Przesunięty przez: Frycek Sro Mar 28, 2007 17:43 |
Archi Burger Raciborska |
Autor |
Wiadomość |
Ilonka
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 12:31 Archi Burger Raciborska
|
Imię: Ilona
|
Wiadomo, ze buda z hamburgerami to nie klasa Pizza Hut, ale ta speluna powinna zostac zamknieta :przestraszony: Wszystko tam jest oblesne, wszystko jest byle jakie. Brudna podloga, brudne stoly, a te stoly i krzesla sa zalosne, tandetne, plastikowe. Menu wisi na scianie, ale oryginalne menu dawno sie pozmnienialo, wiec nie chcialo im sie robic na nowo i ciagle dopisuja cos na pojedynczych kartkach. Wyglada to jak tablica ogloszen organizowana przez przedszkolakow :P A obsluga... Ja nie wiem jakie ambicje ma wlasciciel. Przy kasie stoi starsza kobieta, dla niej chyba nadal trwaja lata 80 i mysli, ze pracuje na smierdzacej stolowce z tych czasow. A jeszcze do niedawna (nie wiem jak teraz) pracowala tam taka mloda dziewczyna... ale jaka glupia :D Tepa jak kolek, mowie Wam.. :/ Prosilam o super burgera z serem, bez surowek, bez ketchupu i frytki. Powiedziala nie ma sprawy. Bralam na wynos. Przychodze do domu, otwieram, patrze, a tam co prawda bez surowki, ale z ketchupem. Dzwonie do niej i mowie w czym rzecz, a ta "No bardzo przepraszam". Ja na to, ze nie lubie ketchupu, ze pojde jej na reke, przyjde tam i ma byc gotowy nowy hamburger, ze nie kaze jej placic za frytki, ktore do tego mi wystygna :wsciekly: Wzielam nowego hamburgera i suczka mi zrobila psikusa za swoja tepote - dala starego kotleta. Nie czulam tego. W nocy pawialam godzine. Dla Archi Burgera NIE NIE NIE. Mam nadzieje, ze ta idiotka juz tam nie pracuje, skoro jedno male zamowienie to za wiele na jej mala glowke z wyblaklo rozowymi wlosami z odrostami :P |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 18:43
|
Imię: Mjeetek
|
Ilonka napisał/a: | suczka mi zrobila psikusa za swoja tepote - dala starego kotleta |
:zdziwko:
No sam widok lokalu powinien cię był odstraszyć... |
|
|
|
|
Ilonka
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 19:46
|
Imię: Ilona
|
Dla mnie Rumcajsy wcale nie wygladaja lepiej, a zarcie maja bardzo dobre wg mnie. Wiesz.. myslalam, ze kazdej budzie trza dac szanse :chytry: |
|
|
|
|
Bot
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 20:37
|
Imię: Mjeetek
|
No ja tam w "budach" nie jadam ;) :evil: |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|