|
|
dupiate forum
|
 |
Lokale - Gdzie zostaniesz mile obsluzony??
Delfi - Wto Maj 09, 2006 13:34 Temat postu: Gdzie zostaniesz mile obsluzony?? No tak jest troche tych lokali w naszym miescie...A gdyby sie zastanowic gdzieby sie tu wybrac zeby zostac mile obsluzonym...zrelaksowac sie i nie wyjsc z paskudnym humorem bo kelner/ka miala zly dzien, w dodatku wylala na Ciebie piwo i jeszcze dorzucila kilka zlotych do rachunku :mad:
Asienka - Wto Maj 09, 2006 13:44
4 ART :) czasmi zdarzają sie wpadki jak zawsze :) ale nie narzekam
manexxl - Wto Maj 09, 2006 14:08
Cotton Club :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Delfi - Wto Maj 09, 2006 14:16
No w to nie wapie ze wielu panom podoba sie taka obsluga ale ja nie tego szukam:P
Mariusz - Wto Maj 09, 2006 14:18
A ja polecam CasaAustria ;) Zawsze - czy to kelner czy kelnerka - było fajnie. Szczególnie na forumowych spotkaniach, ale nie tylko.
A tak: w 4ART doliczyli mi do rachunku 2zł, ale kłócić się nie będę :P Obsługa tam jest bardzo fajna, ale mało roztargione kelnereczki :P Nadrabiają to urodą, więc ... jest na co popatrzeć :) Kobi, Max ... nie ma to jak stawianie jak najdalej szklanek tak by się odpowiednio ... :P A nieważne :P
kobi - Wto Maj 09, 2006 14:41
Mariusz napisał/a: | A nieważne |
Ciii... bo się wyda ;)
Mariusz napisał/a: | polecam CasaAustria |
Dokładnie :) Pani Agnieszka to mój typ na najlepszą kelnerkę - po prostu mistrzostwo świata :)
Całkiem przyzwoicie było jeszcze w Chacie Polaka - polecam :)
trunks - Wto Maj 09, 2006 15:05
manexxl napisał/a: | Cotton Club |
lub Queens ;).
A tak serio o w wiekszosci knajp jest dobra obsluga...
Delfi - Wto Maj 09, 2006 15:16
Nie dalej jak wczoraj bylam w pewniej pizzeri w prawdzie w Knurowe :D ale jednak gdzie kelnerka podaje niedolane piwo w dodatku z sokiem za ktory oczywiscie sie placi :] talerz z jedzeniem podaje do reki a prosze, dziekuje to zapomnij ze takie slowa uslyszysz...
Gmeras - Wto Maj 09, 2006 15:17
zgadzam sie CasaAustria
Delfi - Wto Maj 09, 2006 15:29
Gmeras napisał/a: | zgadzam sie CasaAustria |
Swego czasu chodzilam tam na herbate z rumem ale bylo to jakis czas temu wtedy mnie to miejsce nie powalilo na kolana :)
p4cz3k - Wto Maj 09, 2006 15:55
hmmm pytanie czy dobrze ze nam sie podobalo...czy dobrze...czyli zgodnie z zasadami etykiety :]
Delfi - Wto Maj 09, 2006 16:01
chodzi o ogolne dobre wrazenie...te dwie rzeczy sie na nie skladaja :]
kisia - Wto Maj 09, 2006 16:06
Delfi, przejżyj sobie cały dział "Polecamy", a sie tego dowiesz.
Bez sensu jest ten temat, jedni poleca jakiś lokal inni go odradzą i wszystko co juz zostało napissane w tym dziale bedzie sie tu powtarzac. Przecież kelnerka która obleje kogoś czymkolwiek (dlaczego akurat kelnerka a nie kelner :?: :zdegustowany: ), nie robi tego codziennie, a zły humor może trafic się każdemu, nawet obsłudze w ekskluzywnym lokalu
Delfi - Wto Maj 09, 2006 16:10
napisalam kelner/ka skoro wedlug Ciebie jest bez sensu nie musisz wyrazac swojego zdania...proste:)
p4cz3k - Wto Maj 09, 2006 16:10
wiesz, podanie piwa to nei problem...kawy czy soczku tez nie :), ale gdy np przy stole siedzi 20 osob...ktore zamawiaja pelen zestaw obiadowy...i pojawiaja sie nakrycia na stole...a ty dostajesz lyzeczki w papierowej serwetce...bo kelner nie do konca potrafi sobie poradzic z rozlozeniem tego...czy tez cokolwiek innego ...
jesli chodzi o dobre obsluzenie...to raz zdazylo mi sie jesc obiad w spichlerzu...wszystko podane i przygotowane wrecz nienagannie...nie wiem gdzie szkola tych kelnerow...ale naprawde swietnie...
a jesli chodzi o przyjemnie...i milo...to w zasadzie w 4arcie...w dawnym oriencie mozna bylo pogadac z barmanem...po pewnym czasie juz wiedzial w chwili gdy wchodzilem co bede zamawial :)
w sfinksie sie spisuja...w euro pubie tez...
a i tak najlepiej zawsze mnie obslugiwano w totu :] ale ja tam mam male znajomosci :P (no dobra mialem :P)
kisia - Wto Maj 09, 2006 16:27
Cytat: | napisalam kelner/ka |
tak sory tego nie zauważyłam
Delfi napisał/a: | nie musisz wyrazac swojego zdania |
akurat m.in. moim zadaniem jest by tematy sie nie powtarzały i bede wyrażać swoje zdanie jeżeli coś mi się nie podoba :P Cytat: | jesli chodzi o dobre obsluzenie...to raz zdazylo mi sie jesc obiad w spichlerzu...wszystko podane i przygotowane wrecz nienagannie...nie wiem gdzie szkola tych kelnerow...ale naprawde swietnie... |
kelnerzy że Spichleża ( napewno jeden) sa po szkole gastronomicznej na ul. Kozielskiej :D
p4cz3k - Wto Maj 09, 2006 16:53
Cytat: |
kelnerzy że Spichleża ( napewno jeden) sa po szkole gastronomicznej na ul. Kozielskiej :D |
Kisiu nie wiem...po jakiej...ale naprawde zadziwila mnie gracja z jaka poruszali sie pomiedzy spozywajacym dania...jak blyskawicznie podmieniali talerze..i zastawy...sztucce...wszystko...magia... O_o
Magdzik - Czw Maj 11, 2006 22:47
A mi tam sie podobaja panowie w Piwiarnii:D no...teraz to juz jeden:) bylo dwóch :) mili, sympatyczni, obrotnii...a jacy przystojni;)
Major - Czw Maj 11, 2006 23:17
Magdzik napisał/a: | Piwiarnii |
A gdzie to jest?
trunks - Czw Maj 11, 2006 23:48
Major - Piwiarnia Warki koło rynku. Polecam - fajny lokal
kiju - Pią Maj 12, 2006 15:20
Pizzeria Dominium na rynku, milo szybko i co najwazniejsze kelnerki nie przeszkadzaly w rozmowie w czasie podawania posilkow
p4cz3k - Pią Maj 12, 2006 17:19
oj nie...ta pizzeria odpada...w ostatnia sobote kolo 22 chcielismy cos zjesc ze znajomymi...i czekalismy az ktos do nas podejdzie chyba z 20 minut...i nie zeby bylo duzo ludzi...poprostu nas olano :]
ale ogolnie mam mile wspomnienia z dominium...ta sama pizzernia jest na kasprowym...nie ma to jak ciepla pizza gdy na dworze - xx stopni :]
kiju - Pią Maj 12, 2006 18:00
nie no ja bylem w godzinach poludniowych jakos 13 chyba i bylem zadowolony moze zalezy ktora kelnerka:)
Asienka - Nie Maj 14, 2006 13:45
trunks napisał/a: | Major - Piwiarnia Warki koło rynku. Polecam - fajny lokal |
to tam gdzie był EX LEMON ??
ale ja nie lubie Warki :|
Magdzik - Nie Maj 14, 2006 22:42
tak, tam gdzie byl eX lemon :D Piwiarnia jest w deche :D i piwo litrowe jest :P i fajna muzyka:)
trunks - Nie Maj 14, 2006 23:38
Asienka napisał/a: | ale ja nie lubie Warki |
ale tam też mają żywca i heinekena :)
Magdzik napisał/a: | i piwo litrowe jest |
jest, ale ja wole 0.5l, bo z litrowego to potem pod koniec juz bez gazu jest
Asienka - Pon Maj 15, 2006 07:47
trunks napisał/a: | heinekena |
to chyba jedna k pojde zobaczyć :D
p4cz3k - Pon Maj 15, 2006 11:51
trunks napisał/a: | jest, ale ja wole 0.5l, bo z litrowego to potem pod koniec juz bez gazu jest |
nie spotkalem sie z takim problemem :] chyba za szybko zmieniam kufle ;]
trunks - Pon Maj 15, 2006 15:00
p4cz3k napisał/a: | chyba za szybko zmieniam kufle ;] |
no chyba ze tak :), ale ja nie lubie w pubie szybko pic, bo przychodze bardziej posiedziec nic pic :oczami:
dadeck - Sob Maj 27, 2006 16:31
Jesli zas chodzi o miejsce bezalkoholowe z mila obsluga to zdecydowanie podoba mi sie Herbaciarnia niedaleko GCH'a.
Bardzo mily Pan obsluguje, tylko gdy jest ruch to trzeba czekac dlugo.
W zamian bardzo mile pomieszczenia (zdejmowanie bucikow, elganckie dywaniki, poducha i spac)
Fajka wodna, herbatka oraz cos co utrzymuje tamtejszy klimat: zapach i muzyka.
alessia27 - Sob Gru 09, 2006 10:51
kelnerzy ze spichlerza so po gastronomiku !!!
alessia27 - Sob Gru 09, 2006 10:53
Restauracja UNO to najgorsze co mogla sie przydarzyc w Gliwicach !!!
Stare jedzenie ktora skacze z talerzy na talerz.Pracownicy bez wolnego za to z bardzo marna wyplata.Ciagle darmowe dopomozki a kierownik kasuje grube pieniadze na koszt kelnerow. OCHYDA :dobani:
|
|
|