Do wynajęcia szukam |
Autor |
Wiadomość |
lucy1372
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 08:50 Do wynajęcia szukam
|
Imię: Lucyna
|
Jestem nowa i nie wiem czy ten temat już jest, ale nie umiałam znaleźć. Chodzi o to, żę szukam mieszkania do wynajęcia, jedno - choć lepiej i dwu pokojowe, jak na chwilę obecną to w okolicach trynku lub pobliskich dzielnic. Nie wiecie ile mogą brać za najem? |
|
|
|
|
Mamma20
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 10:30
|
Imię: Agnieszka
|
Nie wiem czy dobry dział...Ale tak na dwa pokoje to licz sie z ceną ok.ponad 1000zł+media,zależy jeszcze czy ma być umeblowane,jakie sprzęty już masz,albo nie masz... |
|
|
|
|
Ishikawa
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 10:45
|
Imię: Ola
|
Mój kuzyn wynajmuje z zona mieszkanie . Płaci ok 1400, ale ma tem pelne umeblowanie mozna powiedzieć. Jednak i tak cena przerazajaca;/. Musze sie spytac co to za dzielnica, ale z tego co pamietam nie Centrum |
|
|
|
|
Mamma20
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 11:12
|
Imię: Agnieszka
|
No ja na tym mieszkaniu nie będę miała łóżka w sypialni ani żadnej kanapy w dużym pokoju...Jest tylko taka jednoosobówka w małym pokoju... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|