| 

|   | 
								dupiate forum
  | 
								  | 

Forum - Legitymacja członkowska 

Frycek - Pią Mar 04, 2005 09:30 Temat postu: Legitymacja członkowska Oglaszam konkursik na zaprojektowanie legitymacji czlonkowskiej Forum Gliwice.

Wymagania :

- wymiary karty kredytowej ,moze byc ciut wieksza

- na legitymacji powinno znalesc sie:

a) logo forum

b) imie nazwisko osoby

c) nick

4) numer identyfikacyjny

5) data waznosci legitymacji

Tak wiec do działa czekam na wasze propozycje :)

jesli macie pytania to piszcie do mnie  badz na forum

Logo do pobrania tutaj - h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/zdjecia/logo/logo.cdr]Corel 12  oraz wersja h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/zdjecia/logo/logo_pop.cdr]Corel 9 

Sciagamy klikajac prawym przyciskiem myszy"zapisz jako"

Mile widziana legitymacja zrobina w Photoshopie  :mg:
												 Demmo - Pią Mar 04, 2005 19:23
  hmm.. jakaś aluzja? ;) a co można wygrać w tym konkursie? :lol: bo co to za konkurs bez nagród :>
												 kisia - Sob Mar 05, 2005 00:24

| Cytat: | 	 		  | a co można wygrać w tym konkursie? | 	  

pewnie kubek, gadżety  :mg:
												 Frycek - Sob Mar 05, 2005 07:52

| kisia napisał/a: | 	 		   	  | Cytat: | 	 		  | a co można wygrać w tym konkursie? | 	  

pewnie kubek, gadżety  :mg: | 	  

moze wymysle cos innego :))
												 kisia - Sob Mar 05, 2005 21:45

| Cytat: | 	 		  | moze wymysle cos innego  | 	  

taaa uścisk prezesa :)  :lol:
												 Piotrulek - Nie Mar 06, 2005 10:16
  kisia, Przykro mi,ale w tej kwestii nie pomogę,nie potrafię,nie jestem aż tak biegly w obsłudze programow komputerowych,ale mi szkoda :cry:
												 Frycek - Nie Mar 06, 2005 10:22

| piotrmp napisał/a: | 	 		  | kisia, Przykro mi,ale w tej kwestii nie pomogę,nie potrafię,nie jestem aż tak biegly w obsłudze programow komputerowych,ale mi szkoda :cry: | 	  

zawsze mozesz napisas swoj pomysl :)
												 LuKaSh - Nie Mar 06, 2005 11:02
  Frycek,  Rozumiem, że można wpisać fikcyjne dane .. typu imię i nazwisko .. datę ważności .. numer identyfikacyjny ? :D
												 LuKaSh - Nie Mar 06, 2005 11:19
  Rozmiary .. 8,5x5,5 cm ?? Małe troche jak na legitke .. :P

Frycek, a nie masz tych zdjęć w *.gif albo *.jpeg :?:
												 Frycek - Nie Mar 06, 2005 11:28

| LuKaSh napisał/a: | 	 		  Rozmiary .. 8,5x5,5 cm ?? Małe troche jak na legitke .. :P

Frycek, a nie masz tych zdjęć w *.gif albo *.jpeg :?: | 	  

rozszerzenie cdr to corel ...przeciez jest napisane corel 12 i corel 9  :mg: 

fikcyjne dane na poczatku nawzor a pozniej juz beda prawdziwe
												 LuKaSh - Nie Mar 06, 2005 11:58
  Nie mam Corela :D:D Musze zobie skołować :P
												 Piotrulek - Nie Mar 06, 2005 12:08
  Frycek, W/g mnie skoro wymiary nie są największe 8,5x5,5 to też nie powinno być na niej za wiele tekstow,alby nie robić gazety,czyli na calej powierzchni znak firmowy forum i...myslę dalej,dam znać.
												 kisia - Nie Mar 06, 2005 20:22
  piotrmp, ale te rzeczy, które podał Frycek  	  | Cytat: | 	 		  a) logo forum 

b) imie nazwisko osoby 

c) nick 

4) numer identyfikacyjny 

5) data waznosci legitymacji  | 	   musza być na legitymacji
												 Frycek - Nie Mar 06, 2005 20:28
  dokladnie te rzeczy to statndard...pokazcie projekt a wymiarki sie dopasuje jak cos ,moze byc ciut wieksza od karty kredytowej
												 Asienka - Nie Mar 06, 2005 21:33
  Moze jak znajde czas to cos wymyśle hmmmm , ostatnio mam coraz wiecej czasu :D
												 frohike - Pon Mar 07, 2005 13:00

| LuKaSh napisał/a: | 	 		  

Frycek, a nie masz tych zdjęć w *.gif albo *.jpeg :?: | 	  

mi tez sie nie podoba to rozszerzenie,

nie chce mi sie biegac po kumplach kto z nich ma corela, moznaby wrzucic to w formacie photoshopa?
												 PAKuS - Pon Mar 07, 2005 13:07
  a ja proponyke ten program  COLER   dać go do działu  DOWNLOAD   żeby sobie kżdy go ściągnoł co niema
												 frohike - Pon Mar 07, 2005 13:32
  wydaje mi sie ze nicic z tego PAKuś gdyz to byloby nielegalne a nasze forum musi byc czyste jak łza, ponadto corel troszke zajmuje miejsca wiec szkoda marnowac miejsce na serwerze.
												 Fenix - Pon Mar 07, 2005 14:06
  Pakuś Corela mozesz umiescic na swoim serwerze i poczekać aż panowie w niebieskich mundurkach zapukaja do twych dzwi a pozatym  jak chcesz corela wpisz w przegladarce corel demo lub trial i bedziesz mial corela a pozatym po co zasmiecac miejsce na serwerze smieciami
												 Mariusz - Pon Mar 07, 2005 17:34

| Fenix napisał/a: | 	 		  | ... panowie w niebieskich mundurkach ... | 	  

Wydział do Walki z Przestępczością Gospodarczą. Tak się to chyba nazywa ;-)
												 LuKaSh - Pon Mar 07, 2005 17:40
  Ja sobie ściągnąłem triala .. i nie działa :/:/:/:P
												 Frycek - Pon Mar 07, 2005 21:02
  ale wy macie problemy  :| 

na serwerze ni emoze byc nic nie legalnego wiec odpada opcja umieszczania instalki .
												 PAKuS - Wto Mar 15, 2005 12:27

| Frycek napisał/a: | 	 		  ale wy macie problemy  :| 

na serwerze ni emoze byc nic nie legalnego wiec odpada opcja umieszczania instalki . | 	  

FRYCEK   Ja  wiem czym by to groziła ale tak tylko chcałem sprawdzić co wy otym myślicie
												 Frycek - Wto Mar 15, 2005 13:08
  no to juz wiesz co :)
												 PAKuS - Wto Mar 15, 2005 13:19
  wiem i pozaty zajmowało by to tylko dużo miejsca
												 Aither - Czw Kwi 14, 2005 11:48
  No i co z Tym końkursem? Demmo i co już zrobiłeś te karty członkowskie forum ? :)
												 Frycek - Czw Kwi 14, 2005 14:45
  sprawa stanela w miejscu....i raczej z tego co wiedze nie ruszy
												 Zagiel - Czw Kwi 14, 2005 14:53
  tylko takie pytanie mam: po co taka legitymacja? :]
												 Frycek - Czw Kwi 14, 2005 18:28

| sorley napisał/a: | 	 		  | tylko takie pytanie mam: po co taka legitymacja?  | 	  

legitymacje mialy sluzyc do znizek u naszych przyszlych partnerow.

jednak stanelismy w martwym punkcie ..mysle ze po urodzinach mozna by bylo sie skupic bardziej na tym.

tym czasem...skupiamy sie na rozbudowie strony :)
												 frohike - Czw Kwi 14, 2005 18:32

| Frycek napisał/a: | 	 		  | u naszych przyszlych partnerow. | 	  

poki nie mamy nigdzie znizek poza sklepem Piotrulka nasze legitymacje niczemu nie beda sluzyc
												 Frycek - Czw Kwi 14, 2005 18:42

| frohike napisał/a: | 	 		   	  | Frycek napisał/a: | 	 		  | u naszych przyszlych partnerow. | 	  

poki nie mamy nigdzie znizek poza sklepem Piotrulka nasze legitymacje niczemu nie beda sluzyc | 	  

moze inaczej,poki nie rozbudujemy powaznie portalu (strony) i zainteresujemy ludzi nami ..nie bedzie mowy o znizkach...

Mysle ze juz w niedlugim czasie sie rozkolysze sie wszystko bardziej profesjonalnie i bedziemy mogli poruszyc te sprawe.....

co nie oznacza ze nie mozna juz zrobic jakiegos projektu na legitymacje
												 kisia - Czw Kwi 14, 2005 21:58

| Frycek napisał/a: | 	 		  | legitymacje mialy sluzyc do znizek u naszych przyszlych partnerow | 	  

sorki ale obecny partner mi bardzo odpowiada i nie mam zamiaru go zmieniać, zwłaszcza że u niego mam wszystko za darmo lub sie wymieniamy i to mi całkowicie odpowiada  :hyhy:  ;)  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :D
												 Aither - Pią Kwi 15, 2005 07:45
  kisia nie mówimy teraz o "takim" partnerze :)
												 ANIUS - Pią Kwi 15, 2005 08:24
  ojeje jejeje jejej! partner ma wiele znaczeń:) mogla nie zrozumiec  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  ;) 

w końcu to trudne slowo:)

może to być współuczestnik gry, rozmowy, zabawy albo  towarzysz zycia , wspólnik w interesach albo artysta, aktor współgrający z innym artystą, hmmmm, partner do tańca i do różańca eeeeeeeeee

wiecej do głowy mi nie przychodzi! przepraszam  :zawstydzony:  :rotfl:
												 Aither - Pią Kwi 15, 2005 09:02
  no dobrze to może ja to sprostuję troszkę... chodzi o tak zwanego "partnera w interesach". Legitka ma służyć jako dowód zniżek, któe mogłyby być w jakichś tam sklepach. A może byśmy po urodzinkach zagadali o zniżkach w Austrii? ja się przyznaję, że ja tam stały klient jestem :)
												 Piotrulek - Pią Kwi 15, 2005 18:42

| Aither napisał/a: | 	 		  | A może byśmy po urodzinkach zagadali o zniżkach w Austrii? ja się przyznaję, że ja tam stały klient jestem  | 	  

Postaram się z wlaścicielami ten temat obgadać i dla wszystkich uczestnikow spotkania urodzinowego taką zniżkę na przyszłość zafundować.Co tym myślisz Aither???
												 Frycek - Pią Kwi 15, 2005 18:44
  chcialem sie wypowiedziec no ale ....

| Piotrulek napisał/a: | 	 		  | Co tym myślisz Aither??? | 	  

wiec sobie pomilcze  :|
												 frohike - Pią Kwi 15, 2005 18:56
  Frycek powoli stajesz sie tutaj niepotrzebny, wsztstko nam Aither zalatwi teraz
												 Frycek - Pią Kwi 15, 2005 19:26

| frohike napisał/a: | 	 		  | Frycek powoli stajesz sie tutaj niepotrzebny, wsztstko nam Aither zalatwi teraz | 	  

tak zauwazylem ze odchodze na dalszy plan ...coz ,przynajmniej mam satysfakcje ze sie kreci  :zalamany:  :) 

kazdy zalatwia cos za moimi plecami,jakies tajne sprawy.... :przestraszony:  :zalamany:
												 frohike - Pią Kwi 15, 2005 19:47
  a to dopiero poczatek spiskowania, zobaczysz
												 kisia - Pią Kwi 15, 2005 23:46
  Ja tez chciałam sie wypowiedziec zle nie Aither pierwsza sie wypowie  :P 

A co do partnera, to przeciez zartowałam noo
												 ANIUS - Sob Kwi 16, 2005 08:36
  kisia przeciez wiemy nooooooo
												 Frycek - Pon Maj 23, 2005 18:41
  poczas urodzin kilka osob poruszylo ten temat , tak wiec chcialbym oglosic konkurs na projekt legitymacji "klubowej"

Legitymacja powina byc o wymiarach karty kredytowej

zawierac :

Imie nazwisko

nick

numer seryjny

logo forum

format zapisu w .psd

dobrym pomyslem jest tez jakis podklad z motywem gliwic,badz nazwa ,adresem strony

ewentualnie osoby ktore nie umieja to niech pokaza tylko projekt a my to zrobimy juz  w wymaganym rozszerzeniu.

Mysle ze moze sie tutaj popisac kilka osob
												 frohike - Pon Maj 23, 2005 18:47
  no do dziela ludziki, wspieram was duchowo
												 Aither - Pon Maj 23, 2005 19:43
  :) hehehe :) zobaczymy :) a noz sie ktos zglosi :) ale legitymacje by sie przydaly :D
												 kisia - Pon Maj 23, 2005 19:47
  Aither no to mam nadzieje że nam zaprojektujesz jakąś ładną lagitymacyjke :D
												 Aither - Pon Maj 23, 2005 19:51
  kisia :) moje zdolnosci artystyczne gdzies zanikly.... ale w wolnej chwili cos postaram sie wymyslic :)
												 Mariusz - Pon Maj 23, 2005 21:06
  A format " .psd " to jaki program ?

Może coś sam w wolnej chwili wykombinuje ;)
												 Aither - Pon Maj 23, 2005 21:26
  Mariusz stanowczo moge Ci slonko powiedziec ze .PSD to format photoshopa :) .PSD lub .PDD :) te dwa sa w photoshopie :) wiec nie powinno byc zle :)
												 Frycek - Wto Maj 24, 2005 05:35
  jak juz pisalem mozecie zrobic w innych formatach a "My" sobie to juz przerobimy liczy sie pomysl
												 of - Wto Maj 24, 2005 10:05
  hehehe... oki... jak bedzie chwila to zrobie jakies przymiarki projektowe  :) ale w prawym dolnym rogu bedzie mikrodruk "Copyright by Osfald"  :rotfl:
												 Aither - Wto Maj 24, 2005 11:31
  hehehehhehe w sumie to racja :P o swoje trzba dbac :P
												 Mariusz - Wto Maj 24, 2005 14:24
  Pokombinuje coś podczas weekendu i dam znać o owocach swojej pracy ;)
												 Aither - Wto Maj 24, 2005 14:32
  prosze duze ladne i soczyscie owocowe :D
												 kisia - Wto Maj 24, 2005 22:06

| Cytat: | 	 		  | prosze duze ladne i soczyscie owocowe  | 	  

z nutka dekadencji  :rotfl:  :D
												 Frycek - Sro Maj 25, 2005 05:34
  OT
												 Aither - Sro Maj 25, 2005 13:26
  e tam i Frycek znowu marudzi.... a a tak na temat... mam dwa projekty kart... jakby co to podesle.
												 Frycek - Sro Maj 25, 2005 13:32
  czekam
												 Gmeras - Sro Maj 25, 2005 16:44
  A co bym musiał zrobic by taka legitke w przyszłosci mógl otrzymac  :hyhy:
												 kisia - Sro Maj 25, 2005 22:54
  Gmeras zostać członkiem, czyli wpłacać pieniążki na składke członkowską :)
												 Gmeras - Czw Maj 26, 2005 18:45

| kisia napisał/a: | 	 		  | Gmeras zostać członkiem, czyli wpłacać pieniążki na składke członkowską :) | 	  

jak bym te pieniązki miał  :hyhy:
												 Aither - Czw Maj 26, 2005 18:48
  z tego co wiem to nic nie byla mowa o skladkach... chyba ze w "przyszlosci" to ma sie zmienic... a to co innego :)
												 Frycek - Czw Maj 26, 2005 21:06

| kisia napisał/a: | 	 		  | Gmeras zostać członkiem, czyli wpłacać pieniążki na składke członkowską  | 	  

Jeszcze zobaczymy na jakiej zasadzie to bedzie...kiedys byly poruszane tematy odnosnie strefy zamknietej - tylko dla czlonkow oraz o skladkach .wiekszosc uwazala to za zle pomysly - a teraz widze ze zmienia sie zdanie. Ale o tym jeszcze bedziemy rozmawiac.

Jednak nie wykluczam mozliwosci wlasnie zostania czlonkiem poprzes wplate skladki i w ten sposob bedzie otrzymywal legitymacje upowazaniajaca do znizek u naszych partnerow.

Jednak na chwile obecna interesuja mnie wasze projekty
												 Mariusz - Czw Maj 26, 2005 21:55
  Dobra, odsłona nr. 1 projektu legitymacji :)

Tylko się nie śmiać. Kiepski ze mnie grafik, więc tylko pokazuje projekt projektu jak mogło by to wyglądać.

Przód:

Mam dwa typy:

1.  

2.  

Podoba mi się ten drugi, ma takie inne kolory ...

Tło chyba jak najbardziej pasuje. Napisy też bo są w kącie, widać je, ale też nie rpzeszkadzają. Można tu zmienić kolor i czcionkę na inną. Zależy od tego kto jak chce :)

Po prawej u góry ma być logo, tylko, że ja nie miałem to przynajmniej zaznaczyłem gdzie to ma być. Nie za duże, tak w sam raz. Można znowu zrobić fajne kolorki samego loga, ale to jak kto chce. Trzeba podyskutować.

Tył:

Tu trochę gorzej sprawa wygląda.

Proponuje jakiś jeden kolor na tło. Do tego walnąć adres forum, czyli link.

Link ten może być trochę przekrzywiony w różny sposób:

Może być też iść od lewej u góry do prawej na dół. Moze to być kolorowe, a może być czarno-białe

ale kolorowe chyba ładniejsze ...

To taka moja propozycja.

Mam nadzieję, że ktoś to dopracuje, zmieni, nada "życia" legitymacji.
												 darkenstein - Czw Maj 26, 2005 23:43
  ja nie moge miec takiej legitymacji ale znizki moge dac w tym co robie skladke tez moge zaplacic zaden problem :)
												 kisia - Czw Maj 26, 2005 23:51

| Frycek napisał/a: | 	 		  | kiedys byly poruszane tematy odnosnie strefy zamknietej - tylko dla czlonkow oraz o skladkach .wiekszosc uwazala to za zle pomysly  | 	  

bo złym pomysłem było stworzenie strefy zamkniętej w taki sposób jak proponowałes. I wydaje mi się że legitymacja czlonkowska nie musi mieć nic wspólnego ze strefa zamkniętą :P
												 Frycek - Pią Maj 27, 2005 06:10
  ok,nie bede sie klucil :| 

Mariusz dobry poczatek.

Legitymacja nie musi byc dwustronna
												 Gmeras - Pią Maj 27, 2005 08:28
  dajcie na drugiej stronie miejsce na pieczątki  :hyhy: oznaczalo by to ze jest sie aktywnym czloniem :D
												 Aither - Pią Maj 27, 2005 08:32
  no ja mam inksza wizje ale to dopiero wieczorem jak zrobie formata :D
												 frohike - Pią Maj 27, 2005 08:44
  format C:  hihihi
												 kisia - Pią Maj 27, 2005 09:10
  Frycku a może cos podobnego do naszych wyzytówek :?:
												 Aither - Sob Maj 28, 2005 11:27
  w sumie to najpierw trzeba byloby sie zastanowic nad kolorystyka, ktora nie bedzie potem zmieniana... czyli stale logo i jego kolory... domniemam ze zostajemy przy tym co jest... ale co z kolorami ? bo jak wchodzi sie na storne to przewyzsza kolor niebieski i granatowy... zostajemy przy nim czy nie ?
												 Frycek - Pon Maj 30, 2005 11:39
  Mysle ze tak,ze wlasnie takie kolorki, logo te ktore jest do sciagniecia czyli obecne 

myslalem moze nad jakims motywem gliwic jako podklad niz sam kolor niebieski....
												 Aither - Pon Maj 30, 2005 11:42
  zobacze w chwilkach wolnych co sie da zrobic...
												 Aither - Wto Cze 07, 2005 12:54
  mam tylko jedno.... Frycek sle Ci to na skrzynke.
												 Frycek - Wto Cze 07, 2005 14:33
  ok
												 Aither - Wto Cze 07, 2005 14:41
  poszlo
												 Frycek - Wto Cze 07, 2005 16:16
  a reszta cos wymyslila?
												 Aither - Wto Cze 07, 2005 16:16
  dzis w nocy jeszcze posiedze...
												 of - Wto Cze 07, 2005 17:30
  reszta ma urwanie glowy ze studentami  :rotfl: sam widziales... sesja  :] nie wiem czy Demmo cos splodzil? A Uszatek? nie pamietam kto tu jeszcze bawi sie grafika...
												 Frycek - Wto Cze 07, 2005 19:23
  to jak znajdziecie wolna chwilke..mysle ze u mnie tak do 2 tygodni i bedzie luzniej :)
												 Uszatek - Wto Cze 07, 2005 20:25
  Reszta ma faktycznie sesję do 17, ale po tym terminie postara się coś spłodzić.
												 Aither - Wto Cze 07, 2005 23:48
  a ja mam prawie spokoj z sesja :) oddac prace i mam koniec :D wiec mam czas na zabawe :D ale brak weny O_o

| 

|  

|