Zamknięty przez: p4cz3k Czw Cze 28, 2007 12:58 |
Loża Szyderców |
Autor |
Wiadomość |
p4cz3k
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 09:16 Loża Szyderców
|

Imię: Marcin
|
Dnia 25 marca roku pańskiego 2006 około godziny 21.48 powstala organizacja o tajemniczej nazwie "Loża Szyderców". Ciałem przewodniczącym oraz założycielskim jesteśmy "My", tzn. obywatel Bzyki (zarejestrowany dn. 29-09-2005) i p4cz3k (zarejestrowany dn. 08-07-2005).
Podstawowym założeniem tej "organizacji" (która nie posiada żadnego statusu prawnego), jest wyśmiewanie wszelkiego rodzaju głupot oraz bzdur itd itp etc.
a wiec zaczynamy :-)
8 stycznia 2007
Yeti napisał/a: | Czy wiecie na czym polegał fenomen PRL-owskiego kabaretu?... Szydzono z wszystkiego, z czego należało szydzić, a pomimo to, ta reżimowa cenzura nie potrafiła się do niczego przyczepić!... ale to prezentowało jakąś klasę...
A tutaj,.... ktoś, kto się mianuje szydercą, ani szydzić nie potrafi, ani regulaminowi sprostać... |
Yeti, mam nadzieje ze nie masz mi za zle, chcialbym aby manifestem nowej Lozy Szydercow byl wlasnie ten cytat, uwazam ze jestesmy w stanie prowadzic dzialalnosc Lozy Szydercow w sposob bardziej stonowany. Uwazam, ze odpowiednio sformulowana anegdota jest bardziej dokuczliwa niz bezposrednio rzucona obelga, a wiec do boju...pokazcie ze stac was na cos konstruktywnego.
Dziekuje za uwage
----------------------
"Pan Profesor Niezwyczajny Nauk Niemoralny - pOnczek" oraz jego posluszny asystent Bzyki :)
----------------------
Drodzy Piszacy, chcialbym aby Loża Szyderców byla tematem do ktorego warto zagladac, warto cos napisac, ale chcialbym rowniez aby w tym "pisaniu i szydzeniu" kierowano sie kilkoma zasadami, niestety w poprzedniej edycji to nie wyszlo a wiec :
1. Szydzimy
2. Wysmiewamy
3. Smiejemy sie
z czego ? z czego tylko chcemy lecz w sposob kulturalny, przeciez nie jestesmy analfabetami i kazdy z nas potrafi ujac swe szyderstwa tak by szydzic lecz nie udezac bezposrednio...proponuje przyswojenie cytatu Yetiego - mysle ze jestescie w stanie podolac takim wymaganiom - jesli nie ? coz uwazam ze temat nie jest dla was...
---
cos nowego :) |
Ostatnio zmieniony przez p4cz3k Pon Lut 05, 2007 03:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 11:19
|
Smoczyca

Zaproszone osoby: 1
|
No i bardzo dobrze ze temat zostal stworzony na nowo :)
Bedac wczoraj na meczu WOSP i po nim zauwazylam pewna nadzwyczajna rzecz :)
Bzyku wybacz ale nie moglam sie powstrzymac :rotfl:
W pewnym momencie nasz bohater w czarnej koszulce ForumGliwice, c o m wskoczyl na bramke. Niby nic nadzwyczajnego... grali z A3 i jeden z nich strzelal na bramke trafiajac w nogi naszego przodownika :rotfl: sadze ze bramkarz to podalby pilke do przodu... patrze a on dluga przez srodek boiska z ta pilka :zdziwko: i leci i leci... po minie wszystkich wywnioskowalam ze to moze i dobrze ze on tym bramkarzem nie jest... :kibol: :rotfl:
A co do meczy WOSP
Bylo fajnie, wesolo :rotfl: najbardziej podobal mi sie kolega z szakali z numerem koszulki 2 :) ktory uporczywie wszystkich wypytywal kim Marta jest dla Bzyka :rotfl: no ja nie moge co za zabawny koles :rotfl: zreszta ponczus... wiesz o co chodzi :rotfl: |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 11:27
|

|
Aither napisał/a: | W pewnym momencie nasz bohater w czarnej koszulce ForumGliwice, c o m wskoczyl na bramke. Niby nic nadzwyczajnego... grali z A3 i jeden z nich strzelal na bramke trafiajac w nogi naszego przodownika :rotfl: sadze ze bramkarz to podalby pilke do przodu... patrze a on dluga przez srodek boiska z ta pilka :zdziwko: i leci i leci... po minie wszystkich wywnioskowalam ze to moze i dobrze ze on tym bramkarzem nie jest... :kibol: :rotfl: |
To jest prawdziwy przykład, że ta osoba potrafi grać zespołowo :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy:
Mnie jednak podczas tego meczu podobało się najbardziej okazywanie emocji przez piłkarzy :rotfl: |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 12:08
|
Smoczyca

|
tuchałowa napisał/a: | okazywanie emocji przez piłkarzy |
:rotfl: chodzi Ci o co ? :) o te "przecinki" ? :) czy o to drugie ? :) Ja osobiscie uwazam, ze to jest dla wygody... mnie nie chcialoby sie mowic
- "kurcze nie trafilem do bramki ale jestem zly" :rotfl:
lepiej to ujac w jednym slowie :)
=> "kobieta lekkich obyczajow" :D
Tak poza tym Marta to ze jestem mietka nie znaczy ze mam byc Twoja poduszeczka :P :D |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 12:23
|

|
Aither napisał/a: | Tak poza tym Marta to ze jestem mietka nie znaczy ze mam byc Twoja poduszeczka :P :D | Przyznaję, przysypiało mi się na wczorajszym meczu :D
Nie no Aither napisał/a: | "kobieta lekkich obyczajow" :D | krzyczaną po każdej nieudanej próbie strzelenia brami to ja rozumiem, nerwy....ale jak wytłumaczyć wydawanie takiego dziwnego dźwięku w regularnych odstępach, właściwie bez powodu, brzmiało to trochę jak okrzyk radości, a może to jakaś forma zwrócenia na siebie uwagi lub zakomunikowania chłopakom z drużyny, żeby podać :P |
|
|
|
|
Roberto
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 13:15 zasnąć można
|

|
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 13:22
|

|
Roberto napisał/a: | :spi: :spi: | Oj można, można...zwłaszcza jak się mało sypia w nocy :zalamany:
Ponczq, to co zrobiłeś było bardzo rozsądne :hura: :calus:
i myślę, że teraz ludzie będą podchodzili do tego z większym humorem.
Dlatego zamieściłam sobie przecudnej urody awatarek i uroczyście wstępuję do LS ślubując Wam wierność i uczciwość. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 13:45
|
Smoczyca

|
tuchałowa napisał/a: | ślubując Wam wierność i uczciwość. |
mnie tam nic nie slubuj :D ponczkowi mozesz to on w koncu Prezes - Ronaldo :)
P.S zwazajac na to iz bzyku nie moze byc zastepca Ponczka jednoglosnie sama wysuwam swoja kandydature na zajecie wyzej wymienionej posady :) |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 14:04
|

Imię: Mariusz
|
Bardzo prosze o usiniecie ikonek ,zbanowany,przyjaciel itd....z waszych awatarkow |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 14:10
|

|
Czy zatem może być "spamer" ?
Właśnie zobaczyłam, że przed chwilą miałam nabitą szatańską ilość postów 666
To tak jak ustanowione wczoraj Święto Loży Szyderców |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 14:21
|
Smoczyca

|
tuchałowa napisał/a: | Święto Loży Szyderców |
OFICJALNIE 7 styczen jest ogolno forumowym dniem Lozy szydercow :) przyjetym jednoglosnie na wczorajszym turnieju WOSP :) |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 15:25
|

|
Aither, zdaje się, że czołowy szyderca Bizon zaplanował huczne obchody Święta LS na 6 czerwca o 6 :hyhy: Ale 7 stycznia uznajmy za oficjalne zarejestrowanie naszej działalności :] |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 15:53
|
Smoczyca

|
tuchałowa, czemu akurat 6 czerwiec ? :P gadaliscie o tym gdy ja sie slinilam na pilkarzow czy mnie przy tym po prostu nie bylo ? :D |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:01
|

|
Aither napisał/a: | slinilam na pilkarzow | Ja wiem, że Ty lubisz patrzeć na tyłki, podziwiać, robić konkursy, który lepszy, ale nie może to być dla Ciebie całym światem, członkostwo wymaga zaangażowania, jeszcze Ronaldo przydzieli Ci jakieś punkty karne :D |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:04
|

|
kurde, jeszcze raz mnie ktos nazwie ronaldo to wyjde z siebie i stane obok i beda dwa pOnczki i bedziecie mialy drogie panie przewalone !!
a ty Marto masz gwarantowana pobudke o 4.00 :=] i znowu sie nie wyspisz :] |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:07
|
Smoczyca

|
hmmm no lubie wrecz uwielbiam patrzec na ich tylki :)
p4cz3k, no co Ty mnie straszysz ? :D :rotfl: no prosze Cie :padam: wyjdz z siebie :) jeden bedzie ponczek a drugi Ronaldo :rotfl: i bedzie sprawiedliwie :) :calus: |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:12
|

|
p4cz3k napisał/a: | dwa pOnczki | pOnczki są takie kochane, że im więcej pOnczków tym lepiej :D
p4cz3k napisał/a: | a ty Marto masz gwarantowana pobudke o 4.00 :=] | No dobra, niech Ci będzie, tylko nie wiem, kto się przed chwilą chwalił, że idzie spać po wieczorynce :hyhy: |
|
|
|
|
p4cz3k
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:15
|

|
tuchałowa napisał/a: | No dobra, niech Ci będzie, tylko nie wiem, kto się przed chwilą chwalił, że idzie spać po wieczorynce :hyhy: |
na tvp polonia wieczorynka chyba jest o 2 albo 3 w nocy :) wiec...
Aither :) ja nie strasze :P ja ostrzegam ^_^ |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:21
|
Smoczyca

|
p4cz3k napisał/a: | Aither :) ja nie strasze :P ja ostrzegam ^_^ |
grrrrrraww :D zabrzmialo ostro :D no a tak zmieniajac temat... to czemu 6 czerwiec ? :P
Tak poza tym Ponczek wysunelam swoja kandydature na miejsce Bzyka :P czekam na werdykt :D |
|
|
|
|
tuchałowa
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 16:23
|

|
Co za faja Bzykiemu dała 3 ostrzeżenie? Nie, że mi to przeszkadza, przynajmniej nie będzie mi odbierał komputera, aby posiedzieć na forum :hyhy: |
|
|
|
|
|