|
|
dupiate forum
|
 |
Rozrywka - Gry - Najlepsze gry
Dev - Sro Kwi 27, 2005 12:00 Temat postu: Najlepsze gry Ciekaw jestem jakie sa wasze najlepsze gry w jakie kiedykolwiek graliscie:) Podajcie po 3 gry :)
No to ja zaczne:)
1. Silent Hunter (kazda czesc)
2. Hitman (kazda czesc,chodz najbardziej czesc pierwsza)
3. Mohaa (przeszlosc)
Aither - Sro Kwi 27, 2005 12:15
hmmm...
1. DIABLO - I i II + wszelakie dodatki :)
2. settelrs - kazda czesc cala seria czyli obecnie 6 czesci :D
3. Baldur`s Gate i Warcraft na jednym miejscu :)
Piotrulek - Sro Kwi 27, 2005 15:12
Sim City 4 , superek gra ,jak dla mnie :) :) :)
frohike - Sro Kwi 27, 2005 15:28
1. Colin McRaeRally 2.0
2. Mohaa
3. Tetris
delfin - Czw Kwi 28, 2005 10:42
1. szachy
2. scrabble
3. bulder dash
Fenix - Pią Kwi 29, 2005 00:01
1. BROTHERS IN ARMS® ROAD TO HILL 30
2. Settlers Cała Saga
3. World Championship Snooker 2003
Demmo - Pią Kwi 29, 2005 00:05
na grach TV:
-river ride
-tom boy ;)
na Atari:
-książe
na Commodore 64:
-Laser SQUAD (rulezzz.. kultowa gierka :] )
na PC:
-NFS 4 ->jeżeli chodzi o grę na dwóch, bo zrobiłem do tego kilka autek i potem siedzieliśmy z kumplem po nocach i się ścigaliśmy.. zresztą nie tylko moimi wozami..
-NFS Porsche ->zachowanie samochodu pierwsza klasa.. ostatnia część przed nastąpieniem "arcadówek" z serii nfs ;) szkoda że tylko "prosiakami" można było w tym jezdzić..
-Diablo Hellfire - to dopiero był czad :]
-Neverhood - chyba jedyna gierka przy której momentami płakałem ze śmiechu :rotfl:
heh.. pewnie zauwazyliście że nieco stare te gry.. ;) no ale od jakiegoś czasu era grania w moim życiu jest przeszłością, bo nie bardzo mam na to czas, poza tym nie bardzo mi sie chce grać.. :wstyd:
Dev - Pią Kwi 29, 2005 17:33
ooo wlasnie NFS porsche tez bym chetnie dodal do najlepszych gier :) bardzooooo fajna:)
Demmo - Pią Kwi 29, 2005 17:57
a ja zapomniałem o Fallout 1 i 2.. rewelacyjna fabuła.. przez tą gre musiałem się nauczyć angola, bo do jej przejścia było konieczne zrozumienie o czym gadasz z ludźmi/mutantami, żeby za głupi tekst kulki nie dostać itd..
po prostu rewelacja..
frohike - Pią Kwi 29, 2005 17:59
w fallouta 2 gralem na praktyce, fajnie bylo czas zabic, w domciu juz az tak bardzo w niego nie gralem, ale niezla gierka
Dev - Pią Kwi 29, 2005 18:18
pare miechow spedzilem nad falloutem, nie wiem jak sie pisze ale to byl Brotherhood of steel czy jakos tak :) ta ostatnia czesc.. miodzio :D
luciddreamer - Pią Kwi 29, 2005 21:49
Counter Strike i Warcraft III, w nic wiecej nie gram i poki co nie zanosi sie abym cos innego zainstalowal :]
nedved - Nie Kwi 09, 2006 22:27
counter strike 1.6
Gmeras - Nie Kwi 09, 2006 22:36
ja sobie pykam w Gunz on line :]
Szaganka - Pon Kwi 10, 2006 10:01
bezkonkurencyjne Heroes III :super: IV niby niezła, ale już klimat nie ten :|
no i The Sims.... :zawstydzony: absolutnie fantastyczny :oczami:
a do szybkiego "popykania" Zuma i Tetris :)
p4cz3k - Pon Kwi 10, 2006 10:31
hyhyh..
diablo II ... ale tylko online...
anno 1602 - ile ja czasu spedzilem tworzac wlasna cywilizacje:)
ostatnio WoW - choc sam nei oplacam abonamentu...ale czasem wpadne do jakiegos znajomego i sobie pogram :=]
młynek - Pon Kwi 10, 2006 12:43
1. Baldur's Gate 2
2. Football Manager (cała seria)
3. Najdłuższa Podróż
Major - Pon Kwi 10, 2006 12:53
Ultima Online
Baldurs Gate 2
Morrowind
i pare innych :)
San Andreas
SVPAM - Pon Kwi 10, 2006 13:01
Co gram....taaaa.
Ogame :)
TRD3 singiel i multi
Diablo II tylko multi.
I kurnik.....
No a czasem jak co do czego to C4 albo F22 Total Air War przez net z innymi.....
Mikanka - Pon Kwi 10, 2006 14:58
Jak ja dawno w nic nie grałam... :dontgetit: Po pierwsze nie mam czasu, po drugie... nie mam czasu, żeby poszukać gier, które mnie interesują :]
Ale grałam w Tacticala Opsa, Simsy :P Herosa (wszystkie części) i... to chyba tyle :niepewny:
O, i pasjans :hyhy:
Krzysio - Wto Kwi 11, 2006 16:34
Mikanka napisał/a: | O, i pasjans :hyhy: |
ja lubie jeszcze w kierki pograc :rotfl:
najlepsza gra w jaka gralem to maxio pejn i comandos :P
Admike - Czw Kwi 13, 2006 13:51
Skoki naraciarskie - wersja z roku 2000
Siatkówka - Ateny 04
no i niezniszczalny Tetris ( w różnych odmianach)
klaus - Czw Kwi 13, 2006 20:01
chińczyk
eurobusinnes
tysiąc
Niedźwiedź - Nie Kwi 16, 2006 14:44
miejsce pierwsze: cała seria Rainbow Six (za wyjątkiem "Lockdown")
miejsce drugie: egzekwo Fallout 2////Diablo II + LoD/// Planascape Torment////Jagged Aliance 2 oraz 2,5 :D
miejsca trzeciego nie ma bo nie wiedziałem co z wywalic z miejsca drugiego :P
Major - Nie Kwi 16, 2006 15:55
Kurcze jak mogłem zapomnieć o Fallout2. Ta gra towarzyszyła mi wiele razy przez nudne dni lub zarwane noce :) Nie raz przez tą gre przypominałem sobie która godzina kiedy za oknem było słychać ptaszki dość charakterystycznie śpiewające.
Fenix - Nie Kwi 16, 2006 19:21
ja polecam gry z serwisu h t t p;//reflexive, c o m no i wszystkie sa darmowe po 1 malym triku
manexxl - Pon Kwi 17, 2006 00:29
Civilization 2 - online. Coś pięknego :)
Championship Manager 3 - online :)
Literaki - online na w w w kurnik, p l
PAKuS - Pon Kwi 17, 2006 13:13
Ja narazie niemam czasu na granie bo mam co innego na głowie
RaFeN - Sro Maj 31, 2006 19:09
Warcraft3 Frozen Thron. Najlepsza gra w jakiej grałem. Jak ktoś ma tą gre i jest zainteresowany grą 1 vs 1 zapraszam!!
Fer - Czw Cze 01, 2006 15:29
Diablo II + LoD (tylko BattleNet)
Seria Need For Speed
Jagged Aliance 2, 2,5, a także zmodyfikowany WildFire
Bards Tale (Opowieści Barda) fajna gierka w stylu Revenant ale wg lepsza
Saga C&C i Red Alert ;)
madziar - Pią Cze 02, 2006 22:01
:rotfl: mahjong hehe, zaraz mnie tu zadziobią specjaliści od fpsów, rtsów, rpg itp hehe. Ale co tam , ryzyk-fizyk :rotfl:
Major - Pią Cze 02, 2006 22:02
madziar napisał/a: | mahjong |
Miałem jakiegoś co katowałem pare dni. Nawet jakieś swoje rekordziki udawało się robić.
Appo - Sob Cze 03, 2006 12:41
Wdł. mnie przebojami są :
- The Sims
- The Settlers 1,2 (!!)
- Need for Speed
- Broken Sword
- Metal Gear Solid
- Tetris
- 'Kulki'
- oraz najtrudniejsza gra jaką kiedykolwiek spotkałem ... Rebelion :]
Aither - Nie Cze 04, 2006 01:26
no ja ostatnio dorwalam Age of Emipres III :D jeszcze 2 dni i mam ja rozpykana w calosci :) potem biore sie za "Ojciec Chrzestny" :)
kobi - Nie Cze 04, 2006 12:17
Appo napisał/a: | - The Settlers 1,2 (!!) |
Ta gra jest boska :D Jedna z niewielu, które naprawdę wciągały - i nadal to robią jeśli tylko jest czas ;)
Ale tylko wersja Porsche Unleasched - jak dla mnie ;) Te nocne zmagania ze znajomymi by urwać ułamki sekund i pobić rekord toru :oczami:
Klasyka :super: W starym Ericssonie miałem - często bateria mi padała od grania ;)
Appo napisał/a: | - 'Kulki' |
Hehehe :D Dawno nie miałem z tym do czynienia... Kolejna klasyka :D
Aither - Nie Cze 04, 2006 15:07
wlasnie skonczylam pykac AoE III :D banalne to bylo :) sadzilam ze bedzie trudniejsze :)
A wlasnie... poszukuje gry Shogun :) ktos cos o niej wie widzial gral ? :D
Major - Nie Cze 04, 2006 15:20
Aither napisał/a: | wlasnie skonczylam pykac AoE III banalne to bylo sadzilam ze bedzie trudniejsze |
Może na easy grałaś? Bo ja miałem trudności w jednej z plansz gdzie jakbym nie robił przeciwnik zawsze miał więcej i szybciej niż ja. Tego właśnie w rts`ach nie lubie.
Aither - Nie Cze 04, 2006 15:32
Major, nie bawie sie w "easy" to nie jest przyjemnosc :)
Ja mialam w III akcie kiedy z Amelia i Kynianke musialam pokonac droge przez zasniezona plansze gdzie mroz i lod mnie zabijal :/ w dodatku sledzaca mnie armia i wilki :D fajna gra :P
Appo - Nie Cze 04, 2006 21:21
Aither ja mam Shoguna jak cos ;)
Aither - Pon Cze 05, 2006 10:59
Aaaaaaaappooooooooo, :hyhy: Ty juz wiesz co mi chodzi po glowie co nie ? :)
Appo - Pon Cze 05, 2006 16:50
Już się boję :P Po Tobie wszystkiego mogę się spodziewać :P
Aither - Wto Cze 06, 2006 09:37
No co Ty :) przeciez okazuje zainteresowanie ta gra - nie widzisz tego ? :P a co mam sie slinic ? :P no chwile to w akcie desperacji :P na to musisz poczekac jeszcze :D
Ale chetna na te gre jestem :)
p4cz3k - Wto Cze 06, 2006 14:28
ha...a ja polecam na nude w pracy z braku mozliwosci ... w w w gry, p l :=]
dadeck - Sro Cze 07, 2006 14:17
Pro evolution soccer - Najlepsza pilka na kompa, nie ma to ze mucha tupie. (w realu za to nie lubie noznej)
Call of duty - Nie ma to jak dobra strzelanka
Ragnarok Online - Czasami poexpic w innym swiecie...
FlashMan - Sro Cze 07, 2006 23:07
Ja polecam Mr. Piu Piu z Maxior, p l :)
Arex30 - Wto Lis 07, 2006 21:46
Fenix napisał/a: | ja polecam gry z serwisu h t t p;//reflexive, c o m no i wszystkie sa darmowe po 1 malym triku | jakim??
daroo - Czw Lis 09, 2006 00:19
najlepsze gry w jakie grałem to :rotfl: :rotfl:
1. NFS carbon :rotfl: :rotfl: :rotfl:
2. Toca race driver 3 :rotfl: :rotfl:
3. GTA san andreas :rotfl: :rotfl:
wedlug mnie to są najlepsze gierki :D:D:D
Major - Czw Lis 09, 2006 00:23
daroo napisał/a: | . NFS carbon |
Dopiero zacząłem ściągać :zalamany: I tak pewnie sobie dobrze nie pogram, chyba że dopiero n ps3
daroo napisał/a: | . GTA san andreas |
Niestety straciła gra klimat w momencie wyjazdu z pierwszego miasta. Mimo to i tak dużo się zagrywałem.
Appo - Czw Lis 09, 2006 07:56
Major, uważaj gra ma spore wymagania co do kart graficznych ( na MX np. wogóle niechodzi ;) )
daroo - Czw Lis 09, 2006 12:56
Major ; ale warto sciagac NFS carbon ta gra jest na serio bardzo bardzo fajna mozna powiedziec ze jest to najlepsza czesc ze wszystkich NFS :D :D ale ta gra ma na serio duze wymagania ;/ mi tam chodzila na prawie full wymaganiach ale to zalezy kto ma jakiego kompa :P ;P :hyhy: :hyhy: :hyhy:
MacSen - Pon Lis 13, 2006 09:22
daroo napisał/a: | Major ; ale warto sciagac NFS carbon ta gra jest na serio bardzo bardzo fajna mozna powiedziec ze jest to najlepsza czesc ze wszystkich NFS :D :D ale ta gra ma na serio duze wymagania ;/ mi tam chodzila na prawie full wymaganiach ale to zalezy kto ma jakiego kompa :P ;P :hyhy: :hyhy: :hyhy: |
Ściągnąć i ściągnąć ... lepiej to przemilcze. :(
(wieczorem dokleje fotke żeby nie było że tylko mówię o legalności)
Posiadam NFS MW i Carbon i te gry razem zmiatają konkurencję...no może tylko poza TRD3 do której niema się co porównywać.
Po necie to ta trójca jest niepokonana.
Major - Pon Lis 13, 2006 16:17
MacSen napisał/a: | NFS MW i Carbon |
Oryginały posiadam z poprzednich części, na carbona ostatnio mam za dużo wydatków, ale też się skusze na oryginał, jak na razie miałem ochote sobie zerknąć co ta gra oferuje.
MacSen - Pon Lis 13, 2006 22:20
Major napisał/a: | MacSen napisał/a: | NFS MW i Carbon |
Oryginały posiadam z poprzednich części, na carbona ostatnio mam za dużo wydatków, ale też się skusze na oryginał, jak na razie miałem ochote sobie zerknąć co ta gra oferuje. |
Jakby to ująć...od tego są dema i recenzje. Bardzo dobre pod tym względem jest CD Action
Takie wymówki że chcesz zobaczyć jak to wygląda przed zakupem...cóż ani do mnie ani tym bardziej do nikogo z BSA nie przemawiają.
Zasada jest jedna gry to nie towar pierwszej potrzeby. Ja kupuje wtedy gdy rzeczywiście mam ochotę w coś pograć.
Po prostu nieważne co napiszesz...to i tak będzie piractwo(dobra kończę bo wyjdzie że jestem buczydło :) )
Żeby nie było.
Major - Pon Lis 13, 2006 23:24
Mnie to tam rybka czy mnie ktoś uważa za pirata czy nie. Jak mam kase to kupuje gre co lubie, nie mam kasy, a chce grać to ściągam. Jak syfiata gra to przynajmniej nie mam wyrzytów sumienia, że zmarnowałem pieniadze. Druga kwestia to taka, że nie znam w moim otoczeniu osoby, która miała by tyle oryginałów co ja. Co prawda obecnie to są już głównie starsze tytuły, ale i nie grywam tyle co kiedyś.
Coyote - Czw Mar 01, 2007 16:18
Hmm jadna z najfajniejszych gier w jakie grałem to America's Army - bardzo ważna jest współpraca drużynowa :) Czasami sie trafia jakiś rambo [ cos o tym na mapie Bridge wiem :cwaniak: ], ale tak to nie mamy co sami na siebie liczyc ;)
Gra jest darmowa i mozna ja pobrać h t t p;//games.internode.on.net/filelist.php?filedetails=4938]TUTAJ albo ze strony h t t p;//w w w americasarmy, c o m]Armii Amerykańskiej.
Moze jakieś 1 Vs 1 ? :hyhy:
Major - Czw Mar 01, 2007 22:42
DAGFEN, giera rzeczywiscie dobra. Wiele czasu spedzilem grajac w nia glownie wlasnei w plansze Bridge. Niestety jak sie nie ma team speak, to czesto gra zespolowa nie jest juz tak fajna, chociaz da sie robic znaki w inny sposob ;P
Coyote - Czw Mar 01, 2007 22:51
Hehhe no dokladnie :) Ale wiesz jak to jest :) Zbiera sie ekipa na TS i jaja leca :)
Major - Czw Mar 01, 2007 22:54
Ultima Online. Nie wiem czy o niej juz pisalem tutaj. Gra juz wiekowa, co prawda z wieloma nowymi wersjami jak niedawno wydana Mondain's Legacy. Dobra, bo powoduje ze wiele godzin przy niej stracilem i caly czas mi sie chce w nia grac. Siedze na shardzie Clairs Lair.
Danielo - Pią Mar 02, 2007 07:49
The Settlers II - Dziesięciolecie - odnowiona 2 odsłona Settlersów grafa 3D polecam wszystkim strategą
Major - Sob Mar 03, 2007 12:31
Danielo, wlasnie caly czas ciagnie mnie do tej gry, ale nie mam kiedy nawet jej zalatwic. Napewno bede musial w to zagrac. Pierwsza wersja dwojki przykula mnie na wiele dni i tygodni.
kobi - Sob Mar 03, 2007 13:55
Hymmm... Sentyment do Settlersów... Szkoda, że już nie ma tyle czasu na gry co kiedyś :/
Aither - Sob Mar 03, 2007 13:59
mam wszystkie serie i czesci Settlersow :) jestem ich wielbicielka :D
czekam teraz na Matke Boska Pieniezna :) i kupuje Danielo napisał/a: | The Settlers II - Dziesięciolecie | :D
Danielo - Nie Mar 04, 2007 19:37
można się dogadac na pw :]
Jak będzie czas moge na jakis serwer typu RS wrzucic i sobie sciagniecie;)
Dragon - Pią Kwi 06, 2007 21:49
Ja lubie grac na w w w mousebreaker, c o m super gierki !POLECAM ! :cool:
Aither - Sob Maj 19, 2007 11:46
Popytakalabym sobie w wolnej chwili w S II 10lecie :P Zastanawialam sie nad kupnem... ale cos ostatnio nie w sosie mi na kupowanie gier... tak poza tym... dorwalam gra do 6 latkow o krasnalach :rotfl: :hyhy: usmialam sie jak nigdy... a i Reksio poznaje literki :rotfl: :padam: ale tego drugiego to juz mam dosc :P
Major - Nie Maj 20, 2007 14:50
Oblivion, sam nie gram ale patrze jak kumpel meczy na PS3 i wyglada wysmienicie i rozbudowany swiat questow tez jest dobry. Duzo tez zmian odnosnie prowadzenia dziennika w porownaniu do Morrowinda troche umila gre, bo tam caly czas trzeba bylo pamietac co sie zrobilo i gdzie sie bylo co przeszkadzalo w graniu po dluzszej przerwie.
Obecnie sam grywam w starą dobrą Mafie :)
MacSen - Nie Maj 20, 2007 20:56
Heh..niewiem jakim sprzętem dysponujecie ..ale polecam "Rise of nations:Rise of legend"
Gra mimo swoich wymagań zmiata praktycznie wszystko..no może poza nieśmiertelnym Starcraft-em
Major - Nie Maj 20, 2007 21:00
MacSen, taak sadze masz racje, od momentu zapowiedzi tej gry spodziewalem sie ze bedzie dobra, ale niestety na moim sprzecie granie w to mija sie z przyjemnoscia :P
Arex30 - Nie Maj 20, 2007 21:08
ja zapodałem ostatnio doom3 i powiem ze super sprawa tylko strasznie trzeba sie naklikać na klawiaturce :D
MacSen S.C wymiata
Po sukcesie WoW , z tego co wiem to Blizzard zapowiedział jakąś niespodziankę ===> czyżby Diablo III ?
chaoss - Nie Maj 20, 2007 23:07
Arex30 napisał/a: | j
Po sukcesie WoW , z tego co wiem to Blizzard zapowiedział jakąś niespodziankę ===> czyżby Diablo III ? |
h t t p;//w w w starcraft2, c o m/]hail to the now king
:padam: :super: :padam:
Arex30 - Nie Maj 20, 2007 23:52
S.C II no bajka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiedy ?
Aither - Nie Maj 20, 2007 23:58
Arex30 napisał/a: | Diablo III |
prawde mowiac nie obrazilabym sie :D
p4cz3k - Pon Maj 21, 2007 09:23
Aither napisał/a: | Arex30 napisał/a:
Diablo III
prawde mowiac nie obrazilabym sie :D |
diablo III to nie bedzie to samo co poprzednie czesci ... ale to moja subiektywna opinia ... gdyz diablo moga byc tylko dwa - I i II :] (a jesli pojawi sie dIII to pewnie na podobnej zasadzie co WoW - gra multi + abonament - w sumie nie ma co ukrywac - gra w diablo na singlu mijala sie z celem ;) nie ma to jak pvp / tvt ;]
ma sie pojawic SC II :=] zobaczymy
Arex30 - Pon Maj 21, 2007 10:30
p4cz3k, screeny som boskie a trajki ...... kurna juz se zassałem tapetki
Trzeba wyciągnąc z szafki SC i pograc by nabrać wprawy.
MacSen napisał/a: | "Rise of nations:Rise of legend" | wczoraj zamówiłem.
zobaczemy jak sie w to gra.
A ja sieciowe OGAME 24UNI i 51UNI :D
Oraz ostatnio AoE II :P
p4cz3k - Pon Maj 21, 2007 16:44
dla fanow d2 : h t t p;//realm.angrenost.org/ :=] ja tam sie bawie - czasem :=]
Noemi - Pon Maj 21, 2007 18:40
;) ...owszem mimo iz narzekam że nie mam czasu to jednak czasem w cos by sie zagrało...ale i tak nie rozumiem waszej mowy... :zawstydzony: :/ np: Arex30 napisał/a: | boskie a trajki |
p4cz3k napisał/a: | (a jesli pojawi sie dIII to pewnie na podobnej zasadzie co WoW - gra multi + abonament - w sumie nie ma co ukrywac - gra w diablo na singlu mijala sie z celem nie ma to jak pvp / tvt ;]
ma sie pojawic SC II :=] zobaczymy |
p4cz3k napisał/a: | dla fanow d2 |
....ale moze kiedys sie wkręce... :P
Arex30 - Pon Maj 21, 2007 19:54
Noemi, no cóz jeśłi chcesz to wytłumaczymy.
Dziś na tapecie :
UNI 24 i UNI 51
oraz D3 :D mroczny kawałek życia.
A leci dzisiaj do mnie :
Resident Evil 4 + Silent Hunter III
hihihi
musze poszukać jeszcze wcześniejsze wydania RE
Noemi - Pon Maj 21, 2007 22:54
;) ...wkręcam sie.... wkręcam sie... :P
Arex30 - Pią Gru 14, 2007 22:11
Noemi, i jak sie udało wkrecić bo jak co to mam konto na U24 do oddania ;)
Grabarz - Sob Gru 15, 2007 13:32
Jak dla mnie nie ma lepszej gry od Obliviona (no i poprzednika - Morrowinda, we wcześniejsze nie grałem).
Super klimat, zupełnie nieliniowa fabuła, fantastyczne misje i zadania, genialne artefakty i przedmioty. Tylko broń... no mogłaby być wymyślniejsza, na szczęście można ją ładować czarami :)
Kiedyś grałem też w Final Fantasy VII (kolejne i poprzednie nie miały tego czegoś) i normalnie się zakochałem ;) No, ale przeszło mi, pamiętam tylko, że wiele wiele godzin spędziłem nad nią
Arex30 - Sob Gru 15, 2007 13:49
Wiedźmin !!!!!
Tylko wiedźmin teraz !!!!!!!
Po prostu to co najlepsze w RPG !!!
Coyote - Nie Sty 06, 2008 14:58
Kurcze, kiedyś to były giery. Teraz jest grafika, ale co po grafice jak takie COD4 da sie w 5h przejść =/
MacSen - Pon Sty 07, 2008 09:53
No wiesz ale Fallout II można np. przejść w pół godziny(mnie się raz udało go przejść w godzine).... jak wiesz które questy robić.
Ale tak prawde powiedziawszy to teraz tylko grafa i nic więcej. Choć nie F.E.A.R ja go męcze już ponad 3-y tygodnie i ciągle dostaje wpierdyk na jednej z map no i ma klimat..rzeczywiście czasem można się wystrachać
Coyote - Pon Sty 07, 2008 14:16
MacSen, a grałeś może w FEAR Combat na sieci ? :)
p4cz3k - Pon Sty 07, 2008 16:32
nie ma lepszej gry niz d2 - online - pvp :]
MacSen - Wto Sty 08, 2008 11:15
Coyote napisał/a: | MacSen, a grałeś może w FEAR Combat na sieci ? :) |
No baaa(po coś to pieroństwo ściągałem) czasem pogrywam...ale muszę mieć wenę żeby tak wojowac :P
Dla niewtajemniczonych F.E.A.R COMBAT jest dostępny za friko.
Coyote - Wto Sty 08, 2008 15:41
h t t p;//w w w joinfear, c o m/
Wystarczy się zarejestrowac, a dostaniemy oryginalny CD-Key do tej wersji gry, po czym ją pobrać i zainstalować ;)
PS. 400-setny post :D:D:D:D:D:D:D
Patek - Wto Cze 03, 2008 15:51
GTA SA
COUNTER STRIKE
UEFA EURO 2008
snkkrk - Sob Cze 06, 2009 16:22
:hyhy: Quake 3
:hyhy: Heroes 3
:hyhy: Mortal kombat Trilogy
:hyhy: Warcraft 3
:hyhy: Counter strike 1.6
sebek - Nie Cze 07, 2009 16:58
jak ktoś lubi klimaty wojny polecam Operation flashpoint (coś w stylu zimnej wojny), na prawdę dosć realistycznie napisane jak na tak starą grę, ja osobiście kocham w tej gierce latać smiglowcami, niestety trzeba sporo przejść żeby "awansować" rangą :), po za tym wszystkie NFS-y, tylko dobija mnie stopień "odrealnienia" fizyki pojazdu (szczególnie jak w coś sie przyładuje lecąc w poślizgu 200-auto nadal nadaje się do jazdy :zdziwko: ), pomijam sapera w którego spielam nałogowo, szkoda ze nie ma większej planszy niż Expert pod windowsem :kwasny:
MacSen - Pon Cze 08, 2009 00:26
Tjaa NFS-y...to pograj sobie w Prostreet ( koślawe zachowanie furek ale dzwonki widać)
Jak już chcesz żeby części karoserii latały to polecam RaceDriver:GRID tak po singlu jak i sieci(szukać REDDOT)
GTR i GTR2... trzeba niezłego talentu ( ja wymiekam na 24-o godzinnych)
Albo stary ( zalezy dla kogo stary) RBR gra żyje swoim życiem za sprawą fanów około 100 dodatkowych tras i około 20~30 dodatkowych furek ( fabrycznie tylko 6 aut + 5 bonusów tras koło 9 w paru odmianach) mozna nawet rajd polski przejść :D
No i ostatnio zamiatam w H.A.W.X ( ciężko to nazwać simu ...ale zabawa szczególnie w CO-OP przednia)
Co do sapera...fakt szkoda że niema więcej :/
|
|
|