|
|
dupiate forum
|
 |
Nasze miasto - Rekreacja w naszym miescie
Frycek - Pią Lis 12, 2004 22:06 Temat postu: Rekreacja w naszym miescie Gdzie wypoczywacie jakie miejsca polecacie na wypoczynek,relaks........
Polecam basen na ul. Warszawskiej :) oprocz basenu sa dwie wanny z hydromasazem oraz sauna.
W tym samym budynku takze silownia(bardzo przyjemna w sam raz dla Pań , ale panowie tez znajda cos dala siebie) oraz sala na zajecia z aerobiku i jego odmian
Asienka - Sob Lis 13, 2004 13:27
Jak gdzies juz pisałam lubie siłownie :D, a chodzedo takiej damskiej na Marzanki.
A wypoczywać lubie w ciepłe dni na lotnisku :)
madzia_madzik - Nie Maj 29, 2005 12:10
asienka widzę, że chodzisz tam gdzie ja się pomęczyć :P a na jakie godzinki?? :D ja tam jestem codziennie do soboty w okolicach godziny 18stej :) a co do innych miejsc rekreacji to w lecie kąpielisko leśne :)
of - Nie Maj 29, 2005 12:20
dzialka tesciowej, a ostatnio takze dzialka Frycka :rotfl:
powazniej... nie specjalnie ciagnie mnie nad wode... wole zabawy ladowe :) ... kluby, restauracje, znajomi...
Appo - Nie Maj 29, 2005 13:05
Park chopina, palmiarnia, biblioteka politechniki, stadion XXlecia, zwycięstwa,
w sumie... każde miejsce gdzie można trenować :D :P
madzia_madzik - Nie Maj 29, 2005 16:46
hmm Appo a co trenujesz ?? :P
Appo - Nie Maj 29, 2005 17:34
h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/rozmowy/viewtopic.php?t=1044&start=0
Le Parkour i XMA
Demmo - Nie Maj 29, 2005 21:43
he he.. pierwsze co pomyślałem sobie, że Appo lubi poczytać w bibliotece PolŚl, ale w sumie chyba najbardziej to podoba mu sie poręcz przy schodkach, mam rację? :hyhy:
Appo - Nie Maj 29, 2005 22:55
my skaczemy od 2 strony budynku ;)
of - Pon Maj 30, 2005 00:49
od drugiej strony jest wejscie do wydz MatFiz i dosc duzy taras... az takie ciekawe miejsce do hasania?
Demmo - Pon Maj 30, 2005 00:50
teraz im pewnie obrzydziłeś całą zabawę.. matfiz.. ble :zdegustowany:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
of - Pon Maj 30, 2005 00:52
eee... chyba nie hasaja w srodku? :rotfl:
Appo - Pon Maj 30, 2005 11:43
hehehe... w budynku po schodach ... wiecie ... schody GCH stanowią obiekt pożądania z 80% ekipy ;) ale niestety... :/
of - Pon Maj 30, 2005 15:27
mam pomysl... moja mama ma problemy z wnoszeniem zakupow na 4 pietro i nie zawsze moge jej pomoc... moze pohasacie w jakims zboznym celu do spozywczego i spowrotem? :) ludzie beda Wam wdzieczni, a Wy pokonacie nowe przeszkody :) jak dla mnie mozecie wchodzic piorunochronem... wazne zeby zakupy byly cale :rotfl:
a powazniej.... nie ma lepszego sposobu na spozytkowanie energii drzemiacej w mlodym ciele? :) upssss.... offtop... ;)
Appo - Pon Maj 30, 2005 16:08
hmmm.... tak offtopowo ... no jest ;) wiesz... imprezy, sex, mecze piłkarskie, picie, huligaństwo, rozboje itd. :P
Asienka - Pon Maj 30, 2005 18:37
madzia_madzik napisał/a: | asienka widzę, że chodzisz tam gdzie ja się pomęczyć a na jakie godzinki?? ja tam jestem codziennie do soboty w okolicach godziny 18stej a co do innych miejsc rekreacji to w lecie kąpielisko leśne |
ja ostatnio mam mniej czau na ta przyjemność ale jesli chodze to w tygodniu kołó 19 :)
of - Wto Maj 31, 2005 10:54
Appo napisał/a: | wiesz... imprezy, sex, mecze piłkarskie, picie, huligaństwo, rozboje itd. :P |
"najbardziej mnie wkurza dziś u mlodzieży, że już więcej do niej nie należę" :rotfl: :rotfl: ;)
cinque - Wto Maj 31, 2005 15:58
Asienka
Ooo! To ja Cie chyba z Marzanki cosik kojarze wlasnie...!
Aither - Wto Cze 29, 2010 13:03
WAKACJE !!!
Jak wiadomo nie każdy może sobie ot tak wyjechać więc trzeba jakoś czas organizować w mieście :) Jakie macie miejsca aby można było wypocząć i jakoś fajnie spędzić czas :)
Przyznaje że od czasu gdy otworzono radiostację to lubie tam bywać mimo iż lenistwo zagląda mi w oczy ;D a przecież nie mam daleko ;D
Pochwalcie się jakie macie rozrywkowe miejsca w naszym mieście ? :P
Harcerka - Wto Cze 29, 2010 17:19
Basen:)
no i ide zakupic rolki:)))) wtedy ten asfalcik wzdluz autostrady:)
Niedźwiedź - Wto Cze 29, 2010 20:16
jeżeli chodzi o rekreację na rowerze to znalazłem fajny blog h t t p;//roweremposilesii.blogspot, c o m/ :)
Aither - Sro Cze 30, 2010 12:03
słyszałam ze ten asfalcik w zdłuż autostrady to jakaś trasa rowerowa znaczy ze tamtendy można gdzieś dojechać... ale nie wiem gdzie, ktoś mi to mowił O_o aj skleroza ;/
Moja rekreacja to dom ;D wieczne sprzątanie albo radiostacja brakuje tam cienia jakby były tam wysokie drzewa albo coś to w tym upale można sobie tam posiedzieć :D
Niedźwiedź - Sro Cze 30, 2010 13:24
Aither, zależy gdzie chcesz dojechać :) od Sikornika możesz dojechać na żernicę, wilcze gardło, potem trochę bocznymi drogami można zwiedzić łany wielkie i kozłów :) polecam sobie przejrzeć trasę na zumi :) zdjęcia są dobrej jakości i można łatwo zaplanować wycieczkę :)
|
|
|