chodziarze łączcie się ;) |
Autor |
Wiadomość |
praz
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 16:45 chodziarze łączcie się ;)
|

|
czy jest tu ktoś kto lubi sobie czasem pochodzic bez celu, lub w konkretnym kierunku? pospacerować jak kto woli
ja preferuję "chód z celem", tj wyznaczam sobie cel i idę, a jak wy robicie? |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 17:16
|

Zaproszone osoby: 2
|
Ja lubie pospacerowac. Nawet bardzo duzo spacerowalem, kiedy jeszcze mialem z kim. Bez celu lub z celem zalezy. Czesto byl to okoliczny lasek, badz jakies łąki. |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 17:21
|

Imię: Bożydar :]
|
I tak, i nie. Zależy od wielu czynników - jestem bardzo marudny i wybredny :] Ale jeżeli taki jeden z tych czynników zostanie spełniony - mogę iść gdziekolwiek i kiedykolwiek ;) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 18:15
|
|
praz napisał/a: | ja preferuję "chód z celem", tj wyznaczam sobie cel i idę, a jak wy robicie |
to podobnie jak ja,najchętniej ,gdy jest cieplo startuję z moim mlodszym synem i wyznaczamy sobie marszrutę na przyklad:jedziemy z placu piastow na daszyńskiego autobusem,a z tamt??d na poligon i przez pola na sikornik,potem przez miasto na tarnogorsk??,liczę tak skromnie ,że jest to okolo 10-14 km i to zajmuje nam okolo2-3 godzin marszu + oczywiÂ?cie miejsca popasu tak zwanego.Podczas takiego spacerku pokazuje dziecku miejsca ,gdzie jako chłopak się bawilem,mamy jeszcze inne trasy ,ale jak zechcecie posłuchać to potem opiszę. :D |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 18:48
|

|
ja lubie spacerowac
niestety nie ma z kim tak chodzic
moje dzieci nie chca nigdzie ze mna chodzic :rotfl: |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:40
|
|
frohike napisał/a: | moje dzieci nie chca nigdzie ze mna chodzic |
Krzysiu to w przyszlym roku zapraszam ciebie z aparatem fotograficznym na spacer ze mn?? i moimi dziećmi... :rotfl: :rotfl: |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:42
|

|
a moge bez aparatu tez przyjsc? :D |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:44
|
|
frohike napisał/a: | moge bez aparatu tez przyjsc |
pewnie,że możesz ale wiem ,że lubisz cykać ciekawe miejsca,a ja pokarzę ci takowe,ale zrobisz jak uważasz... :) |
|
|
|
|
Ana
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:51
|

|
praz napisał/a: | czy jest tu ktoś kto lubi sobie czasem pochodzic bez celu, lub w konkretnym kierunku? |
preferuje spacerowanie z celem bez celu ;)
teraz juz jest trochę zimno ale w okresie wiosenno - letnim często zdarzało mi się z siostrą lub koleżanką spacerować wieczorami. Tak ze dwa razy w tygodniu. Wyznaczałyśmy sobie tylko ogólny kierunek marszu i godzinkę lub dwie dreptałyśmy ulicami Niska :)
szczegółnie pamiętam jedno wyjście, było zachmurzone, ale dla nas to nie był problem, w trakcie zaczęło kropić, padać, a gdzieś w odległości 3 kilkometów od domu już lało... nie było zbyt przyjemnie :] |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 19:58
|

|
myslałem ze tylko ze względu na aparat chcesz mnie zaprosić |
|
|
|
|
Rafalka
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 21:13
|

|
Chodzenie to moja specjalnosc! :)
Dziennie chodze ok 8 godzin.
Nic innego nie robie tylko chodze i chodze, ale zawsze w danym celu w wysnaczonym terenie i z okreslonymi przedmiotami :rotfl:
Lubie chodzic :), to jest moje hobby i codzienny sport :D |
|
|
|
|
Bary i swinki
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 21:24
|

|
ja lubie chodzić ale też zależy z kim bo samemu to czasem fajnie ale tak codziennie?? :/ |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 23:10
|
|
Rafalka napisał/a: | Dziennie chodze ok 8 godzin |
Pewnie dlatego masz tak?? wspaniał?? figurę... :D |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 23:21
|

|
a ja dziennie przemiezam setki schodow.....ciekawe ile kilometrow juz tak zrobiłam? |
|
|
|
|
Bary i swinki
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 23:22
|

|
spraw sobie steper :D będzie Ci mirzył ile kroków robisz a tym samym ile kilometrów:D |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 23:26
|

|
Bary steper mam od kilku lat, teraz lezy za szafą............, zupełnie o nim zapomniałam...... :rotfl: |
|
|
|
|
Bary i swinki
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 23:33
|

|
widzisz jak ładnie Ci przypomniałem a Ty sie zastanawiasz ile km robisz latając po schodach :D |
|
|
|
|
Dorothea
Wysłany: Pią Paź 14, 2005 23:40
|

|
ale schody i tak zostana bo codziennie musze po nich chodzic, ale dzieki za przypomnienie :D |
|
|
|
|
praz
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 08:51
|

|
jak tu tyle entuzajstów chodzenia sie znalazło to może kiedys jakis rajdzik na piechotkę? :) w jakieś fajne miejsce |
|
|
|
|
Rafalka
Wysłany: Sob Paź 15, 2005 09:11
|

|
A schody to calkiem inna bajka :)
Nie lubie wchodzic, ale uwielbiam leciec jak szalona ze schodow z samej gory :)
Jak dziecko :rotfl: |
|
|
|
|
|