trójkąt Kozielskiej ,?ąbędzkiej i Złotej |
Autor |
Wiadomość |
AgnieszkaL
Wysłany: Wto Maj 24, 2005 17:05
|

|
bo tam ma byc rozbudowane osiedle i jakas droga więc stacja to rewelacyjna inwestycja |
|
|
|
|
limnea
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 21:44
|

|
Zgadza się - lokalizacja w tym miejscu stacji paliw przyniesie masę zysków. :) :) Tylko że przecież tu już w pobliżu jest BP na ul. Jana Nowaka Jeziorańskiego, jest już jakaś prywatna stacja koło TESCO, ...a i jeszcze ostanio się dowiedziałem, że samo TESCO chce postawić wnet koło marketu swoją stację. :rotfl: :rotfl: Chyba ktoś tu przedobrzył. Mam nadzieję że przy tej konkurencji przynajmniej ceny będą umiarkowane...(Piszę to choć sam w to nie wieżę) :przestraszony: |
|
|
|
|
AgnieszkaL
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 21:49
|

|
hmm no tak ale po co wjezdzac na stacje na parkinku tesco jak wystarczy tylko lekko skręcic ja mysle ze to dobra inwestycja |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 22:34
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
Stacja przy tesco - odradzam mimo niskoej ceny.
CO do takich firmowych(tesco,minimal,plejada itd..) stacji tez mam miaszane uczucia.
Lokalizacja przy rondzie jest przemyslana inwestycja...
dojazd do Tesco,Opla i innych fabryk.Cmentarz juz niedlugo kolejny hipermarket..ja osobiscie tankuje na BP przy wjezdzie na E-40 ale pozniej musze kombinowac aby wyjechac na na labedzka. a tak bedzie przy rondzie i bedzie po drodze :) |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 11:03
|

|
Frycus:) to nie temat o stacjach benzynowych i o paliwie :) |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 18:01
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
|
|
|
|
limnea
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 21:49
|

|
Agagatka napisał/a: | jakas droga |
Pewnie chodzi o planowaną drogę stanowiącą dodatkowe połączenie z obwodnicą miejską (taki skrót który miał połączyć Kozielską z ?abędzką za tą stcją paliw i dalej pomiędzy skrajem Parku Szwajcaria i Cmentarza Centralnego aby dojść pod ul. Jana Nowaka Jeziorańskiego do węzła obwodnicy przy ul. Czołgowej). :znudzony: Plan tej drogi był rozpatrywany kilka lat temu do tyłu w UM ale tak jak i cała obwodnica miejska na razie jest tylko kreską na mapie. :rotfl: Tak jak to że na Edisona miał być zjazd z ul. Jeziorańskiego a Chemiczna miała być przedłużona do Ostropy. :( :( |
|
|
|
|
AgnieszkaL
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 22:05
|

|
szkoda ze moja orientacja w terenie jest taka słaba bo ja wogóle nie zrozumiałam :( |
|
|
|
|
limnea
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 22:14
|

|
Agagatka napisał/a: | szkoda ze moja orientacja w terenie jest taka słaba bo ja wogóle nie zrozumiałam |
Szkoda. :zalamany: Ale podobno tak już mają kobiety z orientacją w terenie. Polecam zakup mapy. :hyhy: |
|
|
|
|
|