Czy warto być dobrym?? |
Autor |
Wiadomość |
Aither
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 11:42
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
Arex30 napisał/a: | ale mysle ze jest cien szansy na poznanie....... |
jasne ze tak chociazby dlatego ze laczy nas cos o czym wiedza nieliczni :zawstydzony: chodzi mi o moja przyszla a Twoja dawna prace :zawstydzony: |
|
|
|
|
Arex30
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 11:43
|

Zaproszone osoby: 10
Imię: Arkadiusz
|
Aither,
ale to było wieki ( a dokładnie w poprzednim stuleciu a nawet za poprzedniego ustroju!!!!!!! )
Ale zrobilom OT
a tak OT to Obsługa Techniczna
hihihihihihi |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 11:46
|
Smoczyca

|
Arex30, no i dlatego bede mila dla Ciebie :P no prosze jakie wyznania :D
a co do dzieci... pod kloszem zle... ale rzucic ich w wir rzeczywistosci to tez zle.. trzeba znalezc tak zwany zloty punkt... aby nie przeginac w jedna i druga strone - poza tym bycie milym w duzym stopniu zalezy od charakterku osoby i jego przezyc a nie tylko wychowania :) |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 12:48
|

|
No właśnie Aither, patrz przykład ja i bzyk :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy:
ok, żartuje :P |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 13:10
|
Smoczyca

|
tuchałowa, z moich obserwacji wynika ze ty moja droga nie potrafisz byc zla dla ludzi :) czesto to inni wykorzystuja :) a Bzyk... sadze ze jest dobry dla tych dla kogo chce :) bywa wulgarny, wybuchowy moze i nawet agresywny (nie odczulam tego na szczescie) ma swoja granice osobista nie do przedarcia sie :) co sprawia wrazenie egoisty ale w glebi duszy to wspanialy czlowiek z nim mozna konie krasc :) |
|
|
|
|
Tonio
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 13:34
|

|
Aither napisał/a: | w glebi duszy to wspanialy czlowiek z nim mozna konie krasc :) |
na tyle na ile go znam ZGADZAM SIE W 100% i mysle ze nie tylko konie, ale wszystkie zwierzatka domowe, dzikie, a nawet pokusze sie ze hipopotama i zyrafe z zoo tez by sie dalo wytargac :rotfl:
wiec zgodze sie z waszymi tezami, bycie dobrym na pewno zalezy od charakteru i ja mysle ze waro byc dobrym, jak nie dla wszystkich to chociaz dla garstki wybrancow... :rotfl: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 13:39
|
Smoczyca

|
Tonio napisał/a: | a nawet pokusze sie ze hipopotama i zyrafe z zoo tez by sie dalo wytargac |
o LOL :D nie no... ja uwazam ze zyrafe moze ale hipcia... wez to unies :D :rotfl: okej zart :P
Bzyk potrzebuje szczurka :> dokladnie szczurzycy :D jak bedziesz cos kradl z zoologicznego z Tonim to nie zapomnij o mnie :D
to tak w ramach offtopica :D :rotfl: :offtopic: |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 20:12
|

|
Aither napisał/a: | wspanialy czlowiek | Dobra, ja go znam najlepiej to mogę ocenić : rzeczywiście Bzyk to uosobienie wszelkich cnót i nie należy tego kwestionować :]
Aither napisał/a: | czesto to inni wykorzystuja :) |
Niech sobie wykorzystują, to będą smażyć się w piekle :evil: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 22:42
|
Smoczyca

|
tuchałowa napisał/a: | Bzyk to uosobienie wszelkich cnót |
o taaak a ta wrodzona skromnosc to jego mocna strona :) |
|
|
|
|
Merii
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 08:54
|

|
Tonio napisał/a: | jak nie dla wszystkich to chociaz dla garstki wybrancow... |
i tak u mnie jest z grona ludzi przeznaczonych do pomocy zrobiła się u mnie garstka ...
widze że temat dobroci przeszedł na wychwalanie kolegi :rotfl:
w sumie jakby nie było to też przejaw dobroci :P |
|
|
|
|
|