Najważniejsza chwila Waszego życia |
Autor |
Wiadomość |
FlashMan
Wysłany: Wto Paź 25, 2005 20:53
|

|
Dorotko, zapamiętam to sobie :) . Mam nadzieję, że się nie mylisz :) |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Wto Paź 25, 2005 20:54
|

|
Doroty nigdy sie nie mylą..... |
|
|
|
|
FlashMan
Wysłany: Wto Paź 25, 2005 20:58
|

|
Ja tam znam jedna Dorotę, która sie myli... :) , ale ona to chyba po kimś ma :) |
|
|
|
|
Bary i swinki
Wysłany: Wto Paź 25, 2005 21:03
|

|
Ja miałem pare ważnych chwil w moim życiu które bardzo mnie zmieniły myśle że na lepsze :) |
|
|
|
|
madi
Wysłany: Sro Paź 26, 2005 00:19
|

|
ważne to: ukochanie przez mamę, żarty z tatą, kłutnie i godzenie z braćmi, uścisk dłoni przyjaciela i całus w policzek przyjaciółki, rozmowa z ledwo poznanymi ludźmi, pierwszy namiętny pocałunek ukochanego (narazie samych już byłych), uśmiech chrześniaka, zdana matura i sesje ... wymieniać mogę kilka dni ... bo każda chwila jest jednak ważna i każda mnie kształtuje pozostawiając niezmywalny ślad na duszy ... |
|
|
|
|
Admike
Wysłany: Sro Paź 26, 2005 07:24
|

Imię: Adam (dla znajomych Adaś :-) )
|
najszczęśliwsza chwila mojego życia hm... dużo było takich... ale na pewno jedną z nich jest ta,gdy mama wydała mnie na świat... od tego sie wszystko zaczęło... |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 10:02
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Ta chwila dopiero nastapi..i wiem ze bedzie dla mnie najwazniejsza :D |
|
|
|
|
Morqana
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 10:26
|

|
Najpiękniejsza chwila nastąpiła gdy poznałam pewnego chłopaka, nie byliśmy razem, to była wspaiała przyjaźń, potrafiliśmy sie porozumieć bez słow, tylko spojrzenie i już wiedzieliśmy, że mamy to samo na myśli.Hmm, jak go poznałam to juzwtedy jakby wiedziałam, że to ktoś bliski, do teraz uważam,że on nadal ze mną jest.Szkoda, że to co dobre tracimy :( "Spieszmy sie kochać ludzi, tak szybko odchodzą" :( ehh
Oprócz tego najpiekniejsza była moja pierwsza prawdziwa miłość,Hmm, ja tam może młoda jestem, ale nigdy takiej nie zapomne, ona była pierwsza, prawdziwa, taka niepowtarzalna, szkoda, ze tyle nas dzieliło i tyle było przeciw nam, nie wytrzymaliśmy po prostu napiecia :( Ale to były najwspanialsze chwile mojego życia :) |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 14:45
|

|
Najwazniejsza chwila to ta kiedy urodziła sie moja corka, była tak malutka, kochana i zdrowa. :D
Druga wazną chwila było poznanie mojego meza, było to takie fajne a zarazem smieszne przezycie.... |
|
|
|
|
Gliwice4ever
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 10:06
|

|
Najwazniejsza chwila to byla kiedy moje dzieci sie urodzily i oczywiscie kiedy sie orzenilem. Oprocz tego, kiedy zaczynalem pracowac. A najwazniejsza chwila ktora jeszcze sie nie odbyla to kiedy znowu znajde sie w Polsce. :super: Oprocz tego.....najwazniejsza chwila ktora odbywa sie codziennie to kiedy przychodze z pracy o 2-3 nad ranem i ide z checia do luzia, fanje uczucie kiedy po prostu wpywasz do luzka bez myslenia :super: I kiedy wstaje rano z rodzina. |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 11:26
|

|
Piotrulek napisał/a: | pierwsza milość nigdy nie mija,ona trwa na zawsze,wierz mi Mariuszku... | no nie moge...az mnie zatkalo. po raz pierwszy chyba zgadzam sie z Piotrulkiem. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 11:52
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
Czy przemija moze nie... ale znajduje sie jej substytuty :) co prawda nigdy sie juz nie kocha tak jak za "pierwszym razem" ale... :) czasem bywa ze ta pierwsza milosc to jedna wielka pomylka :) |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 11:55
|

|
Aither napisał/a: | czasem bywa ze ta pierwsza milosc to jedna wielka pomylka | dlatego pierwsza milosc jest najlepsza gdy jest niespelniona:) gdy z roznych porzyczyn nie zostajecie para. i do konca zycia kazde z was mysli ze ta milosc byla idealna:) to tak jak z marzeniami:) sa najpieknjesze wtedy gdy pozostaja marzeniami |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 12:00
|
Smoczyca

|
krystian, z perspektywy czas moze inaczej na to patrze... ale najwazniejsza chwila mojego zycia jest ta w ktorej sie rozstalismy :) obecnie bylabym bardzo nieszczesliwa Kobieta mieszkajaca co prawda w pieknym miescie Gdansk... ale co to za zycie... z czlowiekiem, ktory ma wiecej kobiet na boku niz ja wlosow na glowie...
a druga niezapomniana chwila i tez bardzo wazna w moim zyciu... to pizza u Dany na ktorej to poznalam kogos wyjatkowego :) aj... czuje sie jakby to bylo wczoraj :zawstydzony: i tak trwa do dzis :) |
|
|
|
|
krystian
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 12:02
|

|
ja chyba poki co nie mam takiej chwili. za wyjatkiem moich narodzin. chociaz...poznanie mojej Anulki to tez w jakis sposob wazne wydarzenie:) dodam tylko ze to moja "siostrzyczka":) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 12:07
|
Smoczyca

|
krystian, zazdroszcze Twojej :) siostrze :) moj starszy brat to by tak nigdy o mnie nie powiedzial :hyhy: moze dlatego ze miedzy nami jest 7 lat zreszta... jedna z podrzednych waznych chwil byla wyprowadzka brata z domu :rotfl: bo zajelam jego pokoj :luka: i za to mu baaaardzo dziekuje :padam: :rotfl: |
|
|
|
|
ana gl-ce
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 12:25
|

|
hmm chcialabym sprostowac bo my z Krystianem rodzonym rodzenstwem nie jestesmy, poprostu bardzo dobrze sie znamy,jak brat z siostra, wspieramy sie we wszelkich problemach zyciowych,zwlaszcza takich "zwiakowych"ja mu przedstawiam punkt widzenia kobiet a on mi facetow.
Przezylismy kupe wspanialych zabawnych sytuacji ktorych nigdy nie zapomne.
Na przyklad proby szczypania w pupe pana jadacego na rowerze, a my autem:)
Albo jak zgadalismy sie na gg w nocy ze nam sie spac nie chce i tak jechalismy w gory dla zabicia czasu,bylo naprawde milo:)
Moment kiedy Krystiana poznalam byl bardzo zwykly wrecz pospolity i poczatek naszej znajomosci nie wskazywal na to ze sie tak bardzo zzyjemy a tu prosze, zaowocowalo to zwykle spotkanie dopiero po czasie:) |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 12:32
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Takich chwil bylo wiele...i wiem, ze gdzies za rogiem takie chwile na mnie czekaja....juz nawet wiem jaka to bedzie chwila :D ..ale ciiii...moze kiedys wam zdradze :D |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 14:49
|
Smoczyca

|
ana gl-ce, u mnie bylo podobnie :) najpierw przyjazn a potem nie wiadomo skad milosc :) ^.^ to nawet slodkie :D |
|
|
|
|
voyteck
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 19:45
|

|
krystian napisał/a: | dlatego pierwsza milosc jest najlepsza gdy jest niespelniona:) | Racja , moja pierwsza miłośc była niespełniona z powodu odległości nas dzielącej - Warszawa - Gliwice .
I chyba problemy Odległości pozostały :/ Anglia jest daaaleko .
Najważniejsza chwila w moim życiu - Narodziny Kubusia :ok: |
|
|
|
|
|