|
|
dupiate forum
|
 |
Świat Kobiet - ćwiczenia w podciśnieniu- skuteczne?
pelulola - Sro Sie 29, 2007 07:49 Temat postu: ćwiczenia w podciśnieniu- skuteczne? Widziałm ulotki reklamujące ćwiczenia w podcisnieniu, jestem ciekawa waszych opinii. Czy komus udało się uzyskac figre, czy można "na tym" zaszczuplec? ile?
trunks - Sro Sie 29, 2007 10:11
pierwsze słysze o czyms takim....czyli co - ćwiczy sie w jakiej komorze, gdzie jest wytworzone podciśnienie ?
pelulola - Sro Sie 29, 2007 15:50
Chyba tak. Czytałam, ze ubierasz sie w kostium jak dla nurka, wchodzisz do specjalnie obudowaneg steppera, albo rowerka, i ćwiczysz przez 30 minutw podcisnieniu. Ponoc rezultaty są widzoczne juz 2-3 seansach, zmniejsza sie obwód ud, bioder, znikaja kilogramy i zmniejsza sie cellulit. Chciałm zapytac czy to prawda, bo w ulotkach reklamowych moga wszytsko napisac!
Grabarz - Sro Sie 29, 2007 16:12
No niestety ulotki nie są najlepszym źródłem informacji. Zastanawiam się tylko co się dzieje z tymi kilogramami, bo przecież natury i przyrody nie da się oszukać (w niej nic nie ginie) :P Także jeśli nie zamieni się "zasobów" na energię, to jak znikają ?
Jak możesz to podaj jakiegoś linka, bo sam jestem ciekaw co to za cudo
kisia - Sro Sie 29, 2007 16:15
Grabarz, one znikają w tym kostiumie dla nurka ;) :rotfl:
Grabarz - Sro Sie 29, 2007 17:54
Heh, ale co, wchłania kg ta gąbka ? :P
Powiem tak - kiedyś wpadłem na cudowny pomysł odchudzania. Mianowicie przy ćwiczeniach zakładałem OP1 (taki strój przeciwcheminczny wojskowy :P) no i po każdym treningu widziałem efekty, hehe. Traciłem 1kg, który oczywiście po uzupełnieniu płynów wracał ;)
Wydaje mi się, że to coś podobnego. Kiedyś był reklamowany na tv mango (lata temu) taki krem, że po posmarowaniu się nim znikało kilka centymetrów. Efekt utrzymywał się kilka godzin (celem było wyjście na plażę, a potem jak kopciuszek trzeba było wiać). Nie wiem czy w ogóle działał, ale jeśli nawet, bo wg mnie była to najgłupsza i nie najtańsza rzecz jaką widziałem związana z "odchudzaniem".
Baaardzo jestem ciekaw co to za cudo, tym bardziej, że po 2-3 razach w takim podciśnieniu są widoczne efekty. Może takiego delikwenta się ściska mocno i komórki tłuszczowe się skupiają dając wizualny efekt odchudzenia ? :niepewny:
Czary mary - drogie i podejrzane
pelulola - Sro Sie 29, 2007 18:30
w w w studioline, c o m, p l albo informacje z forum w w w e-figura, p l/viewtopic.php/682 .
pelulola - Sro Sie 29, 2007 18:32
w w w e-figura, p l/viewtopic.php/t/682 teraz chyba dobrze!
Grabarz - Sro Sie 29, 2007 21:34
Temat fajny, opinie różne, zapał ogromny...tylko to forum - ludzie po 10 razy kopiują to samo ;) ale jak się to wszystko czyta, to zaczyna się nabierać wiary :P
trunks - Sro Sie 29, 2007 22:35
w podcisnieniu widocznie szybciej sie spala ten tłuszcz...
Alinka - Czw Sie 30, 2007 09:24
trunks napisał/a: | w podcisnieniu widocznie szybciej sie spala ten tłuszcz... |
:ok: no brawooo Trunks:D
Grabarz napisał/a: | Traciłem 1kg, który oczywiście po uzupełnieniu płynów wracał ;) |
tak jest bo tylko wode straciles.. wypociłes znaczy sie:) ale fajny pomysl :rotfl:
ostatnio tez reklamowali sauna solution.. tez ubywa cm w miejscu gdzie wyparowala wode heh:)
h t t p;//w w w bodyspace-gliwice, p l/index.html
ale drogo cos.. hmm u mnie 10 treningow -100 zl
moze, sie zrzucimy i wyslemy jakas pania na przetestowanie:)
Grabarz - Czw Sie 30, 2007 09:51
Alinka napisał/a: | Grabarz napisał/a:
Traciłem 1kg, który oczywiście po uzupełnieniu płynów wracał ;)
tak jest bo tylko wode straciles.. wypociłes znaczy sie:) |
no brawooo Alinka :P
Jakby nie było - samo wypocenie nie wpływa na odchudzanie, a substancje trujące wydala się nawet przy mniejszej ilości potu. Lepiej być owodnionym niż odwodnionym :P
Co do testu, to dziewczymy mają podzielone zdanie na w/w forum. Jak dla mnie to wszystko co jest wymyślone dla leniwych musi mieć jakieś konsekwencje.
Skoro ktoś chce po tygodniu mieć efekty jak inny po miesiącu, no to musi słono zapłacić (oby tylko pieniędzmi)
madziar - Pią Sie 31, 2007 07:47
ja przymierzam się do tego, na barlickiego coś takiego jest.
magusia24 - Pią Sie 31, 2007 11:06
Ja tez jestem ciekawa czy to dziala :) Poki co wybiore chyba normalna silownie, bo gdy wczesniej chodzilam bylam zadowolona z efektow :)
Dorothea - Pią Sie 31, 2007 11:30
madziar napisał/a: | barlickiego coś takiego jest. |
idąc od strony dworca skreca sie w prawo czy w lewo?????
madziar - Sob Wrz 01, 2007 07:38
nie byłam tam jeszcze, kolezanki były, były zadowolone, ale nie można przegiąć, bo źle się czuły, miały wrażenie, że z celulitem wyssało im całe siły. Skręca się idac od dworca w prawo.
Szamanka - Sob Wrz 01, 2007 08:31
A to jednorazowe jest czy mozna kilka takich " seansikow" pobrac?
i jaka jest cena tej meczarni?
madziar - Sob Wrz 01, 2007 12:09
h t t p;//w w w vacuwell, p l/salony-vacuwell.php
Tu jest adres w Gliwicach na Chudoby
A w starych Nowinach znalazłam Body space ul. Zwycięstwa 49 tel 032/335 38 02 od 8 do 21, natomiast promocyjnie jest 12 treningów za 120 zł
Dorothea - Pon Wrz 24, 2007 15:19
dzis ide o 19.00
katarzyna35k-ce - Pon Wrz 24, 2007 16:55
Dorothea, :klutnia: bedziesz wygladac jak szkilet babo! a pozatym martwie sie o Ciebie :zalamany:
madziar - Wto Wrz 25, 2007 08:35
Dorothea, no i jak?
Dorothea - Wto Wrz 25, 2007 08:36
katarzyna35k-ce napisał/a: | a pozatym martwie sie o Ciebie |
dlaczego????
byłam wczoraj, wytrzymałam te pół godziny, nawet nie było tak źle, mozna sobie regulowac szybkosc i to czy chcemy isc pod gorke czy tez nie.
Jak wyszłam to przez 5 minut mialam nogi jak z waty ale to ponoc skutek dzialania tego cisnienia. Czulam sie dobrze, spociłam masakrycznie , w zyciu nie wydaliłam tyle potu naraz.Wrociłam do domu i nie wiem co sie stało ale zeszły ze mnie wszytskie siły nie miałam energii zupełnie, czułam sie jakbym nie spała tydzien i chodzila po gorach bez odpoczynku.
Dzisiaj tez ide , bo ponoc najlepsze efekty sie uzyskuje chodząc dzien za dniem przez piec dni, pozniej mozna co dwa lub trzy dni. Kupiłam karnet 10+1.
Vacu Well jest skuteczniejsze niz Body Space.Dziewczyny, ktore pracuja na Kozielskiej wlasnie w Body Space zamiast cwiczyc na tym , wola chodzic na Vacu Well , gdyz mowia ze sa lepsze efekty
madziar - Wto Wrz 25, 2007 08:48
Czyli chodzisz na kozielska. A ile te 10+1 kosztuje?
inamorata - Wto Wrz 25, 2007 08:59
Ja sobie wykupiłam karnet na 10 wejść przed wyjazdem z moją połówką, po pierwszym seansie miałam serdecznie dość... czułam się jak po porządnie nakrapianej imprezie. :/ No, ale byłam twarda i kontynuowałam męczarnie. Dzięki mojej wytrwałości w przeciągu 2 tyg ubyły mi całe 4 kg. Także polecam. :hyhy:
Dorothea - Wto Wrz 25, 2007 09:11
madziar, codze na Chudoby, na Kozielskiej jest Body Space ja chodze na Vaku Well
madziar napisał/a: | A ile te 10+1 kosztuje? |
150 zeta
Aisha Yildirim - Pon Paź 01, 2007 08:31
Dorothea napisał/a: | Vacu Well jest skuteczniejsze niz Body Space |
widzialam efekty na kolezance.... po tych 11 czy 12 seansach (juz nie pamietam dokladnie) zmiana byla spektakularna, na duzy plus...
Chyba faktycznie to dziala :zdziwko: ...
Dorothea - Pon Paź 01, 2007 10:42
Aisha Yildirim napisał/a: | Chyba faktycznie to dziala |
działa, działa, ale niestety mam przerwe nie z mojej winy i to baaardzo niedobrze
Szamanka - Pon Paź 01, 2007 17:56
Dorothea i trzeba chodzic codziennie na te 10 senasow co wykupilas?
a moze i ja sie skusze :hyhy:
Dorothea - Wto Paź 02, 2007 12:41
Szamanka napisał/a: | trzeba chodzic codziennie na te 10 senasow co wykupilas? |
powinno sie isc piec pierwszych razy dzien za dniem a pozniej dwa lub trzy razy w tygodniu
katarzyna35k-ce - Wto Paź 02, 2007 13:07
Dorothea, ale widac juz po nogach Twoich , fajnie schudły
Dorothea - Wto Paź 02, 2007 13:17
katarzyna35k-ce napisał/a: | ale widac juz po nogach Twoich , fajnie schudły |
no cos Ty, ja tam narazie nic nie widze, a pozatym mam teraz przerwe a ona wcale nie jest dozwolona, jak wroce to tak jakbym zaczynala wszystko od poczatku
Szamanka - Wto Paź 02, 2007 13:18
Dorothea umowimy sie razem na nastepne " pocenie" ?
Dorothea - Wto Paź 02, 2007 13:19
Szamanka napisał/a: | umowimy sie razem na nastepne " pocenie" |
czemu nie, bedzie razniej zniesc te 30 minut, pierwsze 15 minut jest oki, ale pozniej to bym krzyczala w glos ale daje rade :))
Szamanka - Wto Paź 02, 2007 13:24
To trzeba 30 min w tym " garniturze" siedziec i jeszcze biec? :szok: , ranyyyy :przestraszony:
madziar - Wto Paź 02, 2007 13:33
hehe, to może ja się dołączę? Jak paść to w dobrym towarzystwie :)
Szamanka - Wto Paź 02, 2007 13:50
Przynajmniej bedzie wiadomo, ze ktos kogos podniesie i do domu zawiezie :hyhy:
Dorothea w jakich godzinach tam " przyjmuja" :D
Dorothea - Wto Paź 02, 2007 13:58
Szamanka, nie musisz biegac , mozesz szybko isc po prostym albo pod gorke
Przyjmuja do 20.00
Ja najczesciej chodze na 19.00
Aaa nie mozna miec nadcisnienia i zylakow
madziar napisał/a: | , to może ja się dołączę |
pewnie bedzie razniej
Tylko,ze oni teraz zmienili miejsce, wlasnie sie przeprowadzaja i zaczna chyba na nowo od srody, czekam na telefon, teraz beda przyjmowac na Bytomskiej, wejscie od Białej bramy ,czy jakos tak
Szamanka - Wto Paź 02, 2007 14:02
Czy osoba tam odpowiedzialne za owa " przyjemnosc" robia jakas ankiete? pytaja o zdrowie o leki jakie sie bierze?
Jak wygladaja te kombinezony, czy dopasowuja sie do ciala?
Czy mozna samemu sobie regulowac szybkosc?
Dorothea - Wto Paź 02, 2007 14:07
najwazniejsze jest to abys nie miala zylakow, nadcisnienia i rozrusznika serca
mozesz regulowac szybkosc i to czy chcesz prosto czy pod gorke
Szybkosc jest w skali od jednego do dziesieciu i ta gorka tez ja najczesciej chodz na szostce
Kombinezon wyglada jak spodniczka w tym wchodzisz do maszyny i dol tej spodniczki zaklada sie na gorna czesc urzadzenia w srodku robi sie podcisnienie, nastawiasz i zaczynasz isc, kombinezony maja rozne rozmiary ja zakladam S,zapina sie to na zamek i dodatkowo sciska paskiem aby to podcisnienie nie uciekało.
Kombinezon musi byc dopasowany ale nie za cisny bo wtedy uciska przepone i mozna zjechac......., nie jest tak zle, a jeszcze jak sie widzi efekty to dodatkowo mobilizuje
madziar - Wto Paź 02, 2007 17:43
mam podniesiona przeponę, ale zrobię zdjęcie płuc, 15 idę do lekarza to zapytam czy już mogę się forsować i jak powie że tak to ruszam :)
Szamanka - Wto Paź 02, 2007 17:44
Umowilam sie z Dorothea na poniedzialek mam nadzieje ze nie przyniose jej wstydu :D :zawstydzony:
madziar - Wto Paź 02, 2007 17:47
ja niestety nie mogę :(, ale jak tylko lekarz mi pozwoli to też dołączę :)
Zafira - Wto Paź 02, 2007 20:03
hmmm a ja mam glupie pytanie: czy chudna tylko te partie ciala schowane w tym podcisnieniu czy caly czlowiek? :niepewny:
Harcerka - Wto Paź 02, 2007 23:09
ja chodzilam na Body Space na Dworcowa)
fajnie bylo)))
Dorothea powiedz czy na tym twoim Vacuwell to w tej kabinie jest bieznia, steper czy orbitrek?
bo z tego co wiem to od tej machiny tez sporo zalezy) a moim zdaniem najkorzystniejsze efekty sa po orbitreku...
ale na razie rowniez mam przymusowa przerwe:)
madziar - Sro Paź 03, 2007 06:36
Harcerka napisał/a: | ja chodzilam na Body Space na Dworcowa)
fajnie bylo))) |
A jakie efekty?
Aisha Yildirim - Sro Paź 03, 2007 09:00
Zafira napisał/a: | czy chudna tylko te partie ciala schowane w tym podcisnieniu |
chudna te schowane w podcisnieniu.... w tych "zapakowanych" miejscach rozbijane sa komorki tluszczowe i tam przyspiesza przeplyw limfy odprowadzajacej toksyny.... Przy "normalnych "cwiczeniach bardzo trudno jest pobudzic do pracy tylko wyodrebnione partie miesniowe (np. sam czworgłowy lub sam skosny brzucha) przez co trening rozklada sie na te najbardziej przez nas wycwiczone fragmenty i jego efekty sa mniej spektakularne. Pierwszym widocznym efektem "schudniecia" w tych problematycznych miejscach jest wyrównanie podskórnej , najplytszej warstwy tkanki tluszczowej tzw. efektu skorki pomaranczowej, i juz wygladzenie tylko tej gabczastosci jest warte zachodu:).... tylko czy i na jak dlugo to dziala????
Zafira - Sro Paź 03, 2007 09:18
Aisha Yildirim napisał/a: | chudna te schowane w podcisnieniu.... |
czyli teoretycznie mozliwe jest uzyskanie "chłopięcej" sylwetki? tzn nogi i BPU chudna a ramiona zostaja takie jakie byly? :niepewny: bo to mnie niepokoi trochę... :niepewny:
a czy ktoś testował tą maszynerię na ul. Dworcowej? tam gdzie solarium po schodkach w dół? bo chodzę tam mniej wiecej raz w tygodniu dla nabrania koloru ale wokół tego ustrojstwa na razie tylko krążę :]
Aisha Yildirim napisał/a: | na jak dlugo to dziala???? |
na dwóch stronach internetowych napisali, że "efekt jest długotrwały" - każdy może interpretować po swojemu :rotfl:
Dorothea - Sro Paź 03, 2007 09:47
Harcerka napisał/a: | w tej kabinie jest bieznia |
tak jest bieznia
Harcerka napisał/a: | orbitrek? |
a co to takiego?
Zafira - Sro Paź 03, 2007 09:58
Dorothea napisał/a: | a co to takiego? |
to jest takie jakby polaczenie rowerka ze stepperem. wykonujesz ruchy jakbys pedalowala na stojaco :)
h t t p;//w w w fitness4you, p l/img/Horizon_Orbitrek_Achiever_607_cw1_h.jpg
Dorothea - Sro Paź 03, 2007 10:25
Zafira, dzieki za wyjasnienie
to wydaje sie byc bardziej skuteczne niz bieznia, nie od dzis słyszalam ze jadac na stojąco na rowerze zmusza sie do pracy wiecej miesni
Aisha Yildirim - Czw Paź 04, 2007 10:22
Zafira napisał/a: | czyli teoretycznie mozliwe jest uzyskanie "chłopięcej" sylwetki? tzn nogi i BPU chudna a ramiona zostaja takie jakie byly? |
Bardzo bardzo teoretycznie jest mozliwe....
Ale to tylko na teorii konczac:).... poniewaz aby cos takiego sie stalo trzeba by bylo zbiegi w podcisnieniu wykonywac w bardzo wielu powtorzeniach, przez bardzo dlugi okres czasu..... a taki dlugi czasookres wykonywania stale jednego rodzaju ruchu skutkuje w koncu tym ze organizm przywyka i przestaje na niego reagowac utrata kilogramow lub obwodu.... przestaja rowniez przyrastac gwaltownie miesnie ktore po przedluzajacym sie wysilku powstana w miejsce spalonej tkanki tluszczowej.....
Ale wydaje mi sie ze seria zabiegow - tak okolo tych 20- powinna poskutkowac szybka utrata glownie tej powierzchniowej tkanki tluszczowej- ekhm... ;) celuli... - wyrownaniem i wygladzeniem skory co skalda sie do kupy na utrate w obwodzie.... dluzsza kuracja przestaje przynosic tak spektakularne efekty(ropoczynaja sie inne procesy)....
No ale moge sie mylic :looka: :(
Zdaje sie ze sama musze sobie to przetestowac bo mnie coraz wiejsza ciekawosc ogarnia :]
Zafira - Czw Paź 04, 2007 17:43
Aisha Yildirim napisał/a: | Ale wydaje mi sie ze seria zabiegow - tak okolo tych 20- powinna poskutkowac szybka utrata glownie tej powierzchniowej tkanki tluszczowej- ekhm... celuli... - wyrownaniem i wygladzeniem skory co skalda sie do kupy na utrate w obwodzie.... |
raz kozie śmierć - zafunduje sobie w przyszłym miesiacu to ze stepperem bo na bieżni sie zanudzę :D
madziar - Czw Paź 04, 2007 21:18
dziewczyny to nie odsysanie tłuszczu, jak się chudnie to wszędzie, tylko że wzmacnia się mieśnie raczej dolnej partii mięśni
Aisha Yildirim - Czw Paź 04, 2007 21:55
madziar napisał/a: | jak się chudnie to wszędzie |
racja.... ale nigdy nie jest tak ze wszedzie rownomiernie...
przy tego typu obciazeniach polaczonych z tym ssaniem ;) , najwiecej chudniemy czescia w skafanderku :rotfl:
przynajmniej takie jet zalozenie.... :looka:
madziar napisał/a: | wzmacnia się mieśnie raczej dolnej partii mięśni |
jeszcze wzmacniasz gorne partie , konkretnie miesnie szczeki, jak ja zaciskasz z nudow, depczac w miejscu przez pol godziny.... do tego jeszcze, nie daj boze, bez towarzystwa..... :]
Tego obawiam sie najbardziej... :]
Dorothea - Pią Paź 05, 2007 09:06
Aisha Yildirim napisał/a: | z nudow |
raczej nie ma nudy, po 20 minutach juz sie modlisz aby sie skonczyl czas, wysilek jednak jest spory,
Muzyczka gra, telewizorek zawsze mozna sobie przelaczyc na kanał ,ktory nam odpowiada.
Zafira napisał/a: | to ze stepperem bo na bieżni sie zanudzę |
a myslisz,ze stepper jest bardziej "rozrywkowy". wcale bym nie powiedziala, ja osobiscie wole bieznie.
W wacu nie ma steeperow, one sa tylko w body a to zupełnie cos innego
Dorothea - Pią Paź 05, 2007 09:10
Aisha Yildirim napisał/a: | czescia w skafanderku |
ale my nie zakladamy na siebie zadnego skafanderku
Aisha Yildirim - Pią Paź 05, 2007 10:08
Dorothea napisał/a: | ale my nie zakladamy na siebie zadnego skafanderku |
no dobra - myslalam o tym czyms w czym jest sie zamknietym od dolu ;)
rany - musze sie wybrac zeby wiedziec o co kaman :rotfl:
Zafira - Pią Paź 05, 2007 16:57
Dorothea napisał/a: | a myslisz,ze stepper jest bardziej "rozrywkowy |
dla mnie jest :D na silowni moge 40 min dreptac na stepperze natomiast bieznia mnie nudzi po 10 min :)
Harcerka - Nie Paź 07, 2007 00:46
efekty po bodyspace sa widoczne juz po 3-4 razach aloe wiadomo ze trzeba systematycznosci i wiecej zabiegow zeby figure utrzymac;)))
polecane jest ok 10-12 w odstepach co 2-3 dni:)
a orbitrek jest zdecydowanie korzystniejszy niz bieznia loub steperek
Aisha Yildirim - Wto Paź 09, 2007 08:43
Dorothea napisał/a: | Tylko,ze oni teraz zmienili miejsce, wlasnie sie przeprowadzaja |
I co ? Przeprowadzili juz sie ? Mozna juz sie zaczac odchudzac? No bo w koncu musialabym sie wybrac :niepewny:
Dorothea - Wto Paź 09, 2007 09:20
Aisha Yildirim napisał/a: | I co Przeprowadzili juz sie |
wlasnie czekam na telefon, niby od dzis ma zacząc działac, pozyjemy zobaczymy
sabina - Wto Paź 09, 2007 10:08
A ja powiem tak nie wierzcie,że po jednej sesji coś się ruszy w kwestii kilogramów nie ma szans,w wakacje chodziłam dzień w dzień przez cały miesiąc i jedyne zmiany jakie zauważyłam to tyle tylko,że ujędrniły się partie skóry na udkach i jakby celulit sie zmniejszył i oczywiście kieszeń jakoś zubożała bo to jednak troche kosztuje. Fajnie było mieć świadomość,że się człowiek troche poruszał,a le ja nie wiem czy to taka rewelacja za taką kasę.
Dorothea - Wto Paź 09, 2007 10:14
sabina napisał/a: | coś się ruszy w kwestii kilogramów |
pierwszego dnia jak tam przyszlam do pani odrazu powiedziala,ze mam nie liczyc na utrate kilogramow, jedynie mozna liczyc na utrate w obwodach a to jak dla mnie bardzo duzo.Zmniejsza Ci sie obwod talii, ud, dupska, dla mnie super sprawa, no i wyglad skory, przeciez nie oszukujmy sie to ma ogromne znaczenie
Harcerka - Wto Paź 09, 2007 23:10
Dorothea dobrze gada:)) polac jej:)))
Dorothea - Sro Paź 10, 2007 09:21
nadal nie mozna chodzic na cwiczenia :(
przeprowadzka jeszcze sie nie skonczyla:(
a mialo to niby trwac "chwilke"
i moje trzy seanse poszly na marne
daniela - Czw Paź 18, 2007 13:47
ćwiczenia w podciśnieniu....hmmm..... probowałam ale nie wspominam milo :zalamany: ..prawie zemdlałam i wiecej juz nie chciałam bo sie wystraszyłam...
to tyle....
Dorothea - Czw Paź 18, 2007 18:44
daniela napisał/a: | ..prawie zemdlałam |
widocznie musiałas miec zbyt ciasne to ubranko, ucisk na przepone i omdlenie gotowe
Szamanka - Pią Paź 19, 2007 20:36
Ni i nie bylo mi dane sprobowac, bo ciagle tam byl remont.....
Body fit - Nie Lis 11, 2007 15:52 Temat postu: w w w bodyspace-gliwice, p l Witam wszytskich oraz zapraszam do naszego klubu
Komentarz tej Pani nie ma zadnego uzasadnienia(prawdopodobnie konkurencja) jednak zapewniam wszystkich ze maszyny Wacu Well i Body Space nie roznia sie praktycznie niczym poza stylistyka oraz cena za zabiegi unas 120zl 11 zabiegow!! w w w bodyspace-gliwice, p l
<post edytowany, pkt 4.1, 4.2 Regulaminu,
osoby chcące otrzymać więcej informacji o klubie proszone sa o kontakt emailowy z Body fit>
Dorothea - Nie Lis 11, 2007 15:59
Body fit napisał/a: | Komentarz tej Pani nie ma zadnego uzasadnienia(prawdopodobnie konkurencja) |
mozna wiedziec kogo masz na mysli???
Harcerka - Nie Lis 11, 2007 16:08
tez nie kapuje:)))
|
|
|