|
|
dupiate forum
|
 |
Rozrywka - Gry - Tancerka
Bot - Czw Paź 18, 2007 15:58 Temat postu: Tancerka Poniżej kliknij animację tancerki. Kiedy się jej uważnie przyjrzysz, zauważysz że obraca się w którąś ze stron - lewo lub prawo. Dzięki temu dowiesz się coś więcej o swoim mózgu. Jak?
Jeśli ruch będzie zgodny w ruchem wskazówek zegara, to będzie znaczyło, że w tej chwili bardziej używasz prawej półkuli mózgu.
Ruch przeciwny do ruchu wskazówek zegara oznaczać będzie, że to lewa półkula jest w tym momencie bardziej aktywna.
Jesteś gotów do testu? No to chodź, teraz...
...spróbuj siłą woli zmienić kierunek ruchu tancerki, którą widzisz poniżej w przeciwny. Jeśli się nie porusza, odczekaj kilka sekund sekundę.
Po prostu bez wysiłku skup się przez chwilę i skłoń ją do zmiany kierunku obrotu.
Jeśli ci się uda, to oznacza, że jesteś wśród 30% najlepiej rozwiniętych mentalnie osób w społeczeństwie!
To niesamowite, że KIERUNEK OBROTU TANCERKI ZALEŻY JEDYNIE OD TWOJEJ PERCEPCJI.
h t t p;//img250.imageshack.us/my.php?image=mocry6.gif]
Aessa - Czw Paź 18, 2007 16:40
Mi się udało... Szkoda tylko, że to ściema, ona po kilkunastu sekundach sama zmienia kierunek obrotów. :hyhy:
Dorothea - Czw Paź 18, 2007 18:48
ja widac nie posiadam pólkul mozgowych bo ona sie nie obraca w zadnym kierunku hihihihih
kisia - Czw Paź 18, 2007 19:33
tancerka jest monotonna bo kreci sie tylko w prawo
Dorothea - Czw Paź 18, 2007 19:35
a czemu moj post został zmieniony????
bykow narobilam czy co?????
Bot - Czw Paź 18, 2007 19:35
Aessa napisał/a: | Szkoda tylko, że to ściema, ona po kilkunastu sekundach sama zmienia kierunek obrotów. |
Muszę cie zmartwić gapiliśmy się w dwie osoby w ten obrazek i każdy widział inny kierunek i w innym czasie zmiany. Więc żadna ściema :P
Dorothea napisał/a: | ja widac nie posiadam pólkul mozgowych bo ona sie nie obraca w zadnym kierunku |
:rotfl: :rotfl: musisz najpierw kliknąć na obrazek ;)
kisia napisał/a: | jest monotonna bo kreci sie tylko w prawo |
Może nie masz drugiej półkuli? :P
Dorothea - Czw Paź 18, 2007 19:39
khaman napisał/a: | musisz najpierw kliknąć na obrazek |
buahahahah aaaaaa oki.........., no przeciez wiem ;)
wiec krecila sie w lewo a pozniej po minucie chyba w prawo zaczela, jak ja ladnie o to poprosilam
kisia - Czw Paź 18, 2007 20:07
khaman napisał/a: | Może nie masz drugiej półkuli? | całkiem możliwe, zdziwiłam się że mam chociaż jedną :rotfl: Dorothea napisał/a: | jak ja ladnie o to poprosilam | jak ją poprosiłaś bo mnie nie słucha. Uparta jest jak baba :rotfl: i kręci się tylko w prawo :/
Dorothea - Czw Paź 18, 2007 20:11
kisia, u mnie w lewo zaczela a pozniej mocno zmarszczylam czolo, wiesz tak jakbym myslala i zaczela tanczyc w drugą strone buahahahah ;) ;)
kisia - Czw Paź 18, 2007 20:14
jak marszcze czoło to ona się ze mnie śmieje, ze mam zmarszczki ;) i dalej kręci się w prawo :/
Aessa - Czw Paź 18, 2007 22:18
Moim zdaniem to bujda. :D Ona po jakimś czasie zmienia sama kierunek, no ale mogę się mylić. :)
Grabarz - Pią Paź 19, 2007 20:11
Ja tak długo się wpatrywałem w tę tancerkę, że ogarnęło mnie wrażenie, że kręci się w pionie :P
Szamanka - Pią Paź 19, 2007 21:58
Bestia nie chciala sie obrocic w inna strone, ciagle krecila sie w lewo o malo nie upadajac na nos.
kisia - Sob Paź 20, 2007 01:02
u mnie wrednota jest uparta i tylko w prawo się kręci
Bot - Sob Paź 20, 2007 16:13
kisia, tylko jedną półkule masz ;) :P spróbuj palcem przed ekranem pokręcić w druga stronę może ją obróci.
Gmeras - Sob Paź 20, 2007 16:41
czasami w lewo czasami w prawo ale sam zienic kierunku nie umie lo
Gmeras - Sob Paź 20, 2007 16:45
P>S znalazłem patent na to jak zmienić kierunek
gdy kreci sie w prawo poruszaj lewa reką to zmieni kierunek
a jak w lewo to prawa reka to zmieni kierunek w prawo
albo spójrz na prawy lub lewy dolny róg obrazka ;)
pistach - Nie Paź 21, 2007 13:26
tancerka kreci sie w prawo a cien jej nogi w lewo, ot co;)
kisia - Nie Paź 21, 2007 15:16
pistach napisał/a: | tancerka kreci sie w prawo a cien jej nogi w lewo, ot co;) | u mnie wszystko kręci się w prawo, ale już mi obojętne, nie bede robić z siebie pajaca i kręcic rękoma czy cokolwiek innego :P
Kalka - Nie Paź 21, 2007 20:48
U mnie bez problemu zmienia kierunek - a właściwie to może być tak że każde kolejne wejście na strone porusza ją losowo w jedną czy tam drugą stronę
kisia - Nie Paź 21, 2007 21:06
Cytat: | każde kolejne wejście na strone porusza ją losowo w jedną czy tam drugą stronę | to u mnie los pada zawsze na prawą stronę :rotfl:
katarzyna35k-ce - Pon Paź 22, 2007 10:07
eeeee bzdura
:kwasny:
Marzena - Pon Paź 22, 2007 20:27
szybko mrugajcie. a będzie miała dyskotekę :]
Gmeras - Pon Paź 22, 2007 21:40
kazdy ma swoje sposoby :P
|
|
|