|
|
dupiate forum
|
 |
Kino/Film/Teatr/Muzyka/Ksiązka - Gdzie chodzicie do kina
frohike - Pią Kwi 29, 2005 17:15 Temat postu: Gdzie chodzicie do kina Witajcie,
Mieszkamy niedaleko siebie (przynajmniej wiekszość z nas).
Powiedzcie gdzie najczesciej wybieracie sie do kina.
ja osobisie jezdze tylko do Multikina bo maja dobre naglosnienie, wygodne siedzenia i dobry popcorn
Piotrulek - Pią Kwi 29, 2005 18:08
frohike napisał/a: | Powiedzcie gdzie najczesciej wybieracie sie do kina |
W każdej ankiecie na samym końcu jest punkt taki,"nie chodzę do kina","nie mam zdania" lub "inne",a w tej ankiecie nie mamożliwości odpowiedzieć,że nie chodzę do kina...
frohike - Pią Kwi 29, 2005 18:15
Piotrulek napisał/a: | W każdej ankiecie na samym końcu jest punkt taki,"nie chodzę do kina","nie mam zdania" lub "inne",a w tej ankiecie nie mamożliwości odpowiedzieć,że nie chodzę do kina... |
jak to nie ma, spojrz dokladniej :)
ps. dzieki za spostrzezenie
Piotrulek - Pią Kwi 29, 2005 18:37
CZyli jest już moje 50% hahahahahahahahaha,dzięki za uzupelnienie...wprost dla mnie... :) :) :)
kisia - Pią Kwi 29, 2005 19:36
Multikino z powodów podobnych do tych co napisał frohike poza popcornem bo nie jadam takich kalorycznych rzeczy wole chipsy :rotfl: :rotfl: poza tym podoba mi się to że idąc z dziećmi w tym samym czasie one idą na inny film niz ja
Agacisko ;-) - Pią Kwi 29, 2005 19:40
[i]NAjczęsciej chodzę do multikina... chyba, ze nie chce mi się jechać to wtedy wybieram się w którym grają dany film. Jednak Do X-a mam senstyment... magiczne miejsca od tej drugiej strony.
ANIUS - Pią Kwi 29, 2005 21:35
hmm, ja wybieram multikino, jakies 6 miesiecy temu prawie co 2 tygodnie bylam w kinie na jakims seansiku (fajnie glosno, wygodnie, cola i przegryzka), ale od czasu kiedy mam nowy dduuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzy TV mam kino w domu:) nikt mi wiecej nie bedzie kopal w siedzenie i plul popcornem!!!
Agacisko ;-) - Pią Kwi 29, 2005 21:36
To kiedy nas zapraszasz do siebie ?? ;)
ANIUS - Pią Kwi 29, 2005 21:51
:rotfl: ok, ale nie ma nic za darmo:)
Kupicie z 3 narozniki, zeby kazdy miał gdzie siedzieć:) i impreza kameralna:) gotowa:) przy okazji klub dyskusyjny ;)
asik - Sob Cze 18, 2005 01:22
lubię małe kameralne kina:) i dlatego najczęściej wybieram amok, jakiś sentyment do niego mam i dla mnie to jakieś takie magiczne miejsce:)
Demmo - Sob Cze 18, 2005 01:26
a ja razem z Jenny albo multikino, albo amok (czasami mają fajne, nietypowe filmy, których nie puszczają w innych kinach..) albo cinema-city i IMAX :]
czyli nie wiem na co zagłosować :D
Asienka - Nie Cze 19, 2005 10:56
Raczej multikino zawsze wiekszy wybór :D
Aither - Nie Cze 19, 2005 11:13
obojetnie... multikono moze byc :] i tak liczy sie bardziej z kim do kina a nie gdzie :)
frohike - Nie Cze 19, 2005 12:18
mi sie wydaje ze najwazniejsze na co :D
Aither - Pon Cze 20, 2005 10:27
frohike nie zawsze :] film to przy okazji :] dlatego jest roznica "do kina" czy "na film" :D P.S mam na kompie dom latajacych sztyletow, bedzie polewka :D
frohike - Pon Cze 20, 2005 11:45
Aither napisał/a: | dlatego jest roznica "do kina" czy "na film" |
ja chodze na film
wersja do kina mysle ze sa ciekawsze miejsca na takie rzeczy :D
Aither - Pon Cze 20, 2005 12:00
Widac wiekszosc ludzi chodzi do multikina :)
Ilonka - Wto Cze 21, 2005 18:23
Multikino. Lubie takie miejsca :]
Aither - Sro Cze 22, 2005 10:34
Ja chodze do multikina ze wzgledu na wygodne siedzenia i klimatyzacje... ale wnerwiaja mnie popcorny, siorbanie cola i szeleszczenie chrupkami...
Gmeras - Sro Cze 22, 2005 11:58
multikino czasami bajka
p.s
zadko chodze do kina ;D
Aither - Sro Cze 22, 2005 14:52
ja chodze czesciej do kina niz na chlopakow na miasto :D
espi - Sro Cze 22, 2005 15:42
Ja lubię Cassino w Knurowie, ale tam takie mało nowe filmy grają, więc częściej bywam w Multi.
asik - Sro Sie 24, 2005 08:15
Aither napisał/a: | ja chodze czesciej do kina niz na chlopakow na miasto :D |
to trzeba to zmienić:)
Admike - Sro Sie 24, 2005 08:18
teraz w Opolu nie ma wielkiego wyboru,więc pozostaje mi Multikino,gdzie w weekend za bilet na seans po południu trzeba zapłacić 18 zł :kwasny:
morigan - Sro Sie 24, 2005 09:08
multikino: lepsze sale, większa wygoda, większy wybór, lepszy odbiór filmu, przystępne ceny, bufet ;)
Bajka i X mogą się chować, aż dziw że nie splaktowały. Mają wybór aż jednego filmu gdzie chodzi na nie przeważnie aż 5 osób.
Szamanka - Sro Sie 24, 2005 09:50
Jakos nie robi mi to roznicy w jakiej sali kinowej siedze
Jezeli chce obejrzec dany film a akurat leci tu a nie tam,wtedy ide,siadam i ogladam.
Wiadomo,ze to noweczesne kina posiadaja wielka wygode
Kiedys jednak bardzo lubilam Kino X ...nie wiem dlaczego :D
espi - Sro Sie 24, 2005 09:52
Wkurzyłam się ostatnio na multi. Pojechaliśmy w niedzielę na Madagaskar z Emi i się okazało, że nie ma miejsc. Wszystkie bilety sprzedane, rezerwacja online nie działa, a telefonicznej nie sposób się dodzwonić. :zly:
Asienka - Sro Sie 24, 2005 10:13
burek napisał/a: | rezerwacja online nie działa, a telefonicznej nie sposób się dodzwonić. Zly
|
telefonicna rzeczywiscie jest beznadziejna , ale jakoś z online nie miałam problemów :D
Olaa - Sro Sie 24, 2005 15:11
ja najczesciej chodze do multikina...dla mnie tam wszystko jest ok..no oprocz szeleszczacych chipsami dzieciakow- grrr nienawidze tego :zly: jak slysze takie cos szemrajace za mna to poprstu budzi sie we mnie agresja przez duzee A :zdegustowany:
morigan - Sro Sie 24, 2005 15:13
heh, chipsy sa wszedzie, w kazdym kinie, wiec skreslmy wady policzmy zalety... Mulikino ma ich najwięcej ;)
Olaa - Sro Sie 24, 2005 16:09
morigan napisał/a: | heh, chipsy sa wszedzie, w kazdym kinie, |
niestety :(
Aither - Sro Sie 24, 2005 17:42
dalej uwazam ze nie wazne gdzie ale z kim :]
morigan - Sro Sie 24, 2005 17:48
ee tez nie, jezeli idziesz do kina na film to raczej wciagasz sie w film i nie zastanawiasz sie kto przy tobie siedzi. Na niektore filmy rowqnie dobrze mogłabym isc sama, bo w trakcie olewam zupelnie inną osobe ;)
Aither - Sro Sie 24, 2005 17:51
oj to ja nie .... nie moge olewac osoby ktora siedzi obok :) chodzenie do kina to dla mnie przyjemnosc spedzenia z kims czasu :) ze mna sie filmu nie da ogladac :) frohike cos juz o tym wie :) buheheheheeeee :hyhy:
frohike - Sro Sie 24, 2005 22:54
Aither napisał/a: | frohike cos juz o tym wie |
i chyba wiesz dlaczego nigdy cie juz nie wzialem do kina po 1 filmie na ktrym bylismy
wole osoby ktore nie komentuja filmow na biezaco
:rotfl:
Aither - Nie Sie 28, 2005 13:51
frohike, wczoraj bylam w kinie.... nie musisz mnie brac do kina sa inni w kolejce :)
frohike - Nie Sie 28, 2005 14:09
Aither, a na czym byłas bo z kim to wiem :D
Aither - Nie Sie 28, 2005 16:14
frohike, ech... jestes ciekawski :P bylam na "dom woskowych cial" :) nie mialabym takich wrazen jakbym to w domu ogladala :)
ziutek997 - Nie Sie 28, 2005 21:05
ja ostatnio byłem w rzeszowie...
w takim zwyklym starym kinie a nie żadnym multipleksie...
ale siedzenia nowe i ogólnie ok... lepsza atmosfera niż w multipleksie....
jedyną zaletą multipleksku jest mnogość filmów....
Aither - Nie Sie 28, 2005 21:07
a wada jedna z wielu ludzie jedza i pija w trakcie filmu...
ziutek997 - Nie Sie 28, 2005 21:10
ooo.... tak.... i nikt nie czuwa nad jakościa wyswitlanego filmu... (wszystko zmechanizowane i jeden człek obsługuje kilka sal) i jak film np traci ostrość to nie ma co liczyć na skorygowanie...
już bywałem na filmach w multikinie w których wyraźnie dominował kolorek zielony :)
Aither - Nie Sie 28, 2005 21:40
LOL :D mi sie to nie przytrafilo ani razu
Fenix - Nie Sie 28, 2005 21:57
Ja tam nienazekam na jakosc zawsze jest lepsza niż w domu ale czasami cos nawali...
[ Dodano: 2005-08-28, 22:58 ]
Zawsze i tak ktoś narzeka żebym się schylił hehe
asik - Nie Wrz 04, 2005 17:46
Fenix napisał/a: | Zawsze i tak ktoś narzeka żebym się schylił hehe |
biedactwo:>
[ Dodano: 2005-09-04, 18:47 ]
aa i czas zacząć sezon w amoku:)
espi - Nie Wrz 04, 2005 20:57
A ja dziś byłam w Multi. W sumie ok, ale mogłoby coś normalnego do jedzenia tam być bo strasznie długo czekałyśmy z moją córą. Ona głodna, ja też a tam tylko hot-dogi i to w kosmicznej cenie. :zdegustowany:
Krzysio - Czw Gru 01, 2005 09:55
ja mam kino w domu :rotfl: tylko niestety emisje filmow sa nieregularne :P a tak to ostatnio bylem w amoku, ale jesli juz ide do kina to tylko do multikina :p wygodnie tam jest :p nie to co w bajce :|
p4cz3k - Czw Gru 01, 2005 10:05
multikino...z dojazdem jest tylko tragicznie :P gdy nie mam dostepu do autka :=]
naglosnienie +
repertuar +
ceny +
popcorn +
wygoda +
dojazd -
kobi - Czw Gru 01, 2005 10:26
Heh! Jeszcze nie byłem tu w kinie od kiedy się przeprowadziłem na Śląsk :kwasny: Jakoś tak wyszło, że nie było okazji :kwasny:
Bea.tka - Czw Gru 01, 2005 13:13
>> Jak kino to tylko multi :) chyba nie musze tego komentowac
Alinka - Sro Lip 05, 2006 20:13
odkąd zamkneli miejskie kino jezdze do multikina:) kiedys bylo czesciej a obecnie kilka razy w miesiacu,uwielbiam Maratony Nocne w multikinie :hyhy:
atena - Czw Lip 06, 2006 12:33
Ja chodze na filmy, a te ktore mnie interesuja mozna zobaczyc w wybranych kinach, np. AMOK w Gliwicach czy ROMA w Zabrzu. :ok:
Wojtulek - Nie Lip 09, 2006 15:07
Ja chodze tylko do multikina, tam jak oglada sie film to czuc ta atmosfere kina a nie to co u nas w gliwicach, w tych malych kinach. Prawde mowiac teraz kazdy film mozna miec w domu wiec nie oplaca sie wydawac 13zł na bilet :camping:
aniol - Nie Sty 21, 2007 13:01
Wojtulek napisał/a: | a chodze tylko do multikina, tam jak oglada sie film to czuc ta atmosfere kina |
dokładnie... w Multikinie jest naprawdę świetnie... ostatnio byłam na "Deja Vie" i naprawdę było genialnie... ;)
Basiorek - Nie Sty 21, 2007 15:43
polubiłam Centrum Sztuki Filmowej w Katowicach :) fajne miejsce, w repertuarze tylko dobre filmy, częste festiwale tematyczne, tanie bilety... :)
super_sonic - Nie Sty 21, 2007 20:45
jak kino to tylko amok i roma :)
Dana - Nie Sty 21, 2007 20:53
Multikno Zabrze - coś sobie zawsze wyszukam ,kogoś namówie i wyjście kinomaniaka gotowe
Alinka napisał/a: | uwielbiam Maratony Nocne |
Tak jak Ja :ok:
Anula - Wto Sty 30, 2007 20:56
100 lat nie byłam w kinie na filmie , udalo mi sie tylko wyciagnac syna na bajke "Auta" do Multikina, tez było fajnie :rotfl:
tuchałowa - Pon Lut 05, 2007 10:31
A my od czterech lat zbieramy (z dwoma przyjaciółkami) punkty na karcie z multikina na darmowe bilety i za każdym razem jest właściwie tak, że zapominamy zabrać karty :)
Tak z przyzwyczajenia chodzę do multikina, ale w inne kina nie są gorsze ;)
Lukasz - Pon Lut 05, 2007 22:05
W sobote bylem w X-ie. Na seansie cale 7 osób na sali.
Alpha Centauri - Pon Lut 19, 2007 15:10
Ja ostatnio byłem na Babel w Amoku. Przy kupnie biletów powiadziano mi, że coś tam jest zepsute i w trakcie seansu będą przerwy. No i były! W środku filmy nagle cyk - film znika, świato się zapala i minuta przerwy. I tak 2 razy :) Cenię Amok za ciekawy repertuar, ale warunki techniczne mnie dobijają. Szczególnie, że cenowo wcale nie są tacy konkurencyjni : /
katarzyna35k-ce - Pon Lut 19, 2007 18:31
No ja ze wzgledu na miejsce zamieszkania pomykam po katowickich kinach. Ale swego czasu jezdziłam czesto do zabrza do multikina i wiecie co? Najwygodniejsze fotele i swieża kukurydza zawsze mnie tam przyciągną.:)
Danielo - Pon Lut 19, 2007 23:27
najlepsze kino to cinema city dla mnie duze lepsze od multi wygodne fotele i bardzo wysoko sie siedzi wyposazenia na +
daniela - Czw Mar 15, 2007 11:01
juz nie chodze do kina..... :(
nie lubie kin "molochów" a małe i kameralne kina ...zamykają - a szkoda! :(
magusia24 - Pią Mar 16, 2007 12:19
Zdecydowanie multikino :) Tylko denerwujace sa tam kolejki w niedzielne popoludnia :zly: Ale gdy otworza Forum tam ma byc podobno cinema wiec nie bedzie mi sie chcialo jedzic juz do Zabrza.
Gmeras - Pią Mar 16, 2007 12:51
magusia24 napisał/a: | Ale gdy otworza Forum tam ma byc podobno cinema wiec nie bedzie mi sie chcialo jedzic juz do Zabrza. | tak będzie cinema city dobrze że nie multikino bo zawsze można sobie wybrać multikino w Zabrzu lub cinema w Gliwicach
Danielo - Sob Mar 17, 2007 02:27
trzeba dodac do tej ankiety cinema city.
Amal - Pią Cze 01, 2007 17:00
multikino:) najlepiej późno...i nie zazdroszczę tym ktorzy tam później sprzątają w 15 minut... :kwasny: :przestraszony:
kisia - Sob Cze 02, 2007 02:18
od 28 czerwca będziemy mieli nowe kino w Gliwicach, w budującej się galerii Forum. Fajnie będe miała blisko do kina :D
a z ankiety kino Bajka można juz wywalić :)
frohike - Sob Cze 02, 2007 06:31
kisia napisał/a: | a z ankiety kino Bajka można juz wywalić |
gdybym byl dalej modkiem to bym to zrobil :)
kobi - Nie Lip 08, 2007 23:18
Ktoś już był w Cinema? Jak to wygląda w porównaniu do innych kin, zwłaszcza do Multi?
Kalka - Nie Lip 08, 2007 23:25
kobi napisał/a: | Ktoś już był w Cinema? Jak to wygląda w porównaniu do innych kin, zwłaszcza do Multi? |
pewnie podobnie jak w Rudzie Śląskiej ale jutro się wybieram to zobacze...
Solid_Wood - Pon Lip 09, 2007 11:20
Ja również dzisiaj tam będę, to się zobaczy i opisze wrażenia...
Solid_Wood - Pon Lip 09, 2007 11:23
Do tej pory najczęściej chodziłem do Bajki i Multikina. Teraz pewnie będę chodził do Cinema, bo gliwi :zakrecony: ckie Multikino ruszy najszybciej za 1,5-2 lata... :zakrecony:
Gmeras - Pon Lip 09, 2007 16:57
Solid_Wood napisał/a: | bo gliwi :zakrecony: ckie Multikino ruszy najszybciej za 1,5-2 lata... :zakrecony:
| w 2 połowie 2010 roku jesli dobrze pójdzie
Tom@k - Pon Lip 09, 2007 19:52
Cinema bardzo fajne, nie ma na co narzekać. tylko nie wiem o co chodziło kasjerce, kiedy mówiła, że mamy nie brac miejsc w ostatnim rzędzie, bo rzędy są dosyć pochylone pod kątem, a ostatni najbardziej i będzie nam się źle oglądać :zdziwko: ale kino spoko, a zestaw duży popcorn + duży napój za 14,50zł bodajże :D
Disiple - Pon Lip 09, 2007 23:39
amok, kino teatr x ;)
Kalka - Wto Lip 10, 2007 00:10
Mnie się podobało w gliwickim Cinema, więc do Multikina zawitam tylko dlatego, że mam darmową wejściówke na jeden seans :P
Solid_Wood - Wto Lip 10, 2007 18:36
Kalka napisał/a: | Multikina zawitam tylko dlatego, że mam darmową wejściówke na jeden seans :P |
A ja chyba na karcie Multikinomaniaka mam tyle punktów że powinno starczyć na gratisowy bilet, wiec trzeba będzie się na coś wybrać. Bo teraz to głównie Cinema będzie :)
Kalka - Wto Lip 10, 2007 21:02
Solid_Wood napisał/a: | trzeba będzie się na coś wybrać. |
to chyba już po urlopach, wtedy i kierowca będzie do Zabrza ;)
Admike - Sro Lip 11, 2007 05:53
tutaj we Wrocławiu pootwierali ostatnio Multikin,że głowa boli...
jeśli się ma legitymację studencką to można np. w Arkadach Wrocławskich od poniedziałku do piątku za 11zł kupić bilet na dowolny seans,w soboty i niedziele ta przyjemność kosztuje 14zł
Solid_Wood - Sro Lip 11, 2007 20:06
Kalka napisał/a: | wtedy i kierowca będzie do Zabrza ;) |
A kto tym razem nie pije? haha
Kalka - Sro Lip 11, 2007 21:37
Solid_Wood napisał/a: | A kto tym razem nie pije? haha |
to akurat nie było śmieszne :/ kolejny raz to cię wywioze poza powiat......
Harcerka - Sob Lip 14, 2007 18:25
ja sie musze wkoncu na Shreka wybrac:)
wybralabym Multikino:) nie lubie kina w Markiecie:)
Solid_Wood - Nie Lip 15, 2007 11:28
Kalka napisał/a: | kolejny raz to cię wywioze poza powiat...... |
Obiecuje, zrobię te prawko i będę "kierowca". tylko autko jeszcze musze załatwic :)
Kalka - Nie Lip 15, 2007 21:13
Solid_Wood napisał/a: | Obiecuje, zrobię te prawko i będę "kierowca". tylko autko jeszcze musze załatwic :) |
:hurra: następny raz do kina jadę limuzyną z kierowcą ;)
Bot - Pon Lip 16, 2007 18:13
cinema City jest 2 zł droższa od Multikina, nie rozumiem powodu, więc biorąc pod uwagę to że paliwo mam za free to wolę podjechać do Multikina, zwłaszcza że nie trawię jakoś tego całego Forum i pomijam już głupie 2 zł na bilecie...
Solid_Wood - Pon Lip 16, 2007 18:18
Kalka napisał/a: | :hurra: następny raz do kina jadę limuzyną z kierowcą ;) |
myślałem że wcześniej się wybierzemy na jakiś film??????? :)
Harcerka - Pon Lip 16, 2007 18:21
hmm ja tez wole Multikino...
no to kiedy idziemy?
Anula - Pon Lip 16, 2007 21:49
Cinema jest jak najbardziej w porządku, Miałam okazje byc tam na Shreku z synem i było wszystko ok. Porównywalne w 100% Multikinem w Zabrzu. Tylko te ceny...... :/ szok, malutka woda mineralna za 4,50 zł :przestraszony: popcorn za 7,50zł :przestraszony: przegięcie wg mnie.
Kalka - Pon Lip 16, 2007 23:08
Solid_Wood napisał/a: | myślałem że wcześniej się wybierzemy na jakiś film??????? :) |
normalnie poczułam się zaproszona teraz czekam na propozycje, wiesz że ja zawsze... ;)
|
|
|