Ile zrobicie dla kasy?? |
Autor |
Wiadomość |
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 21, 2005 15:05
|
|
kazidelko napisał/a: | Nie wyobrazam sobie wykonywania pracy z zalozenia robiacej innym krzywde |
Dlatego nie jesteś żołnierzem na kontrakcie w Iraku...A co powiesz na żołnierzy GROM-u ??????????????????????????????????????? Na komandosów z grup szybkiego reagowania??????????????????? |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pią Kwi 22, 2005 10:56
|
Smoczyca
Zaproszone osoby: 1
|
Piotrulek ma racje... taki zolniez w Iraku sam patrzy aby mu tylka nie odstrzelili... te rejony otacza niestety prawo dzungli... "zabij pierwszy a nie zostaniesz zabity"... gdzies w necie krazy pocztowka z Iraku polskiego zolnierza do rodziny... i takie cos wlasnie napisal w "P.S"
Nie okalmujmy sie do takiej pracy np zolnierza czy nawet tego platnego zabojcy... trzeba byc stworzonym. To jak duchowienstwo... trzeba miec powolanie. |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Kwi 22, 2005 11:03
|
|
nie no nie robcie jaj,
wsrod opinii ludzi w moim wieku do wojska idzie sie jak nie ma co do garnka wlozyc a trzeba jakos zarobic, nie łudzmy sie ze wszyscy na misjach pokojowych sa tam z powolania bo kochaja pokój, chca zarobic wcale nie małe pieniadze i wrocic do domu aby zyc i miec co jesc.
zolnierz w dzisiejsych czasach nie jest praca honorowa. |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pią Kwi 22, 2005 11:11
|
Smoczyca
|
frohike chyba mnie zle zrozumiales dziubasku :zdziwko: kazdy zolnierz czy to z powolaniem czy nie zabija lub tez nie wylacznie dla kasy a nie przyjemnosci... czy z checi zaprowadzenia pokoju. A jesli chodzi o powolanie... to bardziej chodzilo mi o platnego zabojce... bo to jest jego wybor a nie przymuszanie... wiem jak wyglada sprawa wojskowych badz co badz zawodowych lub nie... a jak slysze komantarze "ochotnicy na misje" to plakac mi sie chce ze smiechu. |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pią Kwi 22, 2005 11:15
|
|
mi sie wydaje ze platny zabojca ma strasznie zjechana psychike i to ze teraz pokazuje jaki to on piekny i uczuciowy nie swiardczy o tym ze splacil dług swiatu za to ze odebral "smieciom" życie.
taka osoba w kazdej chwili moze cie zabic bo np. za glosno sluchasz muzyki itp rzeczyi wcale nie bedzie uwazala ze robi zle, ot po prostu jedna osobka zniknela znowu.
mam nadzieje ze nie bede mial nigdy kontaktu z takimi psycholami |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pią Kwi 22, 2005 11:19
|
Smoczyca
|
kazdy ma inne zdanie... wszystko sie zmienia ale nie jedno... za kase ludzie robia na prawde rozne rzeczy i nie tylko zabijaja... |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 22, 2005 14:48
|
|
frohike napisał/a: | wsrod opinii ludzi w moim wieku do wojska idzie sie jak nie ma co do garnka wlozyc |
Dobrze,że to jest opinia ludzi w twoim wieku,którzy mają pracę...Rozumię również ,że ludziom w twoim wieku dalekie jest znaczenie słów honor,ojczyzna,patriotyzm i poczucie obowiązku... :| |
|
|
|
|
kazidelko
Wysłany: Sob Kwi 23, 2005 08:30
|
|
Doskonalem Piotrulek Ciebie rozumiem.Z reszta nieraz(kiedys)na ten temat rozmawialismy.Nie potepiam zolnierzy,ktorzy wykonuja swoj zawod,ani komandosow i antyterrorystow.Ja chyba po prostu nie nadawalbym sie do tego.Przezylem niejeden poligon w skrajnych warunkach i niejedna pozoracje pola walki.Nie bylbym dobrym zolnierzem.
Ciesze sie,ze moj aktualny zawod nie jest z tym w ogole zwiazany. |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 23, 2005 08:47
|
|
kazidelko napisał/a: | Nie potepiam zolnierzy,ktorzy wykonuja swoj zawod,ani komandosow i antyterrorystow. |
Wiesz Kazidełko trudno jest potępiac strażaka,policjanta czy lekarza,każdy z nich również wykonuje swoj zawod i może się pomylić...Ale dzięki za zrozumienie... :) |
|
|
|
|
kazidelko
Wysłany: Sob Kwi 23, 2005 08:59
|
|
Piotrulek nie odwracaj mi tutaj "kiciusia" ogonem....Pytales wczesniej o nich-to odpowiedzialem. :P .Nie bierz pod moj rzadki wlos,bo obydwaj zgodnie potepiamy nieudacznikow i nierobow :P |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 13:40
|
Smoczyca
|
:) ech faceci :) kasa rzomdzi na swiecie i tego nie da sie ukryc... bez niej jest bardzo ciezko... i nie wierze ze wlasnie bez mamony, kasuczi czy forsy idzie zyc... tak racja idzie ale czy godnie jak przystalo na czlowieka? |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 14:32
|
|
Aither napisał/a: | kasa rzomdzi na swiecie i tego nie da sie ukryc... bez niej jest bardzo ciezko |
Masz rację,czym wtedy faceci kobietom by imponowali?????? :P :P :P |
|
|
|
|
Nelvana
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 14:45
|
|
Piotrulek napisał/a: | Aither napisał/a: | kasa rzomdzi na swiecie i tego nie da sie ukryc... bez niej jest bardzo ciezko |
Mężczyźni (nie wszyscy niestety) mają takie coś, co potrafi kobiecie zaimponować, a nie jest to kasa. :P |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 16:52
|
|
Nelvana napisał/a: | Piotrulek napisał/a: | Aither napisał/a: | kasa rzomdzi na swiecie i tego nie da sie ukryc... bez niej jest bardzo ciezko |
Mężczyźni (nie wszyscy niestety) mają takie coś, co potrafi kobiecie zaimponować, a nie jest to kasa. :P |
no nie kazdy potrafi naprawic zlew , tzn nie kazdy ma złota rączke w sobie :hyhy: |
|
|
|
|
ANIUS
Wysłany: Pon Kwi 25, 2005 19:40
|
|
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Wto Kwi 26, 2005 07:41
|
Smoczyca
|
Heheheeeee tak tak tak kochani ale zjazd z temacisza :) |
|
|
|
|
limnea
Wysłany: Pon Maj 02, 2005 23:20
|
|
Kasisko i kasisko. Wiecie już Napoleon szedł do celu po trupach, ale czy było warto . Zobaczcie jak skończył.
Mamona jest potrzebna do PRZEŻYCIA
ale nie do ŻYCIA.
Najpierw trzeba BYć a potem MIEć
frohike napisał/a: | no nie kazdy potrafi naprawic zlew , |
Sorry ale taki ma przewalone |
|
|
|
|
of
Wysłany: Wto Maj 03, 2005 10:43
|
|
nie czytalem tego topica od początku wiec nie wiem czy takie podumowanie juz tu padlo... posluze sie tekstem mojego ulubionego ;) Kazika Staszewskiego...
"pieniądze na życie, czy życie dla pieniędzy?" |
|
|
|
|
darkenstein [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 03, 2005 22:24
|
|
sadze ze bardzo wiele robie dla kasy, ale wiem czego bym nie zrobil napewno "...... facetowi" |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 04, 2005 19:24
|
|
Cytat: | nie zrobil napewno "..... facetowi" |
ffffffffffeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale dowalileś,oczywiście popieram i masz calkowitą racje. |
|
|
|
|
|