Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Frycek
Nie Lut 12, 2006 11:54
przebrała miarka
Autor Wiadomość
madziar 
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 22:02     

Frycek napisał/a:
Przyjrze sie sprawie
dzięki Frycek. Bo dziś wkurzyło mnie nie na żarty, jak czytałam wypowiedzi w temacie tesco, a nagle wypowiedź wolfa zniknęła, potem moja zniknęła. Nie żyjemy na Kubie, a Piotrula to nie Fiedel Castro, zeby mówił nam czy piszemy "cacy" czy może "be". On mnie po łapkach bić nie będzie za to że mam swoje zdanie. Poza tym czytam tematy bo jestem całkiem nowa na forum i chce wyrobić sobie pogląd, a tu czytam cytat w czyjejś wypowiedzi, a wcześniej takich zdań nie znajduję, bo ktoś zwyczajnie wyrzucił i już w sumie nie wiem co autor miał na myśli. W stosunku do Piotruli mam wyraźnie ustalony pogląd. :kwasny:
PW Email
madziar 
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 22:10     

Dorotka nie sądzę ze to jest sprawa wolf - piotrula, to dotyczy wszystkich, bo każdy, nawet ten co się nie przyzna usłyszał, że on wie lepiej, każdemu pokazał ile to on ma lat, doświadczenia, a reszta nie żyła jeszcze tak długo więc się nie zna. Za każdym razem jest odwołanie do wieku i doświadczenia. Przeczytajcie jego wypowiedzi. On ich nie zaczyna od słów: moim zdaniem... On po prostu wszystko wie lepiej i to jest tak wkurzające w jego wypowiedziach. A poza tym brak krytycyzmu wobec siebie, co objawia się wyrzucanie wypowiedzi, jeśli nie zgadzają się z jego poglądem.
PW Email
madziar 
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 22:14     

Również uważam że Piotrula nie nadaje się na moda! Do reszty modów nie mam nic, bo jest ok. Ktoś tu napisał już że jest tu towarzystwo wzajemnej adoracji i że ludzie się wycofują przez to. Więc Państwo administratorzy i moderatorzy załatwcie ten problem, zeby w końcu wróciła miła konstruktywna jasna atmosfera na forum, bo naprawde ludzie są tu w porządku.
PW Email
Mariusz 
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 23:56     

Imię: Mariusz Damian
A Wy się na użytkowników nie nadajecie. Tyle !
Za dużo ględzenia ....
Od tego macie PW.
PW Email
Aither 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:03     
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
mwahahahahahaaaaa :rotfl: nie no to juz jest smieszne :) z niecierpliwoscia bede obserwowac dalszy ciag tej tragicznej telenoweli :D
PW Email
ziutek997 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:09     

Dobrze że forum jest moderowane... ale sam byłem swiadkiem jak znkiały posty na temat które poprostu się nie podobały a zostawał OT... nie wiem kto był tego sprawcą ale jest to faktem.
Moderator powinien pilnować porządku a nie wprowadzać cenzurę :) I chba o to chodziło założycielowi tego tematu :)
PW Email
madziar 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:14     

Mariusz napisał/a:
A Wy się na użytkowników nie nadajecie. Tyle !

Zauważ ze bez użytkowników nie byłoby co moderować. Akurat ten topic służy temu by pewne rzeczy wyjaśnić a nie znów zacimniać odsyłać na pw, żeby rozmyły się jak we mgle. Może trochę szczerości, jeszcze nikogo nie zabiła :D
PW Email
Aither 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:18     
Smoczyca

madziar, zabic nie zabila ale nie raz urazila "dume" elity :)
PW Email
Mariusz 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:19     

Imię: Mariusz Damian
Mnie też się nie podoba zaistniała sytuacja, jest kilka nieprawidłowości, ale zrozumcie !
Użytkownika też obowiązuje jakiś regulamin !
PW Email
Aither 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:21     
Smoczyca

No zarabiscie uzytkownik ma sie czuc zaszczuty regulaminem a mod ma go miec w (...) tak? no to chyba cos tu nie gra w takim razie... to niech wszyscy beda modami i bedzie spokoj kazdy bedzie mial to samo prawo miec regulamin w (...) :) prosty szpill
PW Email
ziutek997 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:21     

Cytat:
Użytkownika też obowiązuje jakiś regulamin !

jaknajbardziej się zgadzam :) i nie będe się gniewał gdy zniknie jakiś mój OT... :)
Ale czasami faktycznie mozna odnieść wrażenie że administracji forum zależy tylko na urzytkownikach któzy mają takie samo zdanie jak oni i wypowiadają się tylko pozyywnie... a rozmowa polega na wymianie zdań a nie na przytakiwaniu :)
PW Email
madziar 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:29     

dlatego może niech admini i modzi trochę pogłówkują co zrobić, zeby nie było samowolki i prywaty w kasowaniu. bo narazie to zabawa w podchody i czary mary pościk znika. Niech to nie opiera się na władzy absolutnej jakiegoś jednego moda. Bo do czego to prowadzi? że na forum jest taka poprawność polityczna, że ze słodyczy to się mdło robi. Demokracja na tym polega, żeby nie tylko krytykować, ale samemu też umieć przyjąć krytykę. Wiem, że najlepszy user to grzeczny lub martwy user. Ale kto powiedził, że będzie lekko ;)
PW Email
Aither 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:30     
Smoczyca

raczej kto powiedzial ze jestesmy grzeczni albo martwi :D no ja osobiscie ani jedno ani drugie :D
PW Email
ziutek997 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:33     

Mnie to drażni tym bardziej że w morzu OT znikają akurat posty które są na temat...
Nie wysuwam tu oskarżen do konkretnych osób.. bo nie wiem kto i co... ale coś jest nie tak :)
Ostatnio zmieniony przez ziutek997 Nie Lut 12, 2006 00:38, w całości zmieniany 3 razy  
PW Email
madziar 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:37     

ziutek997 napisał/a:
Mnie to drażni tym bardziej że w możu OT znikają akurat posty które są na temat

Własnie i ja potem się zastanawiam, czy taka tępa jestem, że nie zrozumiałam problemu, czy może jakiś sprytne rączki coś wycięły i teraz to sie kupy za cholerę nie trzyma ;)
PW Email
MajkeL 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:58     

Wypowiedziałem się na ten temat, ale tak mnie korci że napiszę coś jeszcze... :P
Jesli mieliście coś do Piotrulka to czemu teraz się wypowiadacie, czemu teraz wypisujecie że ktoś Wam wyciął topik lub wypowiedz, pisząc w tym temacie kierujecie te podejrzenia na niego, a czy tylko on jest moderatorem ??
Chciałbym Wam takze przypomnieć że temat jest rozpatrywany tylko z wypowiedzi wolfa...... a czy ktoś się zastanowił czy wypowiedz nie została zbyt "ukoloryzowana" ??

Nie chciałbym tu obrażać czyichś "powążnych wypowiedzi", ale dla mnie to poprostu

"Burza w szklance wody"
:oczami:
THE END
:cisza: :rotfl:
PW
wolf 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 08:02     

Nic nie musze koloryzowac, bo wlepilem poscik co zostal od dnia dzisiejszego skasowany 4 dni temu.

U piotrulka łatwo przewidziec ktore posty znikna.

No tak ale niektore osoby za chiny nie umia pojac że co napisałem to prawda , a nie koloryzowanie czy wymyslanie.

Pozatym odp na twoje pytanie czemu moze inni sie nie wypowiadali wczesniej na skasowane posty, bardzo proste bo Piotrulek używa takich metod :cisza: jeszcze raz uzyje mloteczka to bedzie żle ,również czeste jest grozenie regulaminem.
Co mozna bylo czesto w jakich kolweik tematach przeczytac bylo.

Może niektorzy mowia dam sobie spokoj bo jeszcze wylece przez niego z forum, a ja mam to gdzieś, nikt mi nie bedzie grozic regulaminiem, już od niego sie tych grożb naczytalem i w topikach i w privach.
PW Email
madziar 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 08:10     

tak tak Majkel i jeszcze dziub w ciup, co? Moja wypowiedź zninęła zaraz po zniknięciu wypowiedzi wolfa, bo nie omieszkałam powiedzieć co myślę. Mówię to ofen bo nie zamierzam się ukrywać po pw i dyskutować z piotrulą po czymś takim. Już nie raz wcześniej widziałam jak odpowidał ludziom i jak znikały wypowiedzi. Nawet liczyłam, ze jak wstanę to juz tego tematu nie będzie, albo chociaż mojej wypowiedzi. A tu proszę wszystko jest. Tylko Piotrula milczy.
PW Email
Dorotka 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 08:18     

wolf napisał/a:
No tak ale niektore osoby za chiny nie umia pojac że co napisałem to prawda
a może poprostu niektóre osoby potrafią się porozumiewać w cywilizowany sposób a nie zakaldają bzdurne tematy w stylu "nawrzucajmy komuś bo go nie lubię". Jest temat poświęcony pracy moderatorów - już nieraz było w nim gorąco o ile dobrze pamiętam. Są admini, którym wcześniej jakoś nie sygnalizowałeś tego, że tak Ci źle i szaro bo Cię Piotr gnębi. Pewnie - lepiej założyć temat "bluzgi na Piotrulka" i przy okazji wyładować się w towarzystwie paru osób, które wcześniej jakoś nie narzekały a teraz nagle kreują się na wojowników o wolność słowa.
Jeżeli nawet masz rację to forma w jakiej swoje racje przedstawiasz jest żenująca i momentami śmieszna - jak na mój gust.
PW
wolf 
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 08:22     

hehe cos mi sie zdaje Dorotko że masz smieszny gust.

Jakbyś nie wiedziała to jest to forum i dział ogólny. I mam prawo sie wypowiedzieć w tym dziale.

Tak pozatym jak Piotrulek jest takim dobrym Moderatorem to moze ankiete zrobic czy jest dobrym moderatorem czy nie, jak jest dobrym to nie ma co sie martwic o wynnik ankiety
PW Email
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi