|
|
dupiate forum
|
 |
Forum - Zdjęcia w Galerii ForumGliwice
FlashMan - Nie Gru 05, 2004 09:56 Temat postu: Zdjęcia w Galerii ForumGliwice Witam, to pytanie chciałbym skierować do osoby, która wykonywała zdjecia umieszczone w Galerii - są naprawdę świetne i na bardzo wysokim poziomie, zdjęcia ze zlotu fanów Forum również są dobrej jakości. Moje pytanie jest następujące... Jakiej marki aparatami i jakie to dokładnie modele wykonywały te zdjęcia? Z góry dziękuje za szybką odpowied?. Pozdrawiam!
Frycek - Nie Gru 05, 2004 10:25
NO wiec...zdjecia w galeri w wiekszosci sa mojego autorstwa......
Zdjecia byly robione aparatem Cyfrowym Nikon coolpix 3200 i nie sa w najlepszej rozdzielczosci !!
FlashMan - Nie Gru 05, 2004 12:30
Dziękuję bardzo za odpowied?, Frycku, ale najważniejsze co zdjęcia oddają nam - widzom, a np. mnei bardzo sie one podobają. Pozdrawiam!
frohike - Nie Gru 05, 2004 17:23
jestem po obejrzeniu 18 zdjec i najbardziej podobaja mi sie gołebie nad Ratuszem.
naprawde miło sie to ogląda.
musze tez ruszyc z aparatem w trase po miescie
kisia - Nie Gru 05, 2004 22:13
Cytat: | musze tez ruszyc z aparatem w trase po miescie |
rusz frohike, rusz a potem do naszej galerii :)
Frycek - Nie Gru 05, 2004 22:42
Jutro w galeri zobaczycie nowe zdjecia ,nadeslane przez frohike - zastanawiam sie jeszcze czy wrzucic je do "Gliwice spolczesnie" czy tez do "wasze prace"
mam dylemat
kisia - Nie Gru 05, 2004 22:58
do Wasze prace
Frycek - Nie Gru 05, 2004 23:03
kisia napisał/a: | do Wasze prace |
to co wa takim razie dasz do Gliwice wspolczesnie ,jesli tylko my mozemy robic zdjecia wspolczesnie ??
Pazatym myslalem aby wasze prace ,byly zdjecia ktorymi chciali byscie sie pochwalic innym,
np,gazeciarze od liszy
kisia - Pon Gru 06, 2004 08:14
aha no to ok. To dawaj gdzie uważasz, że powinny być.
I nie wiem po co pytałeś :P :P :P :P
FlashMan - Pon Gru 06, 2004 22:55
ja jak zakupię już Coolpixa :) to zacznę wędrówkę po Gliwicach :)
frohike - Wto Sty 11, 2005 23:30 Temat postu: Pytanie dotyczące galerii Niedawno Frycek bodajze spytał sie co myslimy na temat umieszczenia prywatnych zdjec w galerii forumgliwice.
Jestem ciekaw jak rozwineła sie ta sprawa.
Prosze o odpowiedz
Dana - Sro Sty 12, 2005 00:10
obawiam się że galeria zwałabysię FROHIKE :lol:
Ale czemu nie ? :spoko:
kisia - Sro Sty 12, 2005 00:20
z tego co pamiętam to pomysł znalazł akceptacje wsrod osób wypowiadających się na ten temat, tylko nie potrafię znaleÄ?ć tej rozmowy :(
frohike - Sro Sty 12, 2005 00:21
Oj Dana przeciez wiem ze tez pstrykasz zdjecia i moglabys sie wtedy wykazac swoimi zdolnosciami fotograficznymi
Dana - Sro Sty 12, 2005 00:25
No to galeria FROHIKE &dana :rotfl:
LuKaSh - Sro Sty 12, 2005 18:33
F&D S.A. Company® All Rights Reserveds ® Copyright by F&D :D
h0lek - Sro Sty 12, 2005 22:08
of topik juz widze..
ale btw co z ta galeria ? jak mialoby to wygladac ? czy byloby to dostepne dla swiata czy tylko dla rejestratorow ? i... hm moznaby taki punkcik regulaminu dopisac by hmm.. panie mogly przesylac tylko topless :P
Frycek - Czw Sty 13, 2005 09:43
Zgadza sie ..pomysl przypadl wam do gustu..jednak nikt nie nadsyla zadnych prac :(
Jakby mialo to wygladac..kazdy uzytkownik dostal by np 10 miejsc na zdjecia gdzi emoglby umieszczac zdjecia dotyczace "zycia" czyli wasze przygody,zdjecia z wakacji itd....
zdjecia dostepne byly by dla wszystkich.
Jesli chodzi o cala galerie i dzialanie...to sa tam rozne dzialy..
Poniewaz niechcialbym aby byla ona "martwa" zawsze czekam na wasze zdjecia.
Ostatnio dostalem zdjecia zrobione przez Artka (zdjecia z lotu ptaka a takze panorame-niestety panoramy nie zamiescilem jeszcze )
a takze podziekowania dla frohike za zdjecia z WOSP (ktore sa w wydarzeniach)
Jestem zawsze otwarty na wasze pomysly jak mozna to zorganizowac:)
h0lek - Czw Sty 13, 2005 13:27
niech tylko dokupie ladowarke do cyfrufy :twisted:
delfin - Czw Sty 13, 2005 22:09
Czyli jak chce umiescic zdjecia w galerii to wysylam je na maila tak? - upewniam sie
Do kogo wysylam, jaki adres?
kisia - Czw Sty 13, 2005 23:22
Cytat: | Ostatnio dostalem zdjecia zrobione przez Artka |
:| a kto to jest Artek ???
Frycek - Pią Sty 14, 2005 18:36
wysylasz je do mnie
mariusz@forumgliwice, c o m
delfin - Sob Sty 15, 2005 04:10
opera napisał/a: | Kod: | Błąd związany z odbiorcą [550-"The recipient cannot be verified. Please check all recipients of this550 message to verify they are valid."] |
|
Frycek - Sob Sty 15, 2005 08:38
nie mozliwe 8)
dostalem kolejne fotki od inego uzytkownika.
mariusz@forumgliwice, c o m
slijcie wasze fotki
mania - Sro Lut 02, 2005 14:52
A gdzie można potem obejrzeć te fotki :?:
Pozdrawiam :D
Dim - Sro Lut 02, 2005 15:00
ja tez wyslalam :D
a gdzie je mozna ogladac? na stronie glownej jest zakladka galeria :) tam sie klika i otwiera sie strona ze zdjeciami :)
mania - Sro Lut 02, 2005 15:13
No tak...
Ja jako główną traktowałam strone, która otwiera się po kliknięciu na logo forum :mur:
Dziękuje za odpowiedÄ?, jednak sama musiałam do tego dojść ;)
PAKuS - Sro Lut 02, 2005 15:51
zdjęcia z galeri można zobaczyć h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/galeria/]tutaj
Frycek - Sro Lut 02, 2005 16:13
Cytat: | Ja jako główną traktowałam strone, która otwiera się po kliknięciu na logo forum |
strona glowna to w w w forumgliwice, c o m :)
juz niedlugo po kliknieciu na logo badz w inny sposob bedzie mozna przejsc na strone glowna :)
i znowu potwierdza sie teza ze mamy sprytne i madre kobitki na forum
mania - Sro Lut 02, 2005 16:16
Frycek napisał/a: | Cytat: | Ja jako główną traktowałam strone, która otwiera się po kliknięciu na logo forum |
strona glowna to w w w forumgliwice, c o m :)
juz niedlugo po kliknieciu na logo badz w inny sposob bedzie mozna przejsc na strone glowna :)
i znowu potwierdza sie teza ze mamy sprytne i madre kobitki na forum |
...i piękne... :wink:
MajkeL - Czw Lut 03, 2005 00:14
mania:
baaaaa.... ależ oczywiście........
LuKaSh - Czw Lut 03, 2005 08:47
Na stronie głównej h t t p;//w w w forumgliwice, c o m wejdÄ? do działu Galeria .. a potem 'V spotkanie ...' :D
Frycek - Czw Lut 03, 2005 10:26
LuKaSh napisał/a: | Na stronie głównej h t t p;//w w w forumgliwice, c o m wejdÄ? do działu Galeria .. a potem 'V spotkanie ...' :D |
V spotkanie :|
raczej IV :)
ale :ot:
kwiatek - Nie Mar 06, 2005 13:55
Gdzie ta galeria jest? Nie moge jej zlokalizowac, a chetnie bym zajrzal do niej.
kisia - Nie Mar 06, 2005 17:06
kwiatek, na głównej stronie czyli na w w w forumgliwice, c o m jest menu( po lewej stronie u góry :P) i tam masz np. Galerie zdjęć :)
Gmeras - Nie Mar 06, 2005 20:00
a zeby szybciej mógłbys dojsc to droga na skróty
h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/galeria/
:P:P
Gmeras - Nie Mar 06, 2005 20:05
W tej galeri brakuje działu "fotki uzytkownikow" gdzie kazdy by mógł sobie przynajmniej po 2 swoje fotki umiescic ;) ale trzymac tylko uzytkowników aktualnie odzywajacych sie na forum ;) by niezagracac galeri :) co wy na to ? ;)
Frycek - Nie Mar 06, 2005 20:32
Gmeras napisał/a: | W tej galeri brakuje działu "fotki uzytkownikow" gdzie kazdy by mógł sobie przynajmniej po 2 swoje fotki umiescic ;) ale trzymac tylko uzytkowników aktualnie odzywajacych sie na forum ;) by niezagracac galeri :) co wy na to ? ;) |
widac ze zle przegladasz galerie.....kategoria "wasze prace" to galeria gdzie kazdy uzytkownik moze wrzucic swoje zdjecia...jednak musza one zostac przeslane do mnie mailem a ja pozniej zamieszczam :mg:
Cytat: | Gdzie ta galeria jest? Nie moge jej zlokalizowac, a chetnie bym zajrzal do niej. |
tak to jest jak masz ustawione aby ci otwoeralo odrazu forum :|
kisia - Nie Mar 06, 2005 20:41
Gmeras, celowo nie podałam takiego linka żeby wchodzić przez strone główną :twisted:
Dział z fotkami użytkowników są , musisz tylko przesłac fortki Fryckowi i on je wstawi :)
Gmeras - Pon Mar 07, 2005 12:22
Ale mi chodzi o specjalny odzielny dział ;)
a w tamtym dziale kazdy umieszcza swoje bylejakie foty tzn np krajobrazy ;)
a w tym dziale by były umieszcone fotki osób czyli nasze i by sie je podpisywało by kazdy wiedział kto to jest ta osoba :P ;)
Frycek - Pon Maj 23, 2005 19:34
Dzisiaj wrzucielm zdjecia z Urodzin oraz zdjecia do kategori "gliwice wspolczesnie"nadeslane przez frohike.
reszta fotek niedlugo , zachecam tez do fotografowania i nadsylania fotek
Mariusz - Pon Maj 23, 2005 22:06
Idę pooglądać :)
Frycek - Sro Maj 25, 2005 10:46
Na poczatku chcialbym podziekowac Frohike za duze zaangazowanie w rozbudowie galerii zzdjec - to wlasnie min. dzieki Krzyskowi mozecie ogladac najnowsze zdjecia.
Podziekowania takze dla Aither.
Tak wiec czekam na kolejne zdjecia :
Pomysl mam taki:
- Oczywiscie zabytki w gliwicach i powiecie gliwickim
- Zdjecia szkół , gimnazja,podostawowki,srednie itd..
- Zdjecia osrodkow rekreacyjnych , plywalnie ,kapieliska ,hale.
- Zdjecia miasta
- Kina
- Dyskoteki
- Osiedla
poprostu wszystko .
Jak cos z tego zrobicie to slijcie , oczywiscie zdjecia powiny byc opisane co jest czym .
Najlepiej zrobic tak jak Frohike ze rozdziela i nazwe obiektu pisze w nazwie maila a reszta zdjec jest numerowana od 001 -
Mi jest wtedy latwiej to wgrywac
robiac zdjecia mozecie przedstawic sie np. jako Fotoreporter Forum Gliwice i poprosic o wpuszczenie np. do srodka , powiedziec ze jest taka strona ,ze moze czytali o nas w prasie itd.. - moze uda wam sie wejsc.
W najblizszej przyszlosci mysle ze beda robione takze identyfikatory (ale o tym w innym topicu )
cinque - Sro Maj 25, 2005 11:52
mam pytanko o rozmiary zdjec, jakie Ci przesylac, od razu chyba zmniejszac...?
Frycek - Sro Maj 25, 2005 12:29
Cytat: | mam pytanko o rozmiary zdjec, jakie Ci przesylac, od razu chyba zmniejszac...? |
nie ma takiej potrzeby zdjecia sam sobie pozmniejszam , z tego zwzgledu ze chce miec orginalne jakbym w przyszlosci zmienial cos
cinque - Sro Maj 25, 2005 12:40
aaa to dobrze (nie lubie zmiejszac, zawsze mi ich szkoda) :) tylko nie wiem, jak przez serwery przepchne :rotfl: :rotfl: :rotfl:
to bym cos popstrykala z mojej okolicy, na razie
Gmeras - Sro Maj 25, 2005 17:46
Ja bym popstrykał fotki jesli mial bym cyfrówke :rotfl:
a co do zdjec z urodzin to wiecej popstrykac niemogliscie :przestraszony: łooo duzo ogladania ;D
Aither - Czw Maj 26, 2005 19:37
ja juz sobie poogladalam :) mi sie podobaja :) po prostu frohike ma dobre oczko :)
Frycek - Wto Cze 07, 2005 17:18
dzisiaj wrzucielm troche zdjec do galleri min. pojawili sie nowy album Dim
zdjecia nadeslane przez Cinque i Fenixa...reszta zrobie w najblizszym czasie.
Przypominam ze dalej czekam na zdjecia
- szkol
- osiedli
wykazcie sie troszke...albo porzyczcie mi aparacik to ja porobie:) :P
frohike - Wto Cze 07, 2005 18:10
Frycek spoko po sesji gdzies sie pojdzie, ale to po sesji dopiero
Frycek - Sro Cze 08, 2005 18:41
W zwiazku z moimi obetnicami , juz od dnia dzisiejszego rejestrujac sie na stronie Galerii ,mozecie sami wrzucac zdjecia i je zmieniac kiedy checie. Jak zawsze sa ograniczenia ze wzgledu na pojemnosc serwera i tak:
- szerokosc/wyskokosc zdjecia nie moze przekroczyc 750 pixeli
- "ciezar" zdjecia to max 100 kilo
- wasze wszystkie prace moga zajmowac max 700kilo czyli np. 7 zdjec po 100kilo
Tak wiec , prosze sobie tworzyc galerie bo juz niedlugo znikna wasze prace .....z dotychczasowego miejsca
Aither - Sro Cze 08, 2005 18:42
:) dzieki Frycek :)
frohike - Sro Cze 08, 2005 19:31
no spoczko, a juz mialem pytac czemu sie tam zalogowac nie idzie
cinque - Czw Cze 09, 2005 13:15
o łał działa! ale super pomysł :D
frohike - Czw Cze 09, 2005 16:25
cinque ladny kotek
cinque - Czw Cze 09, 2005 17:15
frohike dlatego jest :D Moj KSI?Żę udzielny :D
Aither - Czw Cze 09, 2005 17:40
wrzucilam swoja galerke kwiatowa :)
frohike - Czw Cze 09, 2005 19:12
cinque my chcemy wiecej kotka,
zobaczymy czy Danka tez wrzuci swojego tygryska
Frycek - Czw Cze 09, 2005 22:33
no mam nadzieje ze bedzie wam dobrze sluzyc,mozecie sami teraz zmieniac kiedy chcecie zdjecia:)
Aither - Czw Cze 09, 2005 22:34
roger :D :hyhy:
Dana - Pią Cze 10, 2005 01:31
frohike napisał/a: | cinque my chcemy wiecej kotka,
zobaczymy czy Danka tez wrzuci swojego tygryska |
Jasne za ogon wezme i przez ekran pach...........jest w galerii :rotfl:
cinque tygrysek to Pan czy Pani
Ja mam paniusie :)
kisia - Pią Cze 10, 2005 01:54
no to ide zobaczec :)
kisia - Pią Cze 10, 2005 02:01
po co ja tam weszłam teraz spać nie bede mogła :( bo bede ogladać
Mam pytanko:
dlaczego nie moge się zalogować :?: wpisuję swojego nicka i hasełko takie jak mam na forum i nic. Muszę sie tam zarejestrować :?:
Aither napisał/a: | wrzucilam swoja galerke kwiatowa |
Aither cudne sa te Twoje kwiatki. Skąd wzięłas tego czerwonego i żółtego kwiatka i w ogole jak one się nazywają :?:
Frycek - Pią Cze 10, 2005 04:48
kisia napisał/a: | dlaczego nie moge się zalogować wpisuję swojego nicka i hasełko takie jak mam na forum i nic. Muszę sie tam zarejestrować |
tak dokladnie,musisz sie zarejestrowac ,najlepiej pod swoim nickiem
cinque - Pią Cze 10, 2005 14:15
Dana napisał/a: | tygrysek to Pan czy Pani |
Panem był.... ;)
bedzie go wiecej, jak mi przestanie mruzyc slipka do lampy blyskowej, albo wezme urlop i zrobie w swietle dziennym! :rotfl:
Aither piekne!!!
kisia napisał/a: | jak one się nazywają |
???
kisia - Pią Cze 10, 2005 14:20
Frycek napisał/a: | kisia napisał/a: | dlaczego nie moge się zalogować wpisuję swojego nicka i hasełko takie jak mam na forum i nic. Muszę sie tam zarejestrować |
tak dokladnie,musisz sie zarejestrowac ,najlepiej pod swoim nickiem |
tak też zrobiłam i nie wiem jak mam wrzucić tam zdjęcia
Frycek - Pią Cze 10, 2005 14:43
trzeba kilknac na przeslij zdjecia :) :hyhy:
kisia - Pią Cze 10, 2005 14:51
nie ma opcji "prześlij zdjęcia" jest "przesyłanie pliku" i jak klikam na to to mi sie wyświetla " Błąd
Niestety, nie ma albumu do którego mógłbyś przesłać pliki " :kwasny:
Aither - Pią Cze 10, 2005 15:03
kisia mialam ten sam problem ale jakos sie "naprawilo" frohike mi fotki przesylal od siebie ;)
frohike - Pią Cze 10, 2005 15:47
kisia jak bedziesz miala urodziny to wtedy to sie naprawi
najpierw musisz stworzyc album na swoje fotki
kisia - Pią Cze 10, 2005 16:20
frohike napisał/a: | najpierw musisz stworzyc album na swoje fotki |
no domyślam się ale próbowałam wszystkiego i nie da sie stworzyc :kwasny:
Frycek - Pią Cze 10, 2005 19:45
Ok, to pokolei :)
Rejestrujemy sie w galerii
Nastepnie trzeba sie zalogowac
po lewej stronie powinny pokazac sie
-Tworzenie / porządkowanie albumów
-Modyfikacja moich albumów
-Mój profil
Klikamu na Tworzenie / porządkowanie albumów , otworzy sie strona z okienkiem..
Klikamy na nowy i nadajemy mu nazwe..a nastepnie klikamy przycisk "wykonaj modyfikacje"
Pozniej jak juz to zrobimy przechodzimy do " Przesłanie pliku"
klikamy przegladaj i pokazaujemy gdzie mamy zdjecia na naszym kompie a nastepnie klikamy na "Dalej"
pozniej bedzie komunikat ze sie dodaly zdjecia i beda sie kolejno otwierac - teraz mozecie nazwac zdjecie o raz pokazac do jakiego albmu ma sie wgrac jesli macie wiecej niz jeden....
i finito :)
Asienka - Pią Cze 10, 2005 20:01
hmm bedziemy próbować :D
kisia - Pią Cze 10, 2005 21:20
nooooo wreszcie mi się udało ufffffffffff :D
Frycek - Pią Cze 10, 2005 22:05
:rotfl: :D
Frycek - Sro Cze 29, 2005 04:51
Od wczoraj w Galerii Zdjęć , mozecie ogladac nowe fotki min. mozna zobaczyc , politechnike slaska i poszczegolne wydzialy, basen przy ul.Jasnej,lodowisko tafla,kilka kosciolow,szkoly i inne ciekawe zdjecia.
Juz niedlugo pojawi sie kilka ciekawch fotografi oś. Trynek a takze zdjecia z VIII Spotkania.
Zdjecia mozecie ogladac dzieki duzemu zaangazowaniu Frohike oraz Aither , natomiast zdjecia ze spotkania dzieki - Frohike,Aither,Dana ,Cinque...
Gorąco zachencam forumowiczów posiadających aparaciki do czynnego udzialu i obstrykaniu ciekawych miejsc w powiecie gliwickim np.
- kąpieliska i obiekty sportowe
- osiedla
Frycek - Sro Cze 29, 2005 12:05
w galerii mozna juz zobaczyc zdjecia z VIII Spotkania oraz fotki oś. Trynek
kisia - Sro Cze 29, 2005 15:00
fotki ze spotkanka jak zawsze fajniste :)
Gmeras - Sro Cze 29, 2005 16:23
ja lubie pstrykacx fotki tylko nie mam cyfrówki a pochodził bym po gc-e i porobił bym sobie ;p
Gmeras - Sro Cze 29, 2005 16:27
a mam tam ale co do fotek z trynku tam są fotki z os zubrzyckiego i niewiem czy to nalezy do dzielnicy Trynek ale moge sie mylic
frohike - Sro Cze 29, 2005 16:42
Gmeras zubrzyckiego znajduje sie na Trynku :P
p4cz3k - Pon Wrz 19, 2005 12:35 Temat postu: Foto galeria wpadlem na taki pomysl...wiem ze istnieje juz galeria...i umieszczane sa tam zdjecia ze zjazdow...ale moze taki topic jak ten tez by sie przydal...osoby zainteresowane umiescily by swoje zdjecie...rozumiem ze czesc z was umieszcza swoje fotki w avatarze...ale jednak jest to malutki obrazek...
...na pomysl ten wpadlem przed chwilka...i juz tlumacze co mnie do tego sklonilo...mieszkamy prawie wszyscy w tym samym miescie...nie wszyscy znamy sie osobiscie...a pewnie nie raz stalismy na tym samym przystanku...i rozgladalismy sie za jakas znajoma twarza aby skrocic czas oczekiwania na autobus...lub tez siedzielismy przy roznych stolikach w tej samej knajpie...
jesli pomysl nie wypali...to trudno...a jesli sie uda moze byc ciekawie :=]
p4cz3k - Pon Wrz 19, 2005 12:38
Aither - Pon Wrz 19, 2005 12:39
Marcin slonko ja tego kloptu nie mam :) jak sie ostatnio dowiedzialam ludzie ktorzy widzieli mnie tylko na fotkach rozpoznaja mnie z palcem w nosie.... :] poza tym ja sie tam nie ukrywam :D ale na warynioku nie bywam :P
Dev - Pon Wrz 19, 2005 12:39
znam Cie z widzenia napewno :]
Czarnulka - Pon Wrz 19, 2005 14:32
Bardzo dobry pomysł i mam nadzieję,ze Frycek go nie zniszczy :looka: Chociaż zaraz pewnie bedzie gadka o przeciążeniu serweru :suchy:
Ale osobiście się nie pokaże :D Niektórzy i tak mnie już widzieli :hyhy:
Aither - Pon Wrz 19, 2005 14:36
=CzArNuLkA=, to sa fotki nie na naszym serwerze :) wiec nie bedzie takiej gadki :)
p4cz3k - Pon Wrz 19, 2005 14:37
hehe przeciazenie serwera...nie wiem nie wnikam :=] ale przeciez nie wrzucamy fotek an serwer gdzie jest forum tylko w jakims innym miejscu a tu dajemy tylko linka :=]
np tu mozna bez problemu zapodac jakies zdjecie a nastepnie podac linka na forum
h t t p;//upl.silentwhisper.net/
p4cz3k - Pon Wrz 19, 2005 14:40
btw jak narazie widze tu tylko 3 moje karykatury :=] a nikt wiecej nie mial odwagi :>
Aither, moze jakos ich sprowokowac?:>
Czarnulka - Pon Wrz 19, 2005 14:43
Aither, a to bardzo się ciesze :D
Poogladam w końcu Wasze buźki :)
asik - Pon Wrz 19, 2005 15:21
jak wrócę do domu to coś wrzucę:)
Aither - Pon Wrz 19, 2005 15:36
p4cz3k, moment jak cos wrzuce to tez pokaze :D
Tomachos - Pon Wrz 19, 2005 16:16
Fotka pOczka nr 2 jest w moim pokoju robiona :D - fajny, nie?
Gmeras - Pon Wrz 19, 2005 16:27
A ja mam leoszy pomysł zeby w galeri zrobic osobny dział i ze kazdy ma możliwość np wrzucenia jednej lub dwóch fotek by miejsca za wiele za serwerze niezajomowac :] bo w tematy wklejac to niebardzo :]
Czarnulka - Pon Wrz 19, 2005 16:32
Gmeras napisał/a: | bo w tematy wklejac to niebardzo |
Czemu znowu nie bardzo. :looka:
Wiedziałam,ze znajdzie się ktoś anty :looka:
Dev - Pon Wrz 19, 2005 16:32
Gmeras takie cos juz jest sporo czasu, widze ze galerii nie odwiedzasz :]
pozatym jesli wklejasz fotki to ze swojego serwera wiec one tu nic miejsca nie zajmuja,
jakby cos komus przeszkadzalo to tak samo nie istnial by temat Foto-zabawa , na tej samej zasadzie to jest przeciez, wklejamy fotki z neta i wszystko ok.
To na tyle, koniec tej gadki :hyhy:
Gmeras - Pon Wrz 19, 2005 16:38
Tak jest tam dział wasze prace ale tam mamy wszystko razem
ale mi chodzi o same zdjęcia uzytkowników czyli twarze a nie drzewka w parku
a czemu lepiej w galeri bo jest wszystko na swoim miejscu a tu fotka jedna odzielona jest 15 postami i dopiero pokaze sie kolejna a za kilka tygodni temat umilknie zniknie na inna strone i po całej zabawie
a temat foto zabawa to inna zabawa
Dev - Pon Wrz 19, 2005 16:58
mi sie lepiej oglada tutaj fotki niz w galerii tutaj mozna sobie pokomentowac do woli itp itd
A zreszta co Ci to przeszkadza? przeciez jak chcesz to mozesz tam wysylac zdjecia, a jak sie komus podoba to tu.
A czy temat umilknie... hm kto to wie, jak umilknie to chyba nikt plakac nie bedzie, a jak ktos bedzie chcial to odswiezy.
:cool: :cool:
Gmeras - Pon Wrz 19, 2005 17:33
Tam tez sa opcje komentowania i oceniania fotek ;p ale jak chcecie :]
Dev - Pon Wrz 19, 2005 17:34
ale tam jakos nikogo nie rwie zeby skomentowac:P
Niewazne, ci co beda chciec to wkleja i tyle
:zdrowko:
p4cz3k - Pon Wrz 19, 2005 19:21
hyh no ludziska :=] w dobie aparatow cyfrowych nie mowcie ze nei posiadacie zadnych zdjec ... no :=] nawet pod nos wam dalem gdzie mozecie te zdjecia uploadowac :=]
Dev - Pon Wrz 19, 2005 19:29
dobra walne jedno zeby nie bylo...
Ty z warka to ja tez:D
Czarnulka - Pon Wrz 19, 2005 20:41
A "na Tobie" Ewcia? :hyhy: :D
Aither - Pon Wrz 19, 2005 21:48
Tomachos napisał/a: | Fotka pOczka nr 2 jest w moim pokoju robiona - fajny, nie? |
paczek czy pokoj ? :D bo zdanie o jednym i drugim mam juz wyrobione :D
Tomachos - Pon Wrz 19, 2005 22:40
pokój, rzecz jasna!!
Dev - Pon Wrz 19, 2005 23:33
=CzArNuLkA= napisał/a: | A "na Tobie" Ewcia? |
:D :D
Aither - Wto Wrz 20, 2005 00:33
Tomachos napisał/a: | pokój, rzecz jasna!! |
fajny :] mam wiekszy :D
asik - Wto Wrz 20, 2005 00:38
kisia - Wto Wrz 20, 2005 00:51
nie wyobrażam sobie tego topiku jak bedzie miał juz np 10 stron, ciężko bedzie znaleźć jakąś konkretną fotke, którą się bedzie chciało jeszcze raz pooglądac.
Gmeras napisał/a: | Tak jest tam dział wasze prace ale tam mamy wszystko razem
ale mi chodzi o same zdjęcia uzytkowników czyli twarze a nie drzewka w parku |
w dziale h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/galeria/index.php?cat=1]Wasze prace nikt nie broni umieszczać swojej buźki, jeżeli ktoś tu bedzie chciał umieścićć swoją fotke, to równie dobrze może zrobić to tam, gdzie wszystko jest uporządkowane :)
Frycek - Wto Wrz 20, 2005 06:52
Gmeras napisał/a: | A ja mam leoszy pomysł zeby w galeri zrobic osobny dział i ze kazdy ma możliwość np wrzucenia jednej lub dwóch fotek by miejsca za wiele za serwerze niezajomowac bo w tematy wklejac to niebardzo |
Dev napisał/a: | Gmeras takie cos juz jest sporo czasu, widze ze galerii nie odwiedzasz |
otoz to ,w galeri mozecie wrzucic swoje zdjecia,wtedy sa one na serwerze i nie znikna- zawsze mozecie aktualizowac pozniej, kilka osob ma juz swoje zdjecia w niej.
p4cz3k napisał/a: | ale moze taki topic jak ten tez by sie przydal...osoby zainteresowane umiescily by swoje zdjecie.. |
=CzArNuLkA= napisał/a: | Bardzo dobry pomysł i mam nadzieję,ze Frycek go nie zniszczy Chociaż zaraz pewnie bedzie gadka o przeciążeniu serweru |
jak ja :serce: ta nasza czarnulke,zawsze cos fajnego powie :) :super: ;)
Spokojnie,kto chce to niech daje mi to nie przeszkadza
frohike - Wto Wrz 20, 2005 06:59
Admike - Wto Wrz 20, 2005 07:20
ja tez przyłączam się do zabawy
Frycek - Wto Wrz 20, 2005 07:44
Asia_:) i Frycek
Czarnulka - Wto Wrz 20, 2005 08:06
Frycek napisał/a: | jak ja :serce: ta nasza czarnulke,zawsze cos fajnego powie :) :super: ;) |
Eeeeeeeej! :P
p4cz3k - Wto Wrz 20, 2005 08:38
zabawa sie rozkreca :=] :super: :super:
bocianu - Wto Wrz 20, 2005 09:23
to ja tez sie pokaze
Frycek - Wto Wrz 20, 2005 11:17
ja proponuje abyscie takze zamiescili zdjecia w galeri :) bedzie pozniej latwiej kogos namierzyc :)
i nie robic mi tu reklamy "napojow" :P
p4cz3k - Wto Wrz 20, 2005 11:21
"napoje" sa czasem nieodlacznym elementem zdjec ktore sa wykonywane w roznych sytuacjach :-]
MajkeL - Wto Wrz 20, 2005 11:26
p4cz3k napisał/a: | "napoje" sa czasem nieodlacznym elementem zdjec |
...zwłaszcza po ich spożyciu......... ;)
Szamanka - Wto Wrz 20, 2005 11:34
...e no Frycek,Asia...nie pogadasz...extra fotka :ok:
fajne tak Wasze mordki w przyblizeniu zobaczyc :hyhy:
asik - Wto Wrz 20, 2005 11:55
agatka i ja:)
asik - Wto Wrz 20, 2005 11:57
z prażą:)
Dorotka - Wto Wrz 20, 2005 12:49
no i nie wiem jak mam tu wpakować zdjęcia :( może to i lepiej.... ;)
p4cz3k - Wto Wrz 20, 2005 14:41
:rozpacz:
Aither - Wto Wrz 20, 2005 14:42
:zawstydzony: ja dzis wieczorem pomecze sie i cos dodam od siebie :) :zawstydzony:
Aither - Wto Wrz 20, 2005 19:55
to u Dany :) na pizzy :D
Czarnulka - Wto Wrz 20, 2005 20:15
Ekhm...Aitherko zapuść jeszcze raz tym zdjęciem z Casa Austria :]
Aither - Wto Wrz 20, 2005 20:20
dlaczego? przeciez ja go widze bardzo dobrze...
Czarnulka - Wto Wrz 20, 2005 20:25
No to nie wiem...ale ja mam krzyżyk :zdziwko:
kobi - Wto Wrz 20, 2005 20:26
A ja nic nie mam :|
Czarnulka - Wto Wrz 20, 2005 20:27
No właśnie :looka:
Aither - Wto Wrz 20, 2005 20:39
dobra nie wiem co jest grane :/
kobi - Wto Wrz 20, 2005 20:45
Tutaj też nie ma nic :|
p4cz3k - Wto Wrz 20, 2005 20:52
Aither napisał/a: | h t t p;//w w w freewebs, c o m/queen-of-darkness/111.jpg]Obrazek
tutaj jest z Casa Austria.... |
puuuustoooo
Aither - Wto Wrz 20, 2005 20:54
hm... no ale ja to widze.... :|
espi - Wto Wrz 20, 2005 22:30
Aither napisał/a: | hm... no ale ja to widze.... |
Ja też widzę. Ktoś tu kogoś w coś ;) ładuje...
Czarnulka - Wto Wrz 20, 2005 22:35
burek napisał/a: | Ja też widzę. Ktoś tu kogoś w coś ;) ładuje... |
Ja nikogo w konia nie robię :zdziwko: Po prostu nie pokazuje mi się to zdjęcie :niepewny:
asik - Wto Wrz 20, 2005 22:43
mi się też nie pokazuje..
Aither - Wto Wrz 20, 2005 23:43
to ja serio nie wiem....
Frycek - Sro Wrz 21, 2005 07:48
Dorotka napisał/a: | no i nie wiem jak mam tu wpakować zdjęcia może to i lepiej.... |
no wiec...
wrzuc gdzies zdjecie na jakis serwer ,pozniej kliknij na img i wpisz sciezke i zakoncz znowu img i juz bedzie.
Czarnulka ty tez pokaz jakas fotke :D
p4cz3k - Sro Wrz 21, 2005 09:48
sprobuje zaczarowac :=]
czary sie nie udaly - dajcie 2 minuty :=]
dziala ?:> pewnie ze dziala:D
Admike - Sro Wrz 21, 2005 10:25
dzięki p4cz3k! :padam:
teraz i ja mogę zamyśloną Aither podziwiać...
Aither - Sro Wrz 21, 2005 11:05
zamyslona? wsluchana raczej - rozmawialam z Piotrulkiem :P
Admike - Sro Wrz 21, 2005 11:13
Aither napisał/a: | zamyslona? wsluchana raczej - rozmawialam z Piotrulkiem |
a skąd ja to mogłem wiedzieć?? mi wyglądasz na zamyśloną...
Szamanka - Sro Wrz 21, 2005 11:14
Widac Piotrulek ciekawe rzeczy opowiada skoro Aither tak uwaznie slucha :D ;)
p4cz3k - Sro Wrz 21, 2005 11:17
juz dostalem ochrzan za ta zamyslona :]
kobi - Sro Wrz 21, 2005 12:26
Aither jak Aither, ale widzicie te umięśnione ramię na fotce obok niej :]
ziutek997 - Sro Wrz 21, 2005 12:36
kobi, cóż za skromność :P :chytry:
Czarnulka - Sro Wrz 21, 2005 12:47
Frycek napisał/a: | Czarnulka ty tez pokaz jakas fotke :D |
Nie :D :P
Aither - Sro Wrz 21, 2005 13:49
Szamanka napisał/a: | Widac Piotrulek ciekawe rzeczy opowiada skoro Aither tak uwaznie slucha :D ;) |
Piotr ma to do siebie ze zawsze ciekawie opowiada :D
kobi tiaaa miesniaku siedziales obok mnie :P
asik - Sro Wrz 21, 2005 14:34
kobi napisał/a: | Aither jak Aither, ale widzicie te umięśnione ramię na fotce obok niej |
nie ma jak reklama :rotfl:
kobi - Sro Wrz 21, 2005 14:49
Aither napisał/a: | kobi tiaaa miesniaku siedziales obok mnie |
asik napisał/a: | nie ma jak reklama |
No ba :]
Ale za to wzrok mi siada bo ostatnio widzę posty Asika podwójnie :|
asik - Sro Wrz 21, 2005 14:51
ja nie wiem co się dzieje:>
i to na pewno kobi, nie jest związane z twoim wzrokiem :)
Dev - Sro Wrz 21, 2005 14:56
1.usunelem 2x to samo
2.Asik uzywaj opcji edytuj :krzeslem:
3. Wklejac dalej foty :)
asik - Sro Wrz 21, 2005 15:00
Dev napisał/a: | 2.Asik uzywaj opcji edytuj |
użyłam ale w międzyczasie mi skasowaleś post :P
ziutek997 - Sro Wrz 21, 2005 15:27
No to ja też nie będę "gorsiejszy" :P
Aither - Sro Wrz 21, 2005 19:25
o znam skads tego Pana w niebieskim i nawet wiem kiedy fotka byla robiona :D
ziutek997 - Sro Wrz 21, 2005 19:54
Aither, wiesz ale nie do końca... bo na szczyt nie dotarłaś :P :]
Aither - Sro Wrz 21, 2005 20:03
ziutek997, ble ble ble ... bo cierpialam :P ale fotka z gor :P z Baraniej gory :D
ziutek997 - Sro Wrz 21, 2005 20:05
Aither napisał/a: | ale fotka z gor z Baraniej gory |
dokładnie tak... ale nie mam za durzego wyboru bo nie mam dużo zdjęć na komuputerze... a zresztą sama zobacz jak ja wychodzę na fotkach np. ze spotkania.... :p to się przecież dla ludzi nie nadaje :)
Szamanka - Sro Wrz 21, 2005 21:17
..a ja robie wyliczanke...ere dube rabe... :rotfl:
a potem reszka i orzelek
i sie okaze czy fotke moja tu wkleje :hyhy:
Tomachos - Sro Wrz 21, 2005 21:19
a ja byłem na Baraniej Rowerem :luka:
Piotrulek - Sro Wrz 21, 2005 21:21
Tomachos napisał/a: | Baraniej Rowerem |
chyba nie na tej Baraniej :hyhy: :hyhy:
Tomachos - Czw Wrz 22, 2005 00:28
Barania Góra!!!!!!!
Z Wisły z kolegą wjechałem na T? górę rowerem:P
wjazd jest lajtowy gorzej ze zjazdem:/
Dev - Czw Wrz 22, 2005 00:34
OT
p4cz3k - Nie Wrz 25, 2005 19:11
"UP" - tak zeby temat nie znikanl
Aither - Czw Wrz 29, 2005 20:29
hm... co z tymi fotkami? no ja czekam :P pokzaywac mi sie i to juz :P
Szamanka - Czw Wrz 29, 2005 20:39
Aither, ale ja sie strasznie wstydze ;) :zawstydzony:
Aither - Czw Wrz 29, 2005 20:53
Szamanka, taaa jasne... predzej bym uwierzyla ze dasz nagie fotki niz to ze sie wstydzisz :]
Szamanka - Czw Wrz 29, 2005 20:55
:kwasny: ale Ty gadula wstreciuchna jestes :mad:
Aither - Czw Wrz 29, 2005 21:04
Szamanka, i tak Cie lubie :* no daj daj te fotki bo offtopicuje :]
PAKuS - Czw Wrz 29, 2005 22:22
a teraz to są moje 3 fotki
javascript:openFileWindow('1f3631fc9e9f3708c713dbdf0c597961', '758', '190')]moja fotka
Dev - Pią Wrz 30, 2005 09:52
fajne fajne Pakus..... a ten wielki kolo na kanapie to kto ?
Ciekawy kolor scian i fajny mebel kolo tej babki w mini.
p4cz3k - Pią Wrz 30, 2005 11:01
hmmmm nic nie widze :/
Asienka - Pią Wrz 30, 2005 11:23
p4cz3k napisał/a: | hmmmm nic nie widze |
mam taki sam problem :D
Dev - Pią Wrz 30, 2005 12:25
ja rowniez:P
frohike - Pią Wrz 30, 2005 13:44
to ja tez nic nie widze :P
kobi - Pią Wrz 30, 2005 13:49
Skoro Wy to i ja :P Nie będę gorszy :P Też nie widzę :rotfl:
Aither - Pią Wrz 30, 2005 14:08
PAKuS napisał/a: | javascript:openFileWindow('1f3631fc9e9f3708c713dbdf0c597961', '758', '190')]moja fotka |
what is that ? :zdziwko:
Szamanka - Pią Wrz 30, 2005 14:11
:?: :?: :?: :?: :?:
czary mary :idea:
Aither - Pią Wrz 30, 2005 14:25
nie wiem skad to wytrzasnal :D
Frycek - Pią Wrz 30, 2005 23:04
nie widze :rotfl:
kisia - Pią Wrz 30, 2005 23:54
:niepewny: pewnie coś żle mu się wkleiło
darkenstein - Pon Paź 03, 2005 02:00
hm
Asia_:) - Pon Paź 03, 2005 10:03
chcem zobaczyc :niepewny:
Szamanka - Wto Paź 04, 2005 13:27
..a Pakusia jak nie ma,tak nie ma :zdziwko:
Asia_:) - Pią Paź 07, 2005 12:38
zapraszam do h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/galeria/index.php?cat=10029]mojej galerii
:zawstydzony:
Szamanka - Pią Paź 07, 2005 13:34
Asia, jestem pod wrazeniem
no sliczne zdjecia
a fuj co ja plote :kwasny:
to co na tych zdjeciach jest,ma sliczna buzie
dobra moj mozg zakodowal...w razie pomylki tzn przy zatrzepianiu innych slicznotek ;) niech mnie ktos :idiota: o sie opamietam
Frycek - Pią Paź 14, 2005 11:15
o kurcze, no faktycznie ladne zdjecia :rotfl:
p4cz3k - Pią Paź 14, 2005 14:06
bardzo ladne ;=]
pewnie zaraz od Frycka po glowie dostane :=]
Asia_:) - Pią Paź 14, 2005 22:33
nie bo on je robil a jak zdjecia chwalisz to on dumny jest nie?? :hyhy:
p4cz3k - Sob Paź 15, 2005 08:32
no przynajmneij powinien:)
asik - Sob Paź 29, 2005 23:41
jesiennie mi:)
kisia - Nie Paź 30, 2005 01:08
asik, nie widać zdjęcia :(
to może i ja coś wkleje :D
Ana - Nie Paź 30, 2005 01:12
ooo, faktycznie :(
a jeszcze z godzinkę temu było :) i bylo baaaardzo jesienne :D
asik - Nie Paź 30, 2005 11:17
ała..
Szamanka - Nie Paź 30, 2005 13:24
asik, a ja widze Twoja sliczna buzke :hurra:
kisia - Nie Paź 30, 2005 21:26
a ja nadal nie widze zdjęcia Asika :(
Dana - Nie Paź 30, 2005 21:51
kisia, to bardzo żle ,ze nie widzisz -dobre zdjęcie z ładnym tłem a w centrum nasza asik, w całej swej okazałości do podziwiania :)
asik - Pon Paź 31, 2005 00:08
Dana napisał/a: | z ładnym tłem |
to ładne tło to przekwitłe wrzosy:) ale i tak piękne:)
Olaa - Pon Paź 31, 2005 00:10
asik, sliiiiiczne zdjecie :D
darkenstein - Pon Paź 31, 2005 00:14
zastanawiam sie co wy kobiety w sobie macie ze jak sie na was patrzy to az slinka leci by was schrupac , milutkie jestescie na tych fotkach :P
kisia - Pon Paź 31, 2005 00:43
Dana napisał/a: | kisia, to bardzo żle ,ze nie widzisz -dobre zdjęcie z ładnym tłem a w centrum nasza asik, w całej swej okazałości do podziwiania Wesoly |
kurcze jestem ciekawa, a nawet jak wpisuje do przeladarki adres to nic mi nie znajduje :/
p4cz3k - Sro Lis 02, 2005 10:56
wspomnienie z wakacji ;=] tego mi teraz potrzeba !!
Gmeras - Sro Lis 02, 2005 14:01
kac na wodzie ? ;]
Szamanka - Sro Lis 02, 2005 14:13
ehkmmmm :hyhy: podoba mi sie taki zamyslony ponczus
kobi - Sro Lis 02, 2005 14:14
p4cz3k, a Ty pawie przeganiasz czy bałwany morskie? :looka:
p4cz3k - Sro Lis 02, 2005 14:32
Gmeras, musze Cie zaskoczyc :=] ale na mazurach ani razu nie mialem kaca ~~ niezaleznie od tego ile dnia poprzedniego wypilem...inne powietrze...inna woda...no i caly dzien w ruchu...:=]
kobi, raczej odpoczywam :=] odsypiam nieprzespana noc :-]
Asia_:) - Sro Lis 02, 2005 15:32
milo tak na Was prawie z bliska popatrzec... teskni mi sie :zawstydzony:
bocianu - Czw Lis 03, 2005 07:54
Dorothea - Czw Lis 03, 2005 10:20
bocianu ale masz super gatito :D
kisia - Czw Lis 03, 2005 10:56
bocianu, allllleeee super ogonek :D
juz widze zdjęcie Asika :hurra: śliczne
Szamanka - Czw Lis 03, 2005 14:47
bocianu, :ok: :ok: super pomysl na fotke :ok:
bocianu - Czw Lis 03, 2005 14:50
to moja słodka ruda "Buka" sie do mnie tuli :)
wysle wam jej kolorowe zdjecie, jest przesliczna.
Gmeras - Czw Lis 03, 2005 15:33
Tez lubie koty :ok:
Piotrulek - Czw Lis 03, 2005 21:18
Gmeras napisał/a: | lubie koty |
a ja panicznie nie cierpię,za to uwielbiam psy... :D :D :D
Frycek - Nie Lis 13, 2005 11:37
WItam Witam Witam
Dzisiaj w galeri pojawilo sie kilka nowych fotek nadeslanych przez uzytkownika "Jas"
-mozemy zobaczyc zdjecia SP 16 - Trynek
- kilka zdjec Trynku
Zachecam wszystkich do przejrzenia galerii zdjec , zabrania aparaciku do niedzielne spacerki po waszych dzielniach osiedlach.
Zdjecia przesylajcie do mnie na maila mariusz@forumgliwice, c o m
- prosze nie uzywac polskich zdjec przy opisywaniu ich
Czekamy na nowe zdjecia - najlepiej zdjecia inne niz juz sa w galerii.
PAKuS - Nie Lis 13, 2005 12:51
no no fajne zdjęcia z trynku
Aither - Nie Lis 13, 2005 13:15
Frycek napisał/a: | - prosze nie uzywac polskich zdjec przy opisywaniu ich |
nie czaje co to polskie zdjecia ? jaka jest roznica miedzy polskim a zagranicznym :|
Frycek - Nie Lis 13, 2005 13:18
Aither napisał/a: | Frycek napisał/a: | - prosze nie uzywac polskich zdjec przy opisywaniu ich |
nie czaje co to polskie zdjecia ? jaka jest roznica miedzy polskim a zagranicznym :| |
Walnelem sie :oczami:
mialo byc...prosze nie uzywac polskich literek, bo pozniej musze poprawiac bo system tego nie czyta :super:
Aither - Nie Lis 13, 2005 13:23
A ta... teraz wiem o co chodzi
ziutek997 - Nie Lis 13, 2005 13:41
No to i ja coś wyślę :D Ale najpierw przygotuję te zdjęcia :)
ziutek997 - Nie Lis 13, 2005 14:42
A ja słyszałem że Krzysiek z Boguską parę dni temu zgłosili chęć zajęcia się galerią w związku z tym że nie pojawiały się w niej nowe zdjęcia. Nie wiem czy te dwie sprawy mają coś wspólnego ze sobą ?? Czy została im udostępniona galeria :?:
Aither - Nie Lis 13, 2005 14:44
Nie sadze... ja nie dostalam uprawnien co do galeri... chyba ze Krzysiek dostal ale tez jakos w to watpie, poza tym wyraznie pisze ze Frycek sam to wrzocil... wiec uwazam za zbedne dalsze komentowanie :suchy:
Dana - Nie Lis 13, 2005 17:09
Aither napisał/a: | wiec uwazam za zbedne dalsze komentowanie |
Ja uważam że dyskusja na temat Galerii zdjęc powinna się odbyć jak najszybciej
obecnie jest ona zaniedbana ,panuje tam zniechecający nieład do oglądania
ja osobiście zniechęciłam się do wysyłania zdjęć po tym jak one sie tam nie ukazywały i nie wiem na jakiej zasadzie odbywała się selekcja - napewno moje nie były gorsze od tych co tam są :]
Myśle sobie ze jeśli są chetni zeby ją poprowadzić ,to jaki problem dać im to na jakiś czas
Adminie Frycek, nie należy rezygnować z pomocy chętnych ,a przynajmniej dać im szanse i kontrolować :P
Fenix pokazał co potrafi w sprawie zdjęć i chęci zajmowania się nimi więc oprócz chętnych Frohike i Aither, powinien być w tej ekipie
Galerja jest bardzo wazną częścią Forum - warto o tym pomyśleć i spróbować z propozycji zanim powie się NIE na to zawsze jest czas
........rozpisałam sie :szok: ...poprostu zalezy mi na tym - lubie zdjęcia i to Forum :D
Gmeras - Nie Lis 13, 2005 17:24
Zgadzam się z Dana, dac komus jeszcze tam jakies prawa by porobił tam pozadek ale tym co maja czas :)
frohike - Nie Lis 13, 2005 17:27
Gmeras napisał/a: | Zgadzam się z Dana, dac komus jeszcze tam jakies prawa by porobił tam pozadek ale tym co maja czas :) |
i checi
Aither - Nie Lis 13, 2005 17:33
tia zapomnieliscie o jednym... kto jest adminem
Dana - Nie Lis 13, 2005 17:47
Aither, ja nie zapomniałam kto jest Adminem
dla mnie jest jeden Frycek i czekam niech sie wypowie w tej sprawie
sprawie Galerii :)
jan - Nie Lis 13, 2005 17:57
no to może moich kilka fotek, wprawdzie beze mnie, ale fotki chyba dobre na ten listopadowy wieczór
h t t p;//w w w fotogalerie, p l/galeria/jan11671#2533721130433990884
frohike - Nie Lis 13, 2005 18:04
jan, fajne foteczki
Piotrulek - Nie Lis 13, 2005 18:05
Dana napisał/a: | Galerja jest bardzo wazną częścią Forum - warto o tym pomyśleć i spróbować z propozycji zanim powie się NIE na to zawsze jest czas |
Dana brawo,mądre i sensowne slowa.Ja rownież uważąm,ze wybór Fenixa,frohike i Boguśki na zawiadowcow galerią bylaby bardzo trafną i mądrą decyzją.Są oni fachowcami i pasjonatami zdjęć i fotografiki,należy to wykorzystać dla dobra Forum.
Ja również mam sporo zastrzeżeń do jakości Galerii,jest tam za dużo śmieci,zdjęć kompletnie nie dających się oglądać bez jakiejkolwiek wartości artystycznej i w konsekwencji zabiera nie potrzebnie miejsce na serwerze.
Frycku temat jest naprawdę ważny i warty jak najszybszej Twojej decyzji.
jan - Nie Lis 13, 2005 18:05
:)
Szamanka - Nie Lis 13, 2005 18:15
jan, jestem pelna podziwu.....czy sam je wszystkie robiles?
frohike - Nie Lis 13, 2005 18:17
chyba konieczek mi sie najbardziej podoba ale ten w wersji oko w oko
Szamanka - Nie Lis 13, 2005 18:21
Podpisuje sie za tym co wyzej zostalo napisane
Potrzebne sa osoby,ktore beda sie znaly na Fotografii,na tym by nasza galeria ze zjeciami wygladala pieknie.
Moje pierwsze wejscie tutaj zaczelo sie wlasnie od Galerii Forum Gliwice.
Jezeli sa tam potrzebne porzadki niech Fenix,Frohike i Aither ostro sie za nie wezme.
Wiele jest pustych folderow,zdjecia,ktore nie nadaja sie do ogladania.
Czy te osoby przyjmna takie wyzwanie,by nasza Galeria znow byla piekna? :D
jan - Nie Lis 13, 2005 18:23
Szamanka,
tak, wszystkie sa mojego autorstwa, jakoś tak głupio byłoby pokazywać czyjeś prace jako swoje.
frohike - Nie Lis 13, 2005 18:24
Szamanka napisał/a: | Czy te osoby przyjmna takie wyzwanie,by nasza Galeria znow byla piekna? :D |
tutaj chodzi czy ADMINISTRATOR da nam uprawnienia
podobno narazie daje sobie rade z wszystkim sam rade wiec chyba i tym razem pozostanie nieugiety
Szamanka - Nie Lis 13, 2005 18:33
jan, ja nie myslalam o tym,ze pokazujesz czyjes prace....poprostu tak mi przez glowe przeszlo,ze moje masz jakies dobrego przyjaciela,ktory podobnie jak Ty interesuje sie fotografika
Gratuluje pomyslu i talentu,naprawde na niektore fotki milo jest oko zawiesic
Szczegolnie ta z .." tecza na zawolanie" :D
jan - Nie Lis 13, 2005 18:44
Szamanka napisał/a: | Szczegolnie ta z .." tecza na zawolanie" |
a wiesz jak to było zrobione??
Szamanka - Nie Lis 13, 2005 18:48
jan, nie mam pojecia,nawet nie kombinuje bo i tak nie wymysle,ale zapewne jakis trik
powiesz mi? zdradzisz? ;)
jan - Nie Lis 13, 2005 19:00
Szamanka,
czy trik? Na trawniku stał zraszacz, wystarczyło odpowiednio sie ustawić i widziało sie teczę. Oko aparatu również tę teczę zobaczyło, ot cała tajemnica. ;)
Naturę wystarczy bacznie obserwowac, a wiele ciekawego mozna zobaczyć
Szamanka - Nie Lis 13, 2005 19:03
:orany: :orany: ale cuda,
trzeba bedzie latem wyprobowac :hyhy:
a konika polnego jak udalo Ci sie uchwycic?
jan - Nie Lis 13, 2005 19:17
Konika??
Zachowywał sie jak rasowa fotomodelka.. :D
Dodam do galerii jeszcze jedno jego ujęcie, zerknij za chwilę.
Piotrulek - Nie Lis 13, 2005 19:21
frohike napisał/a: | tym razem pozostanie nieugiety |
postaramy się go ugiąć Krzysiu,wszak to nasza wspólna sprawa to Forum... :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra:
Szamanka - Nie Lis 13, 2005 19:21
jan, :super: :super:
o lepsza modelka bylo by trudniej...nawet oczka wystrzezyl :D
...wracam teraz do ostatniej Fotki,ktorej tytul jest chyba pytaniem......czy to nie jest we Wisle chyba Bystrzyki( moge sie mylic ) :zawstydzony:
Szamanka - Nie Lis 13, 2005 19:22
W Nas sila i nadzieja :D
jan - Nie Lis 13, 2005 19:30
Tak, jest to w Wisle pod rodze do Wisły Czarne.
I nowy konik tez juz sie pojawił.... zobacz.
Szkoda ze na galerii nie sa pokazywane fotki w oryginalnym rozmiarze, to dopiero widok.
czyba,że podasz swój e-mail to Tobie prześle oryginalny plik
jan - Nie Lis 13, 2005 19:31
h t t p;//w w w fotogalerie, p l/galeria/jan11671
Szamanka - Nie Lis 13, 2005 19:38
Obejrzalam sobie Twoja Galerie w formie slajdow :ok:
bardzo mi sie podoba
az mam chec wyjsc podczas wolnych dni w teren i cos popstrykac :D
Szamanka - Nie Lis 13, 2005 19:52
i jak moze byc?
to moje male poczatki z aparatem po wsi :D
jan - Nie Lis 13, 2005 19:56
Oczywiście że może być :ok:
jan - Nie Lis 13, 2005 19:58
Szamanka,
w jaki sposób należy umieszczać zdjecia by były widoczne tak jak Twoje
Asienka - Nie Lis 13, 2005 20:17
nawet niewiedzalam ze moj domek sie tak ładnie pezentuje na zdjeciach :)
jan - Nie Lis 13, 2005 20:27
Hm. O jakim zdjeciu piszesz?
FlashMan - Nie Lis 13, 2005 21:39
A oto moje zdjęcie...
Szukam zdjęcia innego na moim PC, postaram się wkleić nowe w to miejsce jak najszybciej...
jan - Nie Lis 13, 2005 22:21
Yyy.....
Może dwie uwagi na początek:
-bardzo źle się ogląda zdjęcia tak duże,które trzeba przewijać,
-robiąc zdjęcie w oknie w tym przypadku trzeba było dodatkowo doświetlić twarz, jest prawie niewidoczna. :zalamany:
Frycek - Nie Lis 13, 2005 22:50
ziutek997 napisał/a: | A ja słyszałem że Krzysiek z Boguską parę dni temu zgłosili chęć zajęcia się galerią w związku z tym że nie pojawiały się w niej nowe zdjęcia. Nie wiem czy te dwie sprawy mają coś wspólnego ze sobą ?? Czy została im udostępniona galeria :?: |
:chytry: Zastanawiam sie skad to wiesz skoro Frohike wyslal do mnie pw - czyzby pw juz nie bylo prywatna informacja i wszystkie infomracje zostaja przekazane do ogolnej wiedzy ?? :zdziwko: bo jak tak to chyba przestaje pisac pw do uzytkownikow
Dana napisał/a: | Aither napisał/a: | wiec uwazam za zbedne dalsze komentowanie |
Ja uważam że dyskusja na temat Galerii zdjęc powinna się odbyć jak najszybciej
obecnie jest ona zaniedbana ,panuje tam zniechecający nieład do oglądania |
Tylko ze zdjecia sa poukladane zgodnie z tematyka – wiec jaki nielad ??
Dana napisał/a: | ja osobiście zniechęciłam się do wysyłania zdjęć po tym jak one sie tam nie ukazywały i nie wiem na jakiej zasadzie odbywała się selekcja - napewno moje nie były gorsze od tych co tam są :] |
Wszyskie zdjecia jaki otrzymalem były zamieszczane w galerii
Dana napisał/a: | Myśle sobie ze jeśli są chetni zeby ją poprowadzić ,to jaki problem dać im to na jakiś czas
Adminie Frycek, nie należy rezygnować z pomocy chętnych ,a przynajmniej dać im szanse i kontrolować :P |
A kto powiedzial ze rezygnuje z pomocy...?? sprawa jest byla dogadywana i jest do dogadania ,ale na pewno już nie na pw
Piotrulek napisał/a: | jest tam za dużo śmieci,zdjęć kompletnie nie dających się oglądać bez jakiejkolwiek wartości artystycznej |
Przeciez to zdjecia nadeslane przez uzytkownikow.... :zdziwko:
Wiecej napisze jutro ide spac.....
Dana - Nie Lis 13, 2005 23:48
cieszy mnie to bardzo
...nie da się wkleić więc cytuje
"sprawa jest była dogadywana i jest do dogadania "Frycek
:D
Aither - Nie Lis 13, 2005 23:57
Frycek, ech bo frohike rozmawial ze mna o galeri a ja przed Pawlem nie mam tajemnic poza tym ta sprawa byla poruszana na wspolnym spotkaniu... co do pw chyba sam powinienes wiedziec ze "ktos" przeglada wiadomosci uzytkownikom... bo do tego prawo masz tylko Ty. Poza tym nie czaruj... dobrze wiem, ze nie chcesz mnie na tym stanowisku bo masz jakas paranoje ze chce zniszczyc to forum i ze moim celem jest przejac je... bez obrazy... ale nim cos takiego pomyslisz to ... i tu zakoncze swoj post.
frohike - Pon Lis 14, 2005 00:14
Frycek, powiem tyle pw jest sprawa osobista jednakze sa osoby ktorym ufam i proszac o rade przedstawilem im caly problem
zycze ci abys byl otoczony ludzmi ktorzy potrafia szczerze pomoc i sluzyc zawsze rada
jaj juz takie osoby znalazlem
Dana - Pon Lis 14, 2005 00:19
Aither, tylko spotkanie i konstruktywna rozmowa
Tak sie nie da, nie tu - rozmawiać, jedynie efekty takiej rozmowy mozna umieścić
Konkrety moi drodzy :]
Frycek - Pon Lis 14, 2005 06:29
Aither napisał/a: | co do pw chyba sam powinienes wiedziec ze "ktos" przeglada wiadomosci uzytkownikom... bo do tego prawo masz tylko Ty. |
i tu sie mylisz....nie mam prawa do przegladania pw innych uzytkownikow.
Pomysle jak ta sytuacje rozwiazac....nie mowie NIE
Tylko nie rozumie zarzutow w postaci ze jest nielad i ze zdjecia sa do kitu skoro ,zdjecia sa poukladane tematycznie i sa zrobione przez Was.
Frycek - Pon Lis 14, 2005 06:33
Mniejsze zdjecia prosze wrzucac na forum :idiota:
Aither - Pon Lis 14, 2005 11:20
tia.. nie mowie NIE ale ja Ci nie pasuje... nadal nie odpowiedziales konkretnie...
co do fotek... racja sa nadeslane przez nas ale nie sadze aby byly wyselekcjonowane... jest czesc, ktore nic nie wnosza... nie mowie ze maja to byc profesjonalne fotki bo:
1. nikt z nas nie jest zawodowcem sami pasjonaci i mamy prawo zrobic malo "profesjonalne fotki"
2. nie wiem ale przy takim sprzecie jaki posiadamy nie spodziewajmy sie cudow...
... jednak uwazam, ze czesc jest niepotrzebnych fotek...
... co do rozmowy... nie skomentuje...
Frycek - Pon Lis 14, 2005 11:23
Aither napisał/a: | co do fotek... racja sa nadeslane przez nas ale nie sadze aby byly wyselekcjonowane... jest czesc, ktore nic nie wnosza... nie mowie ze maja to byc profesjonalne fotki bo:
1. nikt z nas nie jest zawodowcem sami pasjonaci i mamy prawo zrobic malo "profesjonalne fotki"
2. nie wiem ale przy takim sprzecie jaki posiadamy nie spodziewajmy sie cudow... |
my chyba zaczynamy sie zgadzac :rotfl:
Aither - Pon Lis 14, 2005 11:26
tu nie chodzi czy sie zgadzamy czy nie... taka jest prawda moze w temacie fotek nasze zdanie jest podobne ale w reszcie totalnie sie roznia.
ziutek997 - Pon Lis 14, 2005 11:47
Frycek napisał/a: | Zastanawiam sie skad to wiesz skoro Frohike wyslal do mnie pw - czyzby pw juz nie bylo prywatna informacja i wszystkie infomracje zostaja przekazane do ogolnej wiedzy ?? bo jak tak to chyba przestaje pisac pw do uzytkownikow |
Sorki ale ja napewno nie mam możliwośći przeglądania PW innym uzytkownikom :) A sprawa nie jest tajemnica dlatego Krzysiek powiedział kilku osobom o swoich zamiarach :) To przecież nie zabronione :) On jest stroną w tej sprawie i jeśli chce to może coś ujawnić :) Nie znam treści tych wiadomości ani Twoich odpowiedzi :) I niezależnie czy będziesz omawiał to na PW, GG czy jeszcze inaczej to nie musi to przecież być tajemnicą :) Nie wnikam w treści Waszych rozmów tylko jestem ciekaw rezultatów :)
A co do bałąganu w galerii to jak widać zgodzili się z tym wszyscy więc chyba jest to prawda :) Mnie też nie bardzo się podoba aktualna forma galerii :)
ziutek997 - Pon Lis 14, 2005 12:03
Frycek napisał/a: | Mniejsze zdjecia prosze wrzucac na forum |
To jest kwestia rozdzielczości :P Jak ktoś korzysta z wyskokich rozdzielczości to zdjęcie w takim rozmiarze nie wydaje mu się dużym :) Możeby określić maksyjalną rozdzielczość ?? :)
Piotrulek - Pon Lis 14, 2005 12:27
Frycek napisał/a: | Przeciez to zdjecia nadeslane przez uzytkownikow |
zgodzę się,że nadeslane przez użytkownikow ,ale wiele z nich nie nadaje się kompletnie do wystawiania i to powinieneś właśnie zauważyć i nie wystawiać :D :D :D
Dorotka - Pon Lis 14, 2005 15:07
i jak się na tym znam to skończy się na pretensjach, że Frycek Cenzor nie wystawił czyjegoś zdjęcia mimo że zdaniem autora było rewelacyjne a za to wystawił czyjeś inne mimo że sie nie nadawało - na koniec okaże się że Frycek nie ma ani gustu ani prawa do decydowania o wartości artystycznej fotografii użytkowników ;)
Fenix - Pon Lis 14, 2005 15:47
Zatrudnijcie sobie cenzora chetnie podejme się tej funkcji oczywiście odpłatnie moi mili....
asik - Pon Lis 14, 2005 16:52
Dorotka, zgadzam się z tobą w 100% ;)
każdemu się coś innego podoba więc niech autor zdjęć decyduje czy one się nadają do tego żeby inni je oglądali..
Dorothea - Pon Lis 14, 2005 18:11
Dorotka,asik jestem z Wami :ok: , dobrze prawicie kochane :D
Szamanka - Pon Lis 14, 2005 21:55
jan, spytal Cytat: | w jaki sposób należy umieszczać zdjecia by były widoczne tak jak Twoje |
nie wiem czy juz ktos Ci wyjasnil,ale lece na pw aby nie balaganic :D
Frycek - Wto Lis 15, 2005 09:26
co mam powiedziec....
asik napisał/a: | Dorotka, zgadzam się z tobą w 100% |
:ok:
Polowy fotek bym nie zamiesciel ze spotkan..ale wtedy byly by zarzuty ze nie sa to wszystkie.
Niektore zdjecia w galerii tez mozna wywalic,ale skoro nadeslane przez uzytkownikow,ktorzy poswiecili swoj cenny prywatny czas np. Frohike , Aither , Dana i inni ktorzy naprawde duzo zdjec przyslali...nie mi oceniac ich wartosc artystyczna ,jedynie moge stwierdzic ze cos jest za ostre,albo niestosowne na zdjeciach i wtedy ich niezamiescic.
To zawsze bedzie temat tabu.......
Jedynie co mozecie to przesylac nowe zdjecia :)
Zaglebie sie dzisiaj w galerii....
ziutek997 - Wto Lis 15, 2005 10:56
Mhm :) Czekamy na rezultaty :D
Dana - Wto Lis 15, 2005 11:24
ze swojej strony nie będe miała żadnych pretensji jeśli jakieś zdjęcia znikną jest mi wszystko jedno jak i co byle było poukładane i zdjęcia były widoczne ,nie poucinane
brakuje opisów kto na nich jest ,ja na początku swoje opisywałam ,ale widziałam ze robie to tylko ja więc zaprzestałam :]
ziutek997 - Wto Lis 15, 2005 11:27
O tak bardzo przydałyby się opisy fotogfafi :) Po za tym nie do końca podoba mi się szata oraz sposób przeglądania który jest trochę haotyczny... :)
Frycek - Wto Lis 15, 2005 12:55
ziutek997 napisał/a: | Po za tym nie do końca podoba mi się szata oraz sposób przeglądania który jest trochę haotyczny... :) |
Ja tego skryptu nie pisalem..wiec zarzalenia do autora.
Jesli masz jakis ciekawy styl do tej galerii bardzo chetnie sie niemu przyjrze.
Aither - Wto Lis 15, 2005 12:57
skrypt skryptem... ale tu chodzi ze mozna zawsze inny wciepnac a nie ze ma waty do autora skryptu
ziutek997 - Wto Lis 15, 2005 13:03
Frycek porozmawiaj z Fenixem na ten temat on robi fajne galerie :)
Ana - Wto Lis 15, 2005 14:57
Jan piękne zdjęcia :padam: :padam:
jan - Wto Lis 15, 2005 15:39
Ana, :D :) :D
Major - Wto Lis 15, 2005 16:05
Tylko jego galerie długo się ładują. Jeśli ktoś ma słabe łącze to może być to jeszcze bardziej niewygodny sposób przeglądania niż ten obecny "chaotyczny" :D
Gmeras - Wto Lis 15, 2005 17:28
Galeria taka jaka jest jest w sam raz mozna zdjęcia komentowac i oceniać do tego ma kilka innych funkcji więc niech pozostanie taka jaka jest
Wazniejsza by była zawartość i na nią sie patrzcie i poróbcie z nią cos :] móie tu do wszystki by popstrykali pare nowych fotek :)
frohike - Wto Lis 15, 2005 17:29
Gmeras napisał/a: | móie tu do wszystki by popstrykali pare nowych fotek |
no ludzie porobcie nowe fotki :]
Gmeras - Wto Lis 15, 2005 17:29
przydały by sie tez tam zdjecia z nieoficjalnych spotkan
Aither - Sro Lis 16, 2005 00:48
em... nieoficjalne spotkania to sa nasze prywatne spotkania a nie forumowe wiec to raczej niezbyt dobry pomysl :P
Frycek - Sro Lis 16, 2005 00:51
Aither napisał/a: | em... nieoficjalne spotkania to sa nasze prywatne spotkania a nie forumowe wiec to raczej niezbyt dobry pomysl |
to czemu w filmiku fenixa pojawila sie migawka z moich urodzin - nie to zebym sie skarzyl ;)
Nie no ,spokojnie .......
Narazie jest to co jest i zamierzam to robudowac :) wiec czekam na wasze foteczki ciekawe :) zdjecia gliwic ,wasze okolice ,dzielnice, itd....
frohike - Sro Lis 16, 2005 00:52
Aither, dokladnie
Gmeras, to co dzieje sie poza naszymi zlotami mozesz dostac mailami ktore bardzo sprawnie miedzy nami leca
no ale tylko wtedy jak na jakims nieofcijanym byles
nikt nie ma distepu do naszych prywatncy spotkan z zewnatrz
Aither - Sro Lis 16, 2005 00:54
i do foteczek z tych spotkan :) co nasze to nasze :D
Frycek, mowa o fotkach nie filmikach ;)
frohike - Sro Lis 16, 2005 00:58
Aither napisał/a: | Frycek, mowa o fotkach nie filmikach |
ponadto chyba nie zastrzegles ze nie wolno wykorzystwywac tych nagran
Frycek - Sro Lis 16, 2005 01:15
frohike napisał/a: | ponadto chyba nie zastrzegles ze nie wolno wykorzystwywac tych nagran |
nawet mi to do glowy nie przyszlo ze bedzie z tego jakis filmik,ale co mi tam:) nic sie nie stalo :)
Gmeras - Sro Lis 16, 2005 10:16
tzn mi chodziło cos takiego jak zdjęcia z piłki halowej i meskie spotkanie jakos w posty sa wrzucane ;) jak nie to nie daje swoje propozycje tylko ;]
Aither - Sro Lis 16, 2005 10:17
Gmeras, :) a no chyba ze tak :) to zupelnie cos innego :) heheheheh ^_^# na takie fotki sie zgodze :) reszta to tajemnica :D
Gmeras - Sro Lis 16, 2005 10:19
mi własnie o to chodziło a nie o jakies prywatne spotkania ;)
Dana - Sob Lis 19, 2005 07:21
Gmeras napisał/a: | tzn mi chodziło cos takiego jak zdjęcia z piłki halowej |
mam troche popstrykałam wyśle :)
Frycek - Sob Lis 19, 2005 07:47
dobra,czyli utworzy sie nowa kategorie
czekam na propozycje :)
ziutek997 - Sob Lis 19, 2005 09:43
Sorki Frycek nie mam zamiaru Cię tu atakować :) ale uważam że jednak osoba opiekująca się np. galrerią nie powinna czekać tylko na propozycje... ale samemu wyszukiwać pomysły i dawać nowe propozycjie :) Na tym jak się nie mylę polega rola administratora :) Dlatego nadal uważam że dobrym pomysłem byłoby powołanie osób odpowiedzialnych za tą część forum :]
Naprawdę fajnie że coś się dzieje w galerii ale tylko czemu to działanie było sprowokowane dopiero wypowiedziedziami uzytkowników :) Jeśli chcesz się tym zająć samodzielnie to nie ma sprawy :) To przecież Twoja decyzja ale napisz o tym wyraźnie i wtedy napewno rozmowa się skończy :)
Frycek - Sob Lis 19, 2005 09:50
ziutek997 napisał/a: | Naprawdę fajnie że coś się dzieje w galerii ale tylko czemu to działanie było sprowokowane dopiero wypowiedziedziami uzytkowników |
Nie wiem dlaczego tak sadzisz....galeria ciagle funkcjonuje.
Poprostu padla nowa propozycja i przychylam sie do niej.
Jesli chcecie aby byly tam zdjecia z np. meczykow - tylko teraz pytanie , czy beda one wnosic cos nowego ?? i beda mialy jakos warosc artystyczna :rotfl:
NIe odbieram tego jako atak na mnie...temat galeri pozastal narazie wstrzymamy ,poniewaz musze przejrzec cala galerie zdjec.
Co do nowej karegori to poprostu rzucialem pytanie ,bo wiem ze zawsze macie jakies ciekawey pomysly - a jesli nie to nic prostrzego jak np:
- na sportowo
- forumgliwice - nieoficjalnie
pomyslow masa w mojej glowie
Gmeras - Sob Lis 19, 2005 10:14
To może ja dam jeden propozycje
Czyli jako dział
Spotkania nieoficjalne
a w tych działach poddziały i tam bedziemy wyróżniać np
IMecz Forum Gliwice IIMecz Forum Gliwice I Męskie Spotkanie itd itp ;)
chodzi mi o to by były poddzialy zeby na głównej stronie nie było dużo działów :)
Fenix - Sob Lis 19, 2005 10:22
Po to sa nie oficjalne chyba zeby ich nie bylo a ze tworzymy galerie to chyba tylko dla zainteresowanych tak mi się wydaje.
frohike - Sob Lis 19, 2005 10:27
ja uwazam ze jak spotykamy sie nieoficjalnie to zdjecia powinny tylko byc dla nas a nie dla wszystkich
Gmeras
jak chcesz to tylko powiedz, wysle ci mailem fotki z meczykow itp spotkan
Gmeras - Sob Lis 19, 2005 10:28
mi chodziło o te które juz zostały udostepnione dla wszystkich
ziutek997 - Sob Lis 19, 2005 10:41
Frycek no dobrze :) Skoro twierdzisz ze wszystko jest OK to zapewne tak jest :)
A poprostu moje wypowiedzi wynikają stąd że przez pewien czas w galerii nie pojawiało się nic nowego :)
Skoro oczyekujesz na propozycję to ja proponuję opisywanie zdjęć :) Co Ty na to ?? Wydaje mi się że to ciekawy pomysł :)
Frycek - Sob Lis 19, 2005 10:41
frohike napisał/a: | ja uwazam ze jak spotykamy sie nieoficjalnie to zdjecia powinny tylko byc dla nas a nie dla wszystkich |
i tu sie zgodze w 101%
I mysie ze na tym mozemy zakonczyc dyskusje na temat nieoficjalnych zdjec...
czekam na nowe zdjecia gliwic :)
Frycek - Sob Lis 19, 2005 10:47
ziutek997 napisał/a: | A poprostu moje wypowiedzi wynikają stąd że przez pewien czas w galerii nie pojawiało się nic nowego |
zgodze sie ze nie pojawilo sie nic nowego..chociaz ostatnio zostaly nadeslane zdjecia i zostaly zamieszczone.
Jednak jak sam widzisz nie kazdy posiada aparacik cyfrowy aby mogl latac po gliwicach i robic zdjecia, sam ubolewam nad tym ze wchwili obecnej nie posiadam sprzetu, ale zbieram na lepszy i chce dozbierac :)
kazdy kto chce zawsze moze nadeslac sam zdjecia, widzisz tez ze w temacie" widok z okna" ludzie z gliwic pokazuja zdjeica co moja za oknem,a sa to zdjecia ich osiedli ,ktorych np brakuje w galeri..nasowa sie pytanie ,skoro tam zamieszczaja to dlaczego nie przysla ich do galerii??
Gmeras - Sob Lis 19, 2005 12:24
a mozna tez wprowwadzic taka opcje ze kazdy zarejestrowany uzywkownik w galeri bedzie sam zamieszczac fotki a ty bedziesz je tylko akceptowac (chyba w tej wersji tej galeri jest taka opcja ) :)
Aither - Sob Lis 19, 2005 14:39
Bez obrazy ale ta rozmowa mnie irytuje... Frycek znowu bede wredna s..a ale powiem Ci ze jestes samolubny i arogancki... ziutek ma racje zaczelo sie cos dziac w galeri tylko dlatego ze byla propozycja przejecia galerii przez ludzi, ktorzy by cos zaczeli robic :zly: jestes uczulony na to wiesz ? na slowo "Daj" lub "przejac" Jestes po prostu niemozliwy... uwazasz ze jesli wciepnales kilka fotek to galeria odzyla? Zrobilest tak zebys w razie czego mogl powiedziec "ale galeria "zyje" bo dalem nowe fotki"...
Bede Cie nekac do poty do poki nie zrozumiesz jednej rzeczy... ze nie MASZ PRAWA zniechecac ludzi do robienia czegos... a swoja postawa "Zosi Samosi" sprawiasz ze nikomu juz nie zalezy....
Piotrulek - Sob Lis 19, 2005 14:41
Aither napisał/a: | a swoja postawa "Zosi Samosi" sprawiasz ze nikomu juz nie zalezy.... |
ostre slowa,ale jest w nich sporo prawdy Adminie... :) :) :) :)
ziutek997 - Nie Lis 20, 2005 11:49
No i odpowiedź na o którą prosiłem nie padła... a sądzę że najlepszym wyjśćiem byłoby publiczne zrezygnowanie z pomocy lub nie... :) Bo do puki nie padnie odpowiedź ludzie będą pytać o to samo :)
Aither - Nie Lis 20, 2005 19:26
chyba komus sie nie spodobalo to co napisalam bo nawet nie raczy odpowiedziec... co to prawda w oczy kole ?
Aither - Sro Lis 23, 2005 11:59
Na litosc Boska... bez obrazy... ale kolorystyka galeri jest nie do przeklniecia...
Z tego co wiem nasze "firmowe" kolory to niebieski i granatowy ewentualnie wszystkie odcienie tych kolorow... a nie pomaranczowy zylty czy zielony... Sama forma jest mila dla oka i przejrzysta... ale kolorem to sie nie popisales Frycek :looka:
ziutek997 - Sro Lis 23, 2005 18:53
Dla mnie też zbyt cukierkowe... tak samo jak domyślna skórka forum....
Aither - Sro Lis 23, 2005 18:55
widze ze admin ma to wszystko w (...)... nawet nie raczy odpowiedziec... no to to tylko Frycek. :zly:
Frycek - Sro Lis 23, 2005 19:45
nie to ze niechce odpowiedziec,tylko ma troche zaleglosci i czyta pokolei :)
a wiec odpisuje:
Galeria zmienila swoj wyglad :)
ps.
Aither napisał/a: | Z tego co wiem nasze "firmowe" kolory to niebieski i granatowy |
no to zmienily sie na inne. :)
frohike - Sro Lis 23, 2005 19:52
teraz to chyba juz jest kolor zgodny z naszymi barwami :rotfl:
Aither - Sro Lis 23, 2005 20:15
Frycek napisał/a: | no to zmienily sie na inne. |
mam nadzieje ze zartujesz... jakos mnie to nie rozsmieszylo... wszystko wszystkim ale te kolory nie pasuja ani na forum ani na galerie.... proponuje wrocic do pierwotnej kolorystyki... niebiesko-granatowej
Dorothea - Sro Lis 23, 2005 20:51
Dlaczego czepiacie sie takich drpobiazgow, zupełnie trego nie rozumiem, to takie szukanie dziury w całym...........
Aither - Sro Lis 23, 2005 20:55
"drobiazgow" ? :looka: bo przyjelismy granatowy i niebieski za kolory forum... a teraz jest ta wsciekla mozjaka... to nie jest "drobiazg", widac "nie rozumiesz tego"
ziutek997 - Sro Lis 23, 2005 20:57
Dorothea wg. nie szata graficzna jest z jednym z najważniejszych czynników...
Moze to niezbyt wesoła prawda ale aby nowy urzytkownik się zatrzymał tu chociaż na chwilkę coś musi przykuć jego uwagę....
To jest tak jak z kobietami... pierw się zwróci uwagę na piękną a potem dopero na mądą :) Wzrok to bodzieć który działa chyba najszybciej... Potem dopiero przechodzi się do treści nerytrorycznej :)
Dorothea - Sro Lis 23, 2005 20:57
Aither wystarczy,ze Ty rozumiesz, wiec ja juz nie musze.Nie wiem czemu sie czepiasz wszystkich i wszystkiego. Teraz obrałas sobie za cel mnie?????
Szamanka - Sro Lis 23, 2005 20:59
:cisza: :cisza: :cisza:
spokoj :cisza: :cisza:
Nie chce zadnych klotni :cisza:
Jezeli Frycek wybral taka skorke,niech wiec zostanie...mozliwe ze na Swieta wrzuci czerwona a na karnawal niebieska :rotfl:
Aither - Sro Lis 23, 2005 21:03
Dorothea, nie czepiam sie Ciebie to tylko Twoje urojenie lub bledna analiza moich slow... czepiam sie tych ktorzy na to zasluguja... i na perwno na to zasluguje skorka forum i galeri... poza tym zwroc uwage... czepiam sie "czegos" a nie "kogos" wiec prosze o doglebna analize moich slow.
eot.
kisia - Czw Lis 24, 2005 01:11
ciekawa jestem czego sie jeszcze czepicie :?: :zdegustowany:
nie da sie dogodzić wszystkim, jednym podobaja sie takie kolorki i styl inny zupełnie inne.
Rozmawialismy na spotkaniu troche o galerii i jedyny zarzut jaki padł to niewyraźne lub niepotrzebne zdjecia ze spotkań i owszem niktóre zdjęcia można usunąc bo nic nie pokazuja nale nie zauważyłam w niej jakiegoś zniechęcającego nieładu. Są pogrupowane tematycznie i każdy kto je oglada, wie co oglada.
Jszcze co do kolorów to kto powiedziała ze takie kolorowe juz zostana, może Frycek dał taka skórke tylko na próbe :?: Gmeras napisał/a: | a mozna tez wprowwadzic taka opcje ze kazdy zarejestrowany uzywkownik w galeri bedzie sam zamieszczac fotki |
taki dział juz jest nazywa si e h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/galeria/index.php?cat=1]Wasze prace :)
ziutek997 - Czw Lis 24, 2005 11:44
kisia, masz rację gusta i guściki są różne i różne rzeczy się róznym ludziom podobają :) Dlatego ja nie krytykuję tylko wyrażam opinię :) I masz rację że galeria po minimalnych pożądkach juz bedzie działa jak najbardziej okej :) Ale z tego co rozmawiałem z kilkoma osobami to poprostu one miały ambicję zrobić z tego coś więcej :) Troszkę ją przerobić i mały na to już jakąś wizję :) No trudno :) To wola administratora :) Ale z tego co wiem to nadal nie padła odpowiedż w kwestji przydzielenia komuś opieki nad galerią....
Aither - Czw Lis 24, 2005 11:50
kisia, czy wg Ciebie mowienie swojego zdania to "czepianie sie" ? wybacz ale nikt tu nie jest krysztalowy... wiec .......
dalsza czesc postu zostala usunieta przez autorke...
kisia - Sob Lis 26, 2005 15:59
ziutek997 napisał/a: | miały ambicję zrobić z tego coś więcej Wesoly Troszkę ją przerobić i mały na to już jakąś wizję |
a co więcej można zrobić z galerii :?:
W galerii są temamy, a w nich odpowiednie zdjęcia i to wszystko
ziutek997 napisał/a: | nie padła odpowiedż w kwestji przydzielenia komuś opieki nad galerią.... |
więc pada.
Nikomu nie bedzie przydzielona opieka nad galerią.
Dorotka - Sob Lis 26, 2005 17:04
Aither napisał/a: | powiem Ci ze jestes samolubny i arogancki... |
Aither napisał/a: | ale kolorystyka galeri jest nie do przeklniecia... |
Aither napisał/a: | Bede Cie nekac do poty do poki nie zrozumiesz jednej rzeczy... ze nie MASZ PRAWA |
Aither napisał/a: | widze ze admin ma to wszystko w (...).. |
masz rację - mówienie tego co się myśli to nie jest "czepianie się".... szkoda tylko że "nie czepiasz się" w takiej formie. Mniejsze znaczenie ma to, co sobie myślisz o Frycku, galerii i nowej kolorystyce, większe ma to, że psuje się kosmicznie atmosfera na Forum.... między innymi przez takie wpisy
Aither - Sob Lis 26, 2005 22:22
Dorotka, forum jest po to zeby wyrazac swoja opinie... wiec to robie... dla mnie koniec tematu.
Dorotka - Sob Lis 26, 2005 23:19
Aither, jasne - jest po to żeby wyrażać swoje opinie - i szanuję je wszytskie, niezależnie od tego czy się z nimi zgadzam, ale myślę sobie, że wszyscy możemy je wyrażać w taki sposób, żeby reszta ludzi nie czuła się zakłopotana. Nie wiem tak naprawdę o co chodzi między Tobą a Fryckiem - nie interesuje mnie to. Wiem tylko, że zaczęłam zaglądać na forum i zostałam tu nie dlatego, że było w kolorze niebiesko granatowym, czy żółto zielonym ani dlatego że zdjęcia w galerii były ułozone tak, a nie inaczej, tylko dlatego że nastrój tu panujący skłaniał do pozostania..... teraz przestaje tak być. Nie wnikam czyja to wina, ale jeżeli forum stanie się miejscem prywatnych, niezrozumiałych dla innych rozgrywek to prędzej czy później przestanie być dla ludzi .... przyjazne - a tego w nim między innymi ludzie w nim szukają
Aither - Sob Lis 26, 2005 23:24
Dorotka, jesli masz jakies waty do mnie to zapraszam na priw, nie rozstrzasaj spraw, ktore sa juz powiedzmy "zapomniane" bo to wprowadza niepotrzebne zamieszanie. :looka:
kobi - Sob Lis 26, 2005 23:46
Spokój mi tu bo zacznę piorunami strzelać :cisza: Wracamy do topiku, żadnych prywatnych rozgrywek nie chcę tu widzieć :cisza:
Dorotka - Sob Lis 26, 2005 23:48
się znalazł "piorunowładny" no ..... ;) spoko - sprawa zamknięta :)
Aither - Sob Lis 26, 2005 23:56
kobi, na luz chlopie bo sie wyknoczysz... i nie nacieszysz sie tym modem zbytnio. :rotfl: :D :hyhy:
kobi - Nie Lis 27, 2005 00:03
Aither, sama wyluzuj. Wiele osób twierdzi, że psujesz atmosferę. Moze jeszcze powiesz mi dlaczego dostałem tego moda?
Koniec tematu, będę usuwał posty.
Frycek - Nie Lis 27, 2005 10:46
W kategori "Wasze prace" zauwazylem kilku nowych uzytkownikow i ich zdjecia...:)
- pscoua
-grzechu
-khaman
obecnie w galeri znajduja sie albumy 17 osob
zapraszam do ogladania :)a takze zakladania albumow
ziutek997 - Nie Lis 27, 2005 13:35
kisia napisał/a: | a co więcej można zrobić z galerii |
Oj.... dużo :) Polecam poszperać tu i tam :)
kisia napisał/a: | Nikomu nie bedzie przydzielona opieka nad galerią. |
No i to chodziło od dawna :) Wreszcie konkretna odpowiedz a nie wykręty :) I wszystko jasne :) Nie do końca podoba mi się ta decyzja ale ją przyjmuję i akceptuję bo wkońcu należy do administratorów forum :)
Dorotka - Nie Lis 27, 2005 15:16
no i cos mi dalej umieszczanie zdjęć w galeriach nie wychodzi :( trudno - to może jakiś znak... ;)
jan - Nie Lis 27, 2005 16:38
A jakie galerie masz na mysli? :/
kisia - Wto Lis 29, 2005 23:42
ziutek997 napisał/a: | Nie do końca podoba mi się ta decyzja ale ją przyjmuję i akceptuję bo wkońcu należy do administratorów forum Wesoly |
i tak zachowywać powinien sie każdy forumowicz :D
Frycek - Pią Sty 13, 2006 05:43
Pora odświeżyc temacik
Zwracam sie z prosbą do wszystkich uzytkownikow posiadajacych aparaciki,jakies zdjecia gliwic, swoich osiedli,dzielnic - ktorych nie ma w jeszcze w galerii o podeslanie na mojego maila mariusz@forumgliwice, c o m
Napewno macie cos w swoich zbiorach co mozna wrzucic do galerii.
Czekam i pozdrawiam
Szamanka - Pią Sty 13, 2006 09:38
Frycek, nie masz serca....bede musiala isc poszukac w starych fotkach :hyhy: ;)
Frycek - Wto Kwi 11, 2006 18:37
Uwaga!!
Wiosna wiosna wiec trzeba bylo sie zabrac za poarzadki w Galerii...
Z galeri zniknely zdjecia ,nie ostre,dyblujace sie,podobne......
W chwili obecnej dostepne sa tylko zdjecia ze spotkan, reszta juz niedlugo..
Szamanka - Sro Kwi 12, 2006 08:28
Trzeba by bylo w teren sie znow wybrac z aparatem w reku i cosik pieknego popstrykac
niestety do Gliwic mam troche daleko :kwasny: , ale gorki, pagorki u mnie pod dostatkiem :D
Frycek - Sro Paź 11, 2006 14:35
Aktualizacja galerii
Dodalem zdjecia z Lotniska i Festiwalu na ktorych bylismy patronem medialnym
pojawia sie zdjeci a ostatnich spotkan
Poszukuje osoby z aparatem ktora zrobi kilka zdjec do galerii
kisia - Sro Paź 11, 2006 14:55
Frycek napisał/a: | Poszukuje osoby z aparatem ktora zrobi kilka zdjec do galerii |
jakich :?:
Frycek - Sro Paź 11, 2006 15:41
Normalnych :)
kisia - Sro Mar 28, 2007 21:37
czy ja jestem ślepa, czy zniknęła nam Galeria ? :niepewny:
Gmeras - Sro Mar 28, 2007 21:52
nie ma jej ...
i tak nie była aktualizowana ...
Dawniej była Ciekawa jak były fotki z Gliwic i nie tylko :]
PAKuS - Czw Mar 29, 2007 19:17
kisia napisał/a: | czy ja jestem ślepa, czy zniknęła nam Galeria ? |
tak nie ma jej
Frycek - Czw Mar 29, 2007 21:07
galeria jest ale niewidoczna..naraize trzeba zorbic tam porzadek powrzucac wszystko co zalega i pomyslec nada jakims zdjeciami gliwic..
chociaz uwazam ze skoro zdjecia gliwic wykonuje GWO to nam moga starczyc tylko ze spotkan
Aither - Pią Mar 30, 2007 11:06
Frycek napisał/a: | chociaz uwazam ze skoro zdjecia gliwic wykonuje GWO to nam moga starczyc tylko ze spotkan |
GwO nie ma monopolu na zdjecia z miasta, jesli chcecie to sobie je umieszczajcie :) jesli beda chcieli takie fotki :) to czemu nie nie kazdy wchodzi do nas na galerie :)
co do porzadku w galerii... no nie przecze troszke tam "zaroslo" kwestia wyplenienia chwastow :P
Frycek - Sob Gru 22, 2007 17:42
Odswiezam temacik.....
Poszukuje osob ktore posiadaja zdjecia ze spotkan forumowych ,ktorych nie ma w galerii z roku 2007 chcialbym uzupelnic galerie - tak wiec jesli ktos ma to dajcie znac
Zdjecia mozna nagrac na plyte OPISUJAC ktore spotkanie jest ktore
,ewentualnie doslac na maila biuro@forumgliwice, c o m (djecia najlepiej w katalogach z opisem j/w)
Fenix - Sob Gru 22, 2007 21:32
:P Ile płatne od zdjęcia ???? :wstyd:
Szamanka - Sro Gru 26, 2007 20:57
Po nowym roku podesle kilka ich tam posiadam :D
|
|
|