Free hugs |
Autor |
Wiadomość |
asq
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 19:31
|

|
w sumie dzień FH jest dzisiaj, ale skoro jutro taka okrągła data można jutrem spróbować :) Kto się łączy? Jak nie wypali można to oblać, oblać tym bardziej można jeśli wypali |
|
|
|
|
Grobsol
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 20:41
|

|
Ja już się napaliłem : ). Więc się łączę i mam nadzieję, że ktoś jeszcze siem dołączy.
Cytat: | w sumie dzień FH jest dzisiaj, ale skoro jutro taka okrągła data można jutrem spróbować |
Właściwie to jutro. Upewniłem się jeszcze raz i pisze, że 7.7.7 jest International Day of Free Hugs.
Cytat: | Jak nie wypali można to oblać, oblać tym bardziej można jeśli wypali |
Ja soczkiem to obleję :). |
|
|
|
|
koniuszko
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 00:14
|

Imię: Mariusz
|
Jestem za czekam tylko na informacje gdzie i o ktorej :) |
|
|
|
|
Grobsol
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 07:33
|

|
Może o 12.00 na rynku?
EDIT: Chociaż jak patrzę na widok za oknem to mi się odechciewa. W taką pogodę to ludzie chodzą zmierźli i nie będą chcieli się przytulać :D.
Może jednak jutro? Ma być ciepło i słonecznie. |
Ostatnio zmieniony przez Grobsol Sob Lip 07, 2007 09:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 14:50
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
no dzis juz za pozno na organizacje :) |
|
|
|
|
Grobsol
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 19:29
|

|
W ogóle coś kiepawo z motywacją :D. Chyba sobie na razie daruję, a zaangażuję się w przyszłym roku, jak joemonster zorganizuje na szerszą skalę. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|