/a: | | wy wszystkie jestescie po jednych pieniadzach | zawsze możesz pozostać sam :P wtedy nie bedziesz musiał przytulaś się przed snem gdy w domu panuje upa, będziesz mieć duzo czasu tylko dla siebie,by usiasc i popatrzec w sufit, nie będziesz musiał spędzać tyle czasu w ubikacji na numerze 2 :rotfl: , bedziesz mieć SWOJ pokój ze stolem bilardowym, z tv, i kanapa itd.. |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 02:30
|

|
| kurna facet jestem a popieram kisię :P Ach te koobity :D |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 18:32
|

|
| kisia napisał/a: | | zawsze możesz pozostać sam wtedy nie bedziesz musiał przytulaś się przed snem gdy w domu panuje upa, będziesz mieć duzo czasu tylko dla siebie,by usiasc i popatrzec w sufit, nie będziesz musiał spędzać tyle czasu w ubikacji na numerze 2 , bedziesz mieć SWOJ pokój ze stolem bilardowym, z tv, i kanapa itd.. | taki tez mam zamiar:) |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 20:52
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
a ja tak niesmialo stane w obronie krystiana :D :D
patrza na nas okiem takim, jaki my nie dostrzegamy siebie.
Jak by nie bylo z tym fryzjerem jest prawda, bo tez czasem zastanawiam sie dlaczgeo nie zauwazyl skoro wie iz bylam.
Wpatrujemy sie w meksykanskie horrory i chcemy tak samo....ale ta se nie da niestety.
Kobietki, tosz to tez czlowiek, plec brzydla bo brzydka, denerwujaca, ale czasem myslaca, tez ma swoje potrzeby, checi i humorki.
wybaczymy ? |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 21:57
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
| krystian za bardzo uogólnia... |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 22:08
|

|
Moze gdyby napisal to delikatniej a nie tak atakujaco to tez bym stanela w jego obronie.
krystian, proponuje pokazac te posty Twojej kobiecie,nie bedziesz musial sam podejmowac decyzji-pierwsza odejdzie i bedziesz mial świety spokoj :) |
|
|
|
|
plusz0wy
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 22:47
|

|
co wy chcecie od krystiana ? Mnie się tam jego post podobał i prawdę w nim powiedział :P To nie było na ostro napisane tylko z humorem ;)
A jeśli chodzi o jego partnerkę to jeśli ma trochę dystansu do świata i siebie to też się za to by nie obraziła ;) |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 23:26
|

|
| Czarnulka napisał/a: | | Moze gdyby napisal to delikatniej a nie tak atakujaco to tez bym stanela w jego obronie | Widzicie jakie pokrecone jestescie? Zgadzasz sie ze mna, ale z powodu mojeglo "zlego tonu" wypowiedzi nie staniesz w obronie:) tak to z wami jest. | trunks napisał/a: | | krystian za bardzo uogólnia... | Gdy w koncu, ktoras z kobiet przyznala mi racje to Ten lamistrajk musial wyskoczyc jak Filip z konopii :P :P :P
[size=9]Ps. Kisi zdanie sie nie liczy bo ona zawsze jest przeciwko wszystkiemu :P ten rocznik tak ma :D[/size] |
| Ostatnio zmieniony przez krystian Sro Lis 11, 2009 23:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 23:30
|

|
| chciałam przypomnieć, ze to temat o facetach odstraszających kobiety i myśle, że gdyby jakakolwiek kobieta przeczytała to co Krystian napisał raczej by się z nim nie związała, takie podejście na pewno by ja odstraszyło |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 00:05
|

|
krystian, niezupełnie jest tak jak piszesz,ale nie bede Ci tego tlumaczyc bo jestes tylko facetem i i tak mnie nie zrozumiesz :)
PS Słowo 'może' ma dużą moc,pamietaj o tym ;) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 00:06
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
| krystian napisał/a: | | Gdy w koncu, ktoras z kobiet przyznala mi racje to Ten lamistrajk musial wyskoczyc jak Filip z konopii |
heh nie napisałem, że nie masz racji - ale to nie cała prawda, bo nie wszystkie kobiety sa takie jak mówisz. Nie wszyscy faceci sa taż tacy jak Ty i nie przeszkadza im to co Tobie...może po prostu źle sie dobrałeś ze swoją partnerką, skoro Cie denerwuje... |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 00:51
|

|
| Cytat: | | [size=9]Ps. Kisi zdanie sie nie liczy bo ona zawsze jest przeciwko wszystkiemu :P ten rocznik tak ma :D | hehe i znacznie więcej ma :P i nie jestem przeciwko Tobie bo napisałam, że | kisia napisał/a: | | To co napisałeś ma niejednokrotnie miejsce | jestem tylko przeciwko takiemu jęczeniu jakie wydobyło się z Twojego postu, bo to jęczenie dzieciaka któremu zabrano zabawki, a przecież nikt na siłe nie wszedł do Twojej piaskownicy. |
| Ostatnio zmieniony przez kisia Czw Lis 12, 2009 01:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 08:52
|

|
| kisia napisał/a: | | bo to jęczenie dzieciaka któremu zabrano zabawki, a przecież nikt na siłe nie wszedł do Twojej piaskownicy. | po uno to nie jeczenie, po due- owszem weszlismy do tej piaskownicy razem, ale gdy bylismy na hustawce wszystko bylo spoko. Nikt mi nie zabral zabawek, po prostu lubicie nam ograniczac do nich dostep.
No i kolejna sprawa...wydawalo mi sie logiczne, ze uogolniam. Przedstawilem cechy zlej kobiety...wszyscy wiedza, ze sa jeszcze te gorsze:P |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 13:52
|

|
| Nietypowy facet, ciagle mu coś nie pasuje :) Mianuje Krystiana ' facetem odstraszającym kobiety'. :) |
|
|
|
|
sebek
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 14:45
|

|
| krystian napisał/a: | | kisia napisał/a: | | bo to jęczenie dzieciaka któremu zabrano zabawki, a przecież nikt na siłe nie wszedł do Twojej piaskownicy. | po uno to nie jeczenie, po due- owszem weszlismy do tej piaskownicy razem, ale gdy bylismy na hustawce wszystko bylo spoko. Nikt mi nie zabral zabawek, po prostu lubicie nam ograniczac do nich dostep.
No i kolejna sprawa...wydawalo mi sie logiczne, ze uogolniam. Przedstawilem cechy zlej kobiety...wszyscy wiedza, ze sa jeszcze te gorsze:P |
generalizujesz... nie wszystkie ograniczają dostęp do zabawek, niektóra ci jeszcze wlezie pod auto i zacznie korek spustowy oleju wykręcać... a potem zacznie ci wmawiać ze nie powinieneś auta sprzedawać bo tak je kochasz , to dopiero tragedia choć mnie to nie przeszkadza ;) |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 18:26
|

|
| Czarnulka napisał/a: | | Nietypowy facet, ciagle mu coś nie pasuje | Problem w tym, ze mi wszystkio pasuje. Mnie nic nie przeszkadza, jak cos trzeba zrobic, to jak przyjdzie odpowiedni czas to na pewno bedzie zrobione. To wy szukacie problemu tam gdzie go nie ma. | Czarnulka napisał/a: | | Mianuje Krystiana ' facetem odstraszającym kobiety' | dziekuje :D czuje sie zaszczycony |
|
|
|
|
|
|