Przesunięty przez: Major Pon Sty 08, 2007 23:21 |
Le Parkour i XMA w Gliwicach |
Autor |
Wiadomość |
Appo
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 22:59
|
Imię: Marek
|
Major napisał/a: | wiem ze takowe macie |
Skoro wiesz.. to gratuluję ... wiesz więcej niż ja ;) ... mieliśmy robione jedynie na sali, ale ... kawał czasu to było ... swoją drogą, gdybyś odpuścił swój ignorancki ton i poprostu rozmawiałbyś to ... wiedziałbyś że niejestem już aktywnym uczestnikiem w tym... ale przecież ... OCZYWIŚCIE to już też wiesz ;)
Major napisał/a: | nie wiem, nigdy z tym problemow nie mialem |
Jak kot... upadasz na 4 łapki... no i "nigdy nie miałeś" bo nigdy nie próbowałeś ;) , ale cóż... lepiej krytykować innych nie mając pojęcia o tym prawda? |
|
|
|
|
DarkKossSS
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 17:59
|
|
Witam ;d zaczalem pracowac nad projektem rozpowrzechniania le parkour w gliwicach ;d zapraszam na h t t p;//w w w parkour-gliwice.go, p l/ i zapraszam do rejestrowania sie, za kilka dni strona powinna byc ukonczona, bedzie tak wiele artykulow itp. ;d zapraszam także na forum (w menu jest odnosnik) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|