Dwa Carrefoury w Gliwicach |
Autor |
Wiadomość |
glewitz
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 22:37
|

Imię: Bartłomiej
|
a ja jeszcze w arenie nie byłem i jakoś mnie nie ciągnie za bardzo. czekam wciąż wiernie na otwarcie Forum które jak zwykle zostało przełożone. Jak tak dalej pójdzie, to Forum będą otwierać w oficjalnym terminie otwarcia Focus Parku :P |
|
|
|
|
kajusiaw
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 21:41
|

Imię: Ania :)
|
Kumpela mi mowila ze ten Carrefour w Arenie jest zadluzony, wiec moze splajtuje za niedlugo nie zycze tego nikomu |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 21:51
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
no pewnie wiecej ludzi woli tesco...ale myśle, ze z czasem ten carrefour wyjdzie na prostą, choc zyski nie będą pewnie zbyt duze |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 23:42
|

Imię: Piotr
|
trunks napisał/a: | no pewnie wiecej ludzi woli tesco...ale myśle, ze z czasem ten carrefour wyjdzie na prostą, choc zyski nie będą pewnie zbyt duze | czy ja wiem jak juz ma długi a jak jeszcze otworza taki sam na takie miasto jak gliwice ;) |
|
|
|
|
martinextra
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 18:53
|

|
kajusiaw napisał/a: | Kumpela mi mowila ze ten Carrefour w Arenie jest zadluzony, wiec moze splajtuje za niedlugo nie zycze tego nikomu | To rzeczywiście odkrywcze. Jak Market ma nie być zadłużony skoro dopiero powstał. Teraz przez około 10 lat bedzie spłacany. Tak jest z każdym marketem. Tesco prawdopodobnie do tej pory zwraca koszty budowy. A co do C.H. Arena uwazam je za calkiem niezle. |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 22:58
|

|
Cytat: | Tesco prawdopodobnie do tej pory zwraca koszty budowy |
niesądze, przeciez przez piersze lata tam bywały ogromne tłumy |
|
|
|
|
Wojownik
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 23:20
|

Imię: A......
|
Sama Arena chyba niczym nie zachwyca - wciąż są tam wolne stoiska do wynajęcia. Poza tym byłem kilka razy na zakupach w Tesco a później w Carrfurze w Arenie i jeszcze nigdy nie spotkałem się z sytuacją aby w Carrfurze była przynajmniej połowa ludzi porównując do Tesco. Poza tym samo otocznie Areny nie jest rewelacyjne - kostka na drodze już się miejscami zapada lub jest wypaczona, wyjazd z marketu tylko w stronę Portowej (niby na wiadukcie można zawrócić ale zawsze zajmuje to trochę czasu). |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 03:10
|

|
ja bylem tam kilka razy ale nigdy nic nie kupilem, badziewiasta ta Arena |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 10:54
|

|
a ja jeszcze nie byłam ani razu i jakos mi tego nie brakuje |
|
|
|
|
martinextra
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 22:38
|

|
Wojownik napisał/a: | Sama Arena chyba niczym nie zachwyca - wciąż są tam wolne stoiska do wynajęcia. Poza tym byłem kilka razy na zakupach w Tesco a później w Carrfurze w Arenie i jeszcze nigdy nie spotkałem się z sytuacją aby w Carrfurze była przynajmniej połowa ludzi porównując do Tesco. Poza tym samo otocznie Areny nie jest rewelacyjne - kostka na drodze już się miejscami zapada lub jest wypaczona, wyjazd z marketu tylko w stronę Portowej (niby na wiadukcie można zawrócić ale zawsze zajmuje to trochę czasu). |
Otoz w weekendy jest tu sporo ludzi. Dzis bylem w Arenie i mimo otwarcia C.H. Forum bylo sporo ludzi a w Carrefour byly spore kolejki. |
|
|
|
|
glewitz
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 17:42
|

|
a ja byłem już w Arenie i muszę przyznać, że dobre to tam są lody :P A w Forum byłem tylko przelotem do Cinema City, ale jakoś mnie niespecjalnie zachwyciło szczerze przyznam |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 17:44
|

|
w forum carrefour jest mniejszy o wiele ;] |
|
|
|
|
glewitz
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 18:03
|

|
bo tam podobno są sprzedawane tylko produkty markowe, a w carrefourze w arenie normalnie wszystko, jak w zwykłym hipermarkecie |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 18:10
|

|
glewitz napisał/a: | bo tam podobno są sprzedawane tylko produkty markowe, | wszystko to samo jest ;) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 18:57
|

|
hmm do tego carre4 w forum nie wchodzilem, ale widac, ze jest mniejszy....wiec napewno nie ma tego wszystkiego co w tym w arenie..... |
|
|
|
|
Czarnulka
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 23:43
|

|
Poczatkowo gdy otworzyli Arene to w Tesco byly pustki.Moj facet chodzi tam codziennie i burzyl sie,ze nikt tam juz nie chodzi :P Aktualnie wydaje sie,ze w tesco jest tak duzo ludzi,bo jest otwartych 6 kas i kolejki sa do polowy sklepu :] Dla mnie wychodza na rowno.Osobiscie lubie Arene,bo mam do niej 3 min drogi z buciorkow i jakos o dziwo co szukam to tam znajde. |
|
|
|
|
Solid_Wood
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 11:11
|

|
=CzArNuLkA= napisał/a: | Aktualnie wydaje sie,ze w tesco jest tak duzo ludzi,bo jest otwartych 6 kas i kolejki sa do polowy sklepu :] |
To prawda, ostatnio byłem z przyjaciółmi na zakupach przed grillową kolacją (przecież trzeba czymś popijać ;) ) i straciliśmy 15 minut w "kasie ekspresowej"... Następna działająca kasa była tak daleko, że dłużej chyba byśmy do niej szli :) nie licząc postoju w kolejce |
|
|
|
|
|