randki w ciemno |
Autor |
Wiadomość |
Aither
Wysłany: Pon Kwi 11, 2005 09:05
|
Smoczyca
Zaproszone osoby: 1
|
a ja tam dobrze wiem z kim idę na randkę :) liczy się najpierw wybadanie gruntu a potem zwiad osoby :) co i jak, gdzię i jak długo :D heheheee nigdy nie miałam typowej randki w ciemno :) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 11, 2005 19:50
|
|
frohike napisał/a: | Piotrulek ale spotkanko forumowe to nie randka w ciemno :hyhy: |
Przepraszam jeśli to tak zabrzmialo ;) |
|
|
|
|
darkenstein [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 12, 2005 00:44
|
|
ja tam wole jak jest jasno po ciemku nie wiadomo na kogo sie trafi co by to bylo jak bym trafil na zone? :) |
|
|
|
|
kisia
Wysłany: Wto Kwi 12, 2005 00:55
|
Imię: 2x5,3x7,3x9,4x7,3x4,1x2 :P
|
Z powodu ciemności nie wiedziałbyś ze to żona i nie traktowałbyś jej jako żony więc może byłoby całkiem przyjemnie, a może odkrylibyście się na nowo ?? :) |
|
|
|
|
Aither
Wysłany: Wto Kwi 12, 2005 09:19
|
Smoczyca
|
kisia hm... może i jest coś w tym... a co lubisz randki w Ciemno ? :) W ciemno a nie PO ciemku :D |
|
|
|
|
asik
Wysłany: Sro Wrz 21, 2005 07:47
|
|
ja tez miałam kilka i zawsze trafiałam na fajne osoby:) |
|
|
|
|
Admike
Wysłany: Sro Wrz 21, 2005 07:49
|
Imię: Adam (dla znajomych Adaś :-) )
|
tak samo ja miałem kilka randek w ciemno i tak,jak asik miałem szczęście poznać bardzo ciekawe,miłe i interesujące osoby |
|
|
|
|
Dorotka
Wysłany: Czw Wrz 22, 2005 08:56
|
|
Nie byłam nigdy na takiej i nie bardzo sobie szczerze mówiąc wyobrażam jak to miałoby wyglądać w praktyce. Ktoś umawia dwie obce dla siebie osoby w jednym miejscu i o jednej porze? chyba bym nie poszła na to żeby umówić się z kimś zupełnie obcym. A jakby się okaząło że to osoba z zupełnie innej bajki i nie mamy wogóle o czym ze sobą rozmawiać? Wyjść po tajniacku to tak trochę głupio, powiedzieć że już się ma dosyć spotkania pożegnać się i wyjść to chyba jeszcze gorzej..... chyba nie dla mnie |
|
|
|
|
kaszanna
Wysłany: Czw Wrz 22, 2005 09:02
|
|
Dorotko, oczywiście że można się pożegnać. Wystarczy mieć ze sobą komórkę i nastawić alarm żeby zadzwonił po 30 min. spotkania. Niby odbierasz telefon i tu już zależy czy ten ktoś Ci się spodobał czy nie. Jeśli nie to udajesz że ktoś pilnie Cię wezwał do domu itp. ;) |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Czw Wrz 22, 2005 11:48
|
Imię: Mariusz
|
kaszanna napisał/a: | Dorotko, oczywiście że można się pożegnać. Wystarczy mieć ze sobą komórkę i nastawić alarm żeby zadzwonił po 30 min. spotkania. Niby odbierasz telefon i tu już zależy czy ten ktoś Ci się spodobał czy nie. Jeśli nie to udajesz że ktoś pilnie Cię wezwał do domu itp. |
dobre.....ja chodzilem na randkiw ciemno i nigdy nie narzekalem:) |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Czw Wrz 22, 2005 17:51
|
Zaproszone osoby: 2
Imię: Beti( dla znajomych)
|
Podobaja mi sie takie randki w ciemno
najlepsze ze obserwuje taka osobke wpierw z boku( pewnie sama jestem pod obserwacja)...czasami zastanawialam sie czy wiac :D ale moja kultura nie ma tego w swoim slowniku....no i ciekawosc robila swoje :D
Kiedys doprowadzilam do takiej radnki moja kolezanke,ktora mieszkala w Lodzi i mojego sasiada z Dzikiego Zachodu.Jej opowiedzialam o nim jemu o niej i w czasach gdy nie byl internet jeszcze taki znany zaczeli pisac ze soba.Spotkanie zostalo przypisane na SYLWESTRA...oczywiscie u niej :D Dodam,ze bliski mi sasiad zmuszony byl pojechac do Lodzi sam,majac tylko adres listowej nieznajomej...oni nawet sobie zdjec nie przyslali :rotfl: :rotfl:
dzis ta para jest szczesliwym malzenstwem :D |
|
|
|
|
kobi
Wysłany: Czw Wrz 22, 2005 18:29
|
Imię: Bożydar :]
|
Szamanka napisał/a: | dzis ta para jest szczesliwym malzenstwem |
To tak apropo związków na odległość ;) |
|
|
|
|
Piotrulek [Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 22, 2005 21:39
|
|
Szamanka napisał/a: | dzis ta para jest szczesliwym malzenstwem |
czyli masz dobr?? rękę i wyczucie...mile :hurra: :hurra: :hurra: |
|
|
|
|
Asia_:)
Wysłany: Pią Wrz 23, 2005 10:48
|
|
bylam na trzech i tylko ostatnia bylla randka w ciemno
pozostali nie dotarli :rotfl:
dzis jestem zona mojego randkowicza :hyhy: :hyhy: :hyhy: |
|
|
|
|
Frycek
Wysłany: Pią Wrz 23, 2005 10:54
|
Imię: Mariusz
|
Asia_:) napisał/a: | dzis jestem zona mojego randkowicza |
:zawstydzony: :zawstydzony: :zawstydzony: |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Pon Wrz 26, 2005 10:21
|
|
kobi, ten zwiazek na odleglosc trwal dwa lata,mieli tylko telefony i listy pocztowe...cieszylam sie razem z nimi ze wytrwali :D
Piotrulek, to nie moja zasluga to ich,ze owa randka im sie udala...ja tylko w maly sposob ich razem chcialam polaczyc
Dzis,gdy przychodza ze swoja rodzina do mnie i zaczynaja czasami opowiadac jak wygladala ta randka w ciemno...placze ze smiechu :D |
|
|
|
|
Major
Wysłany: Pią Wrz 30, 2005 23:23
|
|
Raz może dwa razy zdazylo mi się isc na taką randke. To jeszcze za czasów irca kiedy czegos takiego jak gg nikt jeszcze w planach nie mial. Nie jestem przeciw takim randkom, ale jakos chyba poprostu okazji nie miewalem na nie. Moze tez dlatego, ze moja lista znajomych na gadulcu ograniczala sie do znajomych osobistych. Z drugiej strony nigdy pozniej (po 3klasie liceum) nie przesiadywalem juz na czatach/mircach i jakos nie tesknilo mi sie za takowymi znajomosciami. Teraz chyba powoli wszystko sie zmienia :P |
|
|
|
|
Szamanka
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 19:53 Randka z internetu
|
|
h t t p;//interia.tv/fakty,960519 |
|