|
|
dupiate forum
|
 |
Świat Mężczyzn - Femme Fatale
Szamanka - Wto Mar 07, 2006 17:48 Temat postu: Femme Fatale Chcialabym sie dowiedziec od naszych Panow, jak kojarzy sie Wam taka kobieta....dlaczego ma taka nazwe, jak wyglada i kim jest? :D
Czy faktycznie nalezy jej sie obawiac, czy raczej podziwiac?
Dorothea - Wto Mar 07, 2006 17:50
Szamanka, buahah dobry temacik :ok: , poczekajmy na wypowiedzi naszych macho
kisia - Wto Mar 07, 2006 17:51
ooo ciekawy temat :)
Dla tych którzy nie wiedzą
femme fatale fr. [wym. fam fatal], kobieta łamiąca serce, karierę, życie mężczyzny, przynosząca zgubę, sprowadzająca nieszczęście,
:hyhy:
Dorothea - Wto Mar 07, 2006 17:52
kisia napisał/a: | sprowadzająca nieszczęście, |
A tam ......., nieszczescie odrazu :D
Szamanka - Wto Mar 07, 2006 17:52
kisia, :krzeslem: :krzeslem:, dlaczego tak krytycznie? :hyhy:
Major - Wto Mar 07, 2006 19:05
We wrześniu poznałem prawdziwą Femme Fatale. Była to kobieta o której był artykuł w CKM. Troche się na ten temat nasłuchałem :)
Szaganka - Wto Mar 07, 2006 19:09
nie znam francuskiego..... :/ Jak jest po francusku mężczyzna? :niepewny:
bo ja spotykam ostatnio samych takich FATALE :(
praz - Wto Mar 07, 2006 19:18
Szaganka napisał/a: | Jak jest po francusku mężczyzna? :niepewny: |
un homme a z fatalny to un homme fatal
Szaganka - Wto Mar 07, 2006 19:23
no to muszę zmienić opis na GG dla pewnego nika.....
un homme fatal
też ładnie :/
kisia - Wto Mar 07, 2006 20:05
Szamanka, nie bij, przeciez taka jest femme fatale
jasiu101 - Wto Mar 07, 2006 20:15
Szamanka napisał/a: | Chcialabym sie dowiedziec od naszych Panow | ale zaden pan nie wypowiedzial sie na ten temat :p jak narazie same kobiety :P hehe a moje zdanie ... :P
Dorotka - Wto Mar 07, 2006 20:18
jasiu101 napisał/a: | ale zaden pan nie wypowiedzial sie na ten temat :p jak narazie same kobiety | ale to chyba żadna nowość :rotfl: wszytskie tematy najpierw obsiadają dziewczyny, potem się dopiero panowie nieśmiało włączają ;)
jasiu101 - Wto Mar 07, 2006 20:19
To ja se poczekam az kilka osob z mojej plci sie wypowie :P nie lubie pierwszym byc :P
Szaganka - Wto Mar 07, 2006 20:30
jasiu101 napisał/a: | nie lubie pierwszym byc :P |
oj jasiu101, nie wiesz co dobre :rotfl: :rotfl: :rotfl: lol
p4cz3k - Wto Mar 07, 2006 20:38
kisia napisał/a: | kobieta łamiąca serce, karierę, życie mężczyzny, przynosząca zgubę, sprowadzająca nieszczęście, |
jesli chodzi o moje zdanie na temat Femme Fatale...to chyba tylko i wylacznie jedno przychodzi mi do glowy...istota ktora wysysa z mezczyzny wszelkie sily vitalne...przeciez z nieszczesciem mozna sobie poradzic? kariera nie zajc nei ucieknie...zycie? jak mozna zlamac zycie?
czyli w zasadzie wszystko sprowadza sie do zguba...facet pozbawiony sil vitalnych jest zgubiony...jedyne co robi to mysli o tej istocie...pochlania to jego caly czas...a ze jestesmy ta slabsza rasa...wiec zaczyna sie ciag przyczynowo skutkowy...nie spimy tylko rozmyslamy o tej "jedynej" (przynajmniej tak nam sie wydaje) ...zatracamy sie...przestajemy pracowac...albo staramy sie wszystko podpozadkowac...co prowadzi do konca kariery...a nastepnie do nieszczescia...niektorzy wowczas sie zalamuja..i tak ich zycie dobiega konca...
nie ma chyba kobiety ktora sama o sobie mogla by powiedziec ze jest femme fatale...to my mezczyzni...w swej chorej swiadomosci tworzymy wizerunek takiej istoty (przeciez nie nazwe tego wytworu wyobrazni kobieta;p)...i zwykla kolezanka z pracy czy ze szkoly moze sie stac dla nas femme fatale...
Szamanka - Wto Mar 07, 2006 21:02
:D Zawsze podobnie myslalam, ze FemmeFatale, to tak naprawde nie " kobieta fatalna", ktora potrafi niszczyc zycie( zawodowe, prywatne), to kobieta namietna :hyhy:, to taka kobieta o ktorej...jak napisal p4cz3k,
I to wlasnie w pewnym sensie, moze sie sprowadzac do natloku spraw jakie potem na drodze sie spotyka
trunks - Wto Mar 07, 2006 23:08
to tylko termin wymyslony przez slabych psychicznie gosci, którzy zostali porzuceni przez kobiete.
Titanic - Sro Mar 08, 2006 00:38
Za włosy i zaciągnąć do jaskini...
(jak z każdą kobietą)
:D
Dorotka - Sro Mar 08, 2006 07:57
Titanic, :przestraszony: jak romantycznie ;) :rotfl:
Szamanka - Sro Mar 08, 2006 13:42
Titanic, w jaskini mieszkasz? :przestraszony: , czlekiem epoki kamienia lupanego jestes :orany: ?
Tobi - Sro Mar 08, 2006 20:49
Szamanka, w każdym z nas jest jakiś pierwiastek jaskiniowca ;)
Titanic - Sro Mar 08, 2006 22:36
Dorotka napisał/a: | Titanic, :przestraszony: jak romantycznie ;) :rotfl: |
Romantyczni przegrywają...
Szamanka napisał/a: | Titanic, w jaskini mieszkasz? |
Moze nie w jaskini ale w stajni Augiasza...
:D
asik - Czw Mar 09, 2006 08:37
p4cz3k napisał/a: | i zwykla kolezanka z pracy czy ze szkoly moze sie stac dla nas femme fatale... |
albo koleżanka z forum :P :)
p4cz3k - Czw Mar 09, 2006 09:39
asik napisał/a: | albo koleżanka z forum |
nom :D
Dana - Czw Mar 09, 2006 10:02
p4cz3k napisał/a: | nie ma chyba kobiety ktora sama o sobie mogla by powiedziec ze jest femme fatale...to my mezczyzni...w swej chorej swiadomosci tworzymy wizerunek takiej istoty |
Fajnie tak zajmować miejsce w myślach mężczyzny - tych zdrowych myslach :P
zgadzam sie ,ze kobieta sama o sobie nie moze powiedzieć femme fatale ,gdyby tak było to znaczyłoby ,ze z premedytacja kusi na zatracenie ,zalicza a na ścianie robi kreseczki tych straceńców i poza kreseczkami tak właściwie nic nie miałaby - gdzie to ciepełko od mężczyzny które jest potrzebne na złe dni i dobre aby rozkwitało w naszych sercach tymi wszystkimi kwiatami życia do których zlatuja motyle cieszace oko i dające sens istnienia :]
asik - Pon Mar 13, 2006 17:51
Dana napisał/a: | Fajnie tak zajmować miejsce w myślach mężczyzny - tych zdrowych myslach |
oj fajnie fajnie:)
Yeti - Pon Cze 05, 2006 14:50
trunks napisał/a: | to tylko termin wymyslony przez slabych psychicznie gosci, którzy zostali porzuceni przez kobiete. |
trunks, twardzielu!... Żeby Cię jeszcze jakaś pani nie przeczołgała emocjonalnie!... Nie mów "hop"!... ;)
Dorothea napisał/a: | poczekajmy na wypowiedzi naszych macho |
Macho, to nie ja, ale czy też mógłbym wtrącić swoje trzy grosze?... Dziękuję! :]
Z określeniem "femme fatale" mam od pewnego czasu skojarzenia łagodniejsze od tych wizerunków znanych z literatury, czy kina,... skojarzenia bardzo osobiste, i zapewne krzywdzące osóbkę, z którą dla mnie sie wiążą...
Szamanka napisał/a: | jak wyglada i kim jest? |
Wygląda oczywiście bardzo ładnie,... przyciaga uwagę, wzbudza pożądanie, a swoim zachowaniem, sposobem bycia, gestami, ale i konkretnym działaniem, potrafi doprowadzić myśli i uczucia swojej ofiary do granic obłędu... Można powiedzieć, że po prostu - kobieta!... Taaaak!... Więc dlaczego "fatale"?...
kisia napisał/a: | kobieta łamiąca serce, karierę, życie mężczyzny, przynosząca zgubę, sprowadzająca nieszczęście, |
Jak dla mnie, to wystarczy to pierwsze!... ?amiąca serce,... ale świadomie i z premedytacją, podczas gdy sama jedynie dobrze się bawi, widząc, że osiaga swój cel...
Zniszczenie facetowi życia w warstwie czy to prywatnej, czy zawodowej, czy finansowej, nie musi mieć miejsca w rzeczywistości, ale z pewnością jest realnym zagrożeniem związanym ze stanem psychiki, do jakiego został doprowadzony.
trunks, masz rację... tyle, że każdy może się okazać tym słabym gościem... gdy trafi na swoją famme fatale...
voyteck - Pon Cze 05, 2006 19:18
Major napisał/a: | We wrześniu poznałem prawdziwą Femme Fatale. Była to kobieta o której był artykuł w CKM. Troche się na ten temat nasłuchałem |
Hmm ..... Ciekawe osoby poznajesz :P
trunks napisał/a: | to tylko termin wymyslony przez slabych psychicznie gosci, którzy zostali porzuceni przez kobiete. |
Może i racja , ale chyba każdy sobie wkręca to co chce
p4cz3k napisał/a: | nie ma chyba kobiety ktora sama o sobie mogla by powiedziec ze jest femme fatale...to my mezczyzni...w swej chorej swiadomosci tworzymy wizerunek takiej istoty (przeciez nie nazwe tego wytworu wyobrazni kobieta;p)...i zwykla kolezanka z pracy czy ze szkoly moze sie stac dla nas femme fatale... |
Właśnie to chyba jest najlepsze określenie Femme Fatale
Mariusz - Pon Cze 05, 2006 19:41 Temat postu: Re: Femme Fatale
Szamanka napisał/a: | Chcialabym sie dowiedziec od naszych Panow, jak kojarzy sie Wam taka kobieta....dlaczego ma taka nazwe, jak wyglada i kim jest? :D |
Zaiste jest to, że w tematach "między meżczyznami" więcej piszą kobiety niż mężczyźni :D
Szamanka - Wto Cze 06, 2006 10:58
Yeti, napisal Cytat: | tyle, że każdy może się okazać tym słabym gościem... gdy trafi na swoją famme fatale... | ..czy moral opowiesci taki, ze kazda z nas...kobietek, ma cos w sobie z tej " strasznej baby" :niepewny:
Yeti - Wto Cze 06, 2006 12:08
Szamanka napisał/a: | ..czy moral opowiesci taki, ze kazda z nas...kobietek, ma cos w sobie z tej " strasznej baby" |
A toż ona wcale nie taka straszna!... Wręcz przeciwnie! :P
Straszne bywają tylko konsekwencje wpadki faceta w jej sidła ;)
Szamanko, myślę, że odpowiedź na twoje pytanie brzmi jednak: "NIE!". :)
Nie każda z kobiet jest w stanie taką rolę odegrać... niektóre, bo nie mają tego "czegoś" w oczach, a niektóre, bo zbyt litościwe...
... ale chyba każdy (albo prawie każdy) fecet jest, przy sprzyjających warunkach, gotów się pogrążyć...
... gdyby ćma miała jedną setną mózgu, co przeciętny dorosły mężczyzna, to z pewnością wszelkie płomienie omijałaby z daleka,... a my, mężczyźni... eeeeech!.... :mur: :mur: :mur:
Szamanka - Pon Paź 16, 2006 21:35
Przypomnialy mi sie slowa pewnej piosenki
"....Nie moge w nocy zasnac krece sie i wierce wypity drink rozsadza moje serce mysle o kobiecie ktora dzisiaj widzialem kazdy by zachwycil sie jej powabnym cialem....
Ja kobieta fatalna uwiodlam go ja kobieta fatalna opetalam go ja kobieta fatalna mecze go we snie ja kobieta fatalna...."
Yeti - Wto Paź 17, 2006 20:13
A ja o pewnej famme fatale
śnię noc w noc,... stale!...
i myslę zuchwale!
ale...
kiedy ją czasem spotykam,
o własne słowa się potykam,
które mych pragnień nie wyrażają,
lecz w gardle ciężarem się stają,...
bełkotem,...
a ciało me spływa potem...
Ukradkiem szukają drżące me dłonie
podstępnej okazji, by trafić do niej...
Czuję jak tracę grunt pod nogami,
a chciałbym stać przy niej godzinami!
Pieszcząc oczami jej twarz i szyję,
w marzeniach dotykam to, co się kryje
przed wzrokiem moim pod jej odzieniem.
... i cały się staję wielkim pragnieniem.
... i pozostaje mi wtedy mieć nadzieję,
że Pani ta się ze mnie nie śmieje...
Yeti - Sob Gru 02, 2006 16:16
Dla niej to tylko rozrywka, zabawa,
Sposób na złego nastroju pozbycie...
A dla mnie, to najważniejsza sprawa,
Tak ważna, jak całe życie...
Dla niej na chandrę sposobem bywam.
A dla mnie... myśl o niej serce mi skleja,
Chociaż je najpierw na strzępy rozrywa!
Na przemian się rodzi i ginie nadzieja...
Jestem kimś takim, co w razie kłopotów
Wysłucha, rozbawi, dnia szarość umili,
A ja życie swoje bym oddać był gotów
Dla jeszcze jednej wspólnej z nią chwili...
Lecz wiem, ona skrzywdzić nie chce mnie wcale,
Bo bardzo jest kochana, ta moja... femme fatale.
darkenstein - Nie Gru 03, 2006 01:14
;) fajnie sie to czyta.
Yeti - Nie Gru 03, 2006 11:50
W zupełnie innym temacie:
Harnaś napisał/a: | Pozdrawiam wszystkich którzy ten temat z zycia znaja
A resztę nieświadomców pozdrawiam - szczęście mają
Tymczasem mysl mą kończę i już nie rozpisuje
Bo nie wie ten kto nie jadł jak czarny chleb smakuje |
... ale tutaj te słowa wykorzystuję i wstawiam, jakby moimi były :)
darkenstein - Pon Gru 04, 2006 00:33
Yeti napisał/a: | Bo nie wie ten kto nie jadł jak czarny chleb smakuje |
poszalało by sie z taka czarnulka :P
Yeti - Pon Gru 04, 2006 13:35
darkenstein napisał/a: | poszalało by sie z taka czarnulka |
darkenstein, bo Ty jesteś macho,
...i to za Tobą kobiety płaczą!
A ja macho nie będę, ani nie byłem,
... wiec się pogrążyłem!... :mur:
Mam pomysł taki: Może się ze mną zamień? :niepewny:
... trafiłaby kosa na kamień!...
Chodzi mi raczej o uczuć i relacji zamianę,
a nie, by dawać Ci adres mojej Ukochanej!
Ona femme fatale dla mnie, lecz ja jej źle nie życzę!
Wystarczy, że ja z rozpaczy, gdy nikt nie widzi, ryczę! :rozpacz: :zawstydzony: ;)
betina - Pon Gru 04, 2006 17:09
:) Mądry facet jesteś Yeti, miło czytać Twoje posty
Yeti - Wto Gru 05, 2006 08:06
betina napisał/a: | Mądry facet jesteś |
Jak to na "mędrca" przystało,
mam grube okulary, wąs, brodę,... palę fajkę,
mam wielką bibliotekę i Woody Allena ciało...
A może chcielibyście... jakąś inną bajkę?... :P
Przepraszam Władzę! Wiem, że to było
offtopikiem, jakiego robić nie chcę!
Ale tak miło mi się zrobiło,...
gdy ktoś moje ego łechce! :zawstydzony:
Gdy jakoś w tym temacie
niewielu już - poza mną - pisze,
to chyba żalu nie macie,
że choć tak przerywam ciszę?... ;)
betina droga/drogi, ja jestem jaki jestem!
Za to twoje słowa - są... bardzo miłym gestem! :padam:
betina - Sob Gru 09, 2006 10:54
Hej "Medrcu" - nie spotkałem, ale zawsze zazdrosciłem tym, którzy dobrze piszą, a Ty masz talent i chyba o tym wiesz :) zazdroszczę Ci i tyle
kisia - Sob Gru 09, 2006 13:40
a teraz proponuję powrót do tematu :krzeslem: :D
Yeti - Sob Gru 09, 2006 16:08
... choć starałem się niemało
i tak mi się oberwało!... :zawstydzony:
Wybacz mi, Kisiu, to offtopikowanie!
Ja twe skarcenie z pokorą przyjmuję!
w końcu zasłużyłem na nie!...
... lecz gdy Ci się przyjrzeć próbuję,
to czuję w kościach - i chyba mnie zrozumiesz,
że niezłą femme fatale Ty też bywać umiesz! :P
Więc żebym ja nie musiał tu offtopików już wkładać,
opisz Ty, jak potrafisz mężczyzn uwodzić, a potem... zjadać? :przestraszony:
-------------------------
betina, dzięki! :padam:
kisia - Sob Gru 09, 2006 18:46
Yeti napisał/a: | opisz Ty, jak potrafisz mężczyzn uwodzić, a potem... zjadać? |
jak wiesz nie jem mięsa więc nie zjadam ;)
a jak uwodze ? skutecznie ;) :P :oblicze:
Aither - Pią Gru 29, 2006 18:46
hehehehe faceci sie boja takich kobiet :) co tu duzo ukrywac :D :evil:
Yeti - Sob Gru 30, 2006 10:12
Aither napisał/a: | hehehehe faceci sie boja takich kobiet co tu duzo ukrywac |
... w końcu nikt nie lubi być w trąbę puszczany... ;) Ale to niezupełnie tak jest!... :]
Aither, femme fatale, to dla faceta swego rodzaju bogini,... być może o niezbyt miłosiernym serduszku, ale jednak bogini!...
... czasem jednak się zdarza, że jakiemuś wrednemu babsku śni się ten blask i myśli, że jak ona potrafi być wredna, to zaraz za femme fatale "robić" może... Niedoczekanie takiej!... i to takich kobiet faceci się obawiają najbardziej :P
Jeśli ktoś pamięta bajki z dzieciństwa, to niechaj sobie przypomni np. postać macochy Kopciuszka, albo żony rybaka, co złotą rybkę zlowił!... To nie są femme fatale!... To po prostu wredne babska, jakich i dzisiaj nie brakuje!...
... a femme fatale?... też bywają!... i nawet, jeśli to nie są aniołki, to zawsze to jest ktoś, którego klasę się dostrzega nawet na odległość!...
Ja dla swojej femme fatale jestem pełen podziwu, uwielbienia i zawsze będę gotów nie tylko dłonie jej całować, ale i stopy!... i wszystko, co po drodze!... :P
cinque - Sob Gru 30, 2006 12:47
bogini powiadasz...
uwodzi i kusi nieodpartym urokiem, a następnie doprowadza do złamania życia mężczyzny...
vide syreny Odysa - kuszącym śpiewem wciągały przepływających żeglarzy w niebezpieczne miejsca i z utopionych wysysały krew...
:P nie ma to jak sobie dobrze wybrać boginię ;)
Yeti - Nie Gru 31, 2006 11:56
cinque napisał/a: | bogini powiadasz...
uwodzi i kusi nieodpartym urokiem... |
Dokładnie tak, cinque, właśnie tak, dokładnie!...
Ona pstryknie palcem, a facet do stóp jej padnie!...
Cytat: | a następnie doprowadza do złamania życia mężczyzny... |
Czasem nawet ona tego robić nie musi,
a facet sam się pogrąża, własnym życiem dusi...
cinque napisał/a: | nie ma to jak sobie dobrze wybrać boginię |
Nie każda czarodziejka bywa tą... dobrą wróżką!
Nie każda, co czar rzuca, miewa dobre serduszko!
Nie każdy zaczarowany źródło czarów wybiera!...
Palcem ktoś na mnie pstryknął...
............................................ ... i już nie wiem, czy się pozbieram!
Coyote - Nie Kwi 22, 2007 09:40
Yeti napisał/a: | Nie każda czarodziejka bywa tą... dobrą wróżką!
Nie każda, co czar rzuca, miewa dobre serduszko!
Nie każdy zaczarowany źródło czarów wybiera!...
Palcem ktoś na mnie pstryknął...
............................................ ... i już nie wiem, czy się pozbieram! |
Święta racja :) Panowie- może więć jednak warto zwrócić uwagę na "szare myszki" ? ^^
A nie ciagle na sex-bomby, które są jak bomby- kiedyś wybuchną :)
kisia - Nie Kwi 22, 2007 11:54
DAGFEN napisał/a: | może więć jednak warto zwrócić uwagę na "szare myszki" ? ^^
A nie ciagle na sex-bomby, które są jak bomby- kiedyś wybuchną :) |
dla Ciebie może być szarą myszka, dla kogoś innego czarodziejką :)
Revenge - Pon Kwi 23, 2007 20:30
Nie lubie takich kobiet :D prowadza one do zniszczenia meszczyzny a pamietajmy "KOBIETA TO ZDEFORMOWANY FACET" I KONIEC :D
HELGA - Pon Kwi 23, 2007 21:08
Boicie sie, ze to one wykorzystaja, zniszczą, taka kobieta nie jest zawygodna ;)
Coyote - Pon Kwi 23, 2007 21:14
HELGA napisał/a: | Boicie sie, ze to one wykorzystaja, zniszczą, taka kobieta nie jest zawygodna |
Roznie to bywa. Taz facet, kobietę zniszczy- raz kobieta- faceta.
Chyba, że sie ma silną wole to nic człowieka nie załatwi ^^
kisia - Wto Kwi 24, 2007 01:21
DAGFEN napisał/a: | Chyba, że sie ma silną wole to nic człowieka nie załatwi |
na faceta zawsze znajdzie się sposób ;) :oblicze: Revenge napisał/a: | prowadza one do zniszczenia meszczyzny | no cóż słabsi muszą odpaść ;) :evil:
Coyote - Wto Kwi 24, 2007 08:41
kisia napisał/a: | na faceta zawsze znajdzie się sposób |
Taa ? Skąd ta pewność :przestraszony: A jak to Ty wpadniesz w sidła faceta ? :hyhy: i stracisz głowe... :hyhy:
Szamanka - Pią Wrz 21, 2007 17:30
Zastanawiam sie czy taka " kobieta fatalna-femmefatale"-to kobieta o wielu twarzach? Czy jest matka, zona, kochanka a jednoczesnie nosi przed soba swoje lusterko prawdy?
Pewnie tez posiada wiele zainteresowan, czyta gazete, gotuje i nosi przy tym fartuszek a jednoczesnie swoim urokiem doprowadza mezczyzn do upadku.
Thot93 - Czw Paź 04, 2007 10:14
Szamanka napisał/a: | Zastanawiam sie czy taka " kobieta fatalna-femmefatale"-to kobieta o wielu twarzach? Czy jest matka, zona, kochanka a jednoczesnie nosi przed soba swoje lusterko prawdy?
Pewnie tez posiada wiele zainteresowan, czyta gazete, gotuje i nosi przy tym fartuszek a jednoczesnie swoim urokiem doprowadza mezczyzn do upadku. |
może po prostu przyjmuje różne role tak, by się w nich dobrze czuć?
a kiedy tak się czuje, na każdej płaszczyźnie, działa skuteczniej.
Thot93 - Czw Paź 04, 2007 10:15
A w ogóle to czy nie jest tak, że femme fatale odchodzi do przeszłości, jak niegdyś dandys? Teraz zastępuje ją nowoczesna i równie silna biznes-woman :P
Yeti - Czw Paź 11, 2007 19:25
Szamanka napisał/a: | Zastanawiam sie czy taka " kobieta fatalna-femmefatale"-to kobieta o wielu twarzach? | No jasne!... :oczami:
Thot93 napisał/a: | A w ogóle to czy nie jest tak, że femme fatale odchodzi do przeszłości... (?) |
W moim odczuciu, zdecydowanie NIE!... :)
Jagoda - Pią Paź 12, 2007 10:47
dandysow nie ma? :szok: wystarczy przejsc pasazem jakiegokolwiek hipermarketu a mozna zobaczyc jak kwitną :P
Thot93 - Pią Paź 12, 2007 22:05
Jagoda napisał/a: | wystarczy przejsc pasazem jakiegokolwiek hipermarketu a mozna zobaczyc jak kwitną :P |
Prawdziwy dandy w życiu nie poszedłby do takiego miejsca jak hipermarket! :P
Yeti - Sob Paź 13, 2007 08:42
Thot93 napisał/a: | Prawdziwy dandy w życiu nie poszedłby do takiego miejsca jak hipermarket! | Ten sprzed stu lat tam nie chodził, ale to chyba z innych powodów ;)
...a czy prawdziwa femme fatale może czasem chodzić w jeansach? :niepewny:
Ja tam nie mam, co do tego, wątpliwości :P
betina - Pon Paź 22, 2007 17:57
ja tez :P
Jacek_s - Sob Gru 01, 2007 16:52
z ciekawosci zapytam mial ktorys zwas do czynia z taka kobieta ?
Appo - Nie Gru 02, 2007 01:09
Oj ja miałem ;) Chorowałem na nią przez naprawdę ładny okres czasu ;) Doprowadzała poprostu do palpitacji moje wewnętrzne zasady i postanowienia, aż pewnego dnia sama znikła z mojego życia... Jednak przyjemność, uczucia i przede wszystkim wiedza i doświadczenie jakie dzięki niej uzyskałem ... dzisiaj są dla mnie bezcenne ;) - Pomimo tego, że jak ostatnio ją widziałem to znowu włączała się opcja APPO-BRAIN-OFF ;) ... W sumie, życzę każdemu facetowi tak śmiesznego, a jednocześnie ciekawego doświadczenia ;)
darkenstein - Pią Lut 29, 2008 02:01
exit
babula - Pią Lut 29, 2008 05:17
:D :D :D :P
Szamanka - Pon Wrz 14, 2009 17:03
..i po co to komu?
nie umiecie odroznic takiej kobiety od innej?
co robi, ze tak w glowie zawraca ( i nie tylko :hyhy: :hyhy: ) ?
|
|
|