Cinema City - Forum Gliwice |
Autor |
Wiadomość |
Kalka
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 00:06
|

|
trunks napisał/a: | ach dziekuje, mnie tez bylo milo ;) :P |
No więc wyszło jaki jest sposób na niezadowolonych z czegoś tam w Forum - wybierzcie się w świetnym towarzystwie to będzie super :super: |
|
|
|
|
LOST
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 16:27
|

|
Kino OK, bylem z kolegami na Shreku Trzecim, to nie moglismy znalesc naszej sali :/ W koncu udalismy sie do jakiejs gdzie lecial Shrek, i byla to polowa filmu :/ :/ |
|
|
|
|
Tom@k
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 18:27
|

|
LOST napisał/a: | to nie moglismy znalesc naszej sali |
trzeba sluchac faceta, któremu pokazujesz bilety, on zawsze mowi, gdzie dana sala znajduje się. :) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 18:29
|

Imię: Piotr
|
Cytat: | Kino OK, bylem z kolegami na Shreku Trzecim, to nie moglismy znalesc naszej sali :/ W koncu udalismy sie do jakiejs gdzie lecial Shrek, i byla to polowa filmu :/ |
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
na bilecie przecież pisze :rotfl:
a sale tez sa ponumerowane :oczami: |
|
|
|
|
Solid_Wood
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 18:43
|

|
Cytat: | to nie moglismy znalesc naszej sali :/ |
Zadziwia mnie to... :) |
|
|
|
|
Gmeras
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 18:46
|

Imię: Piotr
|
Solid_Wood napisał/a: | Zadziwia mnie to... :) | a jak mnie pamiec nie myli to nad drzwiami tez jest ekran z napisem jaki film aktuale leci ;] |
|
|
|
|
Kalka
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 21:04
|

|
Gmeras napisał/a: | na bilecie przecież pisze :rotfl:
a sale tez sa ponumerowane :oczami: |
właśnie tak, nie wiem jak można nie trafić :zdziwko: |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 21:10
|

|
Ehehehehehehe, no ładnie :) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 22:35
|

Zaproszone osoby: 2
|
Hahaha dobre. Wlasnie wrocilem z Cinema i chcialem napisac jak narazie same dobre opienie o tym. Naprawde nie mam nic do zarzucenia. Bylem w sali nr 2. Miejsca duzo, dobre rzędy i fotele zarezerwowalem wczesniej wiec nie bylo z niczym problemow. Jedyne co mnie urazilo wlasnie sobie przypomnialem, to podloga brudna w korytarzu na wyjsciu. Klejaca zalana jakims napojem i nie wygladalo to na swiezo rozlane. |
|
|
|
|
Kalka
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 22:43
|

|
Major napisał/a: | Jedyne co mnie urazilo wlasnie sobie przypomnialem, to podloga brudna w korytarzu na wyjsciu. Klejaca zalana jakims napojem i nie wygladalo to na swiezo rozlane. |
Pewnie sprzątaczki na nocną zmiane mają albo jeszcze nie opanowały całego Forum ;) |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 23:38
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
dzis byłem tam pierwszy raz i jest nawet spoko, fotele wygodne, kible mogą być :) |
|
|
|
|
aga
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 10:01
|

Imię: Agnieszka
|
trunks napisał/a: | kible mogą być :) |
w damskim nie było nawet koszy, papier leżał na ziemi... (przynajmniej tak było kilka dni po otwarciu...) |
|
|
|
|
Noemi
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 10:44
|

Imię: Katarzynka
|
;) ..byłam tam wczoraj drugi raz.... :] i odkryłam ze sa mniejsze sale... :rotfl:
<nie mam zbyt duzej znajomosci w kinach> polecam sale 3 :hyhy: bo duza a 13 mała :P ...głupio ze jak sie wychodzi z seansu nie mozna wejsc do toalety w kompleksie Cinema.. |
Ostatnio zmieniony przez Noemi Pią Lip 13, 2007 10:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kalka
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 22:57
|

|
Noemi napisał/a: | polecam sale 3 :hyhy: bo duza a 13 mała |
ja byłam na 1 sali i taka w sam raz, generalnie i tak nie ma to dla mnie znaczenia jak duża jest sala.... :P |
|
|
|
|
trunks
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 23:20
|

Imię: Jakub Piotr Aleksander :]
|
no bo to jeszcze zalezy w ktorym rzedzie sie siedzi - w małych salach w przednich rzedach troche gorzej widać |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 23:27
|

|
Noemi napisał/a: | ...głupio ze jak sie wychodzi z seansu nie mozna wejsc do toalety w kompleksie Cinema.. |
Mozna. Idziesz tak samo jak wchodzisz na seans tylko mowisz pani na bramce ze idziesz do toalety i wpuszcza. Ja tak zrobilem i kumpel i nie bylo z tym zadnego problemu. |
|
|
|
|
Jacek_s
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 00:10
|

Imię: Jacek
|
Napiszcie czy sale sa pelne ludzi ?
Bede czestym gosciem CinemaCity ale zamierzam wybierac pory gdy jest malo ludzi. |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 15:28
|

|
Jak sobie zarezerwujesz przez strone cinema bilet i miejscowke to chyba nie bedzie mialo dla Ciebie znaczenia w jakich porach jestes. Sadze ze najwiecej ludzi jest w godzinach od 19-22 (godziny seansow), bo to czas kiedy ludzie po pracy ida sie rozerwac troche. |
|
|
|
|
Kalka
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 21:16
|

|
Major napisał/a: | ak sobie zarezerwujesz przez strone cinema bilet i miejscowke to chyba nie bedzie mialo dla Ciebie znaczenia w jakich porach jestes. |
Bez problemu zrealizowaliśmy internetową rezerwacje - miło i szybko. W multikinie mimo rezerwacji czasem był z tym problem.... |
|
|
|
|
MacSen
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 14:17
|

Imię: Matthias
|
Jacek_s napisał/a: | Napiszcie czy sale sa pelne ludzi ?
Bede czestym gosciem CinemaCity ale zamierzam wybierac pory gdy jest malo ludzi. |
Jacek... ostatnio coś zaglądam do kina(mam pod nosem to co bede szukał dalej) Sale nie są pełne ot tak średnio...np. wczoraj na "szklanką po łapkch 4" :D było aż 50 osób na całą sale. |
|
|
|
|
|