|
|
dupiate forum
|
 |
Świat Kobiet - Operacja plastyczna
kisia - Pią Cze 10, 2005 01:41 Temat postu: Operacja plastyczna Ponieważ w innym topiku padło pytanie o operacje plastyczną, żeby nie robić tam OT zapytam tutaj.
Co o nich myslicie Poddylabyscie sie takiej operacji :?:
Jesli tak, to co chcialybyscie w sobie zmienic :?:
Ja parę rzeczy bym zmieniła i często żatuję do męża że chcą się wybrać na taką operacje, jednak są to tylko może zarty i marzenia. Takiej operacji nie poddam sie, przynajmniej nie tak szybko. Oglądałam parę filmów, w których były pokazane kobiety, którym coś spieprzono i najbardziej chyba własnie tego się boje.
Dev - Pią Cze 10, 2005 01:44
NIE, szkoda kasy...
kaszanna - Pią Cze 10, 2005 07:34
Kiedyś moim marzeniem była operacja nosa :] Teraz już nie. Niepotrzebny ból.
of - Pią Cze 10, 2005 09:22
hmmm... jesli taka operacja ma pomoc komus normalnie egzystowac (naprawa skory po wypadkach, eliminacja defektow genetycznych uniemozliwiajacych normalna egzystencje.. itd) to jestem za...
oczywiscie Panie zaraz powiedza, ze nie moga egzystowac normalnie bez idealnych posladkow :rotfl: coz... pewne rzeczy powinien wybijac z glowy sam chirurg z innych sie wyrasta, inne mozna pokochac czy chocby zaakceptowac... jakies wewnetrzne granice (oprocz ilosci pieniedzy mozliwych do zainwestowania w operacje) powinnismy sobie sami wytyczyc...
jesli mam byc szczery... najlepszym lekarstwem na nasze fizyczne bolaczki jest osoba, ktora nas zaakceptuje takimi jakimi jestesmy :) niestety pierwszym krokiem, najtrudniejszym jest samoakceptacja...
Ewa - Pią Cze 10, 2005 10:43
Polecam przeczytać książkę TANGO Z MOTYLEM - dobrze napisana i pokazuje zupełnie inne spojrzenie na operacje plastyczne.
Aither - Pią Cze 10, 2005 11:25
powiem tak... jesli mialabym jakis wypadek i zmasakrowana twarz, to raczej bym se poddala... poki ludzie nie uciekaja przede mna nie czuje takiej potrzeby :)
cinque - Pią Cze 10, 2005 11:27
Aither napisał/a: | powiem tak... jesli mialabym jakis wypadek i zmasakrowana twarz, to raczej bym se poddala... poki ludzie nie uciekaja przede mna nie czuje takiej potrzeby |
podpisuję się pod tym
jesli uciekają, to nic o tym nie wiem, trudno ;)
Aither - Pią Cze 10, 2005 11:33
cinque hehhehheee przede mna uciekaja ale nie dlatego ze strasznie wygladam :D ale w takiej postaci jaka jestem sama sie sobie podobam :) lustro nie peka i nie wytykaja mnie palcami :) wiec moge jeszcze spokojnie zyc :D
frohike - Nie Cze 12, 2005 16:30
ja na pewno poddalbym sie operacji a rwocic do normalnego funkcjonowania po np chorobie badz wypadku,
tylko z mojego widzimi sie to napewno bym sie nie wybral
darkenstein - Nie Cze 12, 2005 21:27
kisia ty chcesz cos zmieniac przeciez jestes doskonala :P
kisia - Pon Cze 13, 2005 02:11
darkenstein :rotfl: :rotfl: :rotfl: widać ze mało mnie znasz
kisia - Pon Cze 13, 2005 02:13
chciałabym coś poprawić w swoim wygladzie bo trzy ciaże robią swoje,ale m.in. starch przed komplikacjami ( ogladałam pare filmówm) i brak kasy powstrzymuja mnie od tego :(
Czarnulka - Pon Cze 13, 2005 11:24
Kisiu....widziałam Cię ostatnio i bez urazy,ale jesteś laską jakich mało-bo jesteś laską z klasą i głową na karku.Więc prosze,nie partol mi takich rzeczy :znudzony:
Jeśli chodzi o operacje po jakiś wypadkach to logiczne,że jestem za,ale te upiększające.... :/
Musiałabym zrobić ich sobie kilkanaście,zeby dobrze wyglądać.
A tak...jestem taka jaka jestem.Moj facet mnie kocha i wiem,że za to jaka jestem,a nie jak wyglądam.
Życie jest łatwiejsze jak się wygląda tak jak ja na przykład :D
kaszanna - Pon Cze 13, 2005 12:03
No ale jak ktoś np. ma stanowczo zbyt ostające uszy czy zbyt duży nos i naprawdę spędza mu to sen z powiek to czemu nie. Czasami wady które wydają się postronnym osobom małe dla tej danej osoby mogą być tragedią.
Może se biust strzelę nowy :hyhy: Koleżanka właśnie sobie zrobiła i efekty są super :P
Czarnulka - Pon Cze 13, 2005 12:12
:przestraszony: :przestraszony: :przestraszony:
Nie skomentuję tego :znudzony: :zdegustowany: :/
kaszanna - Pon Cze 13, 2005 12:17
Przeca to ironicznie było :P
Ale biust i tak ma niezły. Do tej pory nie miała go wogóle :zawstydzony:
Czarnulka - Pon Cze 13, 2005 12:19
Buahaha....też prawie nie mam a nigdy mi nie padło na myśl,żeby coś z tym zrobić.
No ja mam nadzieję,że ironicznie Kaszanna :]
kisia - Pon Cze 13, 2005 12:29
=CzArNuLkA= jak byłam w Twoim wieku też uważałam tak jak Ty.
Mój mąż też kocha mnie taka jaka jestem i tez uważa że niczego poprawiać nie muszę ( skąpiradło ;) :rotfl: )
Tak poważnie to to są tylko moje marzenia wyglądać tak jak wyglądałam 10 lat temu i może ale to Wielkie może jakbym nie miała z kasą co srobić to zmieniłabym conieco u siebie ;)
=CzArNuLkA= napisał/a: | widziałam Cię ostatnio | a gdzie to mnie widziałaś:?: i nie zaczepiłaś :?: chętnie bym z Toba poroamawiała :) eee niedobra Czarnulka :(
Czarnulka - Pon Cze 13, 2005 12:35
Kisia,już Ci pisałam na gg,ze na Zwycięstwa tydzień(w sumie to już prawie 2)temu.
Patrzyłam na Ciebie i zastanawiałam się skąd Cię znam :P
A jak mnie oświeciło to Ciebie już nie było :kwasny:
A na temat to już się nie wypowiem.Dzisiaj jakoś Panie mnie strasznie bulwersujecie....co za brak akceptacji swojego ciała! :zdegustowany: :znudzony:
kisia - Pon Cze 13, 2005 12:37
=CzArNuLkA= pogadamy za 15 lat , ja urodzisz i wykarmisz dzieci :P
kaszanna - Pon Cze 13, 2005 12:38
Chciałam to samo napisać :P
Czarnulka - Pon Cze 13, 2005 12:39
Bzdety....moja mamusia ma 44 lata i jest taką sama laską jak 20 lat temu :]
kaszanna - Pon Cze 13, 2005 12:42
Moja też jest laską i ma też tyle samo lat co Twoja :)
Ale chodzi o to że pewne części ciała po wykarmieniu dziecka (ja na razie jednego) są w formie znacznie gorszej niż przed karmieniem :P Co uważam za dużą niesprawiedliwość :zdegustowany:
Czarnulka - Pon Cze 13, 2005 12:45
Jak to dobrze,ze nic takiego mi nie grozi :D :P
kaszanna - Pon Cze 13, 2005 12:51
Tiaaaa, a za porę lat? Kto wie, kto wie...
Czarnulka - Pon Cze 13, 2005 12:54
Tego to ja akurat jestem pewna...z kilku oczywistych i nieodwracalnych powodów.
Ale jakoś nie chce mi się o tym pisać :/
kaszanna - Pon Cze 13, 2005 12:56
Bardzo mi przykro.
Piotrulek - Pon Cze 13, 2005 19:03
=CzArNuLkA= napisał/a: | ....moja mamusia ma 44 lata i jest taką sama laską jak 20 lat temu |
To znaczy,że mogłbym byś twoim ojcem
kaszanna napisał/a: | Moja też jest laską i ma też tyle samo lat co Twoja |
To proszę od"zaraz"do mnie mówić ,"forumowy tato",skoro Wasi rodzice są prawie w moim wieku
Aither - Pon Cze 13, 2005 19:18
zaczyna sie robic goraco.... ostrzegam :)
darkenstein - Sro Cze 15, 2005 00:48
ja mam za duzy nos :)
darkenstein - Nie Cze 19, 2005 00:44
sadze ze kobiety maja bzika na punkcie swoich piersi z drugiej strony to fakt ze sa interesujace :)
kisia - Nie Cze 19, 2005 01:18
darkenstein my nie mamy bzika tylko chcemy by były ładne bo to Wy macie bzika na punkcie ładnych piersi, więc chcemy mieć takie żeby Wam sie podobały i żebyście nie musiali zderkać na inne ładne piersi :D
darkenstein - Nie Cze 19, 2005 01:22
kisia ladnych piersi nigdy nie za duzo :P
Aither - Nie Cze 19, 2005 09:58
moim zdaniem to obie plcie cos z tymi piersiami maja :) mnie osobiscie podobaja sie naturalne piersi zadbane i mieciutkie ^^ nie wyobrazam sobie miec z przodu cos "twardego" :] mieciutkie i podatne :D hehehe okej nic juz nie mowie :D
darkenstein - Nie Cze 19, 2005 22:21
Aither no ja wole miec z przodu cos twardrgo :P
a co do piersi wszystkie sa fajne male i duze twarde czy miekkie okragle czy jeszcze diabli wiedza jakie, nigdy nie wiadomo na co bedzie sie mialo ochote jutro czasami na pierogi a czasami na golonke z kapusta :)
Aither - Pon Cze 20, 2005 10:47
darkenstein eeee ale masz smaki :D osobisie nie poddalabym sie operacji majcaej na celu poprawienie wygladu moich piersi, sa wypadki kiedy bym sie zgodzila, np. jesli moje cialo po wypadku nie mialoby ksztaltu lub jak kto woli pokiereszowane... to wyrazilabym zgode ale tak dla swojego kaprysu nie bardzo :] [mam jakies skrzywienie z tym wypadkiem chyba :D ]
Dorotka - Pon Cze 20, 2005 14:35
szczerze mówiąc to chyba nie znam kobiety, która by w sobie czegoś tam nie chciała zmienić - czegoś dodać, coś odessać i tak dalej. Ja jak każda baba mam pare części siebie, które bym sobie poprawiła. Tylko że musiałoby się to odbyć przez jakies czary bo na operację bym się chyba nigdy nie zdecydowała bo by bolało. Gdyby ktoś przyszedł i powiedział - wymień co chcesz zmienić a jutro jak wstaniesz to będzie zmienione i już - to wymieniłabym całkiem sporo rzeczy, ale gdyby miało się to wiązać z krojeniem i jakimś późniejszym "dochodzeniem do siebie" to bym się sobie samej ze strachu nagle zaczęła podobać :)
Aither - Pon Cze 20, 2005 15:26
hahahaha :] nie wiem ja w sobie nie chce nic zmieniac :]
darkenstein - Pon Cze 20, 2005 15:30
Aither piersi bez watpienia masz OK :hyhy:
Aither - Pon Cze 20, 2005 15:45
darkenstein :zdziwko: no wiesz :zawstydzony: dlatego nie chce ich zmieniac :)
darkenstein - Wto Cze 21, 2005 01:42
Aither tak dla pewnosci musialbym jeszcze je zbadac :D
Aither - Wto Cze 21, 2005 20:42
darkenstein zobaczysz po operacji :D hahahahaha :)
darkenstein - Sro Cze 22, 2005 00:10
Aither to znaczy nigdy :zalamany:
Aither - Sro Cze 22, 2005 14:35
darkenstein operacja jest bee... to poprawianie natury a to dla mnie nie jest normalne, nie rozumiem wszystkich kobiet co sobie reperuja biust bo im sie nie podoba...
Tobi - Czw Cze 23, 2005 09:28
darkenstein napisał/a: | kisia ladnych piersi nigdy nie za duzo :P |
Darkenstein - lepiej nie można było tego ująć ;)
Aither - a Ty sio z tego wątku, Ty nie musisz sobie nic operować :P
Aither - Czw Cze 23, 2005 15:06
Tobi :looka: okej okej :zdegustowany: tak tylko sie wypowiadam :hyhy:
kisia - Pią Cze 24, 2005 02:15
Tobi napisał/a: | Aither - a Ty sio z tego wątku, Ty nie musisz sobie nic operować |
Tobi a Ty co chcesz operować sobie że tutaj jesteś :?: ;)
Tobi - Pią Cze 24, 2005 16:38
Ja nic, przyciągnęły mnie tu piersi :D
Aither - Pią Cze 24, 2005 18:33
hahahaha jak kazdego :] mnie tez one przyciagnely :] :hyhy: :rotfl:
cinque - Sro Lip 06, 2005 13:09
Taką przyjemną historyjkę znalazłam na temat powyższy
Nie wiem własciwie czy mogę ją tu zacytować, czy nie
dlatego - oto link:
h t t p;//w w w kafeteria, p l/przykawie/obiekt.php?id_t=317
chcecie - poczytajcie :)
Alinka - Nie Maj 07, 2006 19:08
cinque napisał/a: | h t t p;//w w w kafeteria, p l/p...kt.php?id_t=317 |
Co do tego artykułu.. w tej chwili takie operacje tzn chrzastke z zebra przenosza do ucha sa na porządku dziennym. Najczesciej są wykonywane u dzieci ktore urodzily sie z deformacja ucha lub osob po jakis okaleczeniach, wycina sie z zebra kawalek chrząstki po czym formuje sie z niej połksiezyc i wsadza pod skore, skora naciaga sie po uplywie czasu i wtedy przechodzi sie druga opercje, oddzielenia tej sztucznej chrzastki od czaski tak zeby mialo ksztalt ucha i sie odginalo jak normalne ucho:)
Cały program lecial o tych operacjach na kablowce:)
a wracajac do operacji, ciekawe czy jest mozliwosc powiekszenia nosa??
skoro pomniejszaja to powinni tez powiekszac hihi
kisia - Nie Maj 07, 2006 21:46
Alinka napisał/a: | ciekawe czy jest mozliwosc powiekszenia nosa?? |
Alinka napisał/a: | skoro pomniejszaja to powinni tez powiekszac hihi |
w zasadzie tak, ale jeszcze się z tym nie spotkałam, żeby ktos sobie chciał nos powiększyć :niepewny:
Major - Nie Maj 07, 2006 21:52
Jest, przecież przy poważnym złamaniu nosa trzeba usunąć chrząstke i zrekonstruować nos, a jakiej już będzie wielkości po naprawie to chyba zależy od potrzeby :) więc pewnie może się zdarzyć, że i go powiększą.
Alinka - Pon Maj 08, 2006 08:34
kisia napisał/a: | jeszcze się z tym nie spotkałam, żeby ktos sobie chciał nos powiększyć | aah to masz okazje poznac taka osobe bo mi sie wydaje ze mam za maly nos :zdziwko: i jak sie naogladalam tych programow o operacjach to łapie sie na tym ze ciagle mysle o nosie i czy aby juz nie robia mi sie zmarszczki :przestraszony:
Gmeras - Pon Maj 08, 2006 13:50
uwazajcie by wam to nie popsuło urody :]
Alinka - Pon Maj 08, 2006 14:01
Gmeras napisał/a: | uwazajcie by wam to nie popsuło urody |
:rotfl: niestety juz nie ma czego zepsuc :P
Szaganka - Pon Maj 08, 2006 14:18
dopiero teraz trafiłam na ten topic i przeczytała wskazany przez cinque artykuł :D ubawiłam sie przednio :rotfl: Nie tylko z powodu opisanej sytuacji, ale i z języka użytego przez autorkę :D cóż.... ja mam wszystkie chrząstki na miejscu i nie zamierzam zmieniać ich lokalizacji :rotfl:
extaska_ - Pon Maj 08, 2006 14:21
no to ja się pochwalę efektami :rotfl: h t t p;//img137.imagevenue, c o m/img.php?loc=loc280&image=th_98911_mordka.JPG
Gmeras - Pon Maj 08, 2006 14:28
pogłas dac przed i po ;] tak to nie mi oceniac ;]
Alinka - Pon Maj 08, 2006 14:30
extaska wrzuć przed i po :hyhy:
ansc - Pon Maj 08, 2006 14:32
hmmm, po obejrzeniu paru filmów i innych programów o tej tematyce, mam obrzydzenie do tego typu rzeczy. Ale oczywiście nie jestem ideałem ;) i też tu i ówdzie bym chciała żeby sie zmieniło ( samo ;) bez operacji) A czy chirurgia szczękowa też należy do tzw. plastyki ? ;)
extaska_ - Pon Maj 08, 2006 14:44
Profesjonalną fotę przed i po wrzuce za 2 miesiące, bo i takie coś mi robili przed zabiegiem. :hyhy:
kisia - Pon Maj 08, 2006 15:12
Cytat: | Profesjonalną fotę przed i po wrzuce za 2 miesiące, bo i takie coś mi robili przed zabiegiem. |
no to wtedy bedziemy oceniać, bo narazie nosek jak nosek :)
extaska_ - Pon Maj 08, 2006 15:17
kisia napisał/a: | Cytat: | Profesjonalną fotę przed i po wrzuce za 2 miesiące, bo i takie coś mi robili przed zabiegiem. |
no to wtedy bedziemy oceniać, bo narazie nosek jak nosek :) | no nosek jak nosek i tak miało być, :hyhy: bo to co przedte miałam to nawet nie wiadomo, w którą stronę było bardziej powyginane, a i jeszcze paskudnie zapadnięte. :/
Frycek - Wto Maj 09, 2006 00:26
extaska_ napisał/a: | Profesjonalną fotę przed i po wrzuce za 2 miesiące, bo i takie coś mi robili przed zabiegiem. |
przyjdz na zabawe urodzinowa sami ocenimy :)
extaska_ - Nie Maj 14, 2006 13:12
Na listę obecności już się dawno wpisałam :hyhy:
kisia - Wto Maj 16, 2006 01:18
no i wróćmy do tematu operacji plastycznych :P
kamila - Czw Gru 14, 2006 19:23 Temat postu: operacja plastyczna?? chcialabym zrobic sobie operacje nosa?? czy moze ktos polecic dobrego chirurga plastycznego i jaki jest ewentualny koszt bo slyszalam ze w granicach 5000 tys ale nie wiem czy to prawda??? CHCIALABYM TEZ ZNAC OGOLNE PODEJSCIE DO TEGO TEMATU CZY UWAZACIE ZE TEGO TYPU OPERACJE SA OK!!! CZY RACZEJ POWINNISMY WYGLADAC TAK JAK ZOSTALISMY STWORZENI???!!!!! :super: CZY :dobani: ??
chaoss - Pią Gru 15, 2006 17:30
moje zdanie:
- filrt wakacyjny - nie mam nic przeciwko temu, zeby ta dziewczyna byla po operacji bo chodzi o to, aby byla ladniejsza...
- kobieta, z ktora bym sie chcial spedzic reszte zycia - chcialbym aby byla naturalna
a teraz zalezy co jest dla Ciebie wazniejsze w zyciu.
Yeti - Pią Gru 15, 2006 20:31
A moje zdanie:
- flirt wakacyjny - nie mam nic przeciwko temu,... skoro przez to ta usoba może czuć się lepiej.
- kobieta, z ktora bym chcial spedzic reszte zycia - chcialbym aby byla... szczęśliwa! I jeśli jej do szczęścia potrzebna jest operacja nosa, to - nie miałbym nic przeciwko temu!
- każda inna osoba - nie mam nic przeciwko temu!... skoro przez to może czuć się lepiej. :]
Operacje plastyczne, to normalna rzecz, a czasem wręcz błogosławieństwo. Oczywiście mam na mysli granice zdrowego rozsądku...
kamila, ja nie widziałem twojego nosa, więc nie wiem, czy twój pomysł ma być pewnego rodzaju kapryśnym sposobem na poprawienie urody (albo wręcz jedynie upodobnienie się do jakiegoś hołubionego wzorca), czy raczej sposobem na naprawienie defektu natury. A to właśnie od tego ja uzależniałbym swoją opinię w tym temacie.
I jeszcze jedno... zdecydowanie prędzej zrozumiem zasadność wydania nawet kilku tysięcy na operację nosa, aniżeli dwa razy tyle na powiększenie piersi... ale zawsze jest to związane z subiektywnym problemem osoby zainteresowanej.
Żałuję tych, którzy taki krok podejmują nie dla siebie, ale dla kogoś.
Monique - Pią Gru 15, 2006 20:52
ja bym chciala cos sobie poprawic ale nie powiem co.. :zawstydzony:
i moze bym sie wtedy lepiej poczula chociaz i teraz czuje sie znakomicie :)
kamila - Pią Gru 15, 2006 22:12
chaoss, a gdyby twojej dziewczynie staloby sie cos takiego ze musiala by zrobic sobie operacje! np.wypadek!!!!! NIE BYLABY JUZ WTEDY NATURALNA!!!!czy moze wolalbys zeby wygladala naturalnie!!!!
kamila - Pią Gru 15, 2006 22:17
mysle ze jesli ktos ma krzywy nos albo odstajace uszy to chyba nie jest takie straszne poprawic to! albo kobiety z bardzo malymi piersiami ktore nie czuja sie kobieco!!! bardzo czesto te osoby sa wysmiewane a taka operacja moze pomoc!!!!! otworzyc sie i nabrac pewnosci siebie!!!
kamila - Pią Gru 15, 2006 22:22
ale juz bylam u mojego stylisty fryzur i jak zwykle poprawil mi (...) BYT NA ZIEMI!!!!!!
chaoss - Pią Gru 15, 2006 22:37
kamila napisał/a: | chaoss, a gdyby twojej dziewczynie staloby sie cos takiego ze musiala by zrobic sobie operacje! np.wypadek!!!!! NIE BYLABY JUZ WTEDY NATURALNA!!!!czy moze wolalbys zeby wygladala naturalnie!!!! |
nie ma powodu krzyczec ;)
ale wiedzialem, ze bedzie brakowac tego dopiska ze moje slowa dotycza operacji kosmetycznych bo i charakter pierwszego posta wskazywal, ze to operacja kosmetyczna, a nie z powodow np wypadku(poparzenia czy odbudowa jakiegos elementu)
Ah dopisze jeszcze bo zostane zle zrozumiany. Kosmetyczna operacja to taka w moim rozumieniu, ktora nie jest wymagana bardzo. Np powiekszenie biustu czy zrobienie z nosa bardziej "zadziornego"
ps. Yeti wskazal bardzo wazna rzecz jak "jej szczescie" i po raz kolejny pokazal mi, ze musze sie jeszcze duzo rzeczy w zyciu nauczyc lub o nich pamietac :ok:
kisia - Sob Gru 16, 2006 00:22
scaliłam tematy
kamila napisał/a: | CHCIALABYM TEZ ZNAC OGOLNE PODEJSCIE DO TEGO TEMATU CZY UWAZACIE ZE TEGO TYPU OPERACJE SA OK |
zapraszam do lektury na poprzedniej stronie :) i używania opcji h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/search.php]szukaj :)
Aither - Czw Gru 21, 2006 22:19
ja ostatnio sie zastanawialam nad poprawa piersi... ale to jakis miesiac temu... bo doszlam do wniosku ze to co ja mam jest nie bardzo... co sie okazalo... kwestia dobranej bielizny i krem do biustu formy "XX" i powrocil do swojej swietnosci :) jest teraz jedrniejszy niz wczesniej i jest o wiele delikatniejsza skora :) czasem jak sie zapominam i mam duzy dekolt to sie po nim smyram :D mila jest ta skora teraz :)
Arex30 - Pią Gru 22, 2006 23:02
Aither,
Sorry że pytam.... ale co z Twoim ..chmmm biustem......
ze chciałas go poprawiać....
z czasem wszystko sie marszczy..... niesety :D
ziutek997 - Pią Gru 22, 2006 23:12
Aither napisał/a: | a ostatnio sie zastanawialam nad poprawa piersi |
hmm... pierwsze słyszę... mi się tam one podobają. I do oglądania i do zabawy w sam raz :)
Aither - Pią Gru 29, 2006 17:46
Arex30 napisał/a: | ale co z Twoim ..chmmm biustem......
ze chciałas go poprawiać....
z czasem wszystko sie marszczy..... niesety |
no wiem ze sie marszczy :) ale sadze ze to jeszcze nie na mnie czas :) poza tym biust "marnieje" gdy traci sie wage... niestety tego raczej nie unikne :P
ziutek997 napisał/a: | I do oglądania i do zabawy w sam raz | :zabawa: :krzeslem: bedziesz mi takie rzeczy wygadywal publicznie :zdegustowany: wstydz sie normalnie sie wstydz :P a jak nie Ty to ja sie zawstydze :zawstydzony:
ziutek997 - Pią Gru 29, 2006 21:07
Aither napisał/a: | a jak nie Ty to ja sie zawstydze |
Od kiedy to Bogusiu jesteś taka wstydliwa ?? ??
Aither - Pią Gru 29, 2006 21:11
Bo szanuje swoja prywatnosc :zdegustowany:
Arex30 - Sob Gru 30, 2006 15:46
Aither,
no to w czem problem...
Masować trzeba
pieścić całować a nie myśleć o ......
A ja bym dał sobie ..... no pooprawić to i owo....
Aither - Sob Gru 30, 2006 16:47
Arex30 napisał/a: | Masować trzeba
pieścić całować a nie myśleć o ...... |
o czym ? :D nie urzadzam na sobie samogwaltu :P nie masuje i nie pieszcze :P tym bardziej nie caluje :P
Major - Sob Gru 30, 2006 19:26
Jednak prosilbym wrocic do temat operacji plastycznej, a nie samogwlatow i masowania, od tego mamy inne miejsca oczywiscie na forum :hyhy:
rytua - Nie Mar 11, 2007 20:18
Ciarki mnie przechodza na sam dzwiek tych dwoch slow "operacja plastyczna".Nigdy w zyciu bym sie na nia nie zdecydowala :/ I choc moja uroda dalece odbiega od tytulu miss to nigdy w zyciu nie zmienilabym nic w swoim wygladzie i gratuluje tym ktorzy mysla podobnie :ok: tak trzymac ! :D
Nie ma na swiecie brzydkich kobiet... sa tylko bardziej lub mniej zadbane <-- i to wcale nie tyczy sie tylko kobiet :P
Dorotka - Nie Mar 11, 2007 20:24
rytua, a ludzie, którzy mają na ciele blizny, które utrudniają im życie bo nie tylko mają wpływ na wygląd (estetykę) ale potrafią boleć i utrudniać życie?
Albo bardziej banalnie - jeżeli jakiś defekt czy niedoskonałość w wyglądzie zewnętrznym powoduje tak głębokie kompleksy, że utrudnia to bądź uniemożliwia normalne, zdrowe kontakty z innymi ludźmi, a przez to codzienne życie?
Nigdy nie mów nigdy ;)
rytua - Nie Mar 11, 2007 20:35
Coz...rozumiem jesli to sa przypadki np. z jakiegos wypadku itp. gdy ktos ma blizny itd. ale jesli spowodowane jest to tylko kompleksami to takiej osobie radzilabym sie wybrac do psychologa a nie na operacje plastyczna ;) takie jest moje zdanie
HELGA - Pią Mar 16, 2007 14:42
Nie mam nic przeciwko "poprawianiu" urody przez operacje plastyczne, sa teraz takie możliwości , ze jak komus cos nie pasuje w wygladzie i chce poprawic to świetnie niech poprawia ! a jak jeszcze bedzie szczesliwy to o co chodzi ! Moze kiedys sama zaczne myslec o drobnych korektach ;) kto wie :hyhy:
magusia24 - Pią Mar 16, 2007 14:53
Mysle ze jesli ktos nie potrafi zyc ze swoim wielkim nosem albo malymi cycusiami ;) i chce to zmienic to jest to jego sprawa.A my nie mamy prawa go osadzac. To jego cialo i moze sobie z nim robic co mu sie podoba.A jesli przez taka operacje polubi siebie to tylko dobrze.No gorzej gdy operacja sie nie powiedzie ;) Ja nie mam zastrzezen co do swojego wygladu ale znam ludzi ktorzy chetnie poddali by sie takim operacja bo zycie z kompleksami jest dla nich koszmarem.
HELGA - Pią Mar 16, 2007 19:48
Operacje plastyczne to nie tylko zmiejszenie nosa ale rownież poprawa wygladu np mocno dojrzałej kobiety, nie wydaje mi sie zeby to było jakimś przestępstwem jak ktoś chce zachowac młodszy wyglad na dłuzej jak ma mozliwosci i kase.....hmm
Piotrulek - Pią Mar 16, 2007 19:53
HELGA napisał/a: | dojrzałej kobiety, nie wydaje mi sie zeby to było jakimś przestępstwem jak ktoś chce zachowac młodszy wyglad na dłuzej jak ma mozliwosci i kase.....hmm |
dla dojrzałej,pieknej kobiety jest tylko jedno przestępstwo,a mianowicie nie kochać dojrzalego męzczyzny,pozostale kwestie poprawy swojego"samopoczucia" są dopuszczalne....naprawde :super: :super:
HELGA - Sro Mar 21, 2007 14:37
a moze miłóśc to najlepszy skalpel ;)
Szamanka - Sro Mar 21, 2007 15:34
Niektore kobiety oprocz milosci i zapewnien, potrzebuja tez pewnosci siebie, ktorej nie widza codziennie rano patrzac w lustro.
Jedna kiwnie glowa, zrobi makijaz i szepnie " jestem jaka jestem i taka pozostane", druga zas zrobi ten krok i zdecyduje sie na " poprawe" swej urody.
Mysle, ze kazda z nas zdecydowala by sie na mala korekte, gdyby pozwalaly na to finanse itp.
katarzyna35k-ce - Czw Mar 22, 2007 10:55
Szamanka napisał/a: | Mysle, ze kazda z nas zdecydowala by sie na mala korekte, |
Ja raczej nie! Za bardzo boje sie bólu po takim zabiegu. Wiem jak kumpela zrobiła sobie biust . Poprostu wyła przez 2 tygodnie z bólu. To nie dla mnie! :/
kisia - Czw Mar 22, 2007 10:59
katarzyna35k-ce napisał/a: | Poprostu wyła przez 2 tygodnie z bólu. To nie dla mnie! | a teraz juz o tym nie pamięta i cieszy sie pięknym biustem :) Szamanka napisał/a: |
Mysle, ze kazda z nas zdecydowala by sie na mala korekte | mi przydałby sie dwie :/
katarzyna35k-ce - Czw Mar 22, 2007 11:11
kisia, no moze i sie cieszy ale ja sie boje :]
kisia - Czw Mar 22, 2007 11:17
katarzyna35k-ce, to tak jak z porodem, boli jak cholera, ale potem sie o nim zapomina i cieszy sie pięknym dzieckiem i narzeka na brzydki brzuch : /
Anula - Czw Mar 22, 2007 11:49
hmmm ja bym sie zdecydowala na dwie korekty, jakbym wiedziala gdzie jest jakis świetny, sprawdzony chirurg plastyk i miała odpowiednia ilosc kasy to poszłabym chocby dziś. :wstyd:
kisia napisał/a: | katarzyna35k-ce napisał/a:
Poprostu wyła przez 2 tygodnie z bólu. To nie dla mnie!
a teraz juz o tym nie pamięta i cieszy sie pięknym biustem |
dokładnie, podejrzewam ze szybko bym zapomniała o bólu, a z resztą są środki przeciwbólowe które pozwola sobie troszke ulzyć . Bardziej by mi nie odpowiadało siedzenie w domu w tym czasie bo to korekty w widocznyc h miejscach i raczej z opatrunkiem bym nie wyszła do ludzi hihi.
HELGA - Czw Mar 22, 2007 12:20
Moze czasem wystarczy botoks nie ma bólu tylko efekt niestety utrzymuje sie ok 6 miesiecy. W gliwicach w jednej z placówek 30zł jeden punkt .
zajaFFka - Wto Maj 22, 2007 10:06
Hmmm ja bym się kiedyś zdecydować mogła <a dokładniej po dwójce dzieci :P> na ,,podciąganie'' piersi... wiadomo, że po takiej eksploatacji nie będą one wyglądały tak jak teraz. :P
katarzyna35k-ce - Wto Maj 22, 2007 10:12
ja to bym chetnie poszła na odsysanie tłuszczu
zajaFFka - Wto Maj 22, 2007 12:30
Niestety, nawet to można zrobić dopiero potem, gdy się schudnie...
kisia - Wto Maj 22, 2007 12:53
katarzyna35k-ce napisał/a: | ja to bym chetnie poszła na odsysanie tłuszczu |
ja też i jeszcze na parę innych zabiegów
trunks - Wto Maj 22, 2007 14:08
tak ciekawe gdzie by tego tłuszczu szukac musieli ;)
Aisha Yildirim - Wto Maj 22, 2007 14:19
kisia napisał/a: | i jeszcze na parę innych zabiegów |
grzeszysz :orany: dziewczyno, jakby powiedział mój tato
Dorothea - Wto Maj 22, 2007 14:20
kisia, ja Cie bardzo prosze
jak ja tak mowie to na mnie krzyczysz a ja mam z czego odsysac
trunks - Wto Maj 22, 2007 14:29
Dorothea, nie przesadzaj :)
HELGA - Wto Maj 22, 2007 14:41
kobiety zawsze chetnie sobie poprawią conieco a napewno nie raz o tym myślą ;)
kaszanna - Wto Maj 22, 2007 14:55
Ja nic nie chciałabym poprawiać. Dobrze mi ze sobą :P
Anula - Wto Maj 22, 2007 21:21
ja nadal zdania nie zmienie:poprawiłabym conieco zeby byc bardziej zadowoloną ze swego odbicia w lustrze ;)
Dorothea - Sro Maj 23, 2007 09:55
trunks napisał/a: | , nie przesadzaj |
staram sie tego nie robić ;)
katarzyna35k-ce - Sro Maj 23, 2007 12:57
Dorothea napisał/a: | staram sie tego nie robić |
cos Ci to nie wychodzi ...... :rotfl:
aniii0leqqq - Czw Cze 28, 2007 19:58
Osobiście chcialabym poddać się operacji nosa :) rozmawiałam już z mamą na ten temat :)powiedziała,że jesli tak bardzo mi to przeszkadza to umowi sie na wizyte czy mogę się takiej operacji poddać ;) zastanawia mnie gdzie jest taki gabinet ;] ii chcialabym znać opinie osób ktore miały taką operacje ;) czy boli , i czy w tym gabinecie robią wporządku :) Słyszałam że na ul. Gorzołki jest chirurg plastyczny ,ale nie znam żadnych opini, co i jak :) byłabym wdzięczna :) pozdrawiam ;) :chytry:
Harcerka - Czw Cze 28, 2007 20:05
h t t p;//w w w aesthete, c o m, p l/main.htm
od osob ktore korzystaly wiem ze jest warta polecenia;)
marti_ka - Nie Sie 05, 2007 12:42
a ja przyznaje sie bez bicia, ze tez bym sie poddala operacji ale chcialabym miec uszy blizej glowy ;) teoretycznie moi bliscy mowia ze mam jakiegos bzika na ich punkcie bo dla nich nie sa odstajace, a dla mnie tak :zalamany: heh na nic wiecej bym sie nie odwazyla...
Harcerka - Nie Sie 05, 2007 17:52
ja to mysle o odsysaniu tluszczu:)
veronica - Nie Sie 05, 2007 18:04
chciałam sobie zrobić przeszczep skóry po tym jak się poparzyłam na zewnętrznej stronie lewej dłoni, w bardzo widocznym miejscu. Strasznie to wyglądało, mi samej chciało się po prostu rzygać jak widziałam tą ranę, a co dopiero obcy ludzie. Do tego bardzo długo się goiło i byłam po prostu załamana, zwłaszcza że miejsce widoczne. Ale po czasie i po najróżniejszych kuracjach, łącznie w kłuciem igłami, na tyle dobrze wygląda że nie ma potrzeby niczego przeszczepiać, no i się przyzwyczaiłam do tego widoku na tyle, że nie zwracam na niego uwagi, chyba że mi się przypomni. I to tyle przygód z operacjami jak na razie. Teraz nie chcę sobie niczego zmieniać, nie chcę odsysać niczego, po prostu mi się bardzo podoba wszystko czy mnie matka natura obdarowała, choć mogłabym zrzucić parę kilo. W przyszłości nie wykluczam, zobaczę czy mi się będzie podobało jak się starzeję ;)
kisia - Nie Sie 05, 2007 22:19
veronica napisał/a: | na tyle dobrze wygląda że nie ma potrzeby niczego przeszczepiać | no nie trzeba bo ja nie mam pojęcia o czym mówisz, niczego nie zauważyłam veronica napisał/a: | zobaczę czy mi się będzie podobało jak się starzeję | mi sie moje starzenie nie podoba i chetnie zmienię cos troche, jak bede bogata :D
trunks - Nie Sie 05, 2007 22:22
starzenie nikomu sie chyba nie podoba, ale to naturalne...
veronica - Nie Sie 05, 2007 22:39
kisia napisał/a: | mi sie moje starzenie nie podoba | kisia Ciebie to :krzeslem:
kisia napisał/a: | niczego nie zauważyłam | no właśnie ! efekty kuracji są zdumiewające :D nie ma to jak dobry dermatolog :]
trunks napisał/a: | starzenie nikomu sie chyba nie podoba |
niektórzy ludzie się ładnie starzeją
trunks - Nie Sie 05, 2007 23:14
veronica napisał/a: | niektórzy ludzie się ładnie starzeją |
to prawda, a ja niestety ciagle za mlodo wygladam :/
kisia - Nie Sie 05, 2007 23:55
trunks napisał/a: | ja niestety ciagle za mlodo wygladam |
nic tylko sie cieszyć :)
marti_ka - Pon Sie 06, 2007 14:32
kisia napisał/a: | nic tylko sie cieszyć | ojj nie zawsze jest sie z czego cieszyc jak sie wyglada na duzo mniej lat, niz sie ma w metryce... chociaz ja nie narzekam... a jak slysze za plecami taka malolata i juz ma dziecko to mi sie smiac chce... :) aczkolwiek wyciaganie wszedzie dowodu jesli trzeba miec odpowiedni wiek by wejsc bywa uciazliwe ;)
sabina - Pon Sie 06, 2007 14:58
a ja sobie bym zmniejszyła cycki bo są za duże i strasznie przeszkadzają
koniuszko - Pon Sie 06, 2007 16:56
sabina napisał/a: | a ja sobie bym zmniejszyła cycki bo są za duże i strasznie przeszkadzają |
to jesteś pierwsza która chce zmniejszyć, fakt małe jest piękne ale znam kilka koleżanek które chętnie by sobie powiększyły a i tak mają już dosadnie duże :dobani:
trunks - Pon Sie 06, 2007 22:02
koniuszko napisał/a: | znam kilka koleżanek które chętnie by sobie powiększyły a i tak mają już dosadnie duże |
nom przesada nigdy nie jest dobra....osobiscie stawiam na naturalność, a operacje plastyczne raczej w bardziej skrajnych przypadkach tylko...
kisia - Pon Sie 06, 2007 23:43
marti_ka napisał/a: | nie zawsze jest sie z czego cieszyc jak sie wyglada na duzo mniej lat, niz sie ma w metryce... chociaz ja nie narzekam... a jak slysze za plecami taka malolata i juz ma dziecko to mi sie smiac chce |
ja tam sie ciesze jak biora mnie za siostre mojej córki :D
Major - Wto Sie 07, 2007 19:35
kisia, moja mama z siostrą maja podobnie, co nie cieszy siostry, bo zwykle dodaje: ja tak staro nie wygladam :P
kisia - Sro Sie 08, 2007 00:29
Major, to powiedx siostrze że siostry nie oznaczaja bliźniaczki, mozna mieć siostre np 12 lat starszą :D ;)
ale wróćmy do operacji plastycznych
teraz na tv4 leci amerykańska (chyba ) wersja programu " ?abedziem być" czy jakos tak, czasami az sie nie chce wierzyć ze osoba po operacji to ta sama osoba co przedstawiana przed operacją :zdziwko:
Dorothea - Sro Sie 08, 2007 11:53
sabina napisał/a: | bym zmniejszyła cycki |
mam to samo, bardzo chetnie wyciełabym połowe
Arex30 - Sro Sie 08, 2007 11:55
sabina napisał/a: | a ja sobie bym zmniejszyła cycki bo są za duże i strasznie przeszkadzają |
Dorothea napisał/a: | mam to samo, bardzo chetnie wyciełabym połowe |
Nie
Kategorycznie nie.
A na co my bedziemy spogladać ......
Dorothea - Sro Sie 08, 2007 11:56
Arex30 napisał/a: | na co my bedziemy spogladać |
na te mniejsze, napewno byłyby bardziej pociagajace
przynajmniej ja tak mysle i wiem,ze lepiej bym sie z mniejszymi czuła
Arex30 - Sro Sie 08, 2007 12:02
Cosik mi sie wydaje Dorothea, że jesteś w błądzie a lepsze samopoczucie.....
Dorothea - Sro Sie 08, 2007 12:05
moje samopoczucie napewno byłoby lepsze gdybym codziennie nie musiała ogladac tego czegos wielkiego z porzodu mego ciała;)
katarzyna35k-ce - Sro Sie 08, 2007 12:29
Dorothea, ale marudzisz! wiele kobiet moze pozazdroscici Ci takiego biustu zwłaszcza ze jest on naturalny i ładny!
Przypuszczam ze jakbys miała mały to tez bys marudziła ;)
Arex30 - Sro Sie 08, 2007 12:54
;) co do oceny Dorothea, to pozwól ...........
:hyhy:
Dorothea - Sro Sie 08, 2007 13:00
katarzyna35k-ce, ja nie marudze, pisze tu tylko o swoim samopoczuciu, biust zawsze był moim problemem i usta rowniez. Własnie przez usta na koloniach miałam zawsze bardzo dziwne "ksywki", czyli jak widzisz to nie moje fanaberie tylko "uraz z dziecinstwa"
Arex30 napisał/a: | co do oceny Dorothea, to pozwól ........... |
pozwalam, pozwalam ;)
katarzyna35k-ce - Sro Sie 08, 2007 14:52
Dorothea napisał/a: | czyli jak widzisz to nie moje fanaberie tylko "uraz z dziecinstwa" | rozumiem i zwracam honor...
tylko ze tak jak mowiłam teraz Twoj buist jest piekny i do pozazdroszczenia.
ja to bym chciała sie obciac tu i tam :D
kisia - Sro Sie 08, 2007 18:39
katarzyna35k-ce napisał/a: | wiele kobiet moze pozazdroscici Ci takiego biustu zwłaszcza ze jest on naturalny i ładny! | no własnie :P
Szamanka - Sro Sie 08, 2007 19:13
No dobra, jesli mam sie przyznac :zawstydzony: , to tez chetnie bym sobie zmniejszyla tu i owdzie, bez wysilku i prawie bezbolesnie....moze po takim " zabiegu" moja motywacja byla by wieksza :zawstydzony: i nie patrzylabym zazdrosnym okiem na inne kobiety :D
Harcerka - Sro Sie 08, 2007 19:26
ja tez bym sobie zmniejszyla:)))) 4 litery:)
Arex30 - Sro Sie 08, 2007 19:33
a ja bym sobie powiększył to i owo
kisia - Sro Sie 08, 2007 19:58
ja najbardziej to bym sobie coś poczarowała z brzuszkiem i przyjęłabym ta cześc biustu krórą Dorothea chce oddać :D
Dorothea - Czw Sie 09, 2007 10:11
kisia napisał/a: | przyjęłabym ta cześc biustu krórą Dorothea chce oddać |
och dzieki Ci kobieto :D
Dorothea - Wto Sie 28, 2007 11:59
Courtney Love i nieestetyczne skutki liposukcji
Jocelyn Wildestein sławna stała się, o ironio, dzięki licznym operacjom plastycznym, które zrobiły z niej potwora. A wszystko to z miłości do męża (już byłego), który zapragnął, by Jocelyn przypominała dzikiego kota... Jak widać fantazje mężczyzn i uległość kobiet nie znają granic
Alinka - Wto Sie 28, 2007 12:29
oo Dorothea , tez ogladałam ta galerie:D, powiem tak... ciało to mozna jeszcze ukryc, jak tam wyzej ta liposukcja, ale z twarza to gorzej..jak mozna się tak oszpecić :zdziwko: , chociaz niektorzy to sie szpeca makijazem.. bez ingerencji lekarza :rotfl:
ps. Michael Jackson i La Toya Jackson chyba mieli tego samego lekarza :hyhy:
sabina - Wto Sie 28, 2007 12:59
woow sakreble wygląda jak kot (z obita mordą)
Dorothea - Wto Sie 28, 2007 13:14
Alinka napisał/a: | chociaz niektorzy to sie szpeca makijazem |
tak i tu sie z Toba zgodze
ja nie wiem czy te kobiety, mezczyzni tez nie widza siebie w lustrze, przeciez niektorzy naprawde wygladaja tragicznie, nawet usmiechac sie juz nie moga
kisia - Wto Sie 28, 2007 13:45
Alinka napisał/a: | niektorzy to sie szpeca makijazem.. bez ingerencji lekarza | ale makijaż można jeszcze zmyć :) Dorothea napisał/a: | sławna stała się, o ironio, dzięki licznym operacjom plastycznym, które zrobiły z niej potwora | dobrze że chociaż biust jej wyszedł ;) (chyba)
Alinka - Wto Sie 28, 2007 14:06
kisia napisał/a: | dobrze że chociaż biust jej wyszedł ;) (chyba) | Jesli Dorothea mogłaby wkleic (bo ja nie umiem) zdjecia tych kobiet ktorym nawet biusty nie wyszły :rotfl:
Dorothea - Wto Sie 28, 2007 14:30
Alinka napisał/a: | tych kobiet ktorym nawet biusty nie wyszły |
prosze bardzo
<ciach>
Tara Reid swoją operację plastyczną piersi wspomina jako wielki koszmar. Aktorce nie podobał się ani kształt, ani wielkość, nie wspominając o szpecącej bliźnie dookoła sutka
Paula Abdul chciała mieć ponętny dekolt, ale jej prawa pierś niestety została zniekształcona prez niekompetentnego chirurga plastycznego
//może darujmy sobie rozbierane zdjęcia w ogólnodostępnym dziale ;)
//kobi
Dorothea - Wto Sie 28, 2007 14:31
Tej to nie wszyszło chyba nic KOSZMAR
Jackie Stallone, matka słynnego Sylwestra, tak daleko zabrnęła już w poprawianiu swojej urody, że chyba niewiele jej jest w stanie pomóc. Stallone wygląda groteskowo i żałośnie
kisia - Wto Sie 28, 2007 14:32
Dorothea napisał/a: | prawa pierś niestety została zniekształcona prez niekompetentnego chirurga plastycznego | e tam może po prostu spała na brzuchu i silikon źle się ułozył , a fotografowie to wykorzystali ;)
Dorothea - Wto Sie 28, 2007 14:34
kisia napisał/a: | silikon źle się ułozył |
to on sie układa jak chce kazdego dnia??
to jest ruchome?????
Dzieki
kisia - Wto Sie 28, 2007 14:37
Dorothea napisał/a: | to on sie układa jak chce kazdego dnia??
to jest ruchome????? | nie mam pojecia, nie robiłam sobie jeszcze operacji plastycznej biustu, jak zrobie to podziele sie spostrzeżeniami, wrażeniami, porobie fotki i opowiem jak i co :rotfl:
Dorothea - Wto Sie 28, 2007 14:45
kisia napisał/a: | porobie fotki i opowiem jak i co |
tylko nie zapomnij, szczegolne fotek wkleic
trunks - Wto Sie 28, 2007 14:51
to są takie przypadki ekstremalne, błędy lekarskie sie zdarzają wszedzie, wiec nalezy isc do renomowanego lekarza jak juz...
Dorothea - Wto Sie 28, 2007 14:55
trunks, mysle,ze wyzej przedstawione kobiety chodza tylko do renomowanych i jak widac nie wyszło im to na "zdrowie", we wszystkim trzeba miec umiar a niektore to chyba troche przesadzają
Zdjecia facetow tez tam były przedstawione i wygladali tez paskudnie
katarzyna35k-ce - Wto Sie 28, 2007 15:42
Dorothea napisał/a: | Tej to nie wszyszło chyba nic KOSZMAR |
e no Dorota , przesadzasz usta ma przeciez wspaniałe :rotfl:
kisia - Wto Sie 28, 2007 15:49
Dorothea napisał/a: | Jackie Stallone |
ona mam poprostu zły makijaż ;)
Dorothea - Wto Sie 28, 2007 15:54
kisia napisał/a: | ona mam poprostu zły makijaż ;) |
buahahaha, mysle ze jestes zbyt łaskawa;)
MajkeL - Wto Sie 28, 2007 15:57
Dorothea napisał/a: | który zapragnął, by Jocelyn przypominała dzikiego kota.. |
Jakoś słabo wygląda na kota......, nie to co ten facet
:zdziwko:
Dorothea - Wto Sie 28, 2007 16:02
MajkeL napisał/a: | nie to co ten facet |
ło matko, tragedyja
kisia - Wto Sie 28, 2007 16:32
a ja poproszę o powrót do tematu operacji plastycznych, no chyba że ten facet tak wygląda po operacji plastycznej :P
Dorothea - Wto Sie 28, 2007 16:37
Kisiu mysle,ze bez operacji nie miałby takiego wygladu, wystarczy zobaczyc jego policzki i usta
aniii0leqqq - Sob Wrz 08, 2007 17:04
Witam :)
Zna ktoś może opinie albo sam poddał się operacji na Ulicy Gorzołki u pani Teresy Wiśniewskiej?
prosiłabym o jakieś informacje.
pozdrawiam ;)
espi - Sob Wrz 08, 2007 18:42
aniii0leqqq, opinie o tej pani na wizażu były raczej niezbyt dobre. Jak znajdziesz dobrego chirurga plastyka daj znać proszę.
aniii0leqqq - Sob Wrz 08, 2007 19:43
too ja już nie wiem :( . . proosze pomozcie . . potrzebuje jakiegoś dobrego chirurga w okolicach gliwic . .
trunks - Nie Wrz 09, 2007 18:24
a co chcesz sobie zrobic ? :)
aniii0leqqq - Wto Paź 02, 2007 14:56
a chcę sobie zoperowac nos.
i szukam opini na temat Gabinetu na ul . Gorzołki.
pozdrawiam.
sabina - Wto Paź 09, 2007 09:57
moja kumpela jest po operacji noska,ale gdzieś w rudzie śląskiej w jakiejś klinice,wyględa jak jakiś człowiek przejechany walcem po twarzy i to jakoś długo jej sie goi i jakieś dziwne komplikacje się pojawiły,a nie miało ich być.Słyszałam,że chirurgia w Polsze to raczej masakra niż coś dbrego,lepiej do czech pojechać ponoć taniej i lepiej. Ale to tylko pogłoski.Awogóle po co ci operacja,tak żle jest?.
trunks - Wto Paź 09, 2007 13:24
pewnie nie źle, ale zawsze sie czegos doszukują....ale żeby nie sprawdziło sie powiedzenie, ze lepsze jest wrogiem dobrego :)
|
|
|