|
|
dupiate forum
|
 |
Nasze miasto - "Zimny Lech" w Gliwicach - czemu nie
kk - Sob Maj 22, 2010 10:41 Temat postu: "Zimny Lech" w Gliwicach - czemu nie Lech robi konkurs (h t t p;//w w w lech,pl), w mieście które wygra zorganizuje imprezę. Konkurs trwa do 7 czerwca, trzeba się zarejestrować na stronie h t t p;//w w w lech, p l/users/new , aktywować swoje konto klikając na link otrzymany w mailu, a następnie zalogować się na stronie h t t p;//w w w lech, p l/login i oddać głos na Gliwice :)
Co z tego że Gliwice są narazie w 2-giej dziesiątce - jak dobrze zachęcimy znajomych, to jest szansa. Można też namówić tych, z innych miast, które są dużo dalej w rankingu aby głosowali na Gliwice - lepiej przyjechać z Zabrza czy Knurowa do nas niż do Krakowa ;)
Poza tym, jak ktoś ma kilka kont pocztowych to może się kilka razy zarejestrować :)
Do dzieła !
kisia - Sob Maj 22, 2010 13:18
lecha nie piję jak i żadnego innego piwa ale oddam dwa głosy a co.
Nie sadzę żeby Gliwice wygrały, pewnie będzie to Warszawa czy inne wielkie miasto, i się waham czy głosować na Gliwice czy np na Katowice bo lepiej pojechać do Katowic, niż Krakowa :)
Chwilę sie jeszcze zastanowię.
rafek93 - Nie Maj 23, 2010 14:55
Mamy szanse, tylko rozsyłajcie to po znajomych, wystarczy pare tysięcy głosów jak na razie^^
Gmeras - Pon Maj 24, 2010 17:00
4 miejsce juz :]
Gmeras - Pon Maj 24, 2010 18:11
Mozna by to bylo bardziej sie postarać zauważyłem ze ludzie wzięli sie do roboty a może sie uda :) link do wszystkich użytkowników ? :D :)
plusz0wy - Pon Maj 24, 2010 18:22
może jakiś student napisze skrypcik automatycznie oddający głosy na Gliwice :) Kiedyś tak było w pojedynku która polibuda jest lepsza - nasza czy we Wrocławiu hehe. Pamiętam, że na Gliwice oddano ponad 45 milionów głosów :D :D :D
rubson - Wto Maj 25, 2010 01:50
Gliwice mają szansę na Mega Imprezę Lecha - wystarczy tylko oddać głos. "Zimny Lech wyruszył w trasę, więc nie możesz tego przegapić!
Truck pełen zimnego Lecha przyjedzie tam, gdzie nuda musi zginąć w
niskiej temperaturze!
Dołącz do nas i głosuj na lech, p l !
Zaangażuj przyjaciół i znajomych!
Na głosujących czekają tony śniegu, najlepsza muzyka i 10 tysięcy piw!
Niech Wielka Eksplozja Zimna nastąpi w sercu Twojego miasta! - GLIWICE "
Pierwsze 5000 osób które oddadzą głos dostanie 2 Lechy!
Jak narazie jesteśmy na 4 miejscu z pośród ok. 410 Miast !
Jesteśmy na dobrej pozycji... konkurs trwa...
Zagłosujmy na nasze miasto i bawmy się w Sezonie Letnim 2010r. z LECHem
Drodzy Gliwiczanie wszyscy głosować pokażmy na co nas stać ! :) Może ktoś się skontaktuje z polibudą w tej sprawie :D
Gmeras - Wto Maj 25, 2010 06:13
3 miejsce :)
szyja - Wto Maj 25, 2010 16:43
Karlus - Wto Maj 25, 2010 16:48
Nie pije piwa prawie wogóle ale co mi tam, głos oddany.
kk - Wto Maj 25, 2010 21:52
Jest dobrze - przed nami mniejsze miasta - mamy szansę !!
Gmeras - Wto Maj 25, 2010 22:05
Ale przewaga przed nami rośnie :(
kisia - Wto Maj 25, 2010 22:12
no dobra z jednego adresu się zarejestrowałam, czekam na maila i coś długo nie przychodzi
zaraz jeszcze z drugiego i trzeciego się zarejestruje
dopisane:
na dwa adresy nie dostałam maili :/
Nikaa - Wto Maj 25, 2010 23:34
Bo musisz sprawdzic SPAM bo u mnie to odrazu tam wyladowalo..
napewno tam jest
kisia - Sro Maj 26, 2010 00:23
w spamie też nie mam :/
Nikaa - Sro Maj 26, 2010 00:35
To dziwne.. poczekaj moze jest tak dzuo osob dzisiaj wogole ta strona cos dzialac nie chciala ja sie logowalam 2 razy...
espi - Sro Maj 26, 2010 01:37
Do mnie też nie dotarł email aktywacyjny czy jak się to tam zwie. Konto na onecie. W spamie nie ma
kisia - Sro Maj 26, 2010 08:22
Nikaa napisał/a: | poczekaj moze jest tak dzuo osob dzisiaj wogole | dzis dostałam jednego maila, drugiego nie :/
kk - Nie Maj 30, 2010 11:46
Nie wiem - ja wszędzie dostawałem majle aktywacyjne.
Czasem trzeba troskę poczekać, zwłaszcza z pomiędzy logowaniami dobrze jest zamknąć przeglądarkę.
Ostrołęka i Gorlice oszukują, więc proponuję aby ich pokonać ich własną bronią. Gliwice nie są aż tak odległe w rankingu, a z całą rzeszą studentów oraz z pomocą miast ościennych można naprawdę szybko zdziałać coś.
Jeśli Macie konto w portalu o2, p l, możecie korzystać z 4 adresów meilowych: login @o2, p l, login @tlen, p l, login @go2, p l, login @prokonto, p l.
Dodatkowo w opcjach z poziomu panelu www, można ustawić dodatkowe konta (Twoje adresy). Jak ktoś ma kilka kont pocztowych - to też może się "pobawić".
Korzystając z każdego z tych kont Można się zarejestrować i zagłosować na Gliwice
Kto żyw - niech propaguje akcję jak może.
Pamiętaj - "Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą! A dezerterzy zostaną rozstrzelani!"
Dundee - Nie Maj 30, 2010 22:35
Zimny Lech - to lubię!
:witamy:
rafek93 - Pon Lis 22, 2010 11:37
chyba juz temat do zamknięcia, polecam administratorom robić czasem porządki ; )
Solid_Wood - Pon Lis 22, 2010 11:52
nowy porządkowy? :-/
kk - Pon Lis 22, 2010 12:32
Solid_Wood napisał/a: | nowy porządkowy? :-/ |
Pewnie tak ;)
Admin jest od usuwania śmieci, a "porządkowy" od ich znajdowania i wskazywania :P
|
|
|