Gdzie na dyskotekę vol2 |
Autor |
Wiadomość |
Czarnulka
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 00:53
|

|
Ja polecam Spiż w Katowicach.I do pogadania i do zabawy :) |
|
|
|
|
Olaa
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 02:37
|

|
ja bym sie chętnie do Spiżu wybrala w jakąś środę na jakieś studenckie :D |
|
|
|
|
raphx
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 13:15
|

|
Ja tez polecam spiz w katowicach :)
Nie ma takiego klubu w gliwicach :D Szkoda tylko ze wczoraj były kolejki do wszystkiego: do klubu, do szatni i po piwo :/ |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 12:21
|

|
Kiedyś w Gwarq było dużo 40latków, a teraz wiek się obniża, większość to 15, 16-latki. Poza tym jest tam drogo. Jak jeszcze nie studiowałam to oczekiwałam tego momentu kiedy będę mogła wejść na połówkę biletu, ale teraz jakoś nie bywam tam i ani razu nie wykorzystałam mojej studenckiej legitymacji :]
p4cz3k napisał/a: | a ja slyszalem ze do dyskotek i klubow wpuszczaja od 21 lat |
Czyli mamy rozumieć Ponczq, że imprezowanie rozpocząłeś od tego właśnie wieku, czyli 29 kwietnia 2006 roku czyli niecały rok temu, a wcześniej chodziłeś spać po wieczorynce, czy tak? :P |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 15:38
|

|
p4cz3k napisał/a: | a ja slyszalem ze do dyskotek i klubow wpuszczaja od 21 lat ... no czasem od 18 |
Słyszałeś :P |
|
|
|
|
zajaFFka
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 16:59
|

|
Spiż :D to jest to! Na początku nikt nie wróżył mu dlugiej żywotnośi :) a jednak ten klub ma w sobie coś co przyciąga :P 23ego lutego znów tam zawitam :P |
Ostatnio zmieniony przez zajaFFka Sro Lut 21, 2007 13:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Appo
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 13:41
|

Imię: Marek
|
Spiż polecam :D Chociaż ostatnio zamiast pojechać do Spiżu to wylądowałem w Opolu w Protektorze ( cała noc na parkiecie z Disco Polo hehehe ) ... ale też było naprawdę fantastycznie ;) |
|
|
|
|
Adamo
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 10:22
|

|
Gdzie w gliwicach można pojść aby nie tańczyć przy techno????????????????? A ja szukam lokalu gdzie leci POP, Dance, Latino muza np z radia ZET no ale nie znalazłem takiego lokalu.
w miniony czwartek usilnie szukałem czegoś aby sie pobawić i (...) zimna nie ma nic w Gwarku techno wiek 16 lat, kontrabas tez techno, w woodoo leciała czarna muzyka i miał byc strepteasse no i cena wstepu odpowiednia.
Bo rockoteki w Revolution to juz chyba strata czasu , ostatnio sie pobili kolesie a ochrona nawet nie zareagowała, wiec lokal nie daje poczucia bezpieczeństwa jak sie takie rzeczy słyszy i najlepsze że sa oni wspołpracownikami forum Gliwice :szok: |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 11:36
|

|
Revo szczerze powiedziawszy upadło na ... .. Twarz:] Taka prawda. A dyskoteki, a raczej imprezy nocne gdzie leci dobra muzyka, to raczej polecam poza Gliwicami... |
|
|
|
|
FlashMan
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 17:24
|

|
Jedynym miejscem, w którym jhest grana dobra muzyka jest...
... Radio ZET - siła muzyki! :)
Tak na poważnie to w Gliwicach jest sporo miejsc do posiedzenia sobie, napicia się piwka, jednak MorQaNa napisał/a: | dyskoteki, a raczej imprezy nocne gdzie leci dobra muzyka, to raczej polecam poza Gliwicami | - zgadzam sie w 100% z Morqaną. |
|
|
|
|
krzys
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 13:36
|

Imię: Krzyś
|
Przedmówcy mają rację ... Polecma club MAgic - Krzyżanowice, 20 km za Raciborzem ... 3 sale, RNB, Dance i największa Duża sala, która uchodzi za techno, lecz techno tam nie jest grane. Trance, electrohouse etc ... Do posiedzenie jest sporo miejsc, nawet Pr%mil sie do nich zalicza wg mnie :).
W spiżu jeszcze nie bylem, ale trzeba bedzie sie wybrac w koncu, skoro to tak ludzie chwalą :) |
|
|
|
|
DJ Martinez
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 22:00
|

Imię: Marcin
|
W Gliwicach o ile wiem to od 21 mozna sie pobawic przy hitach z radia zet w Starym Browarze teraz, kiedys tak nie było ale teraz juz biesiad zespołow i tego co sie kiedys z tym miejscem kojarzylo nie ma. Co do klubow magic jest oki chod duzy nie zawsze miło jak tego by sie oczekiwało, jest tam rozgwiazda z dawnego bravo zaza to dla tych co pamietają, W katowicach poziom 3 studenckie te małe daja rade, Spiz cóz z tym róznie bywa mieszane emojce bo z tym disco polo to jest zenada.pozdrawiam |
|
|
|
|
krzys
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 05:21
|

|
Magic to klub przeznaczony na około 4 tys. ludzi, na w w w ftb, p l mają napisane, że na 5 w sumie, co jest nieprawdą ...DJ Martinez, taka rozgwiazda jest w każdej wiekszej dyskotece ...Pozatym Bravo i MAgic = ten sam wląściciel, p.MArcin z Krzyżanowic .. Cwany Azja sprzedał mu ten klub, a p.Marcin sie dał ... Od grudnia Bravo zamknięŧe... |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 21:41
|

|
[quote="krzys"]Przedmówcy mają rację ... Polecma club MAgic - Krzyżanowice, 20 km za Raciborzem ... 3 sale, RNB, Dance i największa Duża sala, która uchodzi za techno, lecz techno tam nie jest grane. krzys napisał/a: | ści Hardstyle :)
[quote="krzys"]W spiżu jeszcze nie bylem, |
Polecam, naprawdę warto pojechać :)
krzys napisał/a: | Od grudnia Bravo zamknięŧe... |
Oj...od listopada, moze końca października :)
Polecam Protector.. w Białej i Katowicach. |
|
|
|
|
krzys
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 15:35
|

|
12 grudnia bravo zostalo zamkniete!! :)
W listopadzie mozna bylo kupic bilety na depacka bodajże ... po tragedi w halembie ystep zostal odlozony i tym samym 12 grudnia Bravo zostalo zamkniete ... |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 20:38
|

|
Prawda, prawda, już zaczęły być sprzedawane bilety.. pozniej była zmiana, ze w Pirce |
Ostatnio zmieniony przez Morqana Pon Lip 23, 2007 20:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
krzys
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 20:44
|

|
Widze, żeś z trójkąta, wiec sie znasz, ale wmówić sobie nie dam, że przed grudniem bravo zamknęli ... Z ego co pamietam, to jeden z "trójkąta" bywał w bravo jeszcze w listopadzie ... |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 23:07
|

|
krzys napisał/a: | że przed grudniem bravo zamknęli ... |
poprawilam sie.Pomyliłam się owszem, dlatego zmieniłam treść posta. |
|
|
|
|
krzys
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 05:49
|

|
MorQaNa, oj tego to juz nis sprawdzalem xD .. w każdym bądź razie Bravo, teraz Piramida od 26 maja (wtedy ostantia impreza była) są zamkniete i kuniec ... Teraz większe dyskoteki beda upadac, ludzie wola pójść do pubu na piwko, pogadac, lub do takich miejsc jak np. piwinica w 3m ... |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 10:54
|

|
krzys napisał/a: | ravo, teraz Piramida od 26 maja (wtedy ostantia impreza była) są zamkniete i kuniec ... Teraz większe dyskoteki beda upadac |
Kto wie.. kto wie... :hyhy: Zostało jeszcze sporo ... Racibórz, Katosy, Tarn. Góry... ;) |
|
|
|
|
|