|
|
dupiate forum
|
 |
Forum - Wywiad...
Frycek - Pią Mar 18, 2005 15:00 Temat postu: Wywiad... Wczoraj otrzymalem maila z zaproszeniem do udzielenia wywiadu Panu dzienikarzowi z Nowin Gliwickich.
Chce on napisac artykul o ludziach ktorzy tworza strony o tematyce gliwc..czyli min. nasza strona.
Oczywiscie odpowiedzialem na zaproszenie i dzisiaj razem z Fenixem udalismy sie na rozmowe......
Rozmowa- wiwiad przebiegl naprawde w milej atmosferze a pan Andrzej(dziennikarz) jest bardzo sympatycznym czlowiekiem.
Jestem pewien ze zaglada do nas na stronke gdyz duzo wiedzial :)
poznalismy Meg ze strony gliwiczanie, p l (bardzo mila i sympatyczna kobieta)....ktora takze udzielala wywiadu.
Jutro wiwiadu udzielaja gliwice, c o m
Tak wiec w najblizszy czwartek mozna spodziewac sie wzmianki o naszym forum w Nowinach Gliwickich.
kisia - Pią Mar 18, 2005 15:27
No wreszcie Nowiny coś o nas napiszą :jupi: , a Andrzejek to naprawde bardzo sympatyczny gość :spoko: :mg:
Asienka - Pią Mar 18, 2005 16:01
SUPER mam nadzieję że po tym wydaniu zobaczymy tu jakieś mowe twarze i forum sie jeszcze bardziej rozkręci :jupi: :jupi: :spoko:
Piotrulek - Pią Mar 18, 2005 16:46
kisia, Z Andrzejem razem kopaliśmy piłkę,on przeważnie stal na bramce i mial ksywę "Lama duży".
Frycek - Pią Mar 18, 2005 17:28
chyba sie go zapytam ..ciekawe co napisze :) i czy skojarzy...pewnie sam juz przeczytal
Dev - Pią Mar 18, 2005 17:39
JUUPIII!!! bede slawny.. :P
Frycek - Pią Mar 18, 2005 17:52
Zaznaczam ze nie jest to artykuł o tylko o nas ale o ludziach ktorzy tworza takie strony...poczekajmy do czwartku ,mam nadzieje ze Pan Andrzej napisze ładny artykuł.
frohike - Pią Mar 18, 2005 18:27
To bedzie dobra promocja dla nas, niech tylko moderatorzy posprzataja troszke forum aby nowe twarze nie zobaczyly tego nieporzadku w roznych dzialach :lol:
Fenix - Pią Mar 18, 2005 18:30
:spoko:
Piotrulek - Pią Mar 18, 2005 18:48
Frycek, A dlatego "duży" bo Andrzej ma mlodszego brata i to byla "Lama maly" :lol: :lol: :lol:
Mariusz - Pią Mar 18, 2005 19:30
Fajnie ;) Zobaczymy co opisze Pan Andrzej w swoim artykule ;)
Czyli w czwartek mam się zaopatrzyć w Nowiny Gliwickie ?:)
Piotrulek - Pią Mar 18, 2005 19:44
Frycek, Nie ma problermu możesz mu nawet powiedzieć jak się nazywam,bo to żadna tajemnica ,znamy się bardzo dobrze,nawet za doskonalych czasów ,za namową Andrzeja bylem sponsorem Miss Nowin Gliwickich.
Dim - Pią Mar 18, 2005 20:04 Temat postu: Re: Wywiad...
Frycek napisał/a: | Wczoraj otrzymalem maila z zaproszeniem do udzielenia wywiadu Panu dzienikarzowi z Nowin Gliwickich.
Chce on napisac artykul o ludziach ktorzy tworza strony o tematyce gliwc..czyli min. nasza strona.
Oczywiscie odpowiedzialem na zaproszenie i dzisiaj razem z Fenixem udalismy sie na rozmowe......
Rozmowa- wiwiad przebiegl naprawde w milej atmosferze a pan Andrzej(dziennikarz) jest bardzo sympatycznym czlowiekiem.
Jestem pewien ze zaglada do nas na stronke gdyz duzo wiedzial :)
poznalismy Meg ze strony gliwiczanie, p l (bardzo mila i sympatyczna kobieta)....ktora takze udzielala wywiadu.
Jutro wiwiadu udzielaja gliwice, c o m
Tak wiec w najblizszy czwartek mozna spodziewac sie wzmianki o naszym forum w Nowinach Gliwickich. |
:jupi: :)
a Meg... rzeczywiście przesympatyczna kobieta :) miałam przyjemność ta pania poznac i mam nadzieje ze jeszcze nie raz ja spotkam :D
Piotrulek - Pią Mar 18, 2005 20:41
Dim, A szkoda ,że nie znam tej Pani,a na oko ile ta Pani ma lat??
kisia - Pią Mar 18, 2005 21:05
Chciałam przypomnieć szanowynym forumowiczom , że to nie topik o naszej nowej koleżance Megi tylko o wywiadzie.
Piotrulek, jeżeli chcesz więcej wiedzieć o Megi to zerknij na str gliwiczan, tam są zdjęcia z ich spotkań :D
Piotrulek - Pią Mar 18, 2005 22:01
kisia, Nie chcę wiedzieć,tak tylko zapytalem ,skoro zaczęlo się o niej mówić.Przypominam rownież,że ja bylem tylko kontynuatorem tego zakazanego wątku.A w/g mnie nie ma co teraz roztrząsać tematu wywiad,skoro go jeszcze nie ma.Pozostańmy dobrej myśli,że Andrzej solidnie się wywiąże ze swojej pracy,a o tym przekonamy się w czwartek.
frohike - Pią Mar 18, 2005 22:04
Piotrulek, a moze masz jeszcze jakies inne ukryte znajomosci ktore pomoga w reklamie NASZEGO forum
Frycek - Pią Mar 18, 2005 22:05
czyli mam rozumiec ze wywiad byl ustawiony ??przez ciebie Piotrulek ??
kisia - Pią Mar 18, 2005 22:06
Moge zapewnić ze Andrzej pisze zawsze dobre teksty, więc i wywiad z udziałem naszych Panów myśle że bedzie dobry, a już napewno wieść o naszym forum rozniesię się wśród czytelników NG i przybedzie nam forumowiczów :D
Piotrulek - Pią Mar 18, 2005 22:20
I oto własnie powinno chodzić,rozpowszechnienie i rozpropagowanie,rozreklamowanie tego forum.Ja nie mialem z tym nic wspólnego naprawdę.
Mariusz - Czw Mar 31, 2005 15:55
Dzisiaj w Nowinach Gliwickich miało się ukazać ?
Fenix - Czw Mar 31, 2005 16:46
Prawde mówiac ten wywiad moze sie ukazać w nowinach w tedy gdy nie benda mieć o czym pisać bo po 1 nie było wprost powiedziane kiedy się ukaże i czy wogule.....
Mariusz - Czw Mar 31, 2005 18:05
To też racja Fenix. Pozostaje czekać. Póki co ja sam od 2 tyg. bacznie czytam NG, bo i tak moja mama je zawsze kupuje ;)
Frycek - Czw Mar 31, 2005 19:56
Ja tez obserwuje i niestety nie ma jeszcze :( poczekamy :)
Piotrulek - Czw Mar 31, 2005 20:17
Frycek, Postaram sie czegoś u Ä?ródła dowiedzieć??
kisia - Czw Mar 31, 2005 21:38
Ojej zapomniałam Wam powiedzieć, że w ubiegly czwartek spotkałam Andrzeja i powiedziała , że tekst jest w przygotowaniu i w zasadzie nie wie sam kiedy sie ukaże bo jeszcze zbiera materiały.
Frycek - Pią Kwi 01, 2005 06:48
No i chyba wszystko wyjasnione :) tak wiec pozstaje nam cierpliwie czekac :)
Piotrulek - Pią Kwi 01, 2005 08:52
Frycek, Przed momentem zakończylem rozmowę telefoniczną z redaktorem Andrzejem Sługockim i dowiedzalem się,że najprawdopodbniej tekst ukarze się w przyszły czwartek czyli 7.04,to nie jest kawał primaaprilisowy zaznaczam.
Frycek - Pią Kwi 01, 2005 12:08
No i super....bedziemy czekac z niecierpliwoscia :)
Dana - Pią Kwi 01, 2005 12:19
mam nadzieje ze jeśli przeocze gazete z wywiadem to ktoś da mi poczytać :) ?
Frycek - Czw Kwi 07, 2005 10:39
wlasnie mam przed soba Nowiny Gliwickie:) i czytam artykul...
skan napewno bedzie na stronie glownej ..
Gmeras - Czw Kwi 07, 2005 10:46
super bo mi sie niechce kupowac gazety :rotfl:
Aither - Czw Kwi 07, 2005 11:06
No ja nie mam możliwości więc nawet i dobrze :) Frycek w jakich superlatywach nas opisałeś ? :D
Frycek - Czw Kwi 07, 2005 11:09
czytam i czytam i sam niewieze ze to powiedzialem...troche chyba pozmianial Andrzejek :P ale najwazniejsze jest.
Aither - Czw Kwi 07, 2005 11:11
Frycek zacytuj coś co nas podniesie na duchu :) [że też ja to powiedziałam :D ]
Frycek - Czw Kwi 07, 2005 11:19
szybki skan gazety mozecie zobaczyc tutaj
h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/zdjecia/gazeta0001.JPG
obrobiony skan bedzie dostepny juz niedlugo na stronie glownej w dziale napisali o nas
Aither - Czw Kwi 07, 2005 11:49
:) bardzo miłe słowa :) mam nadzieję, że faktycznie teraz zacznie się prawdziwa zabawa :) a tak jeszce... Frycek wyczytałam o stowarzyszeniu... serio? Bo jeśli tak... to się ugadamy bo w tej dziedzinie mogę pomóc :) :) :)
Piotrulek - Czw Kwi 07, 2005 12:54
Nareszcie zostałem doceniony przez kolegę,zmieniono mi tylko jedną literkę i z Piotrulka stalem się Pietrulkiem,ale to nic ważne ,że jesteśmy tajemniczy.
Aither - Czw Kwi 07, 2005 12:57
Piotrulek nie przejmuj się my i tak wiemy, że jesteś wyjątkowy i dla nas nie ma znaczenie czy prze "o" czy "e" :) Wszyscy Cię doceniamy :)
Piotrulek - Czw Kwi 07, 2005 13:05
Aither napisał/a: | Piotrulek nie przejmuj się my i tak wiemy, że jesteś wyjątkowy i dla nas nie ma znaczenie czy prze "o" czy "e" :) Wszyscy Cię doceniamy :) |
Ależ wielkie dzięki za docenienie.
Mariusz - Czw Kwi 07, 2005 13:11
Fajnie opisane :) Moze poprzez tenartykuł będzie więcej ludzi na forum :)
Aither - Czw Kwi 07, 2005 13:51
Mam nadzieję, że jednak pojawi się u nas kilka nowych osób :) ale i tak twierdzę, że dopiero się rozwijamy :) jest dobrze :) a moim zdaniem będzie jeszcze lepiej :)
Dev - Czw Kwi 07, 2005 14:50
no PIEKNIE napisali moj nick: DAVE :kwasny: :kwasny: :kwasny: ehh n/c
Aither - Czw Kwi 07, 2005 14:57
Dev oj no nie wkurzaj sie i nie smutkaj... przecież każdemu może się pomylić... my i tak wiemy, że to o Ciebie chodzi :) a czy nick jest ważny... przecież to niczego nie zmienia :) MY wiemy, że to Ty inni się dowiedzą dopiero :)
Dev - Czw Kwi 07, 2005 15:02
ale jak mozna Dev przerobic na Dave ? yyy :zalamany: toz to GRZECH!
Aither - Czw Kwi 07, 2005 15:06
Dev no ja rozumiem Cię bardzo dobrze bo Frycek namiętnie o mnie pisze "Aitcher" to aż w oczy kole :) ale ja wiem i inni wiedzą, że to o Ciebie chodziło :) Głowa do góry :)
frohike - Czw Kwi 07, 2005 15:30
do mnie na spotkanku mowiono froszik :kwasny: nie da przeciez frohike tak przeczytac :D
Mariusz - Czw Kwi 07, 2005 16:43
Ja w jakims filmie widziałem kolesia, który sie nazywał Frohike i mówili do niego [frohiki] :)
frohike - Czw Kwi 07, 2005 21:23
tylko nie Cytat: | mówili do niego [frohiki] |
nie wiem jak sie to dokladnie pisze ale wymawia sie "frohajk".
i zostanmy przy takiej wymowie
Piotrulek - Czw Kwi 07, 2005 21:34
frohike napisał/a: | tylko nie Cytat: | mówili do niego [frohiki] |
nie wiem jak sie to dokladnie pisze ale wymawia sie "frohajk".
i zostanmy przy takiej wymowie |
jak sobie życzysz frohajku :rotfl:
frohike - Czw Kwi 07, 2005 21:44
oczywiscie na spotkankach to mozna po imieniu oczywiscie :D
Aither - Pią Kwi 08, 2005 11:26
frohike :) stanowczo wole Krzysiu :)
kisia - Sob Kwi 09, 2005 03:33
A czy nie jest tak, że ostatnie dwa nicki wymienione w tym artykule Dave i Pietrulek ( bo z tego co pamiętam to właśnie pisze Piertrulek, prawda czy się myle ???)nie należą do osób z naszego forum???
Jakos ciężko jest mi uwierzyć zeby Andrzej popełnił bład.
I dobrze że nasz ulubieniec się od nas odczepił
Aither - Sob Kwi 09, 2005 09:05
No to trzeba ten błąd sprostować... bo jeśli faktycznie to nie "nasi" ludzie... no to jakieś troszkę "nie hallo" :zdegustowany:
kisia - Sob Kwi 09, 2005 10:05
Aither czytałaś ten artykuł ??? Dlaczego to nie halo jeżeli to nie nasi ludzie ??? przecież tam jest mowa o trzech stronach internetowych i na samym poczatku artykułu jest wymienionych pare osób. Są Gliwiczanie, jesteśmy my i może te dwie ostatnie wymienione osoby sa z tej trzeciej stronki ,o której piszą ( chyba gliwice, c o m) ale tego nie wiem napewno tylko sobie tak gdybam :)
Aither - Sob Kwi 09, 2005 11:20
kisia tak zytałam go i jakoś nie zwróciłam na to uwagi... no znaczy zauważyłam, że błędnie to napisane ale nie wierzę, że to zbieg okoliczności :) dlatego od razu na myśl mi przyszli nasi chłopcy :) eee tam :) nasi to nasi :) widać się redakcja musiała "przejęzyczyć" słowem pisanym :)
Piotrulek - Sob Kwi 09, 2005 19:22
Aither napisał/a: | kisia tak zytałam go i jakoś nie zwróciłam na to uwagi... no znaczy zauważyłam, że błędnie to napisane ale nie wierzę, że to zbieg okoliczności :) dlatego od razu na myśl mi przyszli nasi chłopcy :) eee tam :) nasi to nasi :) widać się redakcja musiała "przejęzyczyć" słowem pisanym :) |
Wielkie dzięki za lokalny patriotyzm i myślę,że mialaś rację.
kisia - Sob Kwi 09, 2005 20:40
zarejestrowałam się na stronę gliwice, c o m i nie ma tam osób o takich nickach (Dave i Pietrulek) czyli mówią w NG o naszych chłopcach.
Szkoda tylko że zostały ich nicki przekręcone :(
Aither - Nie Kwi 10, 2005 10:26
Piotrulek :) moja kobieca intuicja mnie nie zawodzi :) no czasem... ale to w bardzo "specyficznych" przypadkach, w których chcę żeby się myliła :D
Piotrulek - Nie Kwi 10, 2005 10:46
kisia napisał/a: | zarejestrowałam się na stronę gliwice, c o m i nie ma tam osób o takich nickach (Dave i Pietrulek) czyli mówią w NG o naszych chłopcach.
Szkoda tylko że zostały ich nicki przekręcone :( |
Czułem,że Andrzej pisze wlaśnie o nas,ale nie chcilaem się przed szereg wychylać...
Aither - Czw Kwi 14, 2005 11:31
Piotrulek więcej wiary w siebie :D Wszyscy wiedzieliśmy, że o Ciebie chodziło i Dev`a :P
Frycek - Pią Maj 13, 2005 19:06
Z wielka przyjemnoscia donosze ze dzisiaj udzielalem wywiadu o Forum dla Dziennika Zachodniego :)
a w najblizszym czasie mam umowione jeszcze 2 spotkania z mediami :)
Gmeras - Pią Maj 13, 2005 19:22
Frycek napisał/a: | Z wielka przyjemnoscia donosze ze dzisiaj udzielalem wywiadu o Forum dla Dziennika Zachodniego :)
a w najblizszym czasie mam umowione jeszcze 2 spotkania z mediami :) |
luźno ;) ale zeskanuj wywiady bo ja tych owych gazet nieczytam ;D
frohike - Sob Maj 14, 2005 15:44
Gmeras na stronie glownej jest dzial, Media o Nas, tam pewnie Frycek to wrzuci :)
Frycek - Sob Maj 14, 2005 17:32
napewno sie pojawi :) mozliwe ze bedzie tez opublikowany w internecie :] , ale poczekajmy na artykul, z tego co wiem ma sie pojawic dzien przed urodzinami czyli 20 maja
ANIUS - Sob Maj 14, 2005 19:41
mmmmm sympatycznie sie zapowiada:) Frycek aby tak dalej, udzielaj sie, udzielaj:)
kisia - Nie Maj 15, 2005 19:54
Gmeras no to trzeba zacząć czytać te gazetki, bo skoro o nas beda pisac to znaczy że choć raz coś ciekaego napisza ;) :D
Gmeras - Nie Maj 15, 2005 21:47
No to wiec przezcytam ten ciekawy wycinek kiedy zeskanujecie ;D
Aither - Pon Maj 16, 2005 13:35
:) widze ze zaczyna sie forum powiekszac medialnie :) to nie jest zle :P
Frycek - Czw Maj 19, 2005 23:10
Jutro (Piatek) w Dzienniki Zachodnim ma byc artykul :)
Aither - Czw Maj 19, 2005 23:12
i co on da ? bo jakos tamten wywiad duzo nie pomogl... tak prawde mowiac.
Frycek - Czw Maj 19, 2005 23:26
w dniu ukazania sie artykulu na strone weszlo 431 osob
Aither - Czw Maj 19, 2005 23:28
Frycek ... stali bywalce... moze dwie lub trzy osoby sie zarejestrowaly... i to wszystko ?
Frycek - Pią Maj 20, 2005 00:00
a czy artykul musi oznaczac rejestracje nowych uzytkownikow? wazne ze jest glosno :) i ktos sie interesuje :) dla mnie to naprawde wazne i duze docenienie
kisia - Pią Maj 20, 2005 00:06
Frycek napisał/a: | Jutro (Piatek) w Dzienniki Zachodnim ma byc artykul :) |
no ja czekam z niecierpliwością :)
Frycek - Pią Maj 20, 2005 00:09
co bede duzo mowic...czytajcie :)
h t t p;//gliwice.naszemiasto, p l/wydarzenia/478912.html
Dana - Pią Maj 20, 2005 00:13
Frycek napisał/a: | duze docenienie |
Tak tak - miło że to cię cieszy,potwierdza to twoje zaangażowanie a co za tym idzie dbałość o nasze potrzeby forumowania-DZIęKI :D
Dev - Pią Maj 20, 2005 00:19
nono super... :super:
Frycek - Pią Maj 20, 2005 00:28
oczywiscie zachecam do zakupienia papierowej wersji gazety :)
Gmeras - Pią Maj 20, 2005 21:53
Frycek mozesz tez umuwic z gazeta gliwicka ; informatorem rynkowym i kurierem Gliwickim :D:d
Frycek - Pią Maj 20, 2005 22:41
z gazeta gliwicka juz rozmawialem. pozatym sam sie nie pcham :P ;)
Gmeras - Pią Maj 20, 2005 22:44
Jesli taka reklama darmowa to trzeba sie pchac :P
Mariusz - Pią Maj 20, 2005 23:16
?adnie, oby tak dalej ;)
frohike - Sob Maj 21, 2005 15:43
milo ze ktos o moim forum pisze :hyhy:
LuKaSh - Nie Maj 22, 2005 11:11
Jak widac nie jestesmy "Obojetni" :D
Aither - Nie Maj 22, 2005 14:54
frohike "moim" ? :zdziwko:
frohike - Nie Maj 22, 2005 16:42
Aither tak moim
ale takze waszym :P
Aither - Nie Maj 22, 2005 22:06
Zobaczymy co ten wywiad nam przyniesie :)
Frycek nastepnym razem ubierz sie jak prezes forum :P
Frycek - Nie Maj 22, 2005 22:10
Cytat: | Frycek nastepnym razem ubierz sie jak prezes forum |
tzn..pod krawacik :P
Aither - Nie Maj 22, 2005 23:05
Frycek no baaaa... dlaczego nie ? czy to jakas ujma ? zle bys wygladal majac na sobie tylko krwacik :P
Frycek - Pon Maj 23, 2005 06:07
Aither napisał/a: | zle bys wygladal majac na sobie tylko krwacik |
no nie wiem...jak to moja Asia powiedziala na spotkaniu,odnosnie stringow :hyhy:
ale wracajac do wywiadu,miejmy nadzieje ze nie bedzie to ostatni :)
kisia - Pon Maj 23, 2005 12:11
a ja nie jestem pewna czy powinien się ubierać pod krawat jak prezes jakiegoś nie wiem banku czy jakiejs takiej nadmuchanej sztywnej instytucji, może wystarczyłaby tylko koszula
Aither - Pon Maj 23, 2005 13:57
kisia hehehheheeeee no ale ten "(...)" moglby byc :) mowie Ci wywiady, autografy i propozycje nie do odrzucenia :D tylko ze Frycek sie wstydzi :P
Frycek - Pon Maj 23, 2005 14:44
nie wstydze :) na codzien w pracy jestm pod krawatem ze sie tak wyraze
Aither - Pon Maj 23, 2005 22:34
Frycek dobra dobra jestes wstydliwy i tyle :P
|
|
|