Asus Nexus |
Autor |
Wiadomość |
W_Adam
Wysłany: Sro Sty 09, 2013 10:44 Asus Nexus
|
|
Witajcie,
Zastanawiam się nad zakupem Tabletu do 1000zł. W chwili obecnej moimi faworytami są Asus Nexus lub Ipad 2. Może ktoś coś doradzić, który lepiej wybrać?
Opinie o jednym i drugim znalazłem dobre:
Nexus - h t t p;//cokupic, p l/produkt/Asus-NEXUS-7-16GB-900K0MI1100610U]h t t p;//cokupic, p l/produkt/Asus-NEXUS-7-16GB-900K0MI1100610U
Ipad 2 - h t t p;//cokupic, p l/produkt/Apple-iPad-2-16GB-Wi-Fi-MC769PLA]h t t p;//cokupic, p l/produkt/Apple-iPad-2-16GB-Wi-Fi-MC769PLA
Ipad ma większą matrycę - jest trochę droższy ale myślę o używanym. Podoba mi się to jak działa iOS, natomiast Nexus - ma niby trochę lepsze parametry matrycy, ale mniejszy wyświetlacz. Nie wiem który działa dłużej na baterii?
Tablet ma służyć głównie do przeglądania stron, poczty, czasem jakaś prezentacja. Gry mnie specjalnie nie interesują.... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|