| 

|   | 
								dupiate forum
  | 
								  | 

Umów się większą paczką - ZAPROSZENIE NA OGNISKO 

RADOSNA25 - Wto Sie 12, 2008 14:22 Temat postu: ZAPROSZENIE NA OGNISKO witajcie zaprszam serdecznie na ognisko 30 sierpnia w Gliwce Czechowice  miło bedzie poznac kogos z tego wyjatkowego forum i niesamowiteggo miasta ! pozdrowionka dla wos wszsytkich  :)  :| 
												 Basia K - Wto Sie 12, 2008 15:03
  Może połączymy to ze spotkaniem forumowym  ?  Tak na zakończenie wakacji.... ?
												 RADOSNA25 - Wto Sie 12, 2008 15:33
  BASIA K JESTEM ZA CHETNIE BYM WAS POZNA?A I MILE ZAKOńCZYMY WAKCJE I SPEDZIMY CZAS ! TYLKO PYTANIE CZY WY CHCECIE I MACIE TAKA MOZLIWOŚć ! SERDECZNIE ZAPRASZAM 
												 sha_kal - Wto Sie 12, 2008 16:15
  Ja w tym terminie nie mam możliwości niestety:( Ale w ciągu roku napewno będę miał :]
												 trunks - Wto Sie 12, 2008 20:34
  jednak czechowice nie dzierżno ?
												 Frycek - Sro Sie 13, 2008 06:16
  a kto jeszcze bedzie :))
												 RADOSNA25 - Sro Sie 13, 2008 08:50
  Frycek beda moim znajomi z pewnego czata ale kobiety sa przewaga ! zaprszamy was czym nas wiecej to weselej ! pozdrowionka dla ciebie super forum !!! :)  :super:
												 sha_kal - Sro Sie 13, 2008 09:05
  RADOSNA25, jak kobiety i jak z forum.. to może wizaż? ;]
												 Arex30 - Sro Sie 13, 2008 09:44
  WoW ale bedzie impreza....... nonono lalala fjufjufju..... panie zielonka......
												 RADOSNA25 - Sro Sie 13, 2008 14:56
  Arex30    sha_kal  impreza bedzie napewno super z waszym udziałem a kobiety z forum zaprszam serdecznie i was faceci bedzie weselej  !!! pozdrowionka dla was  do zobaczenia 30 sierpienia 
												 Arex30 - Sro Sie 13, 2008 16:43
  niestety terminy nie bardzo jakoś :))
												 sha_kal - Sro Sie 13, 2008 17:36
  no u mnie tak samo :(
												 Frycek - Sro Sie 13, 2008 20:07
  a mi pasuje :P ale nie wiem co zrobic z zona  :P  :rotfl:
												 Szamanka - Czw Sie 14, 2008 08:49
  Daj jej robote domowa :)
												 RADOSNA25 - Czw Sie 14, 2008 10:21
  Szamanka niech da Mariusz Zonie do roboty Przetwory do roboty !!!  Frycek mozesz wziaśc zone ze Soba nie mam problemu ! pozdrawiam i zaprszam
												 Arex30 - Czw Sie 14, 2008 13:52
  Wicie co......

Jo się nie bawia....

ale jak wrócę to sie poważnie zastanowia...

i może z bandom przybędę....

:)

tak na mały rekonesans.....

Jeno dajcie współrzędne co by my trafili :D
												 RADOSNA25 - Czw Sie 14, 2008 14:16
  Arex30 Czechowice osrodek Tur godzina 19  ognisko na polu namotowym bedzie ! bierz ekipe i wpadajcie tylko zgrzewke browara wezcie!  u nas same kobiety beda  !!! pozdrawiam 
												 trunks - Czw Sie 14, 2008 14:24

| RADOSNA25 napisał/a: | 	 		  | bierz ekipe i wpadajcie tylko zgrzewke browara wezcie! u nas same kobiety beda !!! | 	  

na taką zachete zaraz sie zlecą faceci z forum hehe no i bedzie komu rozpalic ognisko ;)
												 Reb - Pią Sie 15, 2008 10:44
  trunks,  A Ty pierwszy do rozpalania.... :rotfl:  :rotfl: 

Może i ja wpadnę, hmm :>
												 PAKuS - Pią Sie 15, 2008 17:07
  a na  Ja nie wiem kiedy wrócę z wesela jak wrócę wcześnie to bardzo bym chciał być też na tym ognisku
												 Bot - Pią Sie 15, 2008 17:49

| RADOSNA25 napisał/a: | 	 		  | beda moim znajomi z pewnego czata ale kobiety sa przewaga | 	  

| sha_kal napisał/a: | 	 		  | jak kobiety i jak z forum.. to może wizaż? ;] | 	  

Pewnie jakaś czateria i pokój "Napalone Samotne"..  :hyhy:
												 RADOSNA25 - Pią Sie 15, 2008 19:23
  khaman  nie uwierzysz ale to osoby z czatu katolickiego !!!  :super:  zaprszamy do odwiedzenia w w w czat.katolik, p l/ Chyba że sie boisz kobiet wierzacych ! Czat katolicki z nazwy siedza rózne osobki pozdrwiam cie serdecznie !!! :ok:  :ok:  :) 
												 Frycek - Sob Sie 16, 2008 10:16
  spokoj mi tutaj.Kto chce to pojdzie a kto nie prosze sie powstrzymac od zbednych komentarzy
												 kisia - Nie Sie 17, 2008 23:50

| RADOSNA25 napisał/a: | 	 		  | Gliwce Czechowice | 	 
  	  | RADOSNA25 napisał/a: | 	 		  | wpadajcie tylko zgrzewke browara wezcie | 	   to trzebaby jeszcze jakiegoś kierowce sobie załatwić  :niepewny:  :/
												 RADOSNA25 - Pon Sie 18, 2008 09:24
  kisia no trzeba załatwić  kierowce ! Szukamy gdzieś blizej miejsca na ognisko Pozdrowinka dla Ciebie i mam nadzieje ze się spotkamy i poznamy !!! :)  :super:
												 trunks - Pon Sie 18, 2008 12:42
  albo zalatwic nocleg na czechowicach w tym turze
												 RADOSNA25 - Pon Sie 18, 2008 13:28
  hej to zróbmy Liste kto sie wybiera na ognisko  wpisujcie sie bym wiedzieli ile mamy drewna przygotować !!! PozdrawiaM  :) 
												 trunks - Pon Sie 18, 2008 20:45
  drewna niezaleznie od ilosci osob im wiecej tym lepiej  ;)
												 kisia - Pon Sie 18, 2008 22:15

| RADOSNA25 napisał/a: | 	 		  | wpisujcie sie bym wiedzieli ile mamy drewna przygotować | 	   o matko to będziecie palić czarownice na stosie ? ;)

to ja się nie wpisuję, bo na bank zostanę spalona  :przestraszony:    ;)
												 Reb - Wto Sie 19, 2008 08:09
  kisia,  Ja Cię obronie :rotfl:
												 RADOSNA25 - Wto Sie 19, 2008 16:08
  kisia bedziemy palić stosie facetów bo ich mało!!! Wygineli jak dinozaury !! Pozdrawiam i do zobaczenia na ognisku kisia !!! :ok:  :ok:
												 Arex30 - Wto Sie 19, 2008 20:56
  hmmmmm jak opowiem braciom w lesie ( bo w on czas siedzimy w lesie ) to może jakiś wypadzik kole 24 by my uskutecznili ... :)
												 kisia - Wto Sie 19, 2008 22:52

| RADOSNA25 napisał/a: | 	 		  | bedziemy palić stosie facetów bo ich mało!!! | 	   eee to jak ich mało to tym bardziej nie można ich palić. 

RADOSNA25, mnie nie bedzie, mam już inne plany
												 RADOSNA25 - Sob Sie 23, 2008 18:53
  Szkoda Kisia ze Cie nie bedzie może innym razem  uda nam się spotkać !!! a ktoś się wybiera na to ognisko ? pozdrawiam :)  :)  :kwasny: 
												 Basia K - Nie Sie 24, 2008 16:12
  Mi też nie pasuje.

Zależy,jak mi się wszystko poukłada...albo mały wyjazd,albo praca :(
												 kisia - Nie Sie 24, 2008 20:59

| RADOSNA25 napisał/a: | 	 		  | może innym razem uda nam się spotkać ! | 	   wstępnie jesteśmy umówione ;)

To gdzie będzie ognisko na Czeszkach czy Zatgorzu ? Jak na Zatorzu to może na godzinkę wpadnę, jak trafię i jak nie będzie padać :)
												 trunks - Nie Sie 24, 2008 21:43
  jak narazie na Zatorzu....okolice tej duzej góry (nie beni)...
												 kisia - Nie Sie 24, 2008 22:09

| trunks napisał/a: | 	 		  | okolice tej duzej góry (nie beni)... | 	   to tam jest jakaś duża góra poza benią ?  :niepewny:
												 trunks - Pon Sie 25, 2008 06:31
  za 7 górkami...
												 Arex30 - Pon Sie 25, 2008 17:46
  to gdzie te ognisko RADOSNA25 bo si juz pogubiłem :)
												 trunks - Pon Sie 25, 2008 21:09
  no tam gdzie napisałem, zmiana planów nastąpiła...blizej bedziecie mieli ;)
												 Arex30 - Sro Sie 27, 2008 14:13
  to znaczy gdzie

?
												 kisia - Sro Sie 27, 2008 15:57
  Arex30, no  	  | trunks napisał/a: | 	 		  | za 7 górkami... | 	  

ale tak się zastanawiam, z której str jest to ZA  :rotfl:
												 RADOSNA25 - Sro Sie 27, 2008 18:34
  Arex30 tez bym chciałał wiedzieć kaj jest to ognisko sama juz zaginełam ! Ponoć na Zatorzu ale ja nie tutejsza niewiele mi to mówi !! okaze się w piatek kaj ono bedzie ! pPozdrawiam i zapraszam  :)  :)
												 Arex30 - Sro Sie 27, 2008 19:25
  ja jutro do lasu już jadę wiec chciałbym wiedzieć gdzie ewentualnie mam się udać na przeszpiegi .... to i znaczy zahaczyć o ogień ... bo u nas będzie ogień co wieczór :D
												 kisia - Sro Sie 27, 2008 21:02
  miejsce na ognisko organizuje trunks, więc Arex30, najlepiej uderzać do niego :)
												 trunks - Sro Sie 27, 2008 21:16

| kisia napisał/a: | 	 		  | ale tak się zastanawiam, z której str jest to ZA | 	  

no duza góra za 7 górkami jest z 1 strony i nie jest to benia (tylko przeciwna do niej strona :)). Tam jest ta droga co idzie w strone działek i podlesia i po lewej stronie jak idziesz ta droga i miniesz juz to zejscie w strone duzej górki jest taka wycinka i tam ktos zrobił ławeczki, mały stolik i takie jakby miejsce na ognisko (widać, ze ktos tam palił juz)

| kisia napisał/a: | 	 		  | miejsce na ognisko organizuje trunks, więc Arex30, najlepiej uderzać do niego | 	  

hehe no ja to miejsce zaproponowałem, ale miejsce nie ma wlasciciela wiec nie ma gwarancji, ze ktos nie zajmie go wczesniej w ten wieczór...ale w takim wypadku zostaje polanka przed tą górą ...
												 kisia - Sro Sie 27, 2008 21:24

| trunks napisał/a: | 	 		  | no duza góra za 7 górkami jest z 1 strony i nie jest to benia (tylko przeciwna do niej strona :) ). Tam jest ta droga co idzie w strone działek i podlesia i po lewej stronie jak idziesz ta droga i miniesz juz to zejscie w strone duzej górki jest taka wycinka i tam ktos zrobił ławeczki, mały stolik i takie jakby miejsce na ognisko (widać, ze ktos tam palił juz)  | 	   czytając to już się zgubiłam, a co dopiero jakbym miala tam iść i trafić po ciemku  :rotfl:
												 trunks - Sro Sie 27, 2008 21:53
  tabliczki informacyjne na drzewach wywiesimy :P

poznej jakas mape wrzuce....
												 trunks - Czw Sie 28, 2008 06:32
  tak na szybko, ale chyba juz widac gdzie...

h t t p;//w w w screenshots.cc/show.php/175_magapark2.JPG.html] 
												 Arex30 - Czw Sie 28, 2008 07:07
  ech ... to ze tam ktoś już palił nie znaczy że możesz tam palić...

przydom smutni panowie i co ... szkoda ze nie tak jak zakładał pierwotny plan... zresztom organizować chciała RADOSNA25,  :) 

Ognisko to fajna sprawa gożej z ogniem który jest czasem nie do opanowania.

Pozdrawiam i jak co to jestem pod KOM :) może czasem sie znajdzie zasięg w lesie :)

----------------

Now playing: h t t p;//w w w foxytunes, c o m/artist/metallica/track/remember+tomorrow]Metallica - Remember Tomorrow

via h t t p;//w w w foxytunes, c o m/signatunes/]FoxyTunes
												 trunks - Czw Sie 28, 2008 09:32

| Arex30 napisał/a: | 	 		  | ech ... to ze tam ktoś już palił nie znaczy że możesz tam palić... | 	  

no ogólnie w lesie jest zakaz, ale nie jest scisle przestrzegany, a tam jest tak na uboczu, ze nie powinien sie dowalić nikt

| Arex30 napisał/a: | 	 		  | szkoda ze nie tak jak zakładał pierwotny plan | 	  

na czechowicach mówisz....ale pomijając to że jest dalej i z dojazdem problem, to tam tez jest zakaz palenia ognisk poza wyznaczonymi miejscami, a wyznaczone miejsca są na ośrodku domków czy polu namiotowym...nie wiem czy pozwolą palic tam komus, kto nie wynajmuje nic no i za ile....

w miescie jest problem z ogniskami, a na zadupia zas trza jakos dojechac, wiec sprawa nie jest tak prosta...
												 Arex30 - Czw Sie 28, 2008 09:36
  no to zostaje tylko .... jakać działeczka :) 

bo jak idzie o ogniska to ja takie wiem gdzie można robić ino to daleko i są to bezalkoholowe co niektórym bardzo może przeszkadzać :) 

W każdym razie ja bede takie se dzisiaj , jutro , i sobote palił .... no i może w niedziele też chociaż bedzie trza wracać

Szkoła praca .

Normalne życie :D
												 PAKuS - Czw Sie 28, 2008 11:19

| RADOSNA25 napisał/a: | 	 		  | kisia bedziemy palić stosie facetów bo ich mało!!! Wygineli jak dinozaury !!  | 	  

bardzo śmieszne
												 trunks - Pią Sie 29, 2008 20:11
  miejsce sie spodobało :)
												 kisia - Pią Sie 29, 2008 21:29

| trunks napisał/a: | 	 		  | miejsce sie spodobało :) | 	   i to jest najważniejsze, trzeba tylko teraz trzymak kciuki za ładną pogodę :)
												 trunks - Nie Sie 31, 2008 14:19
  pogoda byla ok, ale ognisko sie nie odbyło hehe jak sie usiadlo po poludniu w lokalu to ludziom sie juz nie chcialo tam isc :P
												 Bot - Nie Sie 31, 2008 18:31
  trunks, gdzie foty? :P
												 Arex30 - Nie Sie 31, 2008 19:33
  no właśnie FOTy !@ :)
												 kisia - Nie Sie 31, 2008 19:42
  hehe panowie sie napalili na ogladanie kobietek z katolickiego czata  :hyhy: trunks, gdzie byliście ?
												 trunks - Nie Sie 31, 2008 19:59
  radiostacja z lekcją historyczną, muzeum odlewnictwa, katedra, wejscie na wieze koscioła WŚ, rynek, starówka, zwyciestwa, park chopina, kilka lokali + plac krakowski ;p  W sumie w planie było wiecej, ale to w 1 dzien trudno zobaczyc wszystko, a ludzie mieli wiecej czasu na spokojne porozmawianie
												 Basia K - Pon Wrz 01, 2008 15:28

| trunks napisał/a: | 	 		  | W sumie w planie było wiecej, ale to w 1 dzien trudno zobaczyc wszystko, | 	  

Oooo,to i tak dużo zwiedziliście  :) 

Trunks,byłeś męskim rodzynkiem w towarzystwie ?  ;)
												 trunks - Pon Wrz 01, 2008 19:39
  no było jeszcze 2 ;).
												 kisia - Pon Wrz 01, 2008 22:27

| trunks napisał/a: | 	 		  | było jeszcze 2 | 	  2 panów z forum ?
												 trunks - Wto Wrz 02, 2008 07:18
  2 od nich...tylko ja z forum byłem...
												 Bot - Wto Wrz 02, 2008 10:57

| kisia napisał/a: | 	 		  | panowie sie napalili na ogladanie kobietek z katolickiego czata  | 	  

A tam wymyślasz :P Po prostu kto nie mógł też chce obejrzeć jak się inni bawili :)
												 kisia - Wto Wrz 02, 2008 11:35

| trunks napisał/a: | 	 		  | tylko ja z forum byłem... | 	   mam nadzieje że ładnie nas reprezentowałeś :P 

| khaman napisał/a: | 	 		  | kto nie mógł też chce obejrzeć jak się inni bawili  | 	   tiaaaa :P

| 

|  

|