Urlop lato 2007 |
Autor |
Wiadomość |
Dorothea
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 13:34
|

|
Bogna, jest mały to prawda, kocham te psy i to jedyna rasa ktora moge miec ze wzgledu na alergie |
|
|
|
|
Bogna
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 13:40
|

|
no ok:)ja sie nie czepiam tego, ze masz ta rase... czy cos:) kazdy psiak ejst fajny jak jest fajnie ulozony itp.. ale denerwuje mnie i to barzdo, ze czesto lduzie przymykaja oczy na takie male pchly.. , ktore baaaardzo zcesto sa rozwrzeszczane i agresywne.. a duzego psa dobrze ulozonego i odpowiednio sie zahcowujacego najchetniej by zbaili.. bo taki istniec nie mzoe, wejsc nie mzoe bo to peis.. a york to qr..a kot? o takie sytuacje mi chodiz.. sama mam amlego ps ai duzego.. i zarowno male jak i duze musi sie wokreslony spsob zahcowywac.. aby nie przeszkadzac ludizom itp.. ehh jakz wykle nagmatwalam.. ale mam andzieje, ze zrozumialas o co mi chodzilo;) czesto sie spotykam wlasnie z sytuacja gdzie atakujacy male peis jest siwiety.. ale jak duzy pacnietakeigo lapa lub zawarczy to takeigo to uspic..;/ dla mnie nie ma jakiegos znaczenia jakiej rasy ejst peis! PIES TO PIES! czy to york czy amstaff czy wilczarz irlandzki! na takich samych zasadach te psy zyja! wiec jesli ktos nei chcce malemu psu np zalozyc kaganca do autobusu mimo tego, ze przepisy tego wymagaja, to niech kupi transporterek i w transporterku psa przewozi itpp itd.. |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 18:18
|
|
Bogna napisał/a: | jest zakaz wprowadzania psow na plaze publiczne do wrzesnia! wprowadzac psy mozna na plaze niepubliczne |
bo na niepublicznych nie opalaja sie ludzie tylko"nieludzie",a im psie gówna(czytaj:kupki) nie przeszkadzają widać... :dobani: :dobani: :dobani: |
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 20:05
|

|
Piotrulek napisał/a: | bo na niepublicznych nie opalaja sie ludzie tylko"nieludzie",a im psie gówna(czytaj:kupki) nie przeszkadzają widać... |
Pietrek nie pisz głupotów. :mad:
Faktem jest jednak ze w PL ludzie nie sprzataja po swoich pupilach a to niestety konczy sie wlezieniem na plazy w psia kupinke :rotfl:
Monika ja własnie do Uniescia jezdziałam cały czas i mieskzałam na ul. rozy wiatrów czy rózy czy cos z kwiatkami.. tam sa same domki gdzie poieska przyjma :ok: |
|
|
|
|
Bogna
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 21:55
|

|
Piotrulek napisał/a: | bo na niepublicznych nie opalaja sie ludzie tylko"nieludzie",a im psie gówna(czytaj:kupki) nie przeszkadzają widać... :dobani: :dobani: :dobani: |
ehh przesadzasz!!byles keidykolwiek na pieknej pustej plazy niezasmieconej gdzie nie ma ani jednej kupy bo wlasciciele sprzataja? m0oge Ci na takowe podac namiary... |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 23:02
|

Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Mysle, ze odpowiedzialny wlasciciel swojego pupilka, zadba o to, aby podczas wyjazdu gdzies na urlop, nikomu to nie ciazylo i wie co moze a czego powinien unikac.
W koncu gdy jest w domu, tez nie puszcza psa, by sobie po drodze pobiegal i przy okazji zalatwil swoja potrzebe. |
|
|
|
|
Bogna
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 23:42
|

|
Szamanka, dokladnie!! ale niektorzy tego nie rozumieja.. w sumie sie nie dziwie.. widzac "wlasicicieli" i ich psy na ulicach.. |
|
|
|
|
Bogna
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 10:27
|

|
Tabliczka w hotelu:
"Jestem właścicielem hotelu od 30 lat. W tym czasie nie spotkałem psa, który by spalił łóżko, bo palił papierosy. Żaden pies nie zabrał ze sobą na pamiątkę noża czy popielniczki. Nie znam psa, który ręcznikami czyściłby swoje buty, czy takiego, który by próbował pocałować pokojówkę. Żaden pies nie skarżył się na obsługę czy na jedzenie. Krótko mówiąc: Nic nie mam przeciw psom. Jeśli Wasz pies poświadczy za Ciebie, drogi właścicielu, to i Ty jesteś tu mile widziany." |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 10:57
|
|
katarzyna35k-ce napisał/a: | Faktem jest jednak ze w PL ludzie nie sprzataja po swoich pupilach a to niestety konczy sie wlezieniem na plazy w psia kupinke |
no i właśnie Kasieńko ten fakt chcialem bardzo podkreślić...
Szamanka napisał/a: | ze odpowiedzialny wlasciciel swojego pupilka, zadba o to, aby podczas wyjazdu gdzies na urlop, nikomu to nie ciazylo |
takich wlaścicieli jest jak na lekarstwo i dlatego nasze kurorty wygladaja jak taleta na milusińskich... |
|
|
|
|
Bogna
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 11:11
|

|
to zacznij nosic przy sobiie woreczki ejdnorazowe.. jak zobaczysz, ze czyjs peiske sie zalatwia a pancia nie sprzata wrecz takiej woreczek i popros o sprzatniecie.. jak bedzie sie migac wyciagnij tel i dzwon na sm... |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 11:29
|
|
Bogna napisał/a: | to zacznij nosic przy sobiie woreczki ejdnorazowe.. jak zobaczysz, ze czyjs peiske sie zalatwia a pancia nie sprzata wrecz takiej woreczek i popros o sprzatniecie.. jak bedzie sie migac wyciagnij tel i dzwon na sm... |
nie bede tego komentowal ...dobrze?? |
|
|
|
|
Bogna
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 11:41
|

|
to nie komentuj.. ale jak Ci to przeszkadza co sie dzieje to sam zacznij z tym cos robic! wlasciciele psow czesto tak robia.. no mzoe nie w G-ce ale w Wawce juz tak.. od zcegos trzeba zaczac.. a pier... , ze psy sr.. itp nic nie da...
// proszę się trzymać tematu urlop - khaman |
Ostatnio zmieniony przez Bot Czw Lip 19, 2007 11:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
katarzyna35k-ce
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 11:59
|

|
Bogna napisał/a: | to zacznij nosic przy sobiie woreczki ejdnorazowe.. jak zobaczysz, ze czyjs peiske sie zalatwia a pancia nie sprzata wrecz takiej woreczek i popros o sprzatniecie.. jak bedzie sie migac wyciagnij tel i dzwon na sm... |
To moze zapiszmy sie wszyscy zawczasu do SM? Bedzie wszystko w jednym i bedziemy miec woreczki i mandat odrazu wlepimy! :rotfl:
Niestety powtarzam : daleka droga przed nami! zebysmy zaczeli sprzatac po wierzatkach :) |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 12:13
|

Imię: Mjeetek
|
Przypomnę tylko, że temat dotyczy kwater na urlopy, a nie sprzątania po zwierzątkach. Proszę założyć osobny temat. |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 13:18
|

|
Bogna napisał/a: | ale mam andzieje, ze zrozumialas o co mi chodzilo;) |
oczywiscie,ze zrozumiałam i sie z tym zgadzam co napisałas |
|
|
|
|
Aessa
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 12:58
|

Imię: Paulina
|
No to wracając do tematu... Wie ktoś może gdzie teraz nad morzem można jeszcze znaleźć jakieś tanie noclegi? Z pieskiem oczywiście. Ja musiałam zrezygnować z domku nad morzem właśnie ze względu na psa, ale może znacie jakieś ośrodki, gdzie nie każą płacić sobie wyimaginowanych pieniędzy i pozwalają na psiaka? |
|
|
|
|
Bogna
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 15:09
|

|
Aessa, zagadaj do mnie na gg albo tu na pw.. to wysle ci caly watek z jednego forum.. bialogora,debki itp.. piekne plaze i z pieskami przyjmuja! |
|
|
|
|
|