Dlaczego Gliwice?? |
Autor |
Wiadomość |
efen
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 22:36
|

|
dlatego Że istnieje tu drużyna piłkarska o nazwie Piast oraz za wspaniałe tradycje piłkarskie przed wojenne(m. in. 8-10 mistrzostw Górnego Śląska-połowa mistrzosta całego Śląska oraz 4 miejsce w mistrzostwach Niemiec). Piękne miasto... |
|
|
|
|
daniela
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 12:07
|

|
witajcie :hurra:
urodziłam sie w Gliwicach, mieszkam tu i NIGDY sie nie wyprowadze z tego miasta !!!!!!!!!! :super:
moja rodzina została tu osiedlona w 1945 ze Lwowa i kochaja bardzo Gliwice!!~ :hurra:
pozdrawiam |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 15:18
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
daniela napisał/a: | moja rodzina została tu osiedlona w 1945 ze Lwowa |
to taj jak moja :). Pozdrawiam kresowiankę ;) |
|
|
|
|
Wieczorny
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 20:26
|

|
gliwice to luzik miasto w zasadzie. mieszkam tutaj od urodzenia, jakoś przyzwyczaiłem się.
kiedyś tam, za przedkszkolaka, mieszkałem na kujawskiej, niedaleko czynnego jeszcze wtedy stadionu. fajna sprawa, długie klatki schodowe, małe mieszkania - kuchnia i przedpokój w jednym pomieszczeniu :D teraz tam chyba akademiki są, z tego co kojarzę.
tutaj znalazłem pracę, dostałem mieszkanie, więc i tutaj żyję.
ale czasem żałuję, bo byłem półtorej roku temu w irlandii przez trochę.
mogłem rzucić wszystko w diabły i zostać, ale zabrakło odwagi.
a teraz trzyma mnie tutaj mieszkanie, za dużo siebie wsadziłem w te 35m, więc chyba trzęsienie ziemi musiałoby przyjść, żebym stąd wyjechał. |
|
|
|
|
Wieczorny
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 20:27
|

|
poza tym w jego 2 można kupić wino patyk za 3,75 :rotfl: |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|