|
|
dupiate forum
|
 |
Forum - Legitymacja członkowska
Frycek - Pią Mar 04, 2005 09:30 Temat postu: Legitymacja członkowska Oglaszam konkursik na zaprojektowanie legitymacji czlonkowskiej Forum Gliwice.
Wymagania :
- wymiary karty kredytowej ,moze byc ciut wieksza
- na legitymacji powinno znalesc sie:
a) logo forum
b) imie nazwisko osoby
c) nick
4) numer identyfikacyjny
5) data waznosci legitymacji
Tak wiec do działa czekam na wasze propozycje :)
jesli macie pytania to piszcie do mnie badz na forum
Logo do pobrania tutaj - h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/zdjecia/logo/logo.cdr]Corel 12 oraz wersja h t t p;//w w w forumgliwice, c o m/zdjecia/logo/logo_pop.cdr]Corel 9
Sciagamy klikajac prawym przyciskiem myszy"zapisz jako"
Mile widziana legitymacja zrobina w Photoshopie :mg:
Demmo - Pią Mar 04, 2005 19:23
hmm.. jakaś aluzja? ;) a co można wygrać w tym konkursie? :lol: bo co to za konkurs bez nagród :>
kisia - Sob Mar 05, 2005 00:24
Cytat: | a co można wygrać w tym konkursie? |
pewnie kubek, gadżety :mg:
Frycek - Sob Mar 05, 2005 07:52
kisia napisał/a: | Cytat: | a co można wygrać w tym konkursie? |
pewnie kubek, gadżety :mg: |
moze wymysle cos innego :))
kisia - Sob Mar 05, 2005 21:45
Cytat: | moze wymysle cos innego |
taaa uścisk prezesa :) :lol:
Piotrulek - Nie Mar 06, 2005 10:16
kisia, Przykro mi,ale w tej kwestii nie pomogę,nie potrafię,nie jestem aż tak biegly w obsłudze programow komputerowych,ale mi szkoda :cry:
Frycek - Nie Mar 06, 2005 10:22
piotrmp napisał/a: | kisia, Przykro mi,ale w tej kwestii nie pomogę,nie potrafię,nie jestem aż tak biegly w obsłudze programow komputerowych,ale mi szkoda :cry: |
zawsze mozesz napisas swoj pomysl :)
LuKaSh - Nie Mar 06, 2005 11:02
Frycek, Rozumiem, że można wpisać fikcyjne dane .. typu imię i nazwisko .. datę ważności .. numer identyfikacyjny ? :D
LuKaSh - Nie Mar 06, 2005 11:19
Rozmiary .. 8,5x5,5 cm ?? Małe troche jak na legitke .. :P
Frycek, a nie masz tych zdjęć w *.gif albo *.jpeg :?:
Frycek - Nie Mar 06, 2005 11:28
LuKaSh napisał/a: | Rozmiary .. 8,5x5,5 cm ?? Małe troche jak na legitke .. :P
Frycek, a nie masz tych zdjęć w *.gif albo *.jpeg :?: |
rozszerzenie cdr to corel ...przeciez jest napisane corel 12 i corel 9 :mg:
fikcyjne dane na poczatku nawzor a pozniej juz beda prawdziwe
LuKaSh - Nie Mar 06, 2005 11:58
Nie mam Corela :D:D Musze zobie skołować :P
Piotrulek - Nie Mar 06, 2005 12:08
Frycek, W/g mnie skoro wymiary nie są największe 8,5x5,5 to też nie powinno być na niej za wiele tekstow,alby nie robić gazety,czyli na calej powierzchni znak firmowy forum i...myslę dalej,dam znać.
kisia - Nie Mar 06, 2005 20:22
piotrmp, ale te rzeczy, które podał Frycek Cytat: | a) logo forum
b) imie nazwisko osoby
c) nick
4) numer identyfikacyjny
5) data waznosci legitymacji | musza być na legitymacji
Frycek - Nie Mar 06, 2005 20:28
dokladnie te rzeczy to statndard...pokazcie projekt a wymiarki sie dopasuje jak cos ,moze byc ciut wieksza od karty kredytowej
Asienka - Nie Mar 06, 2005 21:33
Moze jak znajde czas to cos wymyśle hmmmm , ostatnio mam coraz wiecej czasu :D
frohike - Pon Mar 07, 2005 13:00
LuKaSh napisał/a: |
Frycek, a nie masz tych zdjęć w *.gif albo *.jpeg :?: |
mi tez sie nie podoba to rozszerzenie,
nie chce mi sie biegac po kumplach kto z nich ma corela, moznaby wrzucic to w formacie photoshopa?
PAKuS - Pon Mar 07, 2005 13:07
a ja proponyke ten program COLER dać go do działu DOWNLOAD żeby sobie kżdy go ściągnoł co niema
frohike - Pon Mar 07, 2005 13:32
wydaje mi sie ze nicic z tego PAKuś gdyz to byloby nielegalne a nasze forum musi byc czyste jak łza, ponadto corel troszke zajmuje miejsca wiec szkoda marnowac miejsce na serwerze.
Fenix - Pon Mar 07, 2005 14:06
Pakuś Corela mozesz umiescic na swoim serwerze i poczekać aż panowie w niebieskich mundurkach zapukaja do twych dzwi a pozatym jak chcesz corela wpisz w przegladarce corel demo lub trial i bedziesz mial corela a pozatym po co zasmiecac miejsce na serwerze smieciami
Mariusz - Pon Mar 07, 2005 17:34
Fenix napisał/a: | ... panowie w niebieskich mundurkach ... |
Wydział do Walki z Przestępczością Gospodarczą. Tak się to chyba nazywa ;-)
LuKaSh - Pon Mar 07, 2005 17:40
Ja sobie ściągnąłem triala .. i nie działa :/:/:/:P
Frycek - Pon Mar 07, 2005 21:02
ale wy macie problemy :|
na serwerze ni emoze byc nic nie legalnego wiec odpada opcja umieszczania instalki .
PAKuS - Wto Mar 15, 2005 12:27
Frycek napisał/a: | ale wy macie problemy :|
na serwerze ni emoze byc nic nie legalnego wiec odpada opcja umieszczania instalki . |
FRYCEK Ja wiem czym by to groziła ale tak tylko chcałem sprawdzić co wy otym myślicie
Frycek - Wto Mar 15, 2005 13:08
no to juz wiesz co :)
PAKuS - Wto Mar 15, 2005 13:19
wiem i pozaty zajmowało by to tylko dużo miejsca
Aither - Czw Kwi 14, 2005 12:48
No i co z Tym końkursem? Demmo i co już zrobiłeś te karty członkowskie forum ? :)
Frycek - Czw Kwi 14, 2005 15:45
sprawa stanela w miejscu....i raczej z tego co wiedze nie ruszy
Zagiel - Czw Kwi 14, 2005 15:53
tylko takie pytanie mam: po co taka legitymacja? :]
Frycek - Czw Kwi 14, 2005 19:28
sorley napisał/a: | tylko takie pytanie mam: po co taka legitymacja? |
legitymacje mialy sluzyc do znizek u naszych przyszlych partnerow.
jednak stanelismy w martwym punkcie ..mysle ze po urodzinach mozna by bylo sie skupic bardziej na tym.
tym czasem...skupiamy sie na rozbudowie strony :)
frohike - Czw Kwi 14, 2005 19:32
Frycek napisał/a: | u naszych przyszlych partnerow. |
poki nie mamy nigdzie znizek poza sklepem Piotrulka nasze legitymacje niczemu nie beda sluzyc
Frycek - Czw Kwi 14, 2005 19:42
frohike napisał/a: | Frycek napisał/a: | u naszych przyszlych partnerow. |
poki nie mamy nigdzie znizek poza sklepem Piotrulka nasze legitymacje niczemu nie beda sluzyc |
moze inaczej,poki nie rozbudujemy powaznie portalu (strony) i zainteresujemy ludzi nami ..nie bedzie mowy o znizkach...
Mysle ze juz w niedlugim czasie sie rozkolysze sie wszystko bardziej profesjonalnie i bedziemy mogli poruszyc te sprawe.....
co nie oznacza ze nie mozna juz zrobic jakiegos projektu na legitymacje
kisia - Czw Kwi 14, 2005 22:58
Frycek napisał/a: | legitymacje mialy sluzyc do znizek u naszych przyszlych partnerow |
sorki ale obecny partner mi bardzo odpowiada i nie mam zamiaru go zmieniać, zwłaszcza że u niego mam wszystko za darmo lub sie wymieniamy i to mi całkowicie odpowiada :hyhy: ;) :rotfl: :rotfl: :rotfl: :D
Aither - Pią Kwi 15, 2005 08:45
kisia nie mówimy teraz o "takim" partnerze :)
ANIUS - Pią Kwi 15, 2005 09:24
ojeje jejeje jejej! partner ma wiele znaczeń:) mogla nie zrozumiec :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ;)
w końcu to trudne slowo:)
może to być współuczestnik gry, rozmowy, zabawy albo towarzysz zycia , wspólnik w interesach albo artysta, aktor współgrający z innym artystą, hmmmm, partner do tańca i do różańca eeeeeeeeee
wiecej do głowy mi nie przychodzi! przepraszam :zawstydzony: :rotfl:
Aither - Pią Kwi 15, 2005 10:02
no dobrze to może ja to sprostuję troszkę... chodzi o tak zwanego "partnera w interesach". Legitka ma służyć jako dowód zniżek, któe mogłyby być w jakichś tam sklepach. A może byśmy po urodzinkach zagadali o zniżkach w Austrii? ja się przyznaję, że ja tam stały klient jestem :)
Piotrulek - Pią Kwi 15, 2005 19:42
Aither napisał/a: | A może byśmy po urodzinkach zagadali o zniżkach w Austrii? ja się przyznaję, że ja tam stały klient jestem |
Postaram się z wlaścicielami ten temat obgadać i dla wszystkich uczestnikow spotkania urodzinowego taką zniżkę na przyszłość zafundować.Co tym myślisz Aither???
Frycek - Pią Kwi 15, 2005 19:44
chcialem sie wypowiedziec no ale ....
Piotrulek napisał/a: | Co tym myślisz Aither??? |
wiec sobie pomilcze :|
frohike - Pią Kwi 15, 2005 19:56
Frycek powoli stajesz sie tutaj niepotrzebny, wsztstko nam Aither zalatwi teraz
Frycek - Pią Kwi 15, 2005 20:26
frohike napisał/a: | Frycek powoli stajesz sie tutaj niepotrzebny, wsztstko nam Aither zalatwi teraz |
tak zauwazylem ze odchodze na dalszy plan ...coz ,przynajmniej mam satysfakcje ze sie kreci :zalamany: :)
kazdy zalatwia cos za moimi plecami,jakies tajne sprawy.... :przestraszony: :zalamany:
frohike - Pią Kwi 15, 2005 20:47
a to dopiero poczatek spiskowania, zobaczysz
kisia - Sob Kwi 16, 2005 00:46
Ja tez chciałam sie wypowiedziec zle nie Aither pierwsza sie wypowie :P
A co do partnera, to przeciez zartowałam noo
ANIUS - Sob Kwi 16, 2005 09:36
kisia przeciez wiemy nooooooo
Frycek - Pon Maj 23, 2005 19:41
poczas urodzin kilka osob poruszylo ten temat , tak wiec chcialbym oglosic konkurs na projekt legitymacji "klubowej"
Legitymacja powina byc o wymiarach karty kredytowej
zawierac :
Imie nazwisko
nick
numer seryjny
logo forum
format zapisu w .psd
dobrym pomyslem jest tez jakis podklad z motywem gliwic,badz nazwa ,adresem strony
ewentualnie osoby ktore nie umieja to niech pokaza tylko projekt a my to zrobimy juz w wymaganym rozszerzeniu.
Mysle ze moze sie tutaj popisac kilka osob
frohike - Pon Maj 23, 2005 19:47
no do dziela ludziki, wspieram was duchowo
Aither - Pon Maj 23, 2005 20:43
:) hehehe :) zobaczymy :) a noz sie ktos zglosi :) ale legitymacje by sie przydaly :D
kisia - Pon Maj 23, 2005 20:47
Aither no to mam nadzieje że nam zaprojektujesz jakąś ładną lagitymacyjke :D
Aither - Pon Maj 23, 2005 20:51
kisia :) moje zdolnosci artystyczne gdzies zanikly.... ale w wolnej chwili cos postaram sie wymyslic :)
Mariusz - Pon Maj 23, 2005 22:06
A format " .psd " to jaki program ?
Może coś sam w wolnej chwili wykombinuje ;)
Aither - Pon Maj 23, 2005 22:26
Mariusz stanowczo moge Ci slonko powiedziec ze .PSD to format photoshopa :) .PSD lub .PDD :) te dwa sa w photoshopie :) wiec nie powinno byc zle :)
Frycek - Wto Maj 24, 2005 06:35
jak juz pisalem mozecie zrobic w innych formatach a "My" sobie to juz przerobimy liczy sie pomysl
of - Wto Maj 24, 2005 11:05
hehehe... oki... jak bedzie chwila to zrobie jakies przymiarki projektowe :) ale w prawym dolnym rogu bedzie mikrodruk "Copyright by Osfald" :rotfl:
Aither - Wto Maj 24, 2005 12:31
hehehehhehe w sumie to racja :P o swoje trzba dbac :P
Mariusz - Wto Maj 24, 2005 15:24
Pokombinuje coś podczas weekendu i dam znać o owocach swojej pracy ;)
Aither - Wto Maj 24, 2005 15:32
prosze duze ladne i soczyscie owocowe :D
kisia - Wto Maj 24, 2005 23:06
Cytat: | prosze duze ladne i soczyscie owocowe |
z nutka dekadencji :rotfl: :D
Frycek - Sro Maj 25, 2005 06:34
OT
Aither - Sro Maj 25, 2005 14:26
e tam i Frycek znowu marudzi.... a a tak na temat... mam dwa projekty kart... jakby co to podesle.
Frycek - Sro Maj 25, 2005 14:32
czekam
Gmeras - Sro Maj 25, 2005 17:44
A co bym musiał zrobic by taka legitke w przyszłosci mógl otrzymac :hyhy:
kisia - Sro Maj 25, 2005 23:54
Gmeras zostać członkiem, czyli wpłacać pieniążki na składke członkowską :)
Gmeras - Czw Maj 26, 2005 19:45
kisia napisał/a: | Gmeras zostać członkiem, czyli wpłacać pieniążki na składke członkowską :) |
jak bym te pieniązki miał :hyhy:
Aither - Czw Maj 26, 2005 19:48
z tego co wiem to nic nie byla mowa o skladkach... chyba ze w "przyszlosci" to ma sie zmienic... a to co innego :)
Frycek - Czw Maj 26, 2005 22:06
kisia napisał/a: | Gmeras zostać członkiem, czyli wpłacać pieniążki na składke członkowską |
Jeszcze zobaczymy na jakiej zasadzie to bedzie...kiedys byly poruszane tematy odnosnie strefy zamknietej - tylko dla czlonkow oraz o skladkach .wiekszosc uwazala to za zle pomysly - a teraz widze ze zmienia sie zdanie. Ale o tym jeszcze bedziemy rozmawiac.
Jednak nie wykluczam mozliwosci wlasnie zostania czlonkiem poprzes wplate skladki i w ten sposob bedzie otrzymywal legitymacje upowazaniajaca do znizek u naszych partnerow.
Jednak na chwile obecna interesuja mnie wasze projekty
Mariusz - Czw Maj 26, 2005 22:55
Dobra, odsłona nr. 1 projektu legitymacji :)
Tylko się nie śmiać. Kiepski ze mnie grafik, więc tylko pokazuje projekt projektu jak mogło by to wyglądać.
Przód:
Mam dwa typy:
1.
2.
Podoba mi się ten drugi, ma takie inne kolory ...
Tło chyba jak najbardziej pasuje. Napisy też bo są w kącie, widać je, ale też nie rpzeszkadzają. Można tu zmienić kolor i czcionkę na inną. Zależy od tego kto jak chce :)
Po prawej u góry ma być logo, tylko, że ja nie miałem to przynajmniej zaznaczyłem gdzie to ma być. Nie za duże, tak w sam raz. Można znowu zrobić fajne kolorki samego loga, ale to jak kto chce. Trzeba podyskutować.
Tył:
Tu trochę gorzej sprawa wygląda.
Proponuje jakiś jeden kolor na tło. Do tego walnąć adres forum, czyli link.
Link ten może być trochę przekrzywiony w różny sposób:
Może być też iść od lewej u góry do prawej na dół. Moze to być kolorowe, a może być czarno-białe
ale kolorowe chyba ładniejsze ...
To taka moja propozycja.
Mam nadzieję, że ktoś to dopracuje, zmieni, nada "życia" legitymacji.
darkenstein - Pią Maj 27, 2005 00:43
ja nie moge miec takiej legitymacji ale znizki moge dac w tym co robie skladke tez moge zaplacic zaden problem :)
kisia - Pią Maj 27, 2005 00:51
Frycek napisał/a: | kiedys byly poruszane tematy odnosnie strefy zamknietej - tylko dla czlonkow oraz o skladkach .wiekszosc uwazala to za zle pomysly |
bo złym pomysłem było stworzenie strefy zamkniętej w taki sposób jak proponowałes. I wydaje mi się że legitymacja czlonkowska nie musi mieć nic wspólnego ze strefa zamkniętą :P
Frycek - Pią Maj 27, 2005 07:10
ok,nie bede sie klucil :|
Mariusz dobry poczatek.
Legitymacja nie musi byc dwustronna
Gmeras - Pią Maj 27, 2005 09:28
dajcie na drugiej stronie miejsce na pieczątki :hyhy: oznaczalo by to ze jest sie aktywnym czloniem :D
Aither - Pią Maj 27, 2005 09:32
no ja mam inksza wizje ale to dopiero wieczorem jak zrobie formata :D
frohike - Pią Maj 27, 2005 09:44
format C: hihihi
kisia - Pią Maj 27, 2005 10:10
Frycku a może cos podobnego do naszych wyzytówek :?:
Aither - Sob Maj 28, 2005 12:27
w sumie to najpierw trzeba byloby sie zastanowic nad kolorystyka, ktora nie bedzie potem zmieniana... czyli stale logo i jego kolory... domniemam ze zostajemy przy tym co jest... ale co z kolorami ? bo jak wchodzi sie na storne to przewyzsza kolor niebieski i granatowy... zostajemy przy nim czy nie ?
Frycek - Pon Maj 30, 2005 12:39
Mysle ze tak,ze wlasnie takie kolorki, logo te ktore jest do sciagniecia czyli obecne
myslalem moze nad jakims motywem gliwic jako podklad niz sam kolor niebieski....
Aither - Pon Maj 30, 2005 12:42
zobacze w chwilkach wolnych co sie da zrobic...
Aither - Wto Cze 07, 2005 13:54
mam tylko jedno.... Frycek sle Ci to na skrzynke.
Frycek - Wto Cze 07, 2005 15:33
ok
Aither - Wto Cze 07, 2005 15:41
poszlo
Frycek - Wto Cze 07, 2005 17:16
a reszta cos wymyslila?
Aither - Wto Cze 07, 2005 17:16
dzis w nocy jeszcze posiedze...
of - Wto Cze 07, 2005 18:30
reszta ma urwanie glowy ze studentami :rotfl: sam widziales... sesja :] nie wiem czy Demmo cos splodzil? A Uszatek? nie pamietam kto tu jeszcze bawi sie grafika...
Frycek - Wto Cze 07, 2005 20:23
to jak znajdziecie wolna chwilke..mysle ze u mnie tak do 2 tygodni i bedzie luzniej :)
Uszatek - Wto Cze 07, 2005 21:25
Reszta ma faktycznie sesję do 17, ale po tym terminie postara się coś spłodzić.
Aither - Sro Cze 08, 2005 00:48
a ja mam prawie spokoj z sesja :) oddac prace i mam koniec :D wiec mam czas na zabawe :D ale brak weny O_o
|
|
|