| 

| 

|  |  
								|  | dupiate forum 
 |  |  Świat Mężczyzn - Którą wybierzesz?? Dode czy Jolę?? :)

colutea - Wto Sty 06, 2009 20:33
 Temat postu: Którą wybierzesz?? Dode czy Jolę?? :)
 Chyba odpowiedni dział mam nadzieję...

pytanie do panów :D
 jakbyś musiał wybrać laskę z którą spędzisz wieczór / noc / życie ... niepotrzebne skreślić :P

to wolałbyś Jolę Rutowicz czy Dorotę 'Dode' Rabczewską ?? :D
 proszę umotywować swoje odpowiedzi  :rotfl:
 Gmeras - Wto Sty 06, 2009 20:40

a co to za ankieta :P

tej pierwszej nie kojaze
 colutea - Wto Sty 06, 2009 20:42

wpisz w google Jola Rutowicz i posłuchaj kilku wywiadów z nią :D

generalnie w zamyśle mam że panowie po prostu wybiora mniejsze Z?O :D bo trudno tu ktoras z nich chyba brac na serio ... chyba ze moze sie myle :P
 Grzegorz - Wto Sty 06, 2009 20:50

Jola Rutowicz jak zacznie gadać to zagada cię na śmierć, a  Dorota 'Doda' Rabczewska zabije cię śmiechem.
 Fenix - Wto Sty 06, 2009 20:51

Doda....
 kisia - Wto Sty 06, 2009 22:47

:rotfl:  :rotfl:
 facetem nie jestem, ale chyba z ani jedna, ani druga nie da się spędzić życia :przestraszony:

| Gmeras napisał/a: |  	  | tej pierwszej nie kojaze | 
     :rotfl:  :rotfl:
 krzys - Wto Sty 06, 2009 23:24

bo ona z big brothera jest, ale z wersji dla polakow ktoryz robia za granicą pieniadze :d. Jola z Londdynu jako babka od solarium byla... na jutubie byla masa filmików rok temu jakos
 kisia - Wto Sty 06, 2009 23:30

na nią przynajmniej można popatrzeć ;)
 trunks - Wto Sty 06, 2009 23:43

Dode, bo ładniejsza i ma wieksze...IQ
 colutea - Sro Sty 07, 2009 00:24

ale Jola jak jest nieumalowana to nawet niezla jest i ladniejsza niz Doda :P a Dody nie znosze wiec jakbym ja miala wybierac to chyba Jolke wole :P :rotfl:
 Bot - Sro Sty 07, 2009 08:33

No to Panowie (bo to świat mężczyzn :P ) głosujemy. Dodana ankieta (macie 14 dni i zobaczymy wyniki).

Co do Joli to tutaj np. wypływa z niej inteligencja wręcz:

h t t p;//w w w joemonster.org/p/43015/Jola_seks_i_konie

A bez makijażu to i Doda nie jest boginią:

h t t p;//khaman.net/photogallery.php?photo_id=282]
   Arex30 - Sro Sty 07, 2009 09:02

Wiecie co.......
 straszyc nieletnich
 prosze o przeniesienie tego ochydztwa do działu powyzej 18
 Niedźwiedź - Sro Sty 07, 2009 10:00

| colutea napisał/a: |  	  | jakbyś musiał wybrać laskę z którą spędzisz wieczór / noc / życie ... niepotrzebne skreślić :P 
 to wolałbyś Jolę Rutowicz czy Dorotę 'Dode' Rabczewską ??
 | 

podjąłbym jedyną słuszną decyzję - poszedłbym do klasztoru
 kisia - Sro Sty 07, 2009 11:45

ja tam najbardziej to bym wybrała  Konia Rutowicz :D  :rotfl:
 Arex30 - Sro Sty 07, 2009 13:44

kisia, kisia,  konia ?? no to po takich tekstach uprzejmie proszę o przeniesienie dyskusji do zakazanego działu
 :)
 kisia - Sro Sty 07, 2009 15:37

sorry nie konia, jednorożca.
 O czym Ty Arex myślisz ?? :P Ja przecież mowie o zabawce
 Arex30 - Sro Sty 07, 2009 19:15

hmmmmmm zabawce......
 no tak
 Admike - Czw Sty 08, 2009 18:47

jakbym musiał to wziąłbym dodę zwaną też "wywłoka" (proszę nie cenzurować mej wypowiedzi, bo to cytat pochodzący od słynnego polskiego piłkarza i trenera Henryka Kasperczaka,który brzmiał dokładnie "won wywłoko!"),bo podobno ma silikony,ciekawe jakie jest to w dotyku...
 febo - Pon Lut 09, 2009 16:51

To co, jakieś oficjalne zestawienie z wynikami ankiety? :P Fajny temat, jestem nowy, dlatego dopiero teraz tu zaglądam. Szczerze powiedziawszy wybrałbym Dodę, bo moim zdaniem jest ładna. Pomijając oczywiście cały ten plastik, róż i dziwny image, jakby ją normalnie ubrać byłaby bardzo atrakcyjną kobietą. I nie ma jednorożca, który jest nieodłącznym towarzyszem jej życia. A czy Jola przypadkiem jakoś niedawno swojego nie zgubiła? :P
 Bot - Pon Lut 09, 2009 19:30

| Cytat: |  	  | Kogo wybierasz? (tylko dla Panów) Jola Rutowicz 	 16%  	[ 1 ]
 Doda 	 83%  	[ 5 ]
 | 

Na Jolke głosowała jedna osoba, palcem wskazywać nie będę :P
 colutea - Pon Lut 09, 2009 19:50

o ile moj glos sie liczyl to przyznam sie do tego glosowania :D tylko dlatego ze nienawidze Dody :P
 Bot - Pon Lut 09, 2009 20:02

Taaa a pisało tylko dla Panów :P :P
 colutea - Pon Lut 09, 2009 20:04

tylko ze pozniej jeszcze kisia sie wypowiadala to uznalam ze wyobraze sobie jakbym byla facetem i musiala wybrac to wole glupia jolke niz chora umyslowo Dode :P
 febo - Pon Lut 09, 2009 20:48

Pytanie chyba miało udowodnić, która z pań jest ładniejsza i dyskwalifikując głos kobiety (sorry) mamy odpowiedź na to pytanie. Doda jest ładna, a Jola hmm, wiadomo :)
 colutea - Pon Lut 09, 2009 21:20

myslalam ze panowie nie patrza tylko na to ktora jest ladniejsza  :rotfl:  sorrryyy ale np. z ktora daloby sie pogadac po 'kolacji' a z ktora tylko zrobic swoje i od razu wykopac do domu ;P
 Azbe - Wto Lut 10, 2009 09:50
 Temat postu: Re: Którą wybierzesz?? Dode czy Jolę?? :)
 wybrał bym tę która więcej postawi :luka:
 febo - Wto Lut 10, 2009 15:03

Colutea myślę, że za poważnie potraktowałaś zwykłą męską ankietę. Ale dziwi mnie, że uważasz, że z Jolą da się pogadać po kolacji - to chyba mocna przesada. Z nią się w ogóle nie da pogadać, chyba, że pozwoli jej się mówić o jej jednorożcu czy innym koniu.
 kisia - Wto Lut 10, 2009 18:43

hehe też pisałam, wcielając się w  faceta i na tyle co poznałam do tej pory panów, ich sposób myślenia, to uważam, ze wybraliby Dodę, a w głosowaniu chyba nie brałam udziału bo pisało 	  | colutea napisał/a: |  	  | uznalam ze wyobraze sobie jakbym byla facetem i musiala wybrac to | 
 :P 	  | khaman, p l napisał/a: |  	  | tylko dla Panów | 
 febo - Wto Lut 10, 2009 20:19

Kisiu, a nie wcielając się w faceta tylko pozostając kobietą - którą z pań byś wybrała? Przepraszam, jeśli kogoś urażę, ale Jola jest moim zdaniem paskudna, a te jej tipsy mogą człowiekowi zrobić krzywdę...
 kisia - Wto Lut 10, 2009 20:53

febo, jeżeli bym miała wybierać  jako kobieta też wybrałabym Dodę, ona przynajmniej jakoś wygląda ;)
 Arex30 - Wto Lut 10, 2009 23:45

kisia,  nie masz sumienia....... one obie nie wyglądają.... po za tem heloł o czym bym miał z nią pogadać - jedną i drugą..... popatrzeć to ja se wole w necie abo w TV lub tu ... na forumowych spotkaniach
 kisia - Sro Lut 11, 2009 12:17

no ja wiem że obie nie dorównują mi do pięt  :rotfl: , ale uważam że Doba wygląda lepiej niż Jola :D 	  | Arex30 napisał/a: |  	  | popatrzeć to ja se wole w necie abo w TV lub tu ... na forumowych spotkaniach | 
 coś by się znalazło ;) 	  | Arex30 napisał/a: |  	  | o czym bym miał z nią pogadać | 
 Szamanka - Sro Lut 11, 2009 16:42

Doda, moze i na naiwna wyglada, ale wcale tak nie jest ( jesli wierzac w to co pisza)  W 2004 roku podala sie testom na inteligencje z wynikiem 156 IQ

Obydwie panie napewno do brzydkich nie naleza, kazda ma w sobie to " cos"
 colutea - Sro Lut 11, 2009 19:10

Jola jest po prostu tak glupia ze az milo  :rotfl:  dlatego wolalabym ja :P
 a Dody niecierpie jest chamska i co najwyzej kopa moglaby ode mnie dostac  ;)
 febo - Czw Lut 12, 2009 23:22

| kisia napisał/a: |  	  | febo, jeżeli bym miała wybierać  jako kobieta też wybrałabym Dodę, ona przynajmniej jakoś wygląda ;) | 

Moim zdaniem zdecydowanie wygląda :) jest ładną kobietą, szkoda tylko, że tona makijażu i okropne ciuchy robią z niej plastikową lalę. Wydaje mi się, że jest także inteligentna tylko pozuje na taką chamską i prymitywną. Może taką przyjęła sobie rolę i taką teraz odgrywa.
 kisia - Pią Lut 13, 2009 00:27

teraz chamstwo i zgrywanie głupka jest w modzie i ma wzięcie (Wojewódzi, Majewski)
 Bea.tka - Pią Lut 13, 2009 09:11

Zdecydowanie Doda !
 Bot - Pią Lut 13, 2009 11:36

Eee ale tu jest świat mężczyzn :P Sioo  :hyhy:
 Bea.tka - Pią Lut 13, 2009 11:43

Ups faktycznie   :wstyd:
 A to ide sobie  ;)
 febo - Pią Lut 13, 2009 17:59

Widać, że panię też wolą Dodę  :P

| kisia napisał/a: |  	  | teraz chamstwo i zgrywanie głupka jest w modzie i ma wzięcie (Wojewódzi, Majewski) | 

Szkoda, bo te wszystkie plastikowe lale bardzo wiele tracą. A takich "głupków" to ludzie masowo oglądają. Do Wojewódzkiego nic nie mam, Majewskiego nie trawię.
 Bea.tka - Pią Lut 13, 2009 20:31

to jeszcze raz ja :D chciałam tylko powiedziec ze  osobiscie lubie i Pana Majewskiego i Pana Wojewódzkiego :P to tyle :P 	  | febo napisał/a: |  	  | Wojewódzkiego nic nie mam, Majewskiego nie trawię. | 
 febo - Pią Lut 13, 2009 23:26

| D_y_s_z_k__a napisał/a: |  	  | to jeszcze raz ja :D chciałam tylko powiedziec ze  osobiscie lubie i Pana Majewskiego i Pana Wojewódzkiego :P to tyle :P 	  | febo napisał/a: |  	  | Wojewódzkiego nic nie mam, Majewskiego nie trawię. | 
 | 

Ja myślę, że Pań nie ma co z tego wątku wyrzucać. No bo owszem świat mężczyzn, ale zdanie kobiet na męskie tematy też jest mile widziane.
 Bea.tka - Sob Lut 14, 2009 10:29

febo,  dobrze prawisz :) polać mu ! zdanie kobiet jak najbardziej mile widziane jest ... podoba mi sie ta wypowiedz :P
 febo - Sob Lut 14, 2009 11:41

Taka prawda Dyszko :) zaraz odwiedzę świat kobiet i zobaczę, jak panie mnie tam potraktują :P
 kisia - Sob Lut 14, 2009 15:42

powiedział mężczyzna, który w babskich tematach również się wypowiada :P 	  | khaman, p l napisał/a: |  	  | Eee ale tu jest świat mężczyzn :P Sioo :hyhy: | 
 Co do Wojewódzkiego i Majewskiego to przypominam, ze to nie o nich ten temat :P
 trunks - Sob Lut 14, 2009 23:19

ten temat wogle jest dziwny :-)
 Bot - Nie Lut 15, 2009 11:04

| kisia napisał/a: |  	  | powiedział mężczyzna, który w babskich tematach również się wypowiada :P | 
 Ciii :P

Pisze się w ogóle

Doda ma chamski sposób bycia ale możliwe, że to tak na pokaz, a Jolka... taka tandeciara ubierająca się nieco jak tirówka. Faktem jest, że obie Panie robią "karierę". :)
 trunks - Nie Lut 15, 2009 15:32

| khaman, p l napisał/a: |  	  | Pisze się w ogóle | 
 sorki byłem wstawiony ;p
 febo - Nie Lut 15, 2009 22:48

| khaman, p l napisał/a: |  	  | Doda ma chamski sposób bycia ale możliwe, że to tak na pokaz, a Jolka... taka tandeciara ubierająca się nieco jak tirówka. Faktem jest, że obie Panie robią "karierę". :) | 

Nieco khamanie, nieco?  :rotfl: popatrz na to:

h t t p;//images.starlounge, c o m/slideshows-2/jolkarutowicz1.jpg

Ale zgadzam się, co do "kariery". Szkoda, że w naszym kraju robi się tak karierę. Media ją nakręcają, publikują zdjęcia Joli i Jola jest "gwiazdą". A ja się pytam: co takiego Jola uczyniła? Bo Doda, jaka by ta jej muzyka nie była, płyty nagrywa. Ech, "kariera".
 kobi - Pon Lut 16, 2009 19:14

Nie no. Pytanie jest bez sensu. To tak, jakby wybierać między biegunką a zatwardzeniem  :P  Tak źle, tak też niedobrze  :P
 Bea.tka - Pon Lut 16, 2009 19:53

kobi,  :ok:  świetne podsumowanie tematu :D
 Bot - Pon Lut 16, 2009 22:22

| kobi napisał/a: |  	  | między biegunką a zatwardzeniem | 
 Czasem chorób się nie wybiera :D
 febo - Wto Lut 24, 2009 22:53

| khaman, p l napisał/a: |  	  |  	  | kobi napisał/a: |  	  | między biegunką a zatwardzeniem | 
 Czasem chorób się nie wybiera :D
 | 

rzeczywiście, dość dobry i dobitny komentarz  :rotfl:

|  | 
 |  |