dupiate forum

Forum - Reporterzy i Fotoreporterzy.....

Frycek - Sob Cze 18, 2005 07:26
Temat postu: Reporterzy i Fotoreporterzy.....
Forum Gliwice, poszukuje osob ,ktore pisaly by artykuly na strone glowna a takze robily zdjecia.
Reporter forum bylby odpowiedzalny za pisasnie artykulow o ciekawych wydarzeniach w naszym miescie badz powiecie. Informacje te byly by publikowane na stronie glownej portalu.

Fotoreporter - bylby odpowiedzialny za dostarczanie zdjec do galleri a takze za pisanie artykulow i opatrzenie ich jednym zdjeciem.

Zalozenie jest takie abysmy sami pisali artykuly a nie korzystali z zasobow innych mediow.

Jesli ktos bylby zainteresowany taka funkcja prosze o pw badz e-maila mariusz@forumgliwice, c o m

Wymagania:
- zangażowanie
- znajomoscie j.polskiego i ortografi ( w stopniu aby mozna bylo to czytac )
- umiejestosci poszukiwania tematow

Jesli chcesz sie sprawdzic , interesujesz sie Gliwicami , umiesz szukac tematow....ta "praca" jest dla ciebie

Za prace ta nie przewiduje sie wynagrodzenia w postaci pensji.

frohike - Sob Cze 18, 2005 11:00

ciekawe czy znajda sie jacys zapalency
Aither - Sob Cze 18, 2005 11:01

Watpie.
frohike - Sob Cze 18, 2005 11:19

ja ortografii nie znam wiec odpadam
Aither - Sob Cze 18, 2005 11:20

A ja nie chce sie juz w to bawic.
truten - Sob Cze 18, 2005 13:42

A może artykuły na różne tematy , no chyba że ktoś z nas by był świadkiem czegoś na gorąco.

I żeby była możliwość komentowania tych artykułów.

Aither - Sob Cze 18, 2005 13:46

problem w tym ze nie ma o czym pisac... a pisac o niczym to tez nie ma sensu
truten - Sob Cze 18, 2005 13:49

Dlaczego nie ma o czym pisać ???

Powiedz co Ciebie interesuje , intryguje jakich informacji na codzień szukasz , w czym czujesz się dobra. O czym mogłabyś rozmawiać godzinami.

Aither - Sob Cze 18, 2005 13:53

truten pisac lubie o czym - wszystko tylko nie szkolnictwo i prawo bo sie nie znam... a rozmawiac godzinami moge o zyciu...
truten - Sob Cze 18, 2005 13:59

No widzisz to napisz artkuł na jakiś temat dotyczący naszego życia , swoje przemyślenia , spostrzeżenia. Jest wiele tematów i napewno jakiś cię szczególnie porusza , boli lub intryguje.

Sam postaram się coś napisać.

Aither - Sob Cze 18, 2005 14:06

truten jasne :) chetnie poczytam ;) co do mnie... nie bede wychylac sie poza szare szeregi.
kisia - Sob Cze 18, 2005 16:54

Wydaje mi się że Fryckowi bardziej chodziło o tematy związane z Gliwicami :)

Ja niestety nie pomogę,moje zaangażowanie kończy się na foru, moge je moderować, czytac pisać, chodzić na spotkania i organizowac jakies akcje w stylu kwesty dla DD, na więcej nie starcza mi czasu

Aither - Sob Cze 18, 2005 16:59

a mnie sie juz nie chce :)
glewitz - Pon Lip 18, 2005 20:55

ja bym mógł ale nie amm za bardzo czasu, a najpierw się zobowiązać, aby zobowiązania nie wypełnić nie ma sensu.
Frycek - Pon Lip 18, 2005 22:09

coz, narazie pozostaja nam newsy :zapozyczone" z innych serwisow informatycznych.
Jednak w przyszlosci chcialbym publikowac wasze artykuly.

glewitz - Pon Lip 18, 2005 22:13

niestety- brak czasu
Czarnulka - Pon Lip 18, 2005 22:20

Właśnie...gdybym tylko miała czas... :(
Bo artykuły piszę niezłe ;) W końcu dziennikarska :P

glewitz - Pon Lip 18, 2005 22:23

a ja znowuż lubię artykuły uszczypliwe. Coś an skrzyżowanie Olejnik z Lisem i Najsztuubem. Szkoda tylko, że nie ten profesjonalizm i przklęty brak czasu !!!!!!!!
Frycek - Pon Lip 18, 2005 23:02

=CzArNuLkA= napisał/a:
Właśnie...gdybym tylko miała czas...
Bo artykuły piszę niezłe W końcu dziennikarska

z Toba to sobie musze jeszcze powaznie porozmawiac :looka:

glewitz - Pon Lip 18, 2005 23:03

jak to groźnie zabrzmiało :P
Czarnulka - Wto Lip 19, 2005 00:45

Frycek napisał/a:
z Toba to sobie musze jeszcze powaznie porozmawiac :looka:

Czy na temat artykułów czy też na stary temat mojej pracy? :P
Jeśli to drugie to nic się nie zmieniło :P

kaszanna - Wto Lip 19, 2005 07:37

Fajna sprawa gdybym miała czas. Może uda mi się coś na boku skrobnąć... Pisać lubię, z polskim i ortografią ok. Ale nie skupiałabym się na pewno na jakiś tematach bieżących bo powód wspomniałam...
Piotrulek - Wto Lip 19, 2005 13:22

A może moderatorzy niech wybiorą z pośród siebie i dadzą przyklad powierzonego im zaufania przez tworcę forum,bo pisać o offtopicu to żadna sztuka,ale poświęcić czas dla tworczej pracy to już coś...do dzieła awangardo forum...
glewitz - Wto Lip 19, 2005 15:05

ostre słowa :]
Piotrulek - Wto Lip 19, 2005 20:00

glewitz napisał/a:
ostre słowa

Wcale nie widzę ostrości,być moderatorem to pewien nie tylko zaszczyt,ale i obowiązek,dlatego niech się zbiorą i wybiorą,wszak wybory już nie daleko,prawda??

Frycek - Wto Lip 19, 2005 22:11

Piotrulek napisał/a:
..........,być moderatorem to pewien nie tylko zaszczyt,ale i obowiązek.....

dokladnie.
Jednak zachecam wszystkich do sprobowania swoich sil :)

kisia - Wto Lip 19, 2005 23:24

Piotrulek napisał/a:
być moderatorem to pewien nie tylko zaszczyt,ale i obowiązek

oczywiście i obowiązkiem moderatora jest pilnowanie porządku na forum, To że ktos jest moderatorem nie znaczy że musi umiec ciekawie pisać. Nie rozumiem jaki związek ma powierzone zaufanie z pisaniem artykułów :zdziwko:
Piotrulek napisał/a:
bo pisać o offtopicu to żadna sztuka

pewnie ze żadna sztuka tylko, że trzeba być na forum i czytać WSZYSTKO żeby wyłapać OT i może to nie jest twórcza praca ale napewno czasu trzeba trochę poświęcić na napisanie pozbawionego sztuki słowa offtopic. Nie jest sztuką pisać byle pisać, a sztuką jest pisanie w sposób ciekawy i moderowanie nie ma kompletnie z tym nic wspólnego.

Dev - Sro Lip 20, 2005 00:04

popieram slowa poprzedniczki :)
Frycek - Sro Lip 20, 2005 11:45

Cytat:
popieram slowa poprzedniczki

Ja tez :rotfl:

Aither - Sro Lip 20, 2005 22:07

bede pisac artykul o zwiazkach zawodowych przy KWK sosnica :] i demonstracji w warszawie :)
kisia - Czw Lip 21, 2005 00:16

Aither bardzo fajnie ale
Frycek napisał/a:
Reporter forum bylby odpowiedzalny za pisasnie artykulow o ciekawych wydarzeniach w naszym miescie badz powiecie.

Aither - Czw Lip 21, 2005 10:14

kisia wybacz ale uwazam ze kopalnia jest czescia miasta a nie tylko to ze golebie (...) na neptuna... poza tym pisze artykul do gazetki solitarnosci a tutaj moge tylko uzyczyc materialy ;)
A tak serio... to co jest ciekawego? tak szczerze... beda pisac o tym ze wycinaja drzewa w lesie bo ulica bedzie szla ? ech nie czarujmy sie w naszym miescie nie ma o czym pisac... takie jest moje zdanie.

ANIUS - Pią Lip 22, 2005 07:22

Aither napisał/a:
w naszym miescie nie ma o czym pisac...

ehh, jest o czym , ale kiedy masz jako takie rozeznanie co sie dzieje, jakie sa problemy, kiedy masz wtyczki w pewnych miejscach.
jest duzy problem np z oddzialem laryngologii, a Wy pewnie bardzo malo o tej sprawie wiecie... nie dziwie sie:)

Nie pcham sie, bo obecnie mam kupe rzeczy na glowie...
poza tym napisalam kilka miesiecy temau jakies 3 male teksty, a Frycus o 2 chyba wogle zapomnial:( :)

kisia - Pią Lip 22, 2005 08:00

Aither chodziło mi bardziej o
Aither napisał/a:
i demonstracji w warszawie
no chyba ze dotyczy ona kopalni to juz się nie odzywam :)
Frycek - Pią Lip 22, 2005 22:27

ANIUS napisał/a:
a Frycus o 2 chyba wogle zapomnial:(

nic nie dostalem...albo mi gdzies wcielo...zazwyczaj wrzucam wszystko np. sondy :hyhy: :P