Zamknięty przez: kisia Sro Sie 20, 2008 19:05 |
Revolution Club |
Autor |
Wiadomość |
Olaa
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 00:22
|

|
to co?? moze pociagniemy temat forumowej imprezy w piatek w owym lokalu :) bylabym bardzo chetna :P co Wy na to?? :) |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 06:23
|

|
Olaa o te spotkanie 23 Ci chodzi? |
|
|
|
|
Bizon
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 12:38
|

|
jeszcze w tym klubie nie bylem ale slyszalem pozytywne wypowiedzi jesli chodzi o klub :) |
|
|
|
|
Appo
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 17:21
|

Imię: Marek
|
Zapewniam że ma same pozytywy ;) |
|
|
|
|
Olaa
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 18:04
|

|
MorQaNa, jeszcze o konkretnej dacie nie mowie ale jak sie moze zbierze wieksza ekipka w jakis piatek mozna pojsc i sie pobawic - ja jestem niemal zawsze chetna :D |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 18:12
|

|
Olaa, swietny pomysl. 23 mialo byc spotkanko, dla tych ktorzy nie mogli byc 9.o9. wiec moze jakos sie uda je zorganizowac tam ?? :) |
|
|
|
|
Appo
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 18:15
|

Imię: Marek
|
Spotkanie forumowe w revolucji ?? hehehe... odpada. W revolucji poprostu zrobić spotkanie-imprezę , a nie normalne spotkanie forumowe ;) |
|
|
|
|
Olaa
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 18:28
|

|
no tak- do ogolnego forumowego spotkania potrzebny lokal z cicha muzyka w tle, zeby Forumeni mogli sie przede wsyztskim nagadac hehe :D natomiast do Revolution wystarczy ze sie zbierze paro lub paronasto osobowa grupka w celu wyszalenia sie potanczenia :D wiec jesli ktos w jakis piatek bylby chetny to informowac na biezaco :) |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 18:31
|

|
W takim razie w pewien piatek trzeba sie zgadac :P |
|
|
|
|
Dev
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 09:28
|

|
Niestety w Rev nie ma samych pozytywow =) bylem juz pare razy i z tego co zauwazylem to:
po 1 slabe naglosnienie na parkiecie
po 2 zero klimy w sali gdzie jest parkiet
po 3 daremne soboty.. zamiast robic w soboty dyski to oni wola robic jakies dziwne imprezy, np.zaniedlugo regaee na ktorym napewno zarobia mniej niz na normalnej dysce, a teraz w sobote jakis zespol taneczny..
Wiem ze kazdy lubi co innego, jeden chce to drugi to ale zeby to rozkrecic powinni robic dobre dyskoteki, cos w stylu gdy Diana byla, bo na takich rzeczach co teraz planuja nie dosc ze nie zarobia to jeszcze ludziom sie odechce przychodzic.
a pozatym wszystko ok.. no ale z tymi sobotami to nieciekawie =) |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 12:44
|

Zaproszone osoby: 2
|
Dev napisał/a: | po 3 daremne soboty.. zamiast robic w soboty dyski to oni wola robic jakies dziwne imprezy |
I chwała im za to. Mam dość nudnych imprez w stylu Hemingway i Kontrabas czy przeze mnie lubiany Gwarek. Niestety w tych klubach muza pozostawia wiele do zyczenia. A zapomniałem o Freewayu. W każdym z nich grają to samo. Właśnie cieszy mnie to, że idąc do Quasara czy Revolution moge spodziewać się czegoś innego. Najgorsze jest to w Gliwickich klubach, że właściciele ich szybko się zniechęcają do odrębnego klimatu i przechodzą na tandete, a tak naprawde jedynie czego im trzeba to większego rozgłosu, że dzieje się tam coś innego niż w każdym typowym dicho klubie.
Pokaż mi też (oprócz Gwarka) gdzie mają klimatyzacje? |
|
|
|
|
Dev
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 13:08
|

|
no tak jest to jakas odskocznia od dyskotek ale na tym nie zarobia po prostu =) bo wiekszosc woli dyski =)
a co do klimy to tam POWINNA BYC chociaz na parkiecie bo tam nawet okien jako takich nie ma sa jakies prowizorki pozamykane, co zreszta dalo znac na Dianie jak tam bylo duszno :/
dobrze ze jest tak tylko wtedy gdy jest duzo osob.. ale to sie nie zdarza za czesto :niepewny: |
|
|
|
|
Olaa
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 16:32
|

|
orientuje sie ktos jak sprawa wyglada tam ze wstepem?? |
|
|
|
|
Dev
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 18:05
|

|
roznie, czasem jest czasem go nie ma, zalezy jaka impreza, czy ktos wystepuje itd =)
jak najzwyklejsza dyska to nie ma =) |
|
|
|
|
Olaa
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 18:30
|

|
Dev, a co jest dzisiaj ?? :P |
|
|
|
|
Dev
Wysłany: Sob Wrz 16, 2006 10:54
|

|
troche za pozno przeczytalem.. imprezowalem :P
wczoraj nie wiem co bylo, ale chyba dyska normalna.. dzis ponoc jakis zespol taneczny ma byc :/ ;p |
|
|
|
|
kiju
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 12:57
|

|
Major napisał/a: |
Pokaż mi też (oprócz Gwarka) gdzie mają klimatyzacje? |
Hehehehe W gwarku nie ma klimatyzacji i nigdy nie było.
A klima jest w Vipie naprzyklad
Co do tego ze na imprezie bylo duszno pokaż mi lokal w ktorym na imprezie gdzie jest kupa ludzi nie jest duszno. Nie ma. |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 13:38
|

|
kiju, to prawda nie ma klubu, gdzie jest duzo ludzi, a nie jest duszno. :) Zgadzam sie w 1oo% :) Jak ktoś znajdzie klub, gdzie nie jest duszno z kupa ludzi to dajcie znac, to sie wybiore :P |
|
|
|
|
zajaFFka
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 15:23
|

|
Imprezy specjalne po ostatnim remoncie Pirki :D |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 15:32
|

Zaproszone osoby: 2
|
kiju napisał/a: | Hehehehe W gwarku nie ma klimatyzacji i nigdy nie było. |
Tego nie widziałem, w sumie zasugerowałem się tym, że tam dość chłodno jest (pewnie z powodu przestrzeni, a nie klimatyzacji). |
|
|
|
|
|