Panowie całujecie w dłoń kobiety?? |
Autor |
Wiadomość |
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 01, 2005 19:00 Panowie całujecie w dłoń kobiety??
|
|
Zapytam tylko,czy całujecie w dłoń Panie,mamę babcię,szefową,ciotkę kuzynkę i dziewczynę,na powitanie,pożegnanie,jak skladacie życzenia??????
Jako co uważacie ten gest w dzisiejszych czasach??
Można czy raczej nie powinno się tego czynić??
Wypowiedzcie się ,zapraszam!!!
|
|
|
|
|
Agacisko ;-)
Wysłany: Nie Maj 01, 2005 19:09
|
|
Dla wielu kobiet jest to trochę krępujące... Kiedyś przyszedł tato mojego kolegi i pocałował nauczycielkę w rękę. Ona zrobiła się taka czerwona, ze aż na chwile wyszła z klasy... |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 01, 2005 19:14
|
|
Cytat: | Ona zrobiła się taka czerwona, ze aż na chwile wyszła z klasy... |
To bardzo fatalna i cienka ta nauczycielka...Zero kobiecości... |
|
|
|
|
Agacisko ;-)
Wysłany: Nie Maj 01, 2005 19:15
|
|
A jednak i takie się zdarzają :] |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 01, 2005 19:17
|
|
Agacisko ;-) napisał/a: | takie się zdarzają |
Oczywiście ,że tak w końcu mamy demokrację ,moja droga |
|
|
|
|
Mariusz
Wysłany: Nie Maj 01, 2005 21:17 Re: Panowie całujecie w dłoń kobiety??
|
Imię: Mariusz Damian
|
Piotrulek napisał/a: | Zapytam tylko,czy całujecie w dłoń ... dziewczynę,na powitanie,pożegnanie...?????? |
W ręke ?:) To nie to pokolenie :) Teraz się w usta całuje, aczkolwiek ja mam dylemat moralny i jestem od pewnego czasu sam.
W dzisiejszych czasach rzadko gdzie widać by młody mężczyzna całował kobietę w ręke. Mój tata czasem jakąś ciotke pocałuje w ręke, ale to już wyszło z mody ;) |
|
|
|
|
Dev
Wysłany: Nie Maj 01, 2005 23:12
|
|
nie caluje i nie mam zamiaru :] |
|
|
|
|
darkenstein [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 01, 2005 23:25
|
|
z tego co wiem to kobieta podaje reke pierwsza i moze lekko ja uniesc jesli chce zeby ja pocalowac ale wtedy to my juz decydujemy czy ja pocalujemy ,osobiscie wole pocalunki w stopy i .... |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Nie Maj 01, 2005 23:38
|
Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
darkenstein napisał/a: | i moze lekko ja uniesc jesli chce zeby ja pocalowac ale wtedy to my juz decydujemy czy ja pocalujemy |
nie wyobrażam sobie takiej sytuacji żebym miała unosic lekko reke jeżeli chcę być pocalowana.
Mariusz napisał/a: | W dzisiejszych czasach rzadko gdzie widać by młody mężczyzna całował kobietę w ręke |
i w zasadzie to sie nie dziwie, poniekąd kobiety same sa sobie winne, powstające ruchy feministyczne tak bardzo chciały rownouprawnienia. Kiedyś w jakims talk show były feministki, jedna która facet pocalował w reke tez go pocalowała :rotfl: |
|
|
|
|
darkenstein [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 01, 2005 23:51
|
|
ja rzadko caluje w reke nie lubie |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 08:17
|
|
ehh:) to takie staroświeckie , aczkolwiek ...jesli nie robi tego stary zgred, za ktorego czasow taki gest byl Gestem, przez duze G...to hmm, nawet nawet..kobiecie dodaje to kobiecosci, zotaje ona tak jakby "uznana" i "doceniona" , ta jej kobiecośc. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 08:40
|
Smoczyca
Zaproszone osoby: 1
|
malo jest teraz takich gentelnenow a szkoda bo taki gest sprawia, ze mezczyzna jest inaczej "odbierany" przez kobiete :) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 18:53
|
|
ANIUS napisał/a: | aczkolwiek ...jesli nie robi tego stary zgred |
Czyli przystojny wysoki,szczupły pachnący wodą(dobrą) men to jest ok,a jak tobie lub ulicy na ktorej stoisz,się nie podoba to oczywiście beeee,typowe podejście rozpieszczonej i zmanierowanej kobitki.
Powinnaś dawać gestem znak kto ma cię calować,a kto nie lub nosić pancerne rękawiczki,wtedy byłoby ekstra... :) :) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 18:55
|
|
darkenstein napisał/a: | ja rzadko caluje w reke nie lubie |
A ja lubię często to czynię,ten gest przywitania lub pozegnania wydaje mi się bardzo nobilitujący kobiety... :) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 18:57
|
|
kisia napisał/a: | nie wyobrażam sobie takiej sytuacji żebym miała unosic lekko reke |
Ale ty podajesz rękę z wielką gracją,naprawdę i delikatnością.Miło się z tobą wita,powaga... :P |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 19:02
|
|
Piotrulek napisał/a: | Ale ty podajesz rękę z wielką gracją,naprawdę i delikatnością.Miło się z tobą wita,powaga.. |
ale slodzisz Piotrulek kisi... na miarę mlodego, przystojnego casanowy ...nononoooo
Piotrulek napisał/a: | typowe podejście rozpieszczonej i zmanierowanej kobitki. |
milo mi, Ania mam na imię :zawstydzony: |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 19:14
|
|
ANIUS napisał/a: | ale slodzisz Piotrulek kisi |
Nie slodzę ,tylko mialem okazję się z nią witać,czyli to podaję z autopsji... :) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 19:18
|
|
ANIUS napisał/a: | na miarę mlodego, przystojnego casanowy |
Ani nie jestem mlody,ani przystojny,a tym bardziej casanowa,ale dobrze się czuję i lubię przebywać w towarzystwie kobiet z klasą i calować je po rękach,a jak pozwolą to hohohoh nie wiadomo na czym może się to skończyć... :) :) :) :) |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 19:26
|
|
Piotrulek napisał/a: | Ani nie jestem mlody,ani przystojny,a tym bardziej casanowa,ale dobrze się czuję i lubię przebywać w towarzystwie kobiet z klasą i calować je po rękach,a jak pozwolą to hohohoh nie wiadomo na czym może się to skończyć... |
teraz to powoli zaczniesz gorszyć tutaj dzieci :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 19:27
|
|
ANIUS napisał/a: | teraz to powoli zaczniesz gorszyć tutaj dzieci |
Temat o całowaniu w rękę nie powinno interesować dzieci,są inne ciekawsze tematy dla nich. :) :) :) |
|
|
|
|
|