Przesunięty przez: Frycek Sro Mar 28, 2007 17:42 |
Gdzie się udać ? |
Autor |
Wiadomość |
50301932
Wysłany: Wto Lip 04, 2006 13:29
|

|
Polecam jedyną w okolicy restaurację japońską na granicy zabrza i gliwic (maciejów) Nihonto. Klimat prawdziwej japonii. Suhi Arigato za rynkiem może się schować. Ich stronka h t t p;//w w w restauracja-nihonto, p l. Polecam |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 19:51
|
|
4.07 polecaleś tą knajpkę,a dzisiaj już jej nie ma...ale jaja,jestem rownież ciekawy,czy wlaściciel rozliczył się z kasy zebranej przez allegro,hahahahahah |
|
|
|
|
Asienka
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 14:23
|

|
W dniu 25 lipca około godz. 13.30 w piwnicach restauracji doszło do potężnej eksplozji. Nie znane są jeszcze powody wybuchu. Sprawę bada Policja i Prokuratura. Na szczęście personel przebywał w tym czasie w kuchni i uratowały ich potężne chłodnie. Osobiście przebywałem w magazynie nad piwnicami, a siła eksplozji wyrzuciła mnie na zewnątrz. Straty są olbrzymie. Budynek restauracji uległ całkowitemu zniszczeniu i nadaje się jedynie do rozbiórki. Wszystkich naszych klientów mających rezerwacje prosimy o telefoniczny kontakt pod nr. tel. 501 427 262 Nr. restauracji jest nieczynny. Większość eksponatów uległa całkowitemu zniszczeniu, ale część udało się uratować z gruzowiska. Od kilku dni prowadziłem rozmowy w sprawie poszerzenia naszej oferty i otwarcia nowego punktu. Niebawem poinformujemy Państwa o nowym miejscu naszej restauracji i bardzo liczymy na Państwa odwiedzinyObiecujemy, że oprócz zmiany adresu nic się nie zmieni. Czego przykładem są liczne komentarze naszych klientów w serwisie Allegro. Dalej aukcje będą odbywać się pod nickiem NIPPON-PL w tak atrakcyjnych cenach. Tyle informacji możemy Państwu przekazać na dzieńdzisiejszy. Dziękujemy coraz liczniejszej grupie klientów i zapraszamy wkrótce. Sprawa jest tak niecodzienna, że zamieścimy na stronie zdjęcia z gruzowiska, ponieważ nikt nie jest w stanie soneo wyobrazić skali zniszczenia i cudu naszego życia jaki temu towarzyszył.
cytat ze strony hihihi |
|
|
|
|
manexxl
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 09:25
|

|
Z tym wybuchem to ciekawe. Wypadek?? Raczej chyba nie.
A jak nie wypadek to konkurencja. Ehh za dobrze im szło. |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 10:25
|
|
manexxl napisał/a: | Ehh za dobrze im szło. |
wydaje mi się,że wlasnie wcale im nie szło,skoro swoje "kolacje dla dwojga"sprzedawali na allegro |
|
|
|
|
manexxl
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 10:32
|

|
Piotrulek nie koniecznie, teraz Allegro czy Ebay, ogólnie sprzedaż przez internet staje się bardzo popularna. Taki boom. I nie był to głupi pomysł. W pewnym sensie reklama za darmo, jest to sposób na sprzedaż swoich usług.
Wiele jest firm czy dużych sklepów które swoje towary sprzedają także przez internet.
Przepraszam :offtopic: |
|
|
|
|
_John_
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 14:04
|

|
Jakim autobusem można dojechać z portu w gliwicach do Chaty Polaka?? :) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 14:30
|
|
_John_ napisał/a: | Jakim autobusem można dojechać z portu w gliwicach do Chaty Polaka |
chyba żadnym,zostaje spacerek... |
|
|
|
|
CrazyZELL
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 21:22
|

|
Hmmm. a autobus linii 93 relacji ?abędy - Kleszczów? Jezdzi jeszcze taki autobus? Kiedys zasuwalem z dziewczyna w wakacje zawsze do Brzezinki tym autobusem o 6:07 (czy jakos tak)!! Fajnie bylo miec dziewczyne z wolna chata za miastem ;) Pozdrawiam. |
|
|
|
|
kaszanna
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 08:41
|

|
|
|
|
|
siebawie
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 07:01
|

|
kaszanna, 57 z portu? chyba nie bardzo ... |
|
|
|
|
kaszanna
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 07:30
|

|
Zapomniałam dopisać, że nie z portu ;) Można się przesiąść na 57 :P |
|
|
|
|
siebawie
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 08:29
|

|
kaszanna, ... ;) i wszystko staje się prostsze |
|
|
|
|
Nicholas
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 03:29
|

|
polecam Rajcule, a znajduje sie na trasie w strone Mikołowa chyba nawet ta ulica nazywa się mikołowska :P |
|
|
|
|
|