Sztuka Doktora Hagens`a jest piekna.. za bardzo uczuciowo do tego podchodzicie.. albo to ja jestem juz tak spatrzona ze lubie takie widoki:) z checia bym sie wybrala do niemiec do jego muzeum ah, na jego eksponatach mozna uczyc sie anatomii i szkoda ze nie maja ich na akademiach medycznych:( w zabrzu na akademi maja stare jakies zwloki eh nawet na co popatrzec nie bylo i jak ci studenci maja sie na tym uczyc..
To jest sprawa czysto etyczna... Jeśli Hagens (dobrze?) skontaktuje się z ludzmi ktorych po śmierci chciałby spreparować i oni wyrazili mu swoją zgodę to ok (wiem...dziwacznie to brzmi ale mam nadzieję, że wiadomo o co mi chodzi)... Natomiast jeśli robi to bo tak mu się podoba to sorry ale chyba jest coś nie tak... Co do jego "twórczości"... Hmmm... trudno to twórczością nazwać... Nie wiem jakie przedstawić staowisko odnośnie tego "zjawiska"...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum