III Spotkanie Użytkowników Forum Gliwice |
Autor |
Wiadomość |
JamaL
Wysłany: Nie Gru 12, 2004 15:33 XxXxXxXxXxXxXxXxX
|

|
hej. jesli tylko zdolam sie pozbierac w calosc do 18, to mozecie mnie dopisywac do listy :) miejsce - nie wazne - ze zwyciestwa mam wszedzie blisko ;) ...no prawie wszedzie :) musze zaczac odbudowywac ekipe znajomkow w Gliwicach, bo kolesie ze studiow sie porozjezdzali w rodzinne strony po obronie, a ja tu powrocilem :) POZDRO dla wszystkich - mam nadzieje, ze do zobaczenia ! |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pon Gru 13, 2004 06:28
|

Zaproszone osoby: 1
Imię: Mariusz
|
Czyli:
Data :18.12.2004
Godzina : 20.00
Miejsce ?? |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Gru 13, 2004 17:13
|

Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
no wła¶nie MIEJSCE ??????????????????????????????
Wróciłam z miasta i niestety Gazdówka odpada. Tak jak mówiłam ludzie wcze¶niej porezerwowali miejsca.
Więc jaki mamy plan awaryjny ???????????????????????????????????
Stary Browar( zostaje ta cze¶ć w pubie gdzie płaci się za wej¶cie 10 zł) ?????
LUDZIEEEEEE :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: |
|
|
|
|
JamaL
Wysłany: Pon Gru 13, 2004 17:35 ...skoro...
|

|
Hej, skoro ma nas byc ekipa rzedu 15 osob, to moze wybierzemy sie do jakiegos mniejszego PUBu ? Ja osobiscie lubie JAZZik, ale tam chyba rockoteki sa w soboty. Moje propozycje, to jeszcze ARCHITEKTURA, albo jakis bardziej na obrzerzu... w sumie to dawno nie odwiedzalem tutejszych knajpek, a chyba troche sie pozmienialo. Postulowalbym za jakims lokalikiem, gdzie mozna pogadac nie koniecznie przekrzykujac muzyke, ktora z reszta i tak zazwyczaj kiepska graja ;) NIestety nie pisze swoich knajp - faworytow, bo nie ja tu jestem gospodarzem :) Rzadzcie !!! :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Pon Gru 13, 2004 18:17
|

|
Cytat: | NIestety nie pisze swoich knajp - faworytow, bo nie ja tu jestem gospodarzem |
Kurcze nie trzeba byc gospodarzem zeby proponowac jakies miejsce.
Jak nie bedziecie proponować to nie będzie z cego wybrać.
Mam pytanko
czy to musi byc lokalik z jedzonkiem?? czy np wystarczyłoby piwo, kawa , herbata i jakie¶ deserki, lody???
bo np. nad "Promilem" jest " Totu Cafe" jest tam całkiem przyjemnie ale serwuj± tylko kawiarnianie rzeczy .
:help: :help: :help: :help: :help: :help: |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Pon Gru 13, 2004 21:38
|

|
je¶li chodzi o mnie to mi nie zalezy na jedzonku,
wystarczy browarek i dobre towarzystwo :wink: |
|
|
|
|
frodo
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 12:25
|

|
w Starym Browarze byłoby fajnie ale może nie każdy może pozwolić sobie na dodatkowe koszty.
A w tej kafejce Totu ni byłem ale skoro poleca j± Kisia to może warto się tam wybrać :D
A jak się nie bedzie nam podobać to zawsze można wpa¶ć do promila na jednego ;) |
|
|
|
|
PAKuS
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 12:44
|

Zaproszone osoby: 3
Imię: RAFA?
|
a ja proponuje BAR " ALFIK " tam jest cisza spokuj i gra tam muzyka i też jest tam telewizor, gry , chyba jeszcze bilard i szafa graj±ca i ciepło i przytulnie tam jest.
do picia: PIWO " TYSKIE LANE " piwa różne ,kawa,herbata.soki.
aha zapomniał bym dodać że s± 3 sale:
1. DUŻA.
2. ¦REDNIA.
3. MA?A.
i jest tam tanio |
|
|
|
|
frodo
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 12:51
|

|
PAKu¦, to powiedz jeszcze gdzie jest ten bar??? |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 12:58
|

|
frodo napisał/a: | w Starym Browarze byłoby fajnie ale może nie każdy może pozwolić sobie na dodatkowe koszty.
A w tej kafejce Totu ni byłem ale skoro poleca j± Kisia to może warto się tam wybrać :D
A jak się nie bedzie nam podobać to zawsze można wpa¶ć do promila na jednego ;) |
Frodo- mysle ze zanim dasz pieniadze to czeka cie powazna rozmowa z Kisia i reszta uzytkownikow Forum |
|
|
|
|
kaszanna
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 13:04
|

|
Kurcze a mnie m±ż nie pu¶ci :] |
|
|
|
|
lisza
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 14:58
|

Imię: Rafał
|
Cytat: | Kurcze a mnie m±ż nie pu¶ci | hehe to jemu nic nie mow ;) |
|
|
|
|
Asienka
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 16:07
|

|
Jesli ma to byc lokal gdze nie koniecznie jest jedzonko to wiele jest takich miejsc , Moze być np S±siad, Architektura, Busnes Pub :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 19:18
|

|
Cytat: | Frodo- mysle ze zanim dasz pieniadze to czeka cie powazna rozmowa z Kisia i reszta uzytkownikow Forum |
oj tak BRADZO poważnie musimy porozmawiac |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 19:50
|

|
Drodzy Forumowicze
Oznajmiam wszem i wobec, że spotykamy się w Knajpce o nazwie Bo!.
Mie¶ci się ona na ul. Kłodnickiej 2.
Dla niewtajemniczonych wyja¶niam , że ul. Kłodnicka znajduje się jak sama nazwa mówi przy Kłodnicy.
Id±c od Rynku należy i¶ć praw± str. ul. Zwycięstwa, trzeba minac Kłodnice ( to taka rzeka ;)) i skrecić w ulicę w prawo. Na rogu ul. Kłodnickiej i Zwycięstwa jest Pizza Hut, potem już wzdłuż Kłodnickiej jest jaki¶ sklep z komórkami, a dalej Knajpka Bo. Rezerwacja jest na 15 osób ( wiem jestem naiwna wierz±c ze będzie więcej niż 10 osób). Szef wie że jeste¶my gliwickim forum.
W kanjpce tej serwowana jest kuchnia polska, włoska i francuska. Ceny nie sa wysokie. Piw jest kilka rodzajów ceny z tego co pamietam od 3,50 do 6 zł. Nie mozna płacić kart±.
Tak więc spotknie
18 grudnia 2004 r.- sobota
godz. 20:00
miejsce: Knajpka Bo!
Serdecznie zapraszam WSZYSTKICH. osoby , które na liste się nie wpisały również :D |
Ostatnio zmieniony przez kisia Pią Gru 17, 2004 00:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
frohike
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 19:56
|

|
juz w grafiku zarezerwowalem dla was czas.
bedzie siuper :jupi:
nie moge sie doczekac :) |
|
|
|
|
LuKaSh
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 20:23
|

|
Cytat: | PAKu¦, to powiedz jeszcze gdzie jest ten bar??? |
Nie byłem tam w ¶rodku jako¶ mnie nie ci±gnie :D ale to jest na os. Millenium .. ul. Tarnogórska tylko nie pamiętam dokładnego numeru, ale co¶ koło 60 .. jest to bar wbudowany w blok mieszkalny, z jednej strony bloku s± klatki którymi wchodzi się do mieszkań, a z drugiej wej¶cie do baru. Niestety nie moge powiedzieć jak tam jest bo nie byłem :D ale z pewno¶ci± nie jest to co¶ w stylu Starego Browaru, zwykły tani bar. |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 22:06
|

|
I kopiuję listę by nie trzeba było jej szukać jakby kto¶ się jeszcze namy¶lił i chciał się dopisać
1. Fenix
2. Kisia
3. Darkenstein
4. Frohike
5. Frycek
6. Asia_:)
7. Asieńka
8. adams
9.Frodo
10. prezes |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 22:27
|

|
:jupi: :brawo: Serdecznie zapraszamy czym wiecej tym lepiej :) |
|
|
|
|
adams
Wysłany: Sro Gru 15, 2004 00:13
|

|
Raczej nie polecam lokali piwnych na zatorzu, a juz szczegolnie "PUB PIAST" na tarnogorskiej (nie znam nr).
Nie wiem jak teraz ale 2 lata temu mialem b. nieprzyjemny wieczor bilardowy. Wlascieciel lokalu jest skory do roznych burd i chetnie sam je prowokuje wraz z "kolegami". Kto lubi mocne wrazenia to zaparaszam do Pubu.
Wtedy Bilarda nie skonczylem ale nie zaluje nie wbitych wszystkich bil :) |
|
|
|
|
|