| 

|   | 
								dupiate forum
  | 
								  | 

Ciekawe Strony - Forum Mieszkańców Zabrza 

rutek - Sob Wrz 24, 2005 11:58 Temat postu: Forum Mieszkańców Zabrza Zapraszam na pierwsze, najlepsze w regionie nieoficjalne forum miasta zabrze.

Forum prawdziwego mieszkańca miasta.

h t t p;//w w w infozabrze.kom, p l

Ich lade zu erst ein , gute in der Region das nichtamtliche Forum der Stadt zabrze.

Forum echten des Bewohners der Stadt.

h t t p;//w w w abc.9g, p l/zabrze
												 Mariusz - Sob Wrz 24, 2005 12:33
  Bardzo ładnie zrobiona, będę tam od czasu do czasu zaglądać :) Choćby dlatego, że czasem ciekawe rzeczy są u was organizowane :)
												 ziutek997 - Sob Wrz 24, 2005 12:38
  No jest dość ładnie ale w sumie to trochę mało czytelnie :)
												 Gmeras - Sob Wrz 24, 2005 12:43
  misie tam szata graficzna podoba postarano sie :P
												 Gmeras - Sob Wrz 24, 2005 12:46
  acha jeswzcze chciałem dodac że fajne działy sa porobione ;)
												 kisia - Sob Wrz 24, 2005 13:02
  ciekawe, ciekawe, sporo ludzi juz macie :)

kurcze :przestraszony:  nasz Frycek teraz jest z Zabrza mam nadzieje ze się tam jednak  nie przeniesie
												 Czarnulka - Sob Wrz 24, 2005 13:13
  No muszę powiedzieć,że strona podoba mi się pod każdym względem :)  :)  :)
												 trunks - Sob Wrz 24, 2005 13:14
  fajne forum i nawet duzo dziewczyn
												 Asienka - Sob Wrz 24, 2005 15:33
  Fajna fajna :) ale jakoś Zabrze mnie nie kręci :)
												 Frycek - Sob Wrz 24, 2005 16:18

| kisia napisał/a: | 	 		  | kurcze  nasz Frycek teraz jest z Zabrza mam nadzieje ze się tam jednak nie przeniesie | 	  

spokojnie:)zostaje przeciez nie oddam nikomu forum :)

bardzo fajnie zrobione forum- slowa uznania dla zalozyciela i grafika..napewno sobie tez bede zagladal:)
												 Piotrulek - Sob Wrz 24, 2005 16:21

| rutek napisał/a: | 	 		  | forum miasta zabrze. | 	  

miasto to jest wtedy gdy jest rynek i ratusz,wskaż mi to miejsce w tym twoim "mieÂ?cie" :niepewny:  :niepewny:  :niepewny:  :niepewny:
												 Frycek - Sob Wrz 24, 2005 16:26
  Piotrulek, boze daj sobie na luz...FOrum Miasta Zabrza i tyle - a jesli chodzi o ratusz to jest tylko w chwili obecnej nie spelnia swoich funkcji ,podobno planuje sie jego renowacje.

WIesz...mieszkam tutaj od niedawna i zwisa mi to czy jest ratusz i rynek.Dla mnie Zabrze jest miastem. A centrum miasta jest odlaczone od ruchu ulicznego (samochodowego) i przynajmniej mozna sobie polazic bezpiecznie po deptaku
												 Piotrulek - Sob Wrz 24, 2005 16:33

| Frycek napisał/a: | 	 		  | Zabrze jest miastem. | 	  

a dla mnie wiosk?? bez rynku i ratusza i dalem sobie na luz... :hurra:  :hurra:
												 Frycek - Sob Wrz 24, 2005 16:36

| Piotrulek napisał/a: | 	 		  | a dla mnie wiosk?? bez rynku i ratusza i dalem sobie na luz...   | 	  

o tym wszyscy wiedza ,pisales w innym topicu,nie musisz sie powtarzac.Ciesze sie bardzo  ze dales na luz.. :hurra:  :hurra:
												 Fenix - Sob Wrz 24, 2005 17:06

| kisia napisał/a: | 	 		  ciekawe, ciekawe, sporo ludzi juz macie  

kurcze  nasz Frycek teraz jest z Zabrza mam nadzieje ze się tam jednak nie przeniesie | 	  

Kisiu nie bój się jeśli Frycek bendzie Chciał nas opuścić Ja odkupie całość od Frycka :)
												 Piotrulek - Sob Wrz 24, 2005 18:13

| Fenix napisał/a: | 	 		  | Ja odkupie całość od Frycka  | 	  

a ja ci pomogę
												 asik - Sob Wrz 24, 2005 23:03
  Panowie spokojnie ;) Frycek narazie chyba niczego nie zamierza sprzedawać ;)
												 Fenix - Sob Wrz 24, 2005 23:20

| asik napisał/a: | 	 		  | Panowie spokojnie  Frycek narazie chyba niczego nie zamierza sprzedawać  | 	  

Wiesz każdy z dnia na dzień moze potrzebować kasy a forum ma dalej działać....
												 kisia - Nie Wrz 25, 2005 00:02
  hej hej ja jestem pierwsza w kolejce do odkupienia :P  :D
												 Frycek - Nie Wrz 25, 2005 09:12
  Nic nie bede sprzedawal, i zadnych praw:)..chocbym mial jest chleb z woda :niepewny: 

Forum ma sluzyc pokoleniom:)
												 asik - Nie Wrz 25, 2005 09:14

| Frycek napisał/a: | 	 		  | Forum ma sluzyc pokoleniom:) | 	  

:)
												 Piotrulek - Nie Wrz 25, 2005 11:43

| kisia napisał/a: | 	 		  | ja jestem pierwsza w kolejce do odkupienia  | 	  

to ja za Fenixem czyli trzeci
												 Fenix - Nie Wrz 25, 2005 12:40

| Piotrulek napisał/a: | 	 		  kisia napisał/a:

ja jestem pierwsza w kolejce do odkupienia  | 	  

| Piotrulek napisał/a: | 	 		  | to ja za Fenixem czyli trzeci | 	  

Anarhia się żądzi ja byłem 1 a admini nie maja pierszeństwa :D
												 kisia - Nie Wrz 25, 2005 13:46

| Cytat: | 	 		  | Forum ma sluzyc pokoleniom:) | 	  

nooo już nastepne piękne pokolenie sie urodziło :D
												 Frycek - Nie Wrz 25, 2005 22:07
  dobra ,prosze nie robic OT
												 Fenix - Nie Wrz 25, 2005 22:13
  :mur:
												 Szamanka - Pon Wrz 26, 2005 09:33
  Forum jak kazde inne...moze bardziej kolorowe....kazdy robi to co lubi.

Jako ten baner mnie na dole troszke no... :kwasny:  przeszkadzal,ale mozliwe ze po zalogowaniu zniknal by ten pasek

Wiele mnie laczy z Gliwicami do Zabrza jezdzilo sie tylko do teatru lub poprostu polazic gdy nie bylo co do roboty  :rotfl: 

Ja zostaje tutaj na naszym Forum  :D  :D
												 Piotrulek - Pon Wrz 26, 2005 12:06

| Szamanka napisał/a: | 	 		  | jezdzilo sie tylko do teatru lub poprostu polazic  | 	  

pewnie jeździlaś na wagary do kina roma i skladnicy harcerskiej :D  :D
												 Szamanka - Pon Wrz 26, 2005 12:09
  Piotrulek, ja bylam porzadna uczennica...zawsze miala usprawiedliwienia

a jezdzilo sie gdy otworzyli MC Doca  :rotfl:  :rotfl:
												 kisia - Pon Wrz 26, 2005 20:18
  byłam dzis w Zabrzu i  w przeciwieństwie do zabrzańskiego forum wcale mi sie to miasto nie podoba, no ale można kupić tam czasami fajny ciuszek, w piatek kupiłam sobie w Zabrzu fajne spodnie :)
												 Asia_:) - Pon Wrz 26, 2005 22:02
  nie iwdzialas pewnie fajnych miejsc :D

oprowadzimy cie z Fryckiem i Justynka po naszych parkach

szczegolnie rodziinym

i po ogrodzie botanicznym

a potem skoczymy do mojego dziadziusia na ogrodek dzieciom kroliczki pokazac  :rotfl:
												 Frycek - Pon Wrz 26, 2005 22:15

| Asia_:) napisał/a: | 	 		  |  potem skoczymy do mojego dziadziusia na ogrodek dzieciom kroliczki pokazac  | 	  

a kroliczki fajne sa.

Powiem jeszcze tak...bylem dzisiaj sobie wyrobic dowod osobisty mowie wam koszmar!!gorzej niz w gliwicach

do kasy stalem niecale 3 minuty!! w gliwicach przewaznie jakies 10 - 30 minut

a do zlozenia wniosku chyba z 5 min!! 

A jak sie meldowalem to ,pozatym ze mi pani wszystko wylumaczyla,doradzila i powiedziala co i jak najlpieje zrobic to jeszcze w dodatku stalem....naprawde milo z taka obsluga

Co bedzie jak bede potrzebowac zalatwic cos innego.

Co do centum, to fajnie mi sie poruszac po zabrzu,parkuje w jednym miejscu i wszedzie dojde:)
												 kisia - Wto Wrz 27, 2005 00:00

| Frycek napisał/a: | 	 		  | do kasy stalem niecale 3 minuty | 	  

oki może i tak ale jaki jest UM w Zabrzu duży,a jaki w Gliwicach :P

| Frycek napisał/a: | 	 		  | centum, to fajnie mi sie poruszac po zabrzu, | 	  , trzeba przyznać ze to jest fajne rozwiązanie :)
												 Frycek - Wto Wrz 27, 2005 00:05

| kisia napisał/a: | 	 		  | oki może i tak ale jaki jest UM w Zabrzu duży,a jaki w Gliwicach  | 	  

czy ja wiem czy sie rozni wielkoscia??

pozatym liczy sie szybkosc zalatwiania spraw :)
												 Piotrulek - Wto Wrz 27, 2005 07:41

| kisia napisał/a: | 	 		  | wcale mi sie to miasto nie podoba, | 	  

bo niby co może się na wsi podobać,chyba że przysiółki zwane osadami czyli dzielnice :dobani:  :dobani:  :dobani:
												 Czarnulka - Wto Wrz 27, 2005 08:03
  Piotrulek, od wsi z daleka proszę!! :D  Ja kocham wieś :)  

Chociaż za Zabrzem nie przepadam :looka:
												 kisia - Wto Wrz 27, 2005 08:07

| Frycek napisał/a: | 	 		  | pozatym liczy sie szybkosc zalatwiania spraw  | 	  

mały urząd , mało ma petentów, więc i szybciej załatwiaja ich sprawy :P
												 Piotrulek - Wto Wrz 27, 2005 08:49

| =CzArNuLkA= napisał/a: | 	 		  | Ja kocham wieś  | 	  

wieś wsi nie rowna :ok:  :ok:
												 ziutek997 - Wto Wrz 27, 2005 12:06
  Też dzisiaj byłę w Zabrzu... jakoś nie przepadam za tym miastem... ale uprzedzeń też nei mam :)
												 Everlast - Pon Lis 14, 2005 18:04

| Piotrulek napisał/a: | 	 		   	  | Frycek napisał/a: | 	 		  | Zabrze jest miastem. | 	  

a dla mnie wiosk?? bez rynku i ratusza i dalem sobie na luz... :hurra:  :hurra: | 	  

Panie Moderatorze  poczułem się bardzo poruszony pana wypowiedzią i znajomością historii miasta Zabrza.

To teraz ja cos sobie zażartuję --->  tak patrzę na pana zdjęcie i wie pan co ??? jak sie spotkamy to w tym stopniu który widzę na zdjęciu bedzie mi pan musił ładnie się zameldować a i wcześniej stanąć na baczność.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  --->  :hyhy: 
												 Piotrulek - Pon Lis 14, 2005 18:18

| Everlast napisał/a: | 	 		  | jak sie spotkamy to w tym stopniu który widzę na zdjęciu bedzie mi pan musił ładnie się zameldować a i wcześniej stanąć na baczność.  | 	  

ależ nie ma problemu,tylko ja zaznaczam,że slużylem w normalnym wojsku,Ludowym Wojsku Polskim i wtedy szarża w milicji byla taka sama jak w wojsku,natomiast dzisiaj to sami aspiranci i komisarze w tej policji,a robią tylko posterunkowi...
												 Bea.tka - Pon Lis 14, 2005 18:39
  >> Fajne te forum ale Nasze Fajniejsze :P
												 rutek - Pon Lis 14, 2005 19:16 Temat postu: h t t p;//w w w zabrze.slask, p l nie wiem czy już wspominałem ale Forum ma lepszy, 

bardziej "czytelny",

łatwiejszy do zapamiętania

adres:

h t t p;//zabrze.slask, p l
												 Mariusz - Pon Lis 14, 2005 20:41

| Everlast napisał/a: | 	 		  | To teraz ja cos sobie zażartuję --->  tak patrzę na pana zdjęcie i wie pan co ??? jak sie spotkamy to w tym stopniu który widzę na zdjęciu bedzie mi pan musił ładnie się zameldować a i wcześniej stanąć na baczność.  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  --->  :hyhy: | 	  

Teeeee ... nie bądź taki do przodu, bo Cię sznurówki wyprzedzą :)

Dam Piotrulkowi wsuwki dystykcyjne z dwoma lub trzema gwiazdkami ;) Do wyboru ;)

Zapewne wiesz co to za stopień ?:)

A powracając do tematu: zachęcam do udziału na Forum mieszkańców miasta Zabrze :) Sam tam uczestniczę :)
												 Piotrulek - Pon Lis 14, 2005 20:49

| Mariusz napisał/a: | 	 		  wsuwki dystykcyjne z dwoma lub trzema gwiazdkami ;) Do wyboru ;)

Zapewne wiesz co to za stopień ?:)

| 	  

to co piszę to nie na temat ale proszę o wybaczenie i wrqacam do porządku:Mariuszku oczywiście,że wiem podporucznik i porucznik,ten z 3 gwiazdkami
												 Mariusz - Pon Lis 14, 2005 20:54
  Podkomisarz i komisarz :) nie porucznik ;)
												 Piotrulek - Pon Lis 14, 2005 21:01
  Mariusz, jasne,ale wroćmy do tematu Forum zabrzańskiego ,proszę... :D  :D
												 Everlast - Pon Lis 14, 2005 21:23
  no własnie wróćmy do tematu ---)  forum się coraz bardziej rozkręca. Admin ciężko nocami siedzi przed kompem i wymyśla coraz to nowsze cudeńka;)

Piotrulek ... widzę, ze spoko z Ciebie gość, bo myslałem że się obrazisz.  :przestraszony:  
												 Mariusz - Pon Lis 14, 2005 21:35

| Everlast napisał/a: | 	 		  no własnie wróćmy do tematu ---)  forum się coraz bardziej rozkręca. Admin ciężko nocami siedzi przed kompem i wymyśla coraz to nowsze cudeńka;)

| 	  

Właśnie, a Ty Moderator nic nie robisz :P

PS.

Zmień ten kolor czcionki, bo mi Fazziego przypominasz :)
												 Fenix - Pon Lis 14, 2005 21:42
  :cool:
												 Everlast - Pon Lis 14, 2005 22:15

| Mariusz napisał/a: | 	 		  | Zmień ten kolor czcionki, bo mi Fazziego przypominasz :) | 	  

Sorrki za OT  ale..... najpierw niektórzy krzyczeli ze mam zminić cienie, teraz kolor, a ja mówię stanowczo  NIE !!!   zyjemy w demokratycznym kraju?  tak !  wiec bedę miał kolor taki jak chcę  :P 
												 Szamanka - Pon Lis 14, 2005 22:25
  Everlast,  ie krzyczeli tylko spokojnie mowili,zebys pisal zrozumiale,a terza jest juz dobrze

wiem to jest offtopp

...a czy kobietki przyjmujecie na to zabrzanskie forum?

moze kiedys tam zawitam balaganu troche zrobic  :hyhy:
												 Everlast - Pon Lis 14, 2005 22:30
  Oczywiście każdy ma prawo wejść poczytać i odpowiadać ;)  
												 Frycek - Wto Lis 15, 2005 09:00
  Sprawy Forum Zabrzanskiego prosze poruszac na w/w forum.

Ciesze sie ze przylaczyliscie sie do naszej akcji dzieciom,tylko jakos musze z przykroscia stwierdzic ze niestety zero zainteresowania w zabrzu ta akcja  :(  ,mimo ze wlasnie Gliwiczanie zbieraja na Oddzial w Zabrzu.

Kazde Forum ma swoj style,kolory i ludzi - kazde forum jest inne.

Nie piszcie ktore ladniejsze ,ktore lepsze - bo tu nie o to chodzi :)

Serdecznie zapraszam kolezanki i kolegow z Zabrza na spotkanko 19 listopada :)

a moze my kiedys pojawimy sie u Was :)

ps. jakis wspolny sylwester  :hyhy: 

i juz nie robic tu OT bo  :zabanowany:
												 Everlast - Wto Lis 15, 2005 09:28
  Frycek  trochę luzu bo jak widzę u Was bardzo przestrzegacie OT  :dobani:   czasami trzeba coś powiedzieć  - odbiegajacego od temu choć z nim nieco związane. 

Co do zbierania pieniędzy to moim zdaniem nie powienieneś tego negować czy ktoś dał czy też nie. To jest dobrowolna składka i nie powinno sie o tym mówić publicznie  :chytry: 

co do wspólnego spotkania to jestem ZA ---> przekażę na swoim forum zaproszenie  :super: 
												 Frycek - Wto Lis 15, 2005 09:36

| Everlast napisał/a: | 	 		  | Frycek trochę luzu bo jak widzę u Was bardzo przestrzegacie OT  | 	  

Nie ma luzu  :hyhy: 

| Everlast napisał/a: | 	 		  | Co do zbierania pieniędzy to moim zdaniem nie powienieneś tego negować czy ktoś dał czy też nie. | 	  

Oczywisscie zgadzam sie z toba i nie mam zamiaru.

| Everlast napisał/a: | 	 		  | To jest dobrowolna składka  | 	  

:ok: 

| Everlast napisał/a: | 	 		  | nie powinno sie o tym mówić publicznie  | 	  

Rutek zadal takie pytanie na Zabrzanskim wiec oczekiwal odpowiedzi...:)

Ale wrocmy do ......ciekawe strony
												 kisia - Sro Lis 16, 2005 02:24

| Everlast napisał/a: | 	 		  | co do wspólnego spotkania to jestem ZA ---> przekażę na swoim forum zaproszenie | 	  

tylko daj mi proszę znać do piątku bo może będzie trzeba dołozyc stoliki i krzesła :)
												 kobi - Sro Lis 16, 2005 08:17

| kisia napisał/a: | 	 		   	  | Everlast napisał/a: | 	 		  | co do wspólnego spotkania to jestem ZA ---> przekażę na swoim forum zaproszenie | 	  

tylko daj mi proszę znać do piątku bo może będzie trzeba dołozyc stoliki i krzesła :) | 	  

Eee... yyy... bez sensu :| Nikt nikogo nie zna, będą oddzielne grupki... :|
												 asik - Sro Lis 16, 2005 08:20
  kobi, to się pozna::)
												 frohike - Sro Lis 16, 2005 09:30
  a od kiedy to my sie tak z zabrzem lubimy?

jak sie zarejestruja u nas to niech przyjda ale w sumie jakos nie wierze aby prezyszli wiec po co ja to pisze
												 asik - Sro Lis 16, 2005 09:48
  kobi, frohike, co wy jesteście tacy zamknięci, fajnie przecież jest poznawać nowych ludzi i chyba niekoniecznie ktoś musi być zarejestrowany na forum żeby mógł przyjść na nasze spotaknie ;)
												 Everlast - Sro Lis 16, 2005 09:54
  kobi  ty to chyba rzeczywiście masz jak czytam  bardzo często złe dni, czy ty aby napweno jesteś facetem z jajami ?  :hyhy: 

frohike zauważ że nie dostałem zaproszenia od Ciebie , a czy ty lubisz Zabrze czy też nie to w zasadzie mam to w ......   :dobani: 

Niektórzy tutaj naprawdę są dziwni  szkoda mi tylko, ze tak duża rzesza ludzi miłych i inteligentnych, których miałem zaszczyt poznac ( czytaj na poziomie ) musi z nimi przesiadywac na jedym forum
												 kobi - Sro Lis 16, 2005 09:59
  Everlast, nie mam złego dnia :P Wręcz przeciwnie :P Ale takie spotkanie w tym momencie jest bez sensu. To jest Spotkanie Forumowe

I nie obrażaj mnie. Nie wiesz kto jest na poziomie a kto nie. Nie znasz mnie więc skąd możesz snuć takie wnioski? Widzę, że chyba niektórym brak dowartościowania skoro rzucają się na nieznane osoby... szkoda gadać... a myślałem, że spoko z Ciebie gość...
												 frohike - Sro Lis 16, 2005 10:05
  Everlast, nie obrazilem sie i nie odpowiem w twoim stylu

to jest spotkanie forumowe gliwiczan a nie gliwiczan z zabrzaninami

jak chcecie sie z nami spotkacpiszcie sie ladnie do listy a nie ze po prostu sobie przyjdziecie na nasze spotkanie

| Everlast napisał/a: | 	 		  | Niektórzy tutaj naprawdę są dziwni szkoda mi tylko, ze tak duża rzesza ludzi miłych i inteligentnych, których miałem zaszczyt poznac ( czytaj na poziomie ) musi z nimi przesiadywac na jedym forum | 	  

hmm mi tez szkoda ze ci twoi inteligenci musza przebywac z toba  :rotfl:
												 Everlast - Sro Lis 16, 2005 10:06

| kobi napisał/a: | 	 		  Everlast, nie mam złego dnia :P Wręcz przeciwnie :P Ale takie spotkanie w tym momencie jest bez sensu. To jest Spotkanie Forumowe

I nie obrażaj mnie. Nie wiesz kto jest na poziomie a kto nie. Nie znasz mnie więc skąd możesz snuć takie wnioski? Widzę, że chyba niektórym brak dowartościowania skoro rzucają się na nieznane osoby... szkoda gadać... a myślałem, że spoko z Ciebie gość... | 	  

wiesz co?  to nie dałem  propozycję  spotkania sie razem a...  ( zresztą przeczytaj sobie dokładnie ) 

Nie obrazam Cię  -  mam głowę i wiele rzeczy rozumię, a z postów potrafię odczytać kto jest ok  a kto nie. 

A swoje dowartościowanie mam  jednak czytając Wypłakiwalnię  mam inne wrazenie o twojej osobie. 

A na koniec jestem bardzo spoko i wielu ludzi to potwierdzi jednak..... lepiej byc ze mną anizeli przeciw mnie. ( nie odbieraj tego jako gróźb, mozesz dalej spokojnie chodzić po Gliwicach i nie szukać w ciemnych bramach faceta w kominiarce  :D  ) 
												 asik - Sro Lis 16, 2005 10:06
  panowie proszę mi tu nie odbiegać od tematu ;)
												 Everlast - Sro Lis 16, 2005 10:10

| frohike napisał/a: | 	 		  | jak chcecie sie z nami spotkacpiszcie sie ladnie do listy a nie ze po prostu sobie przyjdziecie na nasze spotkanie | 	  

wiesz ... jakoś już nie mam ochoty na spotkanie. 

Spotkam się oczywiście z ludźmi z tego forum lecz przy innej okazji.

Nie powiem kto ale wyobraź sobie, ze ktoś mnie przeprasza za Wasze zachowanie !!!!

SZOK!!! a niby jesteście tacy mili  ehh   :dobani: 
												 frohike - Sro Lis 16, 2005 10:10
  Everlast, chyba nie myslisz ze bedziemy sie podlizywac bo jestes jakims tam policjantem
												 kobi - Sro Lis 16, 2005 10:11
  Everlast, Twój styl pisania świadczy o poziomie... Bez komentarza...
												 Everlast - Sro Lis 16, 2005 10:12
  no to teraz już synku !!! przegiąłeś. 
												 frohike - Sro Lis 16, 2005 10:12

| Everlast napisał/a: | 	 		  | A swoje dowartościowanie mam jednak czytając Wypłakiwalnię mam inne wrazenie o twojej osobie.  | 	  

moze jeszcze wez pod uwage gre w skojarzenia oraz moja ilosc postow chwale sie  :rotfl:
												 kobi - Sro Lis 16, 2005 10:14

| Everlast napisał/a: | 	 		  | Nie powiem kto ale wyobraź sobie, ze ktoś mnie przeprasza za Wasze zachowanie !!!!  | 	  

Dlaczego krzyczysz? Nie unoś się. To raz... A dwa: teksty w stylu dzieci z przedszkola "wiem, ale nie powiem" już od dawna nie bawią... Chcesz cośj powiedzieć to zapraszam na priv - nie zaśmiecajmy forum.
												 Everlast - Sro Lis 16, 2005 10:17
  Kobi  ja nie krzyczę tylko piszę  pije kawkę i się smieję z Was.  

A to co napisałem powyżej nie dotyczy się  ciebie lecz tego młodego człowieka.

Myslę, ze na tym zakonczymy
												 p4cz3k - Sro Lis 16, 2005 10:18
  panowie prosil bym o spokoj :=]

no ladnie .... awantury na forum... 

Koniec tego zamieszania !!
												 frohike - Sro Lis 16, 2005 10:21
  Everlast, lepiej wz sie za lapanie przestepcow a nie za straszenie mlodego czlowieka
												 p4cz3k - Sro Lis 16, 2005 10:29
  Krzysiu uspokoj sie ... tu nie miejsce na awantury i klotnie! I jesli chodzi o policje i o wykonywanie zawodow sa do tego inne tematy !!

mowiac krotko przywoluje Cie do pozadku !!
												 Everlast - Sro Lis 16, 2005 10:29

| frohike napisał/a: | 	 		  |  lepiej wz sie za lapanie przestepcow a nie za straszenie mlodego czlowieka | 	  

Przykro mi, ze miałeś trudne dzieciństwo a od najmłodszych lat miałeś do czynienia z przemoca w domu, ale to jest forum Spokojnie  :hyhy:  nikt ci krzywdy nie zrobi.

Puść sobie jakąś bajkę,weź lizaka i odpocznij bo się  spociłeś. 
												 p4cz3k - Sro Lis 16, 2005 10:30
  Everlast Ciebie rowniez upominam !! ten temat ma nieco inny cel niz wyzucanie sobie !! nastepne tego typu posty beda usowane  :ban?:
												 asik - Sro Lis 16, 2005 10:32
  panowie idzcie sobie na priv i pogadajcie a nie zachowujcie się jak dzieci, reszta nie musi czytać waszych kłótni..
												 Dorothea - Sro Lis 16, 2005 11:35
  ooo ludzie!!!!!! a co tu sie dzieje :przestraszony:
												 kisia - Sro Lis 16, 2005 12:41
  :cisza: 

Zupełnie nie rozumiem o co Wam Frohike i Kobi chodzi. Przecież na spotkaniach forumowych bywaja osoby z poza naszego forum zaproszone, przez kogoś z forumowiczów.

Przestńcie się nawzajem obrazać bo robi się bałagan.

Nastepne posty nie na temat będa kasowane   :kwasny:
												 Dorothea - Sro Lis 16, 2005 12:43
  No nareszcie!!!!!!!!!!!!!!1
												 frohike - Sro Lis 16, 2005 12:46
  kisia, jakbys nie zauwazyla juz sie nie klocimy
												 kisia - Sro Lis 16, 2005 13:35
  frohike, i mam nadzieje że tak pozostanie  :P
												 Piotrulek - Sro Lis 16, 2005 16:39

| frohike napisał/a: | 	 		  | a od kiedy to my sie tak z zabrzem lubimy? | 	  

wlaśnie... :hyhy:  :hyhy:
												 Piotrulek - Sro Lis 16, 2005 16:44
  Everlast, frohike, kobi

Proszę powrócić do tematu jakim jest Forum Zabrza,a prywatne animozje rozwiązać na pw,aczkolwiek wydaje mi się ,że Everlast przesadził trochę i przywołuję cię do porządku... :cenzura:  :cenzura:
												 Everlast - Sro Lis 16, 2005 17:09

| Piotrulek napisał/a: | 	 		  |  Everlast przesadził trochę  | 	  

Ja ?  :szok: 

teraz to już zupełnie zgłupiałem. Ok niech bedzie moja wina, jestem zły, zaczepny, niedobry.

Pociesza mine jeden fakt - najważniejszy, ze niektórzy z tego forum są ZA MN? !!!

ehh Piotrulek a ty znowu zaczynasz ... lubi nie lubi  :/   Moder a OT robi  ;) 
												 praz - Sro Lis 16, 2005 17:18
  co sie tu dzieje ? ja was nie rozumiem, Everlast może czasem masz trochę cięty język ale akurat tutaj tylko tym zawiniłeś, wogóle co to za teksty typu ,że Zabrze to wieś , etc.?

a co do tego,że spotkanie forumowe jest tylko dla forumowiczów to się zdziwiłam

tyle sie pisze jak zareklamować forum itp a wychodzi na to, że mamy gdzieś nowych forumowiczów i dla niektórych lepiej zamknąć się w kółeczku wzajemnej adoracji :/ 

ja osobiście Zabrze lubie, mam tam znajomych i chętnie poznam nowych niewżne czy z Zabrza czy z Gliwic
												 Mariusz - Sro Lis 16, 2005 17:57

| frohike napisał/a: | 	 		  to jest spotkanie forumowe gliwiczan a nie gliwiczan z zabrzaninami

jak chcecie sie z nami spotkacpiszcie sie ladnie do listy a nie ze po prostu sobie przyjdziecie na nasze spotkanie | 	  

A Tobie co ?

Te forum jest tak samo Everlasta jak i Twoje. Na spotkanie moze przyjść każdy nawet bez zapisywania się do listy ! A jak Tobie nie pasuje to ... wiesz co.

Frohike i Kobi ... ale daliście popis ... niech was... ! 

Tak się wita gościa z sąsiedniego miasta ?
												 frohike - Sro Lis 16, 2005 18:20
  to moze ja tez przyprowadze 10 kolegow z osiedla bez wpisywania na liste, ciekawe jak sie wtedy pomiescimy
												 Piotrulek - Sro Lis 16, 2005 18:20

| Everlast napisał/a: | 	 		  | Moder a OT robi  | 	  

OT jak na razie to Ty czynisz od momentu zwarcia z frohikiem i kobim,z resztą nie będę dyskutował tylko przypominam o temacie... :D  :D  :D  :D
												 kobi - Sro Lis 16, 2005 18:46
  Mariusz, nie najeżdżaj na mnie. Czytaj uważnie to co piszę...

| Cytat: | 	 		  | Eee... yyy... bez sensu :| Nikt nikogo nie zna, będą oddzielne grupki... :|  | 	  

| Cytat: | 	 		  | Ale takie spotkanie w tym momencie jest bez sensu. To jest Spotkanie Forumowe | 	  

W którym momencie wykazałem się ksenofobią? :| Pokaż mi palcem bo nie widzę :P Chodzi mi o to, że jak naraz zwali się duża grupa, to będą dwa oddzielne spotkania. W Kredensie nie ma miejsca na tak duże imprezy. Owszem, można zaplanować gdzieś wspólne, ale powtarzam: zaplanować :P Everlast używa za ostrych słów. A Wy zamiast bronić swoich, to siędoszukujecie jakiś dziwnych treści nie w tych wypowiedziach co trzeba. Bronisz kolegę policjanta bo go znasz? Mariusz... proszę o odrobinę obiektywizmu... Koleś bez powodu zaczyna mnie obrażać a Ty go bronisz... Ech...
												 Frycek - Sro Lis 16, 2005 18:48
  DOSC!!

| 

|  

|