Przesunięty przez: Frycek Sro Mar 28, 2007 17:43 |
pizza hut |
Autor |
Wiadomość |
kobi
Wysłany: Pią Lut 24, 2006 08:55
|

Imię: Bożydar :]
|
wolf napisał/a: | w wroclawiu |
We Wrocku podpadli mi niemiłosiernie w tej na rynku :kwasny: I jeszcze te ich głupie tłumaczenia :kwasny: No cóż... na szczęście jest tam mnóstwo innych LEPSZYCH pizzerii :D Chociaż PH na ul. Szczytnickiej jest w porządku :) No, ale to Wrocek a topik pewnie odnosi się bardziej do gliwickiej restauracji ;) |
|
|
|
|
Nicholas
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 03:12
|

|
Co do Pizzy Hut to musze przyznać że mają dobrą pizze ale od razu zaznaczam że jadam tylko supersuprime na grubym cieście (teraz dają chyba tylko na grubym) no i jest to chyba najdroższa tam pizza ale bardzo dobra przynajmniej tak było kiedyś w Gliwicach bo teraz juz można dostać spokojnie pizze z zakalcami, co do obsługi to faktycznie jest miła chyba tylko jak sie więcej wydaje, bo tak traktują klientów jakby ich nie było, no a w kiblach tam nie bywam wiec nie wiem jak jest. Mimo wszystko jeszcze można zjeść dobrą pizze bez zakalców we Wrocku bo jak tam poprosiłem na rynku żeby mi ją dopiekli (powiedziałem tak bo miałem nie miłe dośw z Gliwic) no to kelner dając mi pizze na stolik mówił ze była troche dłużej w piecu i faktycznie była lepsza a szkoda że jak w Gliwicach mówie żeby dopiekli to nie skutkuje |
|
|
|
|
Tom@k
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 21:38
|

|
Nicholas napisał/a: | Co do Pizzy Hut to musze przyznać że mają dobrą pizze |
to by się zgadzało :) |
|
|
|
|
martinextra
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 22:02 Pizza Hut
|

|
Czy ktos wie dlaczego nie ma juz Pizza Hut na Zwyciestwa. Byla chyba dosc popularna i troche zastanawiajace dlaczego zostala zamknieta. Jeszcze nie tak dawno byl nabor pracownikow obecnie lokal ten jestdo wynajecia.... |
Ostatnio zmieniony przez kisia Wto Sie 21, 2007 22:32, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 10:05
|

Imię: Mjeetek
|
Zamknęli? :zdziwko:
Fakt na pizzahut, p l został tylko Rybnik i Katowice.... Szkoda bo dobra pizza tam była :( |
|
|
|
|
Aisha Yildirim
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 10:14
|

|
Ceny wynajmu lokali na naszej dumie gliwickiej :rotfl: , wspaniałej ul. Zwycięstwa , przekraczaja zdrowy rozsadek i ci co tam kalkuluja w tych ogromnych koncernach fast foodowych przenosza swoje placowki do Tokio ;) ... Stosunek popytu i podazy jest tam w rozsadniejszych proporcjach :rotfl: |
|
|
|
|
magusia24
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 10:32
|

|
JA tez lubilam ich pizze :zalamany:
Aisha Yildirim napisał/a: | Ceny wynajmu lokali na naszej dumie gliwickiej , wspaniałej ul. Zwycięstwa , przekraczaja zdrowy rozsadek |
To fakt.Teraz na Zwyciestwa bedziemy mieli same banki :rotfl: |
|
|
|
|
Zafira
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 19:50
|

Imię: piękne ;)
|
magusia24 napisał/a: | To fakt.Teraz na Zwyciestwa bedziemy mieli same banki |
nie! bedzie jeszcze ksiegarnia :rotfl: "Świat Ksiązki" przenosi sie z Rynku. hmmm to pewnie za to na jej starym miejscu powstanie bank :rotfl: |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 19:58
|

Imię: Mjeetek
|
Ni wiem czy chodzi o ceny... patrząc na stronie pizzyhut to coś cienko tam z lokalami ogólnie |
|
|
|
|
|