Gliwickie drogi |
Autor |
Wiadomość |
Czarnulka
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 22:47
|

|
Moze znowu cwiczenia tak jak dzis na andersa :looka: :zdegustowany: |
|
|
|
|
Niedźwiedź
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 21:45
|

|
Czarnulka napisał/a: | A widzisz :D |
a jednak dzisiaj znowu korek na Bojkowskiej praktycznie od samej pszczyńskiej... Dzięki bogu jechałem na lotników a nie nigdzie dalej :P (bo z tego co tak sobie zerknąłem to korek sprawiał wrażenie być przynajmniej do ronda)
Tak więc lepiej omijać Bojkowską w okolicach 15-18 :P |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 22:37
|

Imię: Piotr
|
Niedźwiedź napisał/a: | a jednak dzisiaj znowu korek na Bojkowskiej praktycznie od samej pszczyńskiej... Dzięki bogu jechałem na lotników a nie nigdzie dalej :P (bo z tego co tak sobie zerknąłem to korek sprawiał wrażenie być przynajmniej do ronda)
Tak więc lepiej omijać Bojkowską w okolicach 15-18 :P | dzis sam bylem w szoku
ale tak wogole całe Gliwice dzis stały
a korek na autostradzie przepiękny :/ |
|
|
|
|
Zielony
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 14:45
|

Imię: ?
|
w środę na tarnogórskiej podobno coś wpadło pod kamaza |
Ostatnio zmieniony przez Zielony Sob Paź 24, 2009 14:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 22:14
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
|
|
|
|
Dj_Destroyer
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 18:57 Centrum rozkopane...
|

Imię: Paweł
|
Witajcie, nie wiecie co robią na ulicy Wodna i robili też przy handlu w okolicach ulicy Wodnej, bo jak widziałem to jakieś rury plastikowe wsadzają i jakieś przewody ale nie wiem jakie ?? Może ktoś coś słyszał.Robi to jakaś prywatna firma. Pozdrawiam |
|
|
|
|
super_sonic
Wysłany: Nie Lis 01, 2009 09:33
|

|
Pewnie łącza światłowodowe kładą |
|
|
|
|
Dj_Destroyer
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 18:25
|

Imię: Paweł
|
Dziś tam przechodziłem i i są to przewody energetyczne, bo z jednej strony ulicy w budynku była wmontowana rodzielnia. Czyżby nowa sieć energetyczna w Gliwicach ? |
|
|
|
|
OczkO
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 13:00
|

|
Witam, mozecie mi powiedziec dokladnie ktoredy jechac aby dojechac do tychów? chodzi mi o objazd pszczynskiej w miejscu A4, nie znam tamtych dróg i terenów :) wiec jakby dokladnie mi ktos napisal z centrum na jakie ulice mam sie kierowac to bylbym wdzieczny
z tego co patrzylem na mape to dobrze by bylo jechac na ul bojkowska, tylko ze jak juz omine A4 to pozniej ktoredy? poniewaz jak dalej bede nia jechal to dojezdzajac do 921 i kierujac sie na pyrzowice, wtedy duzo drogi zrobie
i zeby dojechac do Fiata w tychach na 9 to o ktorej najlepiej wyjechac z centrum Gce?
z gory dziekuje
h t t p;//img69.imageshack.us/i/beztytuura.jpg/] |
Ostatnio zmieniony przez OczkO Nie Lis 22, 2009 15:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 15:45
|

|
a nie lepiej pojechac pszczynska do mikolowa? caly czas droga 44 (chyba) do samych Tychow |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 16:45
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
krystian, nie wypowiadaj się skoro tu nie mieszkasz i nie jesteś zorientowany gdzie jaka droga jest zamknięta :P |
|
|
|
|
OczkO
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 19:31
|

|
krystian napisał/a: | a nie lepiej pojechac pszczynska do mikolowa? caly czas droga 44 (chyba) do samych Tychow |
niestety nie poniewaz jest zamknieta ;) |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 21:31
|

|
OczkO napisał/a: | niestety nie poniewaz jest zamknieta | aaaa takie buty:)
no to wbijaj na a4 do katowic, zjedz pozniej na giszowiec i ogien do Tych kisia napisał/a: | krystian, nie wypowiadaj się skoro tu nie mieszkasz i nie jesteś zorientowany gdzie jaka droga jest zamknięta | blablabla:P |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 23:07
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
objazdem z pszczynskiej przez pocztową i okrężną...są znaki ;) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 23:11
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
krystian napisał/a: | no to wbijaj na a4 do katowic, zjedz pozniej na giszowiec i ogien do Tych |
powtórze bo widze że nie dociera kisia napisał/a: | nie wypowiadaj się skoro tu nie mieszkasz :P | do katowic na A4 do godz 9 sa bardzo duże korki zwłaszcza na odcinku Rybnicka-Sośnica i później miedzy węzłem chyba Wirek, a Batory jest zwężenie przez co zdarzaja się często jakieś kolizje,które powodują znaczne korki
OczkO, ja często jade Bojkowską do końca, z niej w lewo na ul. Gierałtowicką i z niej w prawo na ul.Gliwicką czyli tak jak Krystian mówi drogą 44. Jednak nie wiem jak na ul. Bojkowskiej wyglądają korki około godz 7.30, więcej korków po drodze nie powinno byc, ale wiesz każdy dzień jest inny ;) |
Ostatnio zmieniony przez kisia Nie Lis 22, 2009 23:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 18:12
|

|
tak mozna zgadywac w nieskonczonosc, wszystko zalezy od obeznania terenu. rownie dobrze mozna jechac Rybnicka do Knurowa, poniej na Gieraltowice ul. Dworcowa 921. przy rozwidleniu lewo:gliwice(bojkow) prawo (ornontowice) jedziesz prosto (tej drogi chyba nawet na mapach nie ma), przejezdzasz przez przejazd kolejowy, na koncu skrecasz w prawo jedziesz jakies 500m i skrecasz w lewo na zamek w Chudowie (zamek i parking przedzamkowy masz po prawej). Pozniej caly czas prosto i wuala..Pszczynska...czy tez na tym odcinku juz Gliwicka. jest wiele sposobow na omieniecie korkow kisia napisał/a: | krystian, nie wypowiadaj się skoro tu nie mieszkasz i nie jesteś zorientowany gdzie jaka droga jest zamknięta | zapomnialas dodac slowa "obecnie" ,a droge do Chudowa z ominieciem Pszczynskiej mam opanowana do perfekcji :D:D:D:D |
|
|
|
|
OczkO
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 20:14
|

|
|
|
|
|
Solid_Wood
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 22:40
|

|
krystian napisał/a: | do Knurowa, poniej na Gieraltowice ul. Dworcowa |
tam teraz buduja zjazd z autostrady + rondo na wysokości Inkubatora Przedsiębiorczości. Wszystko puszczane wahadłowo, ale czasami przejazd z ronda w Knurowie do Gierałtowic (ok. 1 km) to ok. 20-30 minut :-)
Mamy w naszych okolicach taki bum budowlany, ze na razie musi nam wystarczyć wizualizacja typu: "jadę piękną, gładką szosą, bez zbędnych ograniczeń prędkości i nielogicznych znaków..." :-) i mnóóóóstwo cierpliwości. |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 22:55
|

|
Solid_Wood napisał/a: | tam teraz buduja zjazd z autostrady + rondo na wysokości Inkubatora Przedsiębiorczości | dobra, juz sie nie odzywam:P:P:P |
|
|
|
|
Niedźwiedź
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 23:08
|

|
tak żeby nikt sobie nie zrobił niespodzianki :) zmieniono pierwszeństwo na Lotników - teraz pierwszeństwo idzie od bojkowskiej aż do Toruńskiej. Kilińskiego jest teraz ulicą podporządkowaną ze stopem :P |
|
|
|
|
|